z Kalp Şeklinde Yumurta Yapımı | En iyi Hediye Fikirleri

Kalp Şeklinde Yumurta Sürprizi
Günün en güzel öğünü sabah kahvaltısıdır! Gün boyunca harcadığımız enerjinin büyük bir kısmını sabah kahvaltısında aldığımız besinlerden sağlarız. Özellikle de protein içerikli gıdalardan! Peki sevgilinizle baş başa romantik bir sabah kahvaltısı yapmak, güne enerjik bir şekilde başlamak ve O'na unutamayacağı romantik bir sürpriz yapmak ister misiniz? Şayet sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta yemekten hoşlanan bir sevgiliniz varsa, bu yazımızda yer alan kalp yumurta sürprizini Ona kesinlikle yapmalısınız! Kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceğiniz kalp şeklinde yumurtalarla sevgilinize en romantik kahvaltı sofralarından birini hazırlayabilirsiniz.

Kalp Yumurta, hayatı ufak sürprizlerle renklendirmeye çalışanlar için muhteşem romantiklikte bir sürpriz! Siz de sevgilinize küçük sürprizler yapmaktan hoşlanıyorsanız, yarın sabah sevgilinizden önce yataktan fırlayın ve O'na Haşlanmış kalp yumurta sürprizi yapın! Düşünebiliyor musunuz, sevgiliniz sabah kahvaltısında henüz uyku mahmurluğu içerisinde sofraya geliyor. Kahvaltı masasında zeytin, peynir, reçel, bal gibi kahvaltılıklar varken bir anda gözü sevgilisinin kendi elleriyle hazırladığı kalp şeklinde yumurtaya takılıyor! E, artık güne bundan daha güzel bir başlangıç olamazdı her halde! Bu sürprizin tadını çıkartmak ve sevgilinizden kocaman, sevgi dolu bir öpücük almak da sizin fazlasıyla hakkınız! Peki bu sürpriz önerisi iyi, çok güzel de; Acaba Kalp Yumurta Nasıl Yapılır? İşte bu yazımızda sizlere hazırlanması en fazla 15-20 dakika sürecek olan ve bittiğinde kalp şeklini alacak olan yumurtanın nasıl yapılacağını anlatacağız. Hem de öyle lafı gevelemeden resimleriyle, videosuyla adım adım anlatacağız!

Kalp Şeklinde Yumurta Nasıl Yapılır?

konu çizgisiKalp Yumurta Yapımı
Bu romantik sürprizin yapımı için gerekli olan malzemeler, buzdolabınızda hali hazırda kolaylıkla bulabileceğiniz istediğiniz sayıda yumurtadan ve birkaç basit araç gereçten oluşuyor.
konu çizgisi

Kalp Yumurta Yapımı İçin Gerekli Malzemeler şöyle;

  • Yumurta
  • Süt kutusu. İçerisi iyice temizlenmiş olmalıdır. 
  • Sert çubuk
  • Lastik bant
kalp yumurta
1. ADIM: Tıpkı normal günlerde olduğu gibi istediğiniz sayıda yumurtayı metal bir kaba koyun ve 10 dakika kadar haşlayın. Ardından yumurtanın akı nozulmayacak şekilde kabuklarını güzelce soyun.

2. ADIM: Bu Adımda süt veya ayran kutusundan yararlanacağız. Kutuyu keskin bir bıçakla alt ve üst kısımlarından kesin. Sadece bir yüzeyini alarak "V" şeklini alacak şekilde ikiye katlayın. Kabuklarından temizlemiş olduğunuz yumurtayı V şeklindeki kutunun arasına koyun. Parmağınızla hafifçe bastırarak üzerine kamış veya ahşap bir çubuk koyup, üzerini de iki yandan lastikle tutturun.

3. ADIM: Her iki ucundan lastikle tutturduğunuz yumurtayı 5-10 dakika kadar bekletin. Sonrasında ise yumurtayı parçalamadan dikkatlice kesin. İşte tüm işlem bu kadar. kalp şeklinde yumurtamız artık hazır.
konu çizgisi

Kalp Yumurta Nasıl Yapılır? İşte Videosu


Mutlu bir şekilde güne başlamak için oldukça güzel bir sürpriz öyle değil mi? Eşinize, Sevgilinize bu güzel sürprizi her Pazar Sabahı yapmayı unutmayın! 

Yorum Gönder

 
Top