z İstiridye İnci Kolye Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Gerçek inci
Göz alıcı parlaklığı, yuvarlak yapısı ve büyüleyici görüntüsüyle bayanların karşı koyamadığı değerli taş: inci taneleri! İçerisinde inci tanesi bulunan İstiridye İnci kolyeler, son zamanların en popüler ve Google'da en çok aranan armağanlarından biri. Hediye satışı yapan her internet sitesinde mutlaka bir modeline rastladığımız İstiridye İçerisinde İnci Kolyelerin hangisinin gerçek; hangisinin ise sahte inci tanesine sahip olduğunu anlamak ise işin en çetrefilli yanı! Elbette ki tüketici olarak bizler, işin daha çok fiyat yönüyle ilgilenmekteyiz. Yani, bütçemize en uygun, en ucuz olan kolye modellerini satın almak istemekteyiz. İşte biz de bu yazımızda bayanlara tüm özel günler için alınabilecek en güzel armağanlardan biri olan İstiridye İnci Kolyeleri mercek altına alıyoruz. İnternet aleminde en düşüğü 20-25 TL, en kalitelisi ise 300-500 liradan alıcı bulan ve farklı fiyat aralıklarında satışa sunulan İstiridye İnci Kolyeye ait tüm modelleri gözler önüne seriyoruz.
istiridye içinden çıkan inci kolye
İstiridye içinden çıkan ve gerçek inci tanelerinden hazırlanan bayan kolyeleri ile sizin için değerli olan tüm bayan sevdiklerinize özel günlerde hem çok anlamlı, hem de çok kıymetli bir hediye vermeniz an meselesi. Sizin için seçtiğimiz modellerin tümü rahatlıkla satın alabileceğiniz modellerden oluşuyor: Daha da önemlisi ise içerisinde birinci sınıf (AAA Kalitede) inci taneleri bulunuyor. Her biri, son derece şık hediye kutusu içerisinde satışa sunulan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İnci Kolyelerle eminiz ki, sevdiklerinizi hayal bile edemeyeceğiniz boyutlarda mutlu edebileceksiniz! Yine bu yazımızda doğal bir inci tanesinin nasıl oluştuğunu da keşfedecek ve gözlerinize inanamayacaksınız! İstiridye İnci Kolyeler, sevgilinize mükemmel bir doğum günü hediyesi, eşinize oldukça romantik bir evlilik yıldönümü hediyesi ve sevgili annenize alınabilecek en anlamlı anneler günü hediyesi olacak.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Kolyeler


İstiridye inci Kolye
İNCİ KOLYE MODEL-1

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye-1


İnci takılardan hoşlanıyor musunuz? Üzerinde inci tanesi bulunan bileklik ve kolye modellerini çok mu beğeniyorsunuz? O halde bu yazımız tam size göre! Biraz sonra tüm detayları ile göreceğiniz üzere gerçek inciler, denizlerde zahmetli bir şekilde çıkartılan ve doğada ender bulunan en değerli ve en zarif taşlardan biridir. Gerçek inci taneleri, başta bayanların büyük bir hayranlık duyduğu ve herkes tarafından en çok aranan değerli taşlardan biridir. Doğal yollarla bir inci tanesinin oluşması için uzun yıllar geçmesi gerekmektedir. Yan tarafta örneğini gördüğünüz İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolyenin 3 farklı modeli bulunuyor. En beğendiğiniz modeli seçin ve sevdiklerinizi mutlu edin! Ürün zinciri ve kolye ucu 925 ayar gümüşten üretilmiştir. Sipariş etmeniz halinde ürün şık kadife kutuları ile gönderilmektedir.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye
İNCİ KOLYE MODEL-2

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye-2


Sevgilinize ne kadar değer verdiğinizi ve Onu ne kadar özel bulduğunuzu ışıl ışıl parıltıya sahip Aşk İncileri Takı Seti ile gösterin! Ucuz İstiridye İnci Kolye nerede satılır ya da nasıl bulabilirim derseniz, bu ürün tam size göre. Üstünü salgı maddesi ile kapladığı kum parçaları yıllar içerisinde müthiş parlak ve görkemli bir inci tanesine dönüşür. 


Özel Kutusunda Gerçek İnci Kolye
AKOYA İNCİLİ TAKI SETİ MODEL-1

Gerçek İstiridyeden Çıkan İnci Kolye Damla Küpe Seti-3


İnci tanelerinin de kalite farkları bulunmaktadır. Örneğin yan tarafta resmini gördüğünüz bu üründe kullanılan inci, Dünya'nın en değerli inci tanelerinden biri olan (AAA Sınıfı) Akoya İncisidir. Konserve içerisinde deniz suyu ile muhafaza edilmiş tüm orijinalliği ile gerçek istiridye inci! Bayanların aklını başından alacak, büyüleyici görüntüsüyle her kadının sahip olmak isteyeceği 925 ayar gümüş ve altın takılar eşliğinde harika bir set! 

