z Sevgiliye Doğum Günü Sürprizleri | En iyi Hediye Fikirleri

doğum günü sürprizi
Yaşamınızda önemli bir paya sahip sevgilinizi yeni yaşında sevindirmenin en etkili yöntemlerinden bir tanesi kendisine, kendisini özel hissettirecek doğum günü sürprizleri yapmakla olur. Hele bir de bu sürprizleri doğum günleri gibi yalnızca kendilerine özel bir günde yaparsanız işte bu durumda tam manasıyla bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsunuz. Her insan kıymetli olduğunu ve sevildiğini hissetmeyi, sevdikleri tarafından kendisine gösterilmesini bekler. Yaşamınızın içerisinde bulunan varlıklara iyi ki varmışlar demenin en güzel yolu, sürpriz yapmakla mümkündür. Dediğiniz insanların söz konusu beklentilerini karşılamanın kendilerine gerçekten de iyi ki varmışım diye söyletmenin ve yüzlerindeki mutluluk ifadesiyle keyiflendirmenin en zevkli yollarından bir tanesi yaş günü sürpriz organizasyonundan geçer. O halde neler yapmalı nasıl yapmalı? diye düşünmenize gerek yok. İşte size yaş günü için birbirlerinden zevkli ve coşkulu sürpriz yapma örnekleri. 

Kumsalda Doğum Günü Kutlaması Bir Başka 

kumsalda doğum günü sürprizi
Sevgiliniz hayat arkadaşınız en yakın arkadaşınız anneniz veya babanız. Kumsalda dalga tınıları ve yıldızlar ile birlikte yapılan bir yaş günü organizasyonu kimi hoşnut bırakmaz ki?. Sürprizi hazırlamayı düşündüğünüz kişinin kışın dünyaya gelmiş olması da problem değil açıkçası. Deniz kenarında yakacağımız sıcacık bir ateş ile içinizi ısıtacak müzik ve en sevdiği içeceklerle birlikte ona akıllardan çıkmayacak bir doğum ünü hediyesi verebilirsiniz. Şahane bir akşam yemeği sevdiğiniz insana özel süslemeler, çevrede ona duyduğunuz hislerinizi ve yaşamınızdaki yerini anlatan yazılar… Ve tabi ki de slow bir müzik ve birlikte yapacağınız dans. 

Sevgiliye Romantik Notlu Drone Sürprizi

drone ile doğum günü sürprizi
Akıllardan silinmeyecek bir doğum günü kutlamasından başka ne umulabilir? Mesela Drone sürprizini en tepeye yazabiliriz. Sevgilinizle parkta yürüyüş yapıyor, bir restoranda yemek yiyor veya sahilde sohbetle gecenizi devam ettiriyorsunuz. Bir zamanda havadan, yürüdüğünüz yürüyüş yolunda ona doğru sürpriz bir hediye paketi iniyor. Paketin içerisinde güzel bir hediye ve büyüleyici bir cümle;“İyi ki doğdun sevgilim.” İşte bu hareket sizce de sevgilinizin aklından hiç çıkmayacak bir yaş günü sürprizi olmaz mı? Dahası bu kutlamayı ölümsüzleştirmek için havadan 4K çekimler, karadan yapılan profesyonel video çekimlerle birlikte montaj yapılarak şahane bir klip oluşturulabilirsiniz. Yaş günü romantizmi organizasyonlar konularında ne kadar deneyimli olursanız olun, iş sevgiliye yaş günü sürprizi hazırlamak olduğunda biraz daha işler zorlaşır. Romantik duygular önemli, bunları sevdiğiniz insana geçirmek ve bunu mükemmel bir organizasyon ile birlikte yapmak ise en önemlisidir. Bütün ayrıntıları noksansız bir şekilde önceden hesaplamalı ve bütün hazırlıkları bu doğrultuda yapmalısınız. Merak etmeyin! Sevgilinizi, nişanlınız veya eşinize şahane bir yaş günü parti kutlaması düzenleme konularında sürprizler sitesi En iyi hediye fikirleri geçmişte olduğu gibi yine sizinle birlikte. 
İstanbul doğum günü sürprizi
İstanbul’un harikulade tabiat manzaraları ile birlikte dilerseniz de görkemli bir gece kulübü veya restoranda akıllardan çıkmayacak bir kutlamaya imzanızı atabilirisiniz. Her türden romantik ayrıntı düşünülerek size ve kız arkadaşınıza özel süsleme ve mesajlar ile birlikte bütün gece süresince eğlencenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. 

