z Yılbaşında Ne Yapmalı Ne Etmeli | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşında yapılacakların listesi
Yeni bir yıla az bir zaman veya başka bir değişle sayılı günler kaldı! Siz hala yeni yıl planlarınızı yapmadınız mı? Yılbaşını nerede ve kimlerle kutlayacağınıza karar vermediniz mi? O halde bu yazımızda yer alan önerilere dikkat kesilebilirsiniz. Yılbaşını neşeyle karşılamak, yılın ilk dakikalarına mutlu girmek herkesin ortak temennisi! Çünkü geride kalan yılla birlikte değişen sadece bir rakam omayı, aynı zamanda insanlarda umutlar da, hayaller de bir sonraki yıla devrediyor. Dolayısıyla da yeni bir yıla güzel bir başlangıç yapmak, güzel yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerimizi mutlu görmek, yılın geriye kalan günlerinin de öyle devam edeceği umudunu yeşertiyor! Neyse! Yılbaşını ister evde, ister dışarıda, ister arkadaşlarınızla, ister sevgilinizle kutlayın, bu yazımızda yer alan harika tavsiyelerle yılbaşı gecesini kesinlikle daha keyifli ve neşeli geçirebilirsiniz! Çünkü bu makalemizi, yılbaşı gecesini yalnız veya sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyenlere özel; yeni bir yıla bomba gibi girmelerini sağlayacak güzel yılbaşı eğlence fikirleri üzerine kurguladık! Keyifli ve güzel bir yılbaşı akşamı geçirmek için neler yapılabilir? Yılbaşı gecesi için an itibariyle mevcut bir planınız yoksa ve yılbaşı gecesi için eğlence fikirleri arıyorsanız, doğru adrestesiniz! Eