z El Yapımı Anneler Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Anneye hediye
Bizleri doğuran, eğiten, büyüten ve bir ömür boyunca her şeyimizle yorulmak nedir bilmeksizin ilgilenen tek varlıklarımız; Annelerimiz! Onlar, biz çocuklar için gerçek bir ışık, gerçek bir yol gösterici, nefesimiz, ekmeğimiz, suyumuz, havamız kısacası her şeyimiz... Nasıl ki, Anneler çocuklarının mutluluğundan kendilerine bir paye çıkartıyorsa, biz çocuklar için de Annelerimizin mutluluğunu görmek her şeyin üstündedir. Annelerin hem kalbimizde, hem de toplumdaki yerini hatırlatması açısından yepyeni bir Anneler Günü daha yaklaşıyor. İşte sevgili Annelerimizi mutlu edebilmemiz açısından güzel bir fırsat. Yaklaşan Anneler Gününde bir Anneyi mutlu edebilmek için "Seni Çok Seviyorum","Her şey için çok teşekkür ederim Canım ANNEM..." demek gibi güzel sözler bile yetebiliyorken, bizler bununla yetinmeyip, O'na en güzel anneler günü hediyesini de sözlerimiz eşliğinde vermeye çalışacağız. Bu arada bu anneler gününde Sevgili Annenize kalbinizde ne kadar değerli bir yerinin olduğunu göstermek için tonla para harcayıp Ona gösterişli veyahut pahalı hediyeler almanıza aslında hiç mi hiç gerek yok! Bunun yerine kendi ellerinizle daha anlamlı, daha duygusal ve hatırası olacak hediyelerle de Annenize hoş bir jest yapabilirsiniz. El yapımı Anneler Günü Hediyeleri ile hem annenize olan sevgilinizi daha özel bir şekilde göstermiş olacak, hem O'na kendi emeğinizle bir hediye vermiş olmanın haklı gururunu yaşayacak, hem de tonlarca para harcamak zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca, Anneler, Anneler gününde çocuklarından kendilerine pahalı hediyeler vermelerini değil, Çocuklarıyla gurur duymak, mutluluklarını görmek, onlar tarafından hatırlandıklarını bilmek ve kendilerine sevgiyle bakan gözlere dolu dolu bakmak isterler. Gerçekten de bir anneye verilebilecek en anlamlı armağan, O'na kendi ellerinizle hazırlayacağınız bir anneler günü hediyesi olduğunu hatırlatmamıza gerek yok zannediyoruz. 

Şimdi geldik o kritik ve esaslı soruya; Acaba Anneler günü için nasıl bir el yapımı hediye denemeliyiz veya yapmalıyız? Eğer El becerinize güveniyorsanız, aşağıda sizin için yerli ve yabancı sitelerden derlediğimiz birbirinden güzel hediye fikirlerine göz atabilirsiniz. Sizlere güzel hediye fikirleri, verebilmesi açısından yapımı/hazırlanması kolay, malzemelerini rahatlıkla temin edebileceğiniz ve kısa sürede tamamlayabileceğiniz el emeği hediyelere yer vermeye çalıştık. Umarız size özel hazırladığımız bu çalışmayı beğenirsiniz.

Anneler Gününe Özel El Yapımı Hediyeler


Annenize El Yapımı Kelebek Kolye Hediye Edin

Anneye el yapımı hediyeler
Bir kelebek narinliği ile size sevgiyle yaklaşan Annenize, bu anneler günü için harika bir hediye vermek isterseniz, birazcık zamanınızı almasına rağmen sonucunda inanılmaz büyü bir mutluluk yaşatacak El Yapımı Kelebek Kolye yapabilirsiniz. Bu harika hediyenin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, bu yazımızda adım adım resimleriyle birlikte anlatılıyor. Lütfen Tıklayın: El Yapımı Kelebek Kolye

Annenizin İsim Baş Harfine Özel Fotokolaj

anneye özel hediyeler
Ailece sizde hatırası olan en güzel fotoğraflarınızı yazıcıdan çıktı olarak alın ve Annenize isminin baş harfine özel resimde gördüğünüz şekilde fotokolaj hazırlayın. Hem çok samimi, hem de son derece anlamlı bir anneler günü hediyesi olacağı kesin.

