z El Yapımı Harfli Kupa Bardaklar | En iyi Hediye Fikirleri

Kişiye özel harfli kupa bardak yapımı
El emeği ile hazırlanmış bir armağanın değeri paha biçilemez! El yapımı bir armağan, uzun yıllar unutulmayacak bir özelliğe sahiptir. Her kullanıldığında hediye eden kişinin hatırasını yaşatır. Eğer siz de sevdiklerinize, kendi yetenekleriniz ile güzel ve kullanışlı bir hediye hazırlamak ve geleceğe anlamlı bir hatıra bırakmak istiyorsanız, işte karşınızda hazırlayacağınız o özel hediye! Özel günlerde farkınızı ortaya serecek ve yeteneğinizle birleştiğinde ortaya kusursuz güzellikte el yapımı hediyeler çıkabiliyor. Örnek mi istiyorsunuz? İşte karşınızda istediğiniz sayıda hazırlayabileceğiniz ve iş bitiminde kendinizle gurur duyabileceğiniz kişiye özel el yapımı harfli kupa bardaklar! En sevdiğiniz insanların isim baş harflerini kupa bardaklar üzerine yazın ve unutulmaz bir hediye yaratın! İster doğum gününde en yakın arkadaşlarınıza hediye edin, ister set halinde hazırlayıp ev hediyesi olarak aile dostlarınıza armağan edin!

Ya da daha romantik bir öneri istiyorsanız, üzerine sevgiliniz ve kendi isim baş harflerini yazarak O'na unutamayacağı bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz! Bir kaç kolay adımda hazırlanan ve daha da önemlisi kendi el emeğinizi katarak hazırlayacağınız el emeği harf yazılı kupa bardaklar uzun yıllar rahatlıkla kullanılabiliyor. Çünkü üzerine yazılacak yazılar, iş bitiminde 300 derece fırında pişiriliyor ve artık bulaşık makinesinde yıkansa bile silinmiyor. Size de sevdiklerinize hem kullanışlı, hem de özel bir hediye hazırlamış olmanın hazzı kalıyor. El Yapımı Kişiye Özel Kupa Bardaklar tüm özel günlerin en kullanışlı hediyesi olmaya aday! İşte şimdi bu değerli ve özel hediyenin ne şekilde hazırlandığının detaylarına geçebiliriz;

Adım Adım Resimli El Emeği Harf Kupa Bardak

1 numara
Hazır böylesine kullanışlı bir armağan hazırlamaya karar verdiniz ve bu amaçla kolları sıvadınız, o halde fazla sayıda beyaz kupa bardak hazırlamaya ne dersiniz? Yukarıdaki örnek çalışmada 8 adet beyaz porselen bardak kullanılmıştır. Beyaz Kupa Bardak nereden satın alabilirim diyorsanız, internette mini bir araştırma yaparak rahatlıkla bulabilirsiniz. 
el yapmı kupa bardak nasıl yapılır
2 numara
Bu muhteşem hediyeyi hazırlamak için kupa bardakları ayarladıktan sonra, bir takım yardımcı araç ve gerece ihtiyacımız olacak! Hemen malzemelerimizin neler olduğuna göz atalım; makas, para bantı, yazı transfer (kopya) kağıdı ve porselen üzerine yazı yazacağımız silinmeyen porselen kalemi. 
El Emeği hediyeler
3 numara
Bilgisayarınızda en sevdiğiniz, kullanmaktan en fazla keyif aldığınız yazı karakterini seçin! Daha sonra bu kupa bardaklar kim ya da kimler için hazırlanacak ise, O'nların isim baş harflerini yazıp, yazıcınızdan A4 kağıdına çıktı alın! Karakter büyüklüğüne dikkat edin! bu harfler kupa bardağın yüzeyine yazılacağı için uygun büyüklükte olmalı! 
Sevgiliye hediye el yapımı
El Emeği Hediyeler nasıl yapılıyor
4 numara
Yazıcınızdan aldığınız harfleri kesip, altına karbon kağıdı yerleştirerek kupa bardak üzerine bantlayın! Daha sonra bantladığınız harf karakterin üzerinden porselen kalem ile geçin! Dilerseniz daha öncesinden deneme amaçlı kurşun kalemle de geçebilirsiniz. Mümkün olduğunca dikkatli olun ve elinizi titretmeden harflerin üzerinden geçmeye çalışın! Ayrıca kalemle bardak yüzeyinde dikkatli çalışın ve fazla kir, kalem lekesi bırakmamaya özen gösterin!
resimli el yapımı hediye yapma
El emeği hediyeler
el emeği hediye
5 numara
Eğer dikkatli bir şekilde harfleri yazdıysanız, sona doğru yaklaşmış bulunuyoruz. Çünkü artık ana hatlarıyla harfimiz kupa bardak üzerine yansımış durumda! Nasıl oldukça şirin gözükmüyor mu? "O yaşasın bitti" deyip hemen heyecan yapmayın, çünkü ufak bir kaç adım daha var! :) 
kupa bardak üzerine harf yapma
el emeği hediye yapımı
6 Numara
Yazdığınız harflerin içini porselen kalem ile istediğiniz şekilde karalayın! İsim baş harflerini tamamen simsiyah olacak şekilde karalayabileceğiniz gibi, içerisine çeşitli çiçek, kalp, kelebek gibi figürler ile de karalayabilirsiniz. Eğer bu aşamada küçük bir tavsiye isterseniz, harflerin içerisini tarayarak doldurun derim! Çünkü aşağıda örneğini gördüğünüz gibi kupa bardaklar bu şekilde daha hoş duruyor! Karalama ve çizim işlemi tamamlandıktan sonra kupaları 24 saat kadar bir köşede bekletin. Daha sonra fırınınızı çalıştırıp 35 dakika boyunca kupa bardakları 300 derecede pişirin. 
El emeği hediyeler
7 numara
Ve işte final! Fırından çıkan kupa bardakların görüntüsü! Bu emeğe ve çalışmaya fazlasıyla değecek çok özel bir hediye oluşturduk! Peki bu kullanışlı armağanı biraz daha cazip ve özel kılabilir miyiz? Elbette ki! Eğer sevgilinize bu kupalardan hazırlayıp hediye edecekseniz, içi boş olmasın! Dilerseniz içini şeker veya drajelerle doldurun, dilerseniz içerisine sevdiği bir markadan kahve koyun! İşte sevgiliniz için harika bir sevgililer günü hediyesi!
el yapımı hediyeler
El Yapımı Hediye Fikirleri
El yapımı harf yazılı kupalar ile tüm sevdiklerinize özel hediyeler hazırlayabilirsiniz. Eğer sitemiz içerisinde yer alan diğer el yapımı hediyelere göz atmak isterseniz aşağıdaki resme tıklayarak birbirinden güzel hediye önerilerimize göz atabilirsiniz.
El Yapımı hediyeler

Yorum Gönder

 
Top