z Asker Sevgiliye Ne Hediye Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

Askerdeki Sevgiliye Hediye
O Şimdi Asker! Canınızdan çok sevdiğiniz biricik sevgiliniz, şu an size belki de çok uzak bir şehrimizde askerlik vazifesini yapıyor. O'nu o kadar çok özlediniz ki, hayatınızdaki eksikliğini o kadar çok hissediyorsunuz ki, bunu sevgilinize en mükemmel şekilde gösterecek romantik hediyeler arıyorsunuz! Sahi daha önce hiç tecrübe etmediğiniz için, askerdeki sevgilinize ne hediye almayı düşünüyorsunuz?

Çünkü, daha önce, sevgilinize çeşitli özel günlerde onlarca kere hediye aldınız! Ancak bu hediyeler O'na sivil hayatında aldığınız, yan yana olduğunuzda verdiğiniz ve mutluluğunu o an canlı canlı görebildiğiniz hediyelerdi. Bu sefer ise durum çok farklı! Birincisi; Sevgilinizle yan yana değilsiniz ve O'ndan belki de yüzlerce kilometre uzaktasınız. İkincisi ise; O'na göndereceğiniz hediye paketini açtığında, nasıl bir duygu ya da mutluluk yaşayacağını o an göremeyeceksiniz. Ama olsun! Çünkü siz, sevgilinizin huyunu, karakterini, zevklerini, nelerden hoşlandığını, nelerden duygulandığını çok iyi biliyorsunuz. Sevgiliniz askerde de olsa, sizden uzakta da olsa, O'na olan aşkınızı en mükemmel şekilde gösterecek romantik hediyelerin neler olabileceğini kestirebiliyorsunuz! Hediye Fikirleri sunan bir web sitesi olarak, bu noktada, size yardımcı olmaya, rehberlik etmeye çalışacağız! Bu yazımızda siz değerli okurumuza, "Askerdeki sevgiliye ne hediye alınabilir?" konusunda en güzel hediye seçeneklerini sunmaya çalışacağız. Askerdeki sevgiliye doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi veya yıldönümü hediyesi olarak hangi armağanların verilebileceğini bol alternatifli asker hediyeleri ile örneklendirmeye çalışacağız.

Askerdeki Sevgiliye Alınabilecek Romantik Hediyeler


Asker Hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak


Siz de şunu çok iyi biliyorsunuz ki, hediyelerin de kendine özel bir sevgi dili vardır. Hediyeler de insanlara özel mesajlar, sevgililer ve mutluluklar taşır. İşte Askerdeki sevgilinize sevgi mesajı taşıyacak romantik hediyelerden biri ile sizi tanıştıralım! Sevgilinize Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak hediye ederek, her sigarasını yaktığında sizi hatırlamasını sağlayabilir, dolayısıyla her an yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak üzerine sevgilinizle çektirdiğiniz en güzel fotoğraf karesini bastırarak, O'na askerliği süresince ve hatta askerliği bittikten sonra da özel bir hatırası olacak unutulmaz bir armağan verebilirsiniz. Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak, askerdeki sevgiliye hediye seçenekleri içerisinde en popüler armağanlardan biri.  

Askere Ne Hediye Alınır

Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık


Askerdeki sevgilinize gönderebileceğiniz en romantik hediyelerden biri de; Üzerinde fotoğraf ve mesajınızın yer alacağı bu şık anahtarlık! Kişiye özel olarak hazırlanacak kalp anahtarlık üzerine dilediğiniz güzel mesajlarınızı ve istediğiniz fotoğrafı taşıyabilirsiniz. Sizden uzak askerde geçireceği o upuzun günler için size özel fotoğraf baskılı bu anahtarlık, erkek arakadaşınıza en güzel tesellilerden biri olacak! 


Askere ne hediye alınır

Asker Hediyesi & Çakmaklı Kol Saati


Bir taşla iki kuş vurmak diye buna denir. Asker sevgilinize şaşırtıcı ve aynı zamanda kullanışlı bir hediye mi aramıştınız? v Görmekte olduğunuz bu ilginç ve bir o kadar da harika asker hediyesi için, ister şık bir kol saati, isterseniz de bir çakmak diyebilirsiniz. Zira bu ürün hem çakmak, hem de kol saati. Asker arkadaşlarınıza, sevgilinize, eşinize, kısacası tüm sevdiklerinize şaşırtıcı ve ilginç bir hediye vermek isterseniz son derece şık bir görünüme sahip olan Çakmaklı Kol Saati tam size göre.



Asker sevgiliye ne hediyte alınır?

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak


Günler haftaları, haftalar ayları kovaladı ve askerde vatani görevini yapmakta olan sevgilinizin doğum günü yaklaştı. Bu özel günde O'nun yanında olduğunuzu hissettirecek hem özel, hem de romantik bir doğum günü hediyesi arayışı içerisindesiniz! "Acaba Sevgilime ne hediye alsam?" diye aklınızdan yüzlerce hediye seçeneği geçiriyorsunuz! Ancak şunu unutmamalısınız ki, askerliğini yapan bir erkeğe, sivil hayattaki gibi hediyeler seçmek büyük bir yanlış olacaktır. Çünkü, sevgilinizin askerde kendine özel bir gardırobu maalesef yok. Ya da sevgiliniz kapısını gönül rahatlığıyla kilitleyip çıkacağı özel bir evde yaşamıyor. Diğer asker arkadaşları gibi herkesin elini kolunu sallaya sallaya girdiği aynı koğuşu paylaşıyor. Dolayısıyla, seçeceğiniz asker hediyesi mümkün mertebe cebinde taşıyabileceği, ya da günlük asker yaşamında işe yarar hediyeler olmalı. İşte hem sevginizi gösterecek, hem de sevgilinizin her an yanında taşıyabileceği güzel bir hediye; Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak. 

Askere Hediye

Kişiye Özel Asker Künyesi


Sevgiliniz sizden uzak geçirdiği özlem dolu günleri, üzerinde fotoğraf baskısı ve mesajınız yer alan metal Asker Künyesi ile atlatsın! Göndereceğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanacak Asker Künyesi, hem askerlik süresince üzerinde taşıma kolaylığına sahip, hem de anlam dolu bir armağan! Künye üzerine yazdıracağınız mesajlar ise tamamen size bağlı! Mesaj olarak künye üzerine ister hasretle geçen günler için cesaret verici sözlerinizi yazdırın, isterseniz ne kadar sevildiğini ona birkez daha gösterin! 

Askere Ne Hediye Alınır

Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti


Askerdeki sevgilinize, komutanınıza ya da asker arkadaşınıza ne hediye alacağınıza dair aklınızda bir hediye düşüncesi yoksa, işte sizin için seçtiğimiz şık bir hediye sepeti daha! Üzerinde fotoğraf baskısı yer alan 1 adet kişiye özel çakmak ve 1 adet metal sigara tabakası! Her iki ürün de kişiye özel ve üzeri baklava desebli son derece şık bir hediye kutusu içerisinde. 

Asker hediyeleri

El Bombası Kupa Bardak


Askere ne hediye alınabilir? İşte %100 en isabetli cevabı karşınızda... Askerdeki arkadaşlarınıza ilginç bir hediye mi vermek istiyorsunuz? İşte tam da askerlikle ilişkili olabilecek en sıra dışı armağanlardanbir tanesi! El Bombası şeklinde bir kupa bardağa ne dersiniz? Bölüğündeki tüm arkadaşları tarafından hayretle ve büyük bir şaşkınlıkla karşılanacak olan El Bombası Tasarımlı Kupa Bardak, sohbetlerin de bir numaralı gündem maddesi olacak:) 