Kesme Tahtası ve Süpürgelik ile El Yapımı Tablet Tutucu

anneye hediye
El Yapımı Tablet tutucuyu görünce çok şaşırdığınıza adımız gibi eminiz:))) Eee, ne de olsa çağ, artık teknoloji çağı. Annenize mutfakta tabletinden yemek tarifi araştırırken, keyifle kullanabileceği el yapımı tablet tutucu hediye edebilirsiniz. Bu şaşırtıcı hediyenin nasıl sapıldığını ve ne türden araç gereçlere ihtiyaç duyulduğunu merak ediyorsanız son derece basit. İhtiyacınız olan şeyler; 1 Adet artık kullanmadığınız bir kesme tahtası, arkasına destek olsun diye üçgen şeklinde kesilmiş bir ahşap, Önüne de tablet bilgisayarını dengede tutabilsin diye kesme tahtası eninde kesilmiş bir süpürgelik gerekiyor. Tüm bu malzemeleri güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırıp kurumaya bırakın. Ardından da istediğiniz renkte sprey boya ile yüzeyini boyayın...
Anneler günü için el yapımı hediyeler
El Yapımı Tablet Bilgisayar Tutucu için gerekli olan melazemeler resimde görüldüğü üzere, kesme tahtası ve süpürgelik. 
Anneler günü için el yapımı hediyeler
Tüm işler bitip de, bu hediyeyi hoş hediye kutusu içerisinde annenize takdim ettiğinizde eminiz ki çok şaşıracak! İşte Kıymetli annenizin yıllarca kullanacağı, her kullandığında da sizi sevgiyle anacağı en güzel el yapımı hediyelerden biri hazır:)

Anenize Özel El Yapımı Cilt Kaplı Defter

Anneler günü için el yapımı hediyeler
Öğrenciliğimizde hepimiz defter ciltlemişizdir. Yani nasıl olduğunu en azından 3 aşağı 5 yukarı biliyoruz. Ancak durum bu sefer farklı! Şiir yazan, günlük veya anı defteri tutan bir anneniz varsa, bu anneler gününde O'na özel not defter ciltleyebilirsiniz. Çiçek desenli, güllü, kalpli istediğiniz desenlerle, defter kaplatıp Annenize hediye edin.
Bunun için malzemeler oldukça basit. Defter kabı, bant, makas işinizi fazlasıyla görecektir. 
anneler günü hediyesi

Annenize Özel T-Shirt Boncuk Kolye

El Yapımı Anneler Günü Hediyesi
Artık bir tişörtünüzü annenize feda edersiniz değil mi? Annenize şahane bir görünüme sahip olan boncuklu kolye yapmaya ne dersiniz? Hem şık, hem de tarz bir anneler günü hediyesi olacağı kesin. Aşağıdaki resimde bu el yapımı hediyenin yapım aşamalarını görebilirsiniz.
Anneler günü hediyesi

El Yapımı Ahşap Duygusal Fotoğraf Tutucu

Anneye el yapımı hediye
Siyah beyaz fotoğraflarından Annenize anneler gününü için nostaljik bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Ahşap hediyeler bizim favori el yapımı hediyelerimizden. Siz de Annenize üzerinde sevgi mesajlarınızın ya da anneler günü kutlama mesajınızın yazılı olacağı, 2 veya fazla sıya da fotoğrafıyla böyle doğal bir hediye verebilirsiniz. Fotoğraf tutucunun malzemeleri de kolaylıkla temin edilebilecek türden. Ahşap bir tahta parçası, bir kaç adet raptiye ve fotoğraflarla bu işi rahatlıkla halledebilirsiniz. Annenize hem dekoratif, hem de oldukça anlamlı bir anneler günü hediyesi vereceksiniz. 

annelere alınabilecek hediyeler

Yorum Gönder

 
Top