z Kişiye Özel Duvar Saatleri | En iyi Hediye Fikirleri

Kişiye özel saatler
Bu duvar saatlerinde saatler de, dakikalar da diğer sıradan duvar saatlerinden farklı olarak aşkla, mutlulukla sevgiyle dönüyor. Neden derseniz bu saatler yalnızca size özel hazırlanıyor! Üzerine istediğiniz mesajları, dilediğiniz fotoğrafları ve en sevdiğiniz isimleri taşıyabileceğiniz Kişiye Özel Duvar Saati ile sizin de sevgi dolu bir saatiniz olsun! 

Siz de saatin kaç olduğunu öğrenmek için kolunuzdaki saate ya da karşınızda bilgisayarın veya tablet bilgisayarın saatine bakmak yerine duvar saatlerine bakanlardan mısınız? O halde hem kendiniz için düşünebileceğiniz, hem de sevdiklerinize özel günlerde hediye edebileceğiniz, aşkla, sevgiyle, mutlulukla bakacağınız, fotoğraf, mesaj ve isim yazılı Kişiye Özel Duvar Saatleri işte karşınızda duruyor. Siz değerli takipçilerimiz için, internet üzerinden online satışa sunulan ve güvenle satın alabileceğiniz birbirinden şık, göz kamaştırıcı kişiye özel duvar saati modelleri seçtik! Sevgilinize, arkadaşlarınıza, anne ya da babanıza hediye edebileceğiniz kişiselleştirilebilir duvar saatleri ile sevdiklerinize kalıcı bir hediye verebilirsiniz. Aralarında daha çok sevgiliye hediye edilebilecek romantik duvar saati modellerinin yer aldığı seçenekler içerisinde ilginç, esprili ve şık saatler de bulabileceksiniz. Kişiye özel duvar saatleri beğeneceğiniz modele bağlı olarak, üzerine ister yalnızca fotoğraflarınızı, ister fotoğrafınızla birlikte mesajınızı, isterseniz isim ya da iyi dileklerinizi yazdırabilirsiniz. Hesaplı ve ucuz fiyatlarıyla her bütçeye hitap eden kişiye özel fotoğraf-mesaj-isim yazılı duvar saatleri, sevdiklerinize yıllar yılı kalıcı bir armağan arayışında olanlar için de muhteşem bir hediye seçeneği.

Kişiye Özel Hediyelik Duvar Saati Modelleri

Konu Çizgisi
Kişiye özel duvar saati

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati


Ve işte başlıyoruz... Az önce sizin için fotoğraf, mesaj ve isim yazılı duvar saati modellerinden bahsetmiştik. İşte bunlardan birincisi. Hem kişisel mesajınız, hem de fotoğrafınızla kusursuz bir hediyeye dönüşecek olan Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati sevgilinize hediye edebileceğiniz en şahane armağanlardan biri! Aşkınızı en net biçimde ifade eden özel en özel fotoğrafınız bu saate hayat verecek! Aynı zamanda sevgilinize her baktığında okumasını istediğiniz en romantik mesajınızı da yazdırarak, O'na olabilecek en romantik hediyeyi verebilirsiniz.
Konu Çizgisi
kişiye özel duvar saatleri

Kişiye Özel Konuşan Kalpler Duvar Saati


Diyelim ki, evde ya da iş yerinde, yoğun bir tempoyla harıl harıl bir iş üzerinde çalışıyorsunuz! Saatin kaç olduğunu öğrenmek için kafanızı kaldırıp, duvarınızda asılı duran duvar saatine bakıyor ve işinize kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Bu söylediğimizde anormal pek de bir şey yok! Peki bu senaryoyu şöyle değiştirsek; Başınızı kaldırıyor ve gözlerinizi duvarınızda asılı duran saate çeviriyorsunuz. Duvarınızda sizin için hazırlanmış ve üzerinde sevgilinize ait herhangi bir fotoğrafların, sizin için hazırladığı o özel mesajın ve isimlerin yazılı olduğu kişiye özel duvar saatine bakıyorsunuz! İşte o an, içinizi büyük bir mutluluk ve huzur kaplıyor. Sanki o an sevgilinizi yanınızdaymış gibi hissediyorsunuz. Ardından ise o can sıkıcı, içinden çıkılması zor işe daha büyük bir iştah ve mutlulukla yeniden sarılıyorsunuz. İnsanının iş motivasyonu nasıl da artar öyle değil mi?
Konu Çizgisi
Kişiye özel duvar saati

Her Dakika Seni Düşünüyorum Duvar Saati


O'nu özlediğiniz anlarda dakikalar geçmiyor mu? O halde duvarınızda asılı duracak olan Her Dakika Seni Düşünüyorum Duvar Saati ile hem özleminiz yatışsın, hem de dakikalar hızla aksın! Aşkı tarif eden en güzel renk olan kırmızı bir zemine sahip bu duvar saati üzerinde, 1 adet size özel fotoğraf, 1 adet gönlünüzden sevgilinize dair geçen en samimi duygusal itiraf ve isimleriniz yer alıyor. Sevgilinize duygularınızı açmak için, O'na olan aşkınızı itiraf etmek için ya da sevgililer gününü romantik bir hediye ile kutlamak için Her Dakika Seni Düşünüyorum Duvar Saati tam size göre. 
Konu Çizgisi
Romantik duvar saati

Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati


Aşkınızı bir de duvar saati gibi kalıcı bir hediye ile sevgilinize göstermeye ne dersiniz? Üzerinde 2 adet sizin için ayrılmış ve fotoğraflarınızın gelmesiyle canlanacak kalp semboller bulunan, mesajınızla birlikte de romantizmin zirvelerine taşınacak olan  Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati karşınızda. 27 cm. çapında olan ve uzun ömürlü sümblimasyon baskı tekniği ile hazırlanan Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati, sevgilinize aşkınızı uzun yıllar en iyi şekilde gösterecek hediye seçeneği.   
Konu Çizgisi
hediyelik duvar saatleri

Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati


Belki de siz, üzerinde fotoğraf değil de, şirin yazı karakteriyle yalnızca mesajınız ve isimlerinizin yazılı olacağı şık bir duvar saati arıyorsunuz? Şıklığıyla, kalitesiyle beklentinizi fazlasıyla karşılayacağını düşündüğümüz Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati işte karşınızda. Annenize, babanıza, eşinize, sevgilinize veya arkadaşlarınıza doğum günü, yılbaşı gibi özel günler için hediye edebileceğiniz Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati, ucuz fiyatıyla da öne çıkan saat modellerinden biri. 
Konu Çizgisi
Kişiye özel duvar saati

Kişiye Özel Notlu Duvar Saati


Üzerinde rengarenk not kağıtları varmış gibi bir izlenim yaratan Kişiye Özel Notlu Duvar Saati, 4 adet mesajınıza özel hazırlanıyor. Kişiye özel bu saat üzerine yazdıracağınız notlarla ilginç bir hediye tasarlayabileceğiniz gibi, son derece romantik bir saat de dizayn edebilirsiniz. Sizin yazmanız için rengarenk 4 adet adet mesaj alanı var! Mesela bu duvar saatini sevgilinize hediye etmek isterseniz, günü 4 eşit parçaya bölün ve bu saate her baktığında hatırlamasını istediğiniz mesajlarınızı yazın! Misal, Saat 12 ile 3 arasındaki nota "Unutma bana mesaj at", 3 ile 6 saatleri arasına "Biraz sonra seni arayacağım" tarzında romantik sözler yazabilir ve her gün bu notlarda yazılı olan görevleri harfiyen yerine getirebilirsiniz. Nasıl oldukça iyi bir fikir değil mi?  
Konu Çizgisi
kişiye özel duvar saati

Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati


En güzel 2 adet fotoğrafınız, tıpkı Polaroid resimlerde olduğu gibi özel bir tasarımla bu duvar saatine hayat versin!  Fotoğraflarınızla birlikte isimlerinize ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati, bizim de çok beğendiğimiz favori duvar saati modellerinden. Eşinize evlilik yıl dönümü hediyesi, sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak gönül rahatlığıyla armağan edebileceğiniz Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati bir nevi aşkınızın duvardaki yansıması olacak!   
Konu Çizgisi
hediye duvar saatleri

Yılbaşına Özel Mutlu Yıllar Duvar Saati


Yeni yılın en kalıcı hediyelerden biri olarak sevdiklerinize üzerinde yılbaşı kutlama mesajınızın yazılı olacağı bu şık duvar saatini hediye edebilirsniz. Kırmızı alt zemin üzerinde çam ağaçları ve kar taneleri ile şıklığına şıklık katan kişiye özel yılbaşı duvar saati, yeni yılın en özel hediyelerinden biri olacak! Sevdiklerinize yeni yıl için daha fazla hediye seçeneği görmek için lütfen tıklayın: Yılbaşı Hediyeleri
Konu Çizgisi
duvar saati modelleri

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Duvar Saati


Üzerinde nişan, düğün veya aşkınızın başlama tarihinin yazılı olacağı, kişisel anlam yüklü mesajınızla en romantik hediyelerden birine dönüşecek olan isim yazılı yıldönümü saatine ne dersiniz? Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Duvar Saati ile sevgilinize en uzun ömürlü hediyeliklerden birini verebilirsiniz.
Konu Çizgisi
fotoğraf baskılı duvar saatleri

Sevgilimin Klasik Sözleri Duvar Saati


Çiftler arasındaki romantik iletişim, bir ilişkinin omurgası ve en önemli yanlarından biridir. Peki, sevgilinize üzerinde o klasik kendi sözlerinin yazılı olacağı bu duvar saatini hediye etmeye ne dersiniz? Kişiye özel olarak hazırlanan fotoğraf baskılı ve mesajlarınızın yazılı olacağı duvar saati, hem eğlenceli, hem renkli, hem de kalıcı bir hediye özelliği taşıyor.
Konu Çizgisi
kişiye özel duvar saati