Erkek sevgiliye asker hediyesi

Sevgiliye Hediyelik Kupa


Ana kucağı değil asker ocağı sözü askerdeyken en fazla kullanılan sözlerden biri. Aslında bu sözle anlatılmak istenen en temel mesaj; Askerliğin kolay olmadığı, rahatlık beklenmemesi gerektiği ve sanki gerçek savaş şartlarındaymışsın gibi yaşaman gerektiği mesajıdır bu. Aslında bir bakıma da kendi içerisinde haklılık payı olan bir mesaj! Asker Hediyesi Fikirleri konumuza geri dönecek olursak; Sevgilinize üzerinde kalp sembolü yer alan, isminin yazılacağı son derece romantik bir kupa bardak hediye etmek ister misiniz? Sevgiliye Hediyelik Kupa tamamen sevgilinize özel olsun!

Asker hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak


Erkek arkadaşınız askerdeyken sizi düşünmeye bol bol vakti olacak! Sigara kullanıyorsa bir elinde çayı, diğer elinde ise sigarasıyla tamamen size odaklanıp, geçmişi, bugünü ve yarını düşünüp hayal kuracak! O halde neden elindeki bardak aşkınıza özel olmasın! Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak ile hem askerdeki sevgilinize güzel bir hediye sürprizi yapacak, hem de O'na sizi hep düşünmesi için en güzel şartları sunmuş olacaksınız! Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak, asker sevgiliye ne hediye alınır sorusunun en romantik cevabı! Kişiye özel hazırlanan bu kupa bardak üzerine fotoğrafınızı ekletmeniz ve sevgilinize özel mesajınızı yazdırmanız gerektiğini unutmayın! Üzer 

Asker Sevgiliye hediye

Burçlara Özel Metal Çakmak


Erkek Arkadaşınızı büyük bir özlem ve dinmek bilmeyen göz yaşları içerisinde askere yolladınız. Ancak birbirinizden uzak olsanız da, hayat her ikiniz için de devam ediyor. Süresi belli olan bu geçici ayrılık neticesinde, acaba aşkınız nasıl bir sınav verecek? Birbirinize olan sevginiz bu zorunlu ayrılıktan acaba nasıl güçlenip çıkacak? Sevgilinizden uzaktayken aşkınızı güçlendirmek istiyorsanız, Ona her an yanında olduğunuzu hissettirecek, özleminizi paylaşabileceğiniz kişiye özel hediyeler seçin! Bir ilişkide burçların gücüne inananlardansanız, üzerinde erkek arkadaşınızın burç sembolünü taşıyan, aynı zamanda ismine ve doğum tarihine özel Burçlara Özel Metal Çakmak hediye edebilirsiniz. Size güzel bir tavsiyede bulunalım mı? Dilerseniz bu çakmak üzerine sevgilinizin Teskere Tarihini de yazdırabilirsiniz. Böylece bu çakmağa her dokunduğunda size kavuşacağı günün hayali ile yaşar.  

güzel asker hediyesi

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan


Sevgiyle, mutlulukla geçen bir dönemin ardından, erkek arkadaşınızdan bir süreliğine ayrılma vakti geldi. Ancak bu ayrılık, sevgililer arasında yaşanabilecek tartışma, kıskançlık sebebiyle gerçekleşen bir şey değil veya rutin ayrılıklara hiç benzemiyor. İçerisinde daha çok hasret ve özlemle dolu "Vatan Sevgisi" ayrılığı. Sevgilinizi özlem ve bi dolu göz yaşıyla askere yolladınız! Nasıl olsa sayılı gün çabuk geçer diye! Ama ayrılık bu kadar uzun muydu? Bu dakikalar, bu saatler ne geçmek bilmezmiş. Askerde olan sevgilinize özleminiz de çok büyük, sevginiz de! Gelin Ona ilişkinizin yıldönümünde Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan hediye edin! %100 hakiki deri ve son derece kaliteli malzemeden hazırlanmış olan bu cüzdan, askerdeki sevgilinize en güzel yıldönümü hediyesi. Sitemiz içerisinde benzer kategoride yer alan diğer hediyelere buradan göz atabilirsiniz; Lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi.