Gerçek incili kolye ve bileklik seti
AKOYA İNCİLİ KÜPE ve BİLEKLİK

Gerçek İstiridyeden Çıkan İnci Kolye Damla Bileklik Seti


Yerliler arasında İnci taneleri ile ilgili gizemli bir inanış bulunmaktadır. Bu inanışa göre, inci taneleri hayallerin gerçekleşmesinde büyüleyici bir güce sahiptir. "Her kim inci tanesine ulaşır ve onu açarsa, gerçekleşmesini istediği tüm hayaller gerçek olur." Eğer sizde de bu inanışın serpintileri varsa ve hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini istiyorsanız, karşınızda birinci sınıf inci tanesinden hazırlanmış Gerçek İstiridyeden Çıkan İnci Kolye Damla Bileklik Seti

İstiridye İnci Kolye
İSTİRİDYE İÇİNDE GERÇEK İNCİ KOLYE

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Güney Çin Deniz'inin doğal yetişme ortamlarından, bin bir güçlüklerle toplanarak, muhteşem bir takıya hayat veren eşsiz bir inci tanesi! İşte bu kolye sizin boynunuzu süslesin! Sevgiliniz hediye almak için günlerce özel hediyeler araştırdınız ama aradığınız o özel hediyeey ulaşamadınız mı? Tıpkı kalbinizin gerçek incisi kadar ışıl ışıl ve parlak bir inci kolyeye ne dersiniz? Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, üzerinde gerçek inci bulunan bu kolyeyi armağan edin! Hem Ona sevginizi en yüce şekilde bir kez daha gösterin, hem de uzun yıllar boynunda mutlulukla sergileyeceği özel  bir kolyesi olsun! 


Doğal Şekilde İnci Tanelerinin Oluşması 


Bir inci tanesinin doğumu ve ortaya çıkması gerçek bir mucizenin ta kendisidir. Doğada, toprak altında oluşan (gümüş, altın, pırlanta gibi) değerli taş ve madenlerden farklı olarak inci taneleri, denizlerin altında canlı istiridyeler tarafından yetiştirilmektedir. Şeffaflığı, parlaklığı ve ışıltı yayan görüntüsü ile inciler, gerçekte canlı istiridyelerin bir savunma mekanizması neticesinde oluşmaktadır. İstiridyeler, kabukları içerisine giren besin dışı yabancı maddelerin üzerini örtmek ve kristalize etmek için özel bir salgı maddesi yayar. Bu salgı maddesi, kabuk içerisindeki yabancı maddeleri yakmak, eritmek, tahriş etmek içindir. Yabancı maddelerin üzeri istiridyenin salgıladığı özel ipeksi ve kristal madde tarafından kaplanır! Sonuç itibariyle zamanla inci dediğimiz son derece göz alıcı, güzel ve parlak mücevher taşlar oluşur.
İstiridye Gerçek İnci Kolye

İnci Tanelerinin İnsanlara Verdiği Mesaj


Değer verdiğimiz, sevip saydığımız her insan, kalbimizde çok özel bir yere sahiptir. Bazılarının ise ne kadar özel olduğu, ne kadar sevildiği kelimelerle anlatılamaz bile! Baş tacı ettiğimiz, büyük anlamlar yüklediğimiz sevdiğimiz kişilerin kılına bile zarar gelmesini asla istemeyiz. Ancak an gelir, istemediğimiz ve kalbimizi incinebileceği bir takım gelişmeler olur! Yine de "Olsun","Canı Sağ olsun" deriz. Bu şekilde yaşanan kötü şeyleri unutup, olumsuz olayların üstünü kapatırız. Tıpkı İstiridyelerin yaptığı gibi! Bir istiridye tanesinin insan oğluna öğrettiği çok özel bir şey var! O da; Affetmeyi bilmek, sevmeyi hiç ama hiç elden bırakmamak! Bunu nasıl mı anlatıyor? İstiridyeler de başta kötüymüş gibi görünen kum, toz, artık gibi küçük parçacıkların üzerini örterek, inci tanelerine dönüştürüyor. Tıpkı biz insanların sevdiklerimize yaptığı gibi. Bu yüzden bizler de yaşanan her olumsuzluk karşısında sevdiğimiz kişilere duyduğumuz sevgimizden bir gram eksiltmeyiz. Çünkü onlar kalbimizde hep özel ve en değerli yere sahiptirler. Yine çünkü onlar, her koşulda "Bizim Gerçek İnci Tanelerimizdir."
İnci Tanesi

Yorum Gönder

 
Top