Kalbim Hep Seninle Duvar Saati


İşte bu duvar saati de oldukça romantik! Sağ tarafında oluk oluk kalp yağmurları şeklindeki süsü, sol tarafında ise kalp içerisinde fotoğraf baskısı ve hemen altında da isim, romantik mesajlarınızla hazırlanacak size özel bir duvar saati! Sevgililer gününde, yıl dönümünde veya doğum gününde kız/erkek arkadaşınıza bu duvar saatiyle en anlamlı hediyelerden birini verebilirsiniz.
Konu Çizgisi
kişiye özel duvar saatleri

Fotoğraf Baskılı Sevgililer Günü Duvar Saati


Fotoğraf Baskılı Duvar Saatlerine en güzel örneklerden biri de, iki tarafından iple asılmış içine fotoğraflarınızın yerleştirileceği kalp ve ortasında da kişisel mesajınızın geleceği kırmızı renklerdeki kalp figürü! Aşkın rengi kırmızı art zemin rengine sahip bu özel saatle, sevgilinize sürpriz ve son derece romantik bir hediye vereceksiniz!
Konu Çizgisi
yılbaşı hediyesi duvar saati

Yılbaşına Özel Fotoğraf Baskılı Duvar Saati


Yılbaşı temasıyla hazırlanmış rengarenk bir duvar saati, işte karşınızda. Kişiye özel olarak hazırlanan bu duvar saati üzerine, yeni yıl mesajınızı, bu saati hediye edeceğiniz o değerli kişinin ismini ve size özel 2 adet fotoğrafınızı taşıyabiliyorsunuz! Turkuaz rengi, yonca yaprakları, kar tanesi ile oldukça renkli ve süslü bir duvar saati! Üstelik tamamen de size özel! Aynı gün kargo ve kapıda ödeme şeklinde adresinize gönderilecek olan kişiye özel duvar saatleri ile sevdiklerinizi çok mutlu edeceğiniz garanti:) 
Konu Çizgisi
bebeklere özel duvar saati

Mavi Hoş Geldin Bebek Duvar Saati


Muhteşem bir tasarımı bulunan ve erkek bebeklere özel olarak hazırlanmış, Bebeğin dünyaya gelişini "Hoş Geldin" mesajıyla kutlayabileceğiniz isim yazılı bir duvar saati. Yıldız figürleri, emzik, biberon gibi bebeklere özel ürünlerin tasarımsal olarak üzerinde resmedildiği Mavi Hoş Geldin Bebek Duvar Saati, şık olduğu kadar, bebeklerin odasına yakışacak şahane bir duvar saati. Ayrıca bu duvar saatinin sessiz çalıştığını ve bebeğiniz uyurken rahatsız etmeyeceğini de belirtmemizde yarar var! 
Konu Çizgisi
kız bebeklere özel duvar saati

Pembe Hoş Geldin Bebek Duvar Saati


Mini minnacık elleri, sevgi dolu bakışları ile bebekler, anne ve babaya bu hayatın en güzel hediyeleri. Pembe tasarımı ile şipşirin bir görünüme sahip, "Seni Leylekler Getirdi" efsanesine bir gönderme yapan bu duvar saati de kız bebekler için. Doğum sonrası anne ve babaya ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız, aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla pembe kız bebek duvar saati ilginizi çekebilir. 
Konu Çizgisi
hediye duvar saati

Seninle Sonsuz Aşkımız Kişiye Özel Duvar Saati

Aşkınızı zamanın akışında ölümsüzleştirin! Sonsuz aşkınızı, sonsuzluk sembolü etrafında kişisel mesajlarınızla süsleyebileceğiniz kişiye özel romantik duvar saati ile ebedileştirebilirsiniz. İsimlerinize özel, sevgilinizin her zaman okuyabileceği romantik mesajlarınızı yazdırabileceğiniz ve size özet tarihle anlam kazanacak Sonsuz Aşkımız Duvar Saati ile dile getirebilirsiniz. Saflığı temsil eden beyaz renk fon üzerinde sade bir tasarımla hazırlanan bu duvar saati, romantik ve son derece anlamlı saat modellerinden bir. 
Konu Çizgisi
duvar saati modelleri

Kamasutra Pozsiynları Duvar Saati


Duvarlarınızı, Kamasutra'nın cinsel pozisyonları ile süslemeye ne dersiniz? Üzerinde 12 farklı cinsel pozisyon bulunan bu duvar saati de, epeyce arsız ve kışkırtıcı! Yatak odanızı tutku dolu, ateşli ve birazcık da masumane böyle bir duvar saati ile süsleyebilirsiniz. Kamasutra'nın cinsel yaşamı düzenleme öğretisinden hareketle tasarlanmış olan bu duvar saati, partnerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri! 
Konu Çizgisi
kişiye özel hediye

Yorum Gönder

 
Top