Asker Hediyeleri

Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti


Askere giden erkekler fazlasıyla hassas ve duygusal olur. Hatta eli kalem tutmaya yatkın, biraz şiir yazmaya meraklı olanlar, özlem ve sevgi dolu muhteşem şiirler yazar. Demek ki zor askerlik koşulları, erkeğin içerisindeki edebi yönü açığa çıkarıyor. Eğer sizin de romantik bir sevgiliniz varsa, askerdeyken size güzel mektuplar yazsın, güzel şiirler yazsın diye Ona içerisinde kendi ismine özel şık 2 kalemin ve 1 adet son derece zarif çakmağın bulunduğu Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti armağan edebilirsiniz. Son derece göze hoş görünen şık hediye kutusu içerisindeki Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti, asker sevgiliye en güzel doğum günü hediyesi

Askere anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Köstekli Saat


Askerliğin erkeğe öğrettiği en iyi şey galiba; "Zamanın değeri." Sivil yaşamda insanlar 1 günün, 24 saatin kendilerine yetmediğinden şikayetçi olur. Askerdeki insanlar ise 1 günün ne kadar da uzun ve geçmek bilmez olduğunu. Bu ne kadar büyük bir paradoks hali öyle değil mi? Belki de Albert Einstein'in "Zaman ve Görecelik Kuramı" tam olarak da bunu anlatıyor. Yani siz, askerdeki sevgilinizi gün içerisinde defalarca düşünürsünüz ama, bir bakmışsınız ki akşam olmuş! İş güç koşuşturma içerisinde hafta bitmiş ya da ay bitmiş! Oysa ki askerdeki sevgiliniz için zaman daha farklı işliyordur Günler daha ağır ve hantal ilerliyordur. Neyse, konumuzun ana fikrine dönecek olursak, Erkek arkadaşınıza mükemmel şıklıktaki Kişiye Özel Köstekli Saat hediye etmeye ne dersiniz?

Askerdeki Sevgiliye Romantik Hediyeler

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu


Askerlik sevgililer için özlemin veya hasretin adıdır. Oysa ki, bazı ayrılıklar, ilişkileri çoğaltır, sevgilileri güçlendirir. Örneğin erkek arkadaşınız askerdeyken, siz O'nun hayatınızdaki o büyük boşluğu ne kadar iyi kapattığını daha iyi anlarsınız! Aynı şey de sevgiliniz için geçerli. O da, sizi ne kadar çok sevdiğini, varsa size karşı hataları bunları döndükten sonra bir daha tekrar etmeyeceğini anlar! Ancak şurası kesin ki, askerdeki sevgiliyle her telefon görüşmesinin sonunda "Seni Çok Seviyorum ve Seni Çok Özledim" romantik cümleleri söylenir. Sevgilinizin sizden en çok duymak istediği, en çok mutlu olacağı ve O'na en fazla cesaret verecek söz işte tam olarak budur;" Seni Seviyorum". 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu işte bunu tam 100'e katlayan son derece romantik bir armağan! Askerdeki sevgilinize O'nu ne kadar çok sevdiğinizi bu özel kavanoz ile gösterebilirsiniz. 

Askere ne hediye alınır

Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası


Askere Hediye seçerken şu hususa dikkat etmenizi önemle ve bir daha hatırlatmakta yarar görüyoruz; Hediyeniz ufak tefek ve mümkünse kullanılabilir bir armağan olsun! Çünkü az önce dediğimiz gibi, sevgilinize büyükçe bir armağan gönderdiğinizde bunu muhafaza etme ya da saklama şansı çok az! İşte şimdi önereceğimiz hediyelik ürün, hem küçük, hem de son derece kullanışlı. Sigara kullanan bir sevgiliniz varsa, Ona son derece havalı Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası hediye ederek, sigarasını muhafaza etmesini sağlayabilirsiniz. Pırıl pırıl metal bir yüzeye sahip Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası, sevgilinizin ismine özel hazırlanıyor.  