Yatta Yaş Günü Partisi Organizasyonu 

yatta doğum günü sürprizi
Görkemli bir yatın içerisinde İstanbul Boğazı’nı dolaşırken, el ele ve kol kola girilecek olan yeni yaş, sevgilinize tüm sene boyunca pozitif bir enerji verecek ve sene boyunca ona uğur getirecektir. İçi ve dışı size özel olarak süslenmiş bir yatta, bütün gece süresince boğazın, Marmara Denizinin, yemeğin ve müziğin üzerinizde oluşturduğu iyi hissettirici ve tazeleyici etkiyle, yeni yaşın gelişini sevgilinizle romantik bir ambiyansta kutlayabilirsiniz. Yat gezintisi şeklinde düzenleyeceğiniz yaş günü kutlamasına ekstra olarak lazer cihazı yardımıyla yaş günü kutlama mesajlarınızı da verebilirsiniz. Böylelikle bu organizasyonunuz, sevdiğiniz kişi ve davetliler için daha da akıllardan çıkmayacak bir kutlamaya dönüşebilir. Lazerli kutlama ve havai fişek hayatınızda özel mekânı olan insanları sevindirmenin en etkili yöntemi kendilerine karşı neler hissettiğinizi anlamalarını sağlamaktır. İşte lazerli yaş günü kutlama organizasyonu bu aşamada yardımınıza yetişiyor. Onu ne kadar sevdiğinize hayatınızdaki yerine ve varlığının sizi ne kadar sevindirdiğine, İstanbul boğazı yardımıyla bütün kent şahitlik ediyor. Kelimelere dökmekte zorluk yaşadığınız bütün duygularınızı Türkiye’nin en kuvvetli ve en ışıltılı lazer cihazı ve bolca coşkuyla sevdiğiniz insana en derinden yollayabilirsiniz. Bu anlamlı kutlamanın yanında küçük bir havai fişek gösterisi de işin çilekli pastası olacaktır. 

Yaş Gününde Helikopter Sürprizi 

helikopter doğum günü sürprizi
Yaş günü parti kutlaması organize edeceğiniz kişinin helikopterlere özel bir eğilimi var ise, helikopterli sürpriz onun için şahane bir alternatif sayılabilir. İsteğinize bağlı olarak 15 - 20 dakikalık İstanbul boğazı’nı ve tarihi yarımadayı göreceğiniz bir helikopter turu ile onun büyük bir olasılıkla uzun senelerdir aklından çıkartamayacağı en büyük hayalini gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz bu görkemli tur bittikten sonra birlikte romantik bir ortamda akşam yemeği de yiyebilirsiniz. Benzer biçimde lazerli kutlama gibi değişik ayrıntılar da organizasyona dâhil edilebilir. 

Çırağan Sarayında Özel Bi Doğum Günü Kutlaması

çırağan sarayında doğum günü sürprizi
İstanbul’un sembolik mekânlarının başında gelen Çırağan Sarayı hayatınızdaki özel kişi için hazırlayacağınız partiye ev sahipliği yapabilir. Bu tarihi ortamda yer alan değişik restoranların her biri birbirinden şık bir gece yemeği ile birlikte şahane bir yaş günü anısı yaratabilirsiniz. Dahası bununla da yetinmeyebilir yemeğin devamında değişik sürprizlere de yönelebilirsiniz. Mesela yemeğin ardından kutlamaya yat ile boğaz da gezinti yaparak devam etmek sizin tercihinize kalmış. 

