z Kişiye Özel Kalemler | En iyi Hediye Fikirleri

isme özel kalem modelleri
Eski çağlardan günümüze kalem, en prestijli, en saygın, en çok tercih edilen hediyeler arasında baş sırayı çekmiştir. İşte biz de bu sebeple, kalem koleksiyoncularına, kalem tutkunlarına, sevdiklerine kalem hediye etmek isteyenlere çok beğenilecek, çok konuşulacak, hepsi son derece kaliteli ve hepsi son derece şık, onlarca Kişiye Özel Kalem modeli tanıtmak istiyoruz! Aynı zamanda sevdiklerine doğum günü, yılbaşı, Babalar Günü, Öğretmenler Günü gibi özel günlerde özel hediye arayanların da, fikir edinmek üzere istifade edebileceği İsme Özel Kalemler şimdi burada sizinle! O halde prestijli imzaların atılacağı özel kalemler dünyasına hoş geldiniz!

Burada yer verdiğimiz kalem modellerinin hepsi birbirinden prestijli ve birbirinden zarif! Çünkü bu kalemlerin üzerinde kendi isminiz ya da hediye edeceğiniz kişilerin isimleri yazılıyor! Böylesine özel bir kalemi hediye edeceğiniz özel kişinin, kendisini ne kadar değerli hissedeceğini veya ne kadar mutlu olacağını varın siz düşünün! Kişiye Özel Kalem modellerimizi gördükten sonra, eski tip düz kalem modelleri çok sıradan gelecek! Ancak size sıradan-klasik kalemlerinizi çöpe atın da demiyoruz. Çünkü, düz model de olsa, herhangi bir özelliği olmasa da bu kalemler de ömrü tamamlanıncaya kadar kullanmak gerekiyor! O halde basit işleriniz de sıradan kalemleri kullanın, toplantılarda ya da kalabalıklar içerisinde saygınlığınızı arttıracak kişiye özel kalemler kullanın! Yazı yazarken, imza atarken etrafınızdakilere prestijinizi yansıtacak ve kendinizi daha özel hissedeceğiniz Kişiye Özel Kalem modellerimize mutlaka bakmanızı tavsiye ediyoruz! Özel tasarım kalemlerden ister kendiniz için satın alın, isterseniz özel günlerde sevdiklerinize armağan edin! Üzerinde sahibinin ismini taşıyan birbirinden kaliteli İsim Yazılı Kalemler ile, yazı yazmak da, not almak da, imza atmak da, şiir yazmak da, kısacası kalemle yapılabilecek ne iş varsa çok daha özel ve çok daha keyifli!

Yazının icadı ile birlikte insanlık, bilimde, kültürde ve medeniyette çok önemli aşamalar kaydetmiştir. Devrim niteliğindeki buluşların, sanat eserlerinin, ve icatların altında özel kişiler tarafından özel kalemlerle atılmış kendi imzalarını görmek mümkün! Bu yüzdendir ki kalemler, tüm zamanların en fazla hediye edilen armağanlardan biri olmuştur! Kalem bir uygarlık ölçütüdür. Kalem bir prestij aracıdır. Şimdi Sizleri sevdiklerinizi mutlu edecek Kişiye Özel Kalem Modelleri ile baş başa bırakalım!

Kişiye Özel İsim Yazılı Hediye Kalem Modelleri


konu çizgisi
Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem


Konumuza giriş yaparken, kalemin en önemli prestij araçlarından biri olduğundan bahsetmiştik! Kelem önerilerimizin birincisi (Yukarıda yer alan ürün) bu prestiji tepe noktalara taşıyacak en şık modellerden biri! Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem, doktor, mühendis, öğretmen, avukat veya patronunuza armağan edebileceğiniz en şık doğum günü hediyelerinden biri! Ayrıca yaklaşan Babalar Günü için de Sevgili Babanıza armağan edebileceğiniz en güzel Babalar Günü Hediyesi! Kalemle haşır neşir olanların çok beğeneceği Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem, hem kutusuyla, hem de içindeki isim yazılı kalemle son derece şık! Üzerinde isim yazılı olan kalemlerle, bu kalemleri kullanan kişiler kendilerini daha özel ve önemli hissediyorlar! Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem tükenmez olup bu ürüne ait 4 farklı model bulunmaktadır. Hangi ürünü sipariş ederseniz, seçtiğiniz kalem modeli tekli olarak adresinize gönderilecektir.
konu çizgisi
İsme Özel Deri Kılıflı 2'li Kalem Seti‏

İsme Özel Deri Kılıflı 2'li Kalem Seti‏


Bazı zamanlarda değer verdiğimiz insanlara ne hediye alacağımıza bir tülü karar veremeyiz! Örneğin patronumuza, öğretmenimize, komutanımıza veya dostlarımıza! İşte böyle anlarda kafamızdan geçen binlerce hediye düşüncesi ciddi bir karmaşaya yol açar! Kalem, bu gibi hediye karmaşalarına son verecek en etkileyici armağanlardan biridir! Görmekte olduğunuz İsme Özel Deri Kılıflı 2’li Kalem Seti ile tüm sevdiklerinize unutamayacakları çok hoş bir armağan verebilirsiniz! Evlilik yıl dönümü hediyesi olarak eşinize veya doğum günü hediyesi olarak sevgilinize de armağan edebileceğiniz İsme Özel Deri Kılıflı 2’li Kalem Seti, yazıya prestij katıyor! Kalemler özel hediye kutusu içerisinde satılmaktadır. Ürün üzerine 16 harf karakterini geçmeyecek şekilde hediye edeceğiniz kişinin isim ve soy isim yazdırılabilir. Kalem üzerine yazılacak olan yazılar pantograf yöntemiyle yazıldığı için zamanla silinmez! 
konu çizgisi
Kişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem Seti

Kişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem Seti


Ticari yaşamında kullandığınız kalem, iş karakteriniz hakkında çok önemli ip uçları verir! Örneğin sizin için hayati önem taşıyan bir iş görüşmesi ya da son derece özel bir toplantıda olduğunuzu hayal edin! Toplantı masasının üzerine sıradan bir kalem koymakla, kendi isminize özel hazırlanmış şık bir kalem koymak arasında, etkileyicilik açısından dağlar kadar fark vardır! Üzerinde kendi isminizi taşıyan Kişiye Özel Kalemler kullanarak herkese prensip sahibi biri olduğunuzu gösterebilir ve herkesin saygısını kazanabilirsiniz! Kişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem Seti son derece özel bir deri siyah kutuya sahiptir! Kutu içerisinde 2 adet isminize özel kalem bulunmaktadır! İsim ve soy isimler için en fazla 16 harf sınırı bulunmaktadır! Bu yüzden siparişinizi buna göre vermenizde yarar var! Kişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem Seti,erkeğe hediye arayanlar için oldukça güzel bir seçim olacaktır!
konu çizgisi
Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem

Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem


Sevgiliye hediye seçenekleri içerisinde kişiye özel kalem sizin için birinci sıradaysa, erkek arkadaşınıza üzerine kendi isminin yer alacağı altın sarısı bir kutuya sahip ve yine altın rengindeki Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem armağan edin! İsim Yazılı kalemler sayesinde, artık kimse kaleminize kendi kalemiymiş gibi muamele gösteremeyecek! Herkesin kalemi kendi karakterini yansıtır! Ancak Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem, hem karakterinizi, hem karizmanızı, hem de isminizi yansıtıyor! Daha ilk bakışta görenleri kendisine hayran bırakacak Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem, patronunuza, öğretmeninize veya tüm dostlarınıza gönül rahatlığı ile hediye edebileceğiniz bir kalem...
konu çizgisi
Beyaz Kutulu 2'li Kalem Seti

İsim Yazılı Beyaz Kutulu 2'li Kalem Seti


Saflığın ve doğallığın rengidir beyaz! Hayatınızdaki bembeyaz sayfaları, hem hediye kutusuyla, hem de kalemi ile beyaz renkte tasarlanmış olan bu dikkat çekici özel kalemle doldurun! Yazacağınız tüm yazılarda, atacağınız tüm imzalarda bu kalemi kullanmaya doyamayacaksınız! Çantanızdan veya cebinizden gururla çıkartacağınız Beyaz Kutulu 2'li Kalem Seti tamamen isminize özel hazırlanıyor! Olağanüstü güzel bir görünüme sahip olan Kişiye Özel Beyaz Kutulu 2'li Kalem Seti hediyesi ile sevdiklerinizi mutlu edin! Beyaz Kutulu 2'li Kalem Seti, beyaz deri kutusunun içerisinde oldukça şık gözükmektedir. İçerisinde 2 adet roller tükenmez kalem bulunmaktadır. Sipariş vereceğiniz zaman, yazdıracağınız isim ve soy ismin 16 harfi geçmemesine özen gösterin!
konu çizgisi
Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem

Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem


Bir asker için silah ne ifade ediyorsa veya bir doktor için neşter ne anlama geliyorsa, bir öğretmen için de kalem o demektir! Meslek gurupları içerisinde kalemlerle en fazla haşır neşir olan Sevgili Öğretmenlerimiz için, son derece şık ve özel bir kalem modelimiz var! Üzerine Öğretmeninize kısa mesajınızı, sınıfınızın adını ya da Öğretmeninizin İsmini yazdırabileceğiniz Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem, en güzel öğretmenler günü hediyesi olarak karşınızda! Öğretmenler gününde öğretmeninize sınıf arkadaşlarınız ile birlikte ortaklaşa şık bir hediye arıyorsanız, üzerinde öğretmeninize kendi mesajınızı yazdırabileceğiniz Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem en güzel Öğretmenler Günü hediyesi seçeneği! Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi modelleri bulunmaktadır! Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.
konu çizgisi

Diğer Kişiye Özel Kalem Modelleri

İsme Özel Tükenmez ve Roller Kalem SetiKişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem SetiKişiye Özel Ahşap Kutulu KalemBambu Kutulu İkili Kalemİsme Özel Deri Kutulu 2’li Kalem Setiİsme Özel Steel Pen Kalem Seti 2
İsme Özel Kalem Setiİsme Özel Kalem (İkili Set)İsme Özel Kalem

Yorum Gönder

 
Top