Asker hediyeleri

Kişiye Özel Ajanda


Sevgilinize içerisine askerlik anılarını yazabileceği kendi ismine özel bir ajanda da hediye edebilirsiniz. Son derece kaliteli sayfalara sahip, üzeri ciltli Kişiye Özel Ajanda içerisine sevgiliniz belki en güzel şiirlerini yazacak, belki de size özel düşüncelerini işleyecek!  

İlginç Asker Hediyeleri

Askerdeki Sevgilinize İlginç Hediye & Ters Kol Saati


Askerdeyken geçen zamanın öneminden az önce bahsediyorduk! Biricik erkek arkadaşınıza, son derece ilginç bir hediye vermek ister misiniz? Bu saat üzerinde her şey ters işliyor. Normalde 1'den 12'ye soldan sağa doğru işlemesi gereken saat kadranı, ters istikamette hareket ediyor. Askerdeki sevgilinize hem kullanışlı hem de ilginç bir hediye düşünüyorsanız, Ters Kol Saati tam size ve sevgilinize göre. Son derece şık bir görüntüsü olan bu kol saatini, asker arkadaşları gördüklerinde çok şaşıracaklar! Sevgilinize güzel ve eğlenceli bir askerlik hatırası bırakmak istiyorsanız Ters Kol Saatini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

Askere özel hediyeler

Deri Kılıflı Kişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem Seti


Askerin en büyük sırdaşı, kalem ve kağıt. Askere gidip de asker mektubu yazmayan yok denecek kadar az! Evet, teknoloji çağındayız, eve e-mail denen bir şey var, "Mektuba gerek var mı?" diyenler çıkabilir. Ancak, hiçbir şey, bir askerin sevgilisine kendi el yazısıyla yazdığı bir mektuptan daha kıymetli ve anlamlı olamaz! Çünkü, o mektup, klavye tuşlarına basılarak, ruhsuz bir şekilde yazılmış bir mektup değildir. İçerisinde emek vardır, duygu vardır, sevgi vardır ve en önemlisi de insani faktörler vardır. Bir asker sevdiğine özel bir mektup yazacağı vakit, tüm düşüncelerini inceden inceye her köşesiyle düşünür ve duygu yüklü mektubunu hazırlar! Bunun yaşatacağı haz ve mutluluğu hiçbir bilgisayar yerine getiremez. Eğer siz de bizimle aynı düşüncedeyseniz, askerdeki sevgilinize Deri Kılıflı Kişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem Seti armağan edin. Diğer kalem modellerine buradan bakabilirsiniz; Lütfen TIKLAYIN: Kişiye Özel Kalemler 

Askere esprili hediyeler

Kişiye Özel Esprili İlaç Kutusu


Sevgiliniz ya da çok sevdiğiniz bir erkek arkadaşınız normalde çok rahat bir askerlik yapmasına rağmen sürekli mızmızlanıyor mu? "Burası çok sıcak rahat uyamıyorum!" ya da "Postallar çok kapalı, ayağım çok terliyor.","Bizim koğuşun manzarası kötü." gibi. Böyle biri için dense dense ancak "Rahat Batıyo" denilir. Askerdeki sevdiklerinize, yüzlerini güldürecek esprili bir armağan arıyorsanız, Kişiye Özel Esprili İlaç Kutusu tam size göre bir ürün! Prospektüs içeriğini tamamen kendinizin hazırlayacağı ve isimlerinizi yazdırarak unutulmayacak bir armağana dönüştürebileceğiniz Kişiye Özel Esprili İlaç Kutusu, en eğlenceli, en ilginç asker hediyelerinden biri! 

Erkekler için hediyeler
Yukarıda yer alan hediyeler, bir sonraki sayfada bulunan hediyelik ürünlerden sadece bazıları! Erkek arkadaşınıza daha fazla hediye seçeneği görmek istiyorsanız, Erkeğe Hediyeler başlıklı yazımızda yer alan son derece özel hediyelere bakmanızı tavsiye ediyoruz. 

Yorum Gönder

 
Top