Kız Kulesinde Romantik Doğum Günü Sürprizi 

Kız Kulesi doğum günü sürprizi
Yüzlerce yıla varan tarihi ve dillere destan gizemiyle Kız Kulesi İstanbul’un siluetini yansıtan ve İstanbul'a mal olmuş tarihini yansıtan aynalarından biridir. Bu tarihi ortamda hayat arkadaşınıza veya sevgiliniz için tarihi bir yaş günü armağan etmek düşünür müsünüz? Siz yalnızca iki yakanın göz bebeği olan bu ortamda karar kılın, istediğiniz her türden detayla birlikte hayallerinizi gerçekleştirmek bu işi yapan organizasyon firmaları yapsın. 

Sinemada Doğum Günü Sürprizi Yapmak

Sinemada doğum günü sürprizi
Şayet film izlemeyi ilgi duyan bir sevgiliniz arkadaşınız veya sevdiğiniz var ise, kendisine özel sinemada yaş günü sürprizi düşüncesi oldukça etkileyici olabilir. İster sinema salonunu kapatarak veya kapamadan gerçekleştirebileceğiniz böylesi bir organizasyona dair yapılabilecek her türden çekimle alakalı profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz. Maddi kutlamalar sevdiğiniz bir insan için yaş günü sürprizi yapmak isterseniz ancak bütçesel nedenlerden dolayı bu işe kalkışmaktan çekiniyorsanız tasalanmayın. Bütçenizle uyumlu olabilecek birçok değişik organizasyon türü size ve ekonominize özel avantajlar sunabilir. 

Küçük Sürprizlerle de Doğum Gününe Anlam Katabilirsiniz. 

doğum günü sürprizi
Örneğin İstiklal’de yürürken el yapımı olarak hazırladığınız patlayan sürpriz kutusunu sevgilinize sunabilir veya bir kalabalığın eline tutturacağınız doğum günü pankartıyla yaş günü çocuğunu sevinçten çılgına çevirebilirsiniz. Ne de olsa hayatta akıllardan çıkmayacak zaman ve hatıralara imzanızı atmak için cebinizden çok, yüreğinize güvenmeniz gerekiyor. 

Otelde Doğum Günü Kutlama Sürprizi

evde doğum günü sürprizi
Hangi mevsimde doğmuş olursa olsun, hayatınızdaki özel bir insan için otelde sürpriz bir yaş günü parti kutlaması hazırlayabilirsiniz. Bunun için hayalini kurduğunuz eğlence biçimini ve detayları paylaşın. Kentin değişik bölgelerinde yer alan birbirlerinden ihtişamlı otellerde ve istediğiniz sürprizler ile birlikte akıllardan çıkmayacak bir kutlama hazırlamanız mümkün. 

Diğer Seçeneklerdeki Doğum Günü Sürprizleri 

sevgiliye doğum günü sürprizleri
Şayet farklı bir yaş günü sürprizi düzenleme niyetindeyseniz size özel birbirlerinden coşkulu ve neşeli seçenekler mevcut. Orkestra ile birlikte kutlama, falcı bacı konsepti, puzzle türü sürpriz, yunuslu kutlama gibi birçok alternatifi değerlendirerek içlerinden size ve yaş günü çocuğuna en fazla uyan organizasyonu bu tip hizmetler veren organizasyon firmalarından sipariş verebilirsiniz. Bütün bu alternatiflerin yanında kafanızda henüz daha değişik bir sürpriz kutlama ve detayları var ise, biz aklınızdan geçen her soruyu cevaplamak için sizinleyiz. Her türden organizasyonla birlikte çiçek siparişi, fotoğraf hizmeti, kamera çekim hizmeti, müzisyen temini gibi hizmetlerin de profesyonel bir şekilde satın alabileceğinizi aklınızda bulundurun.

Yorum Gönder

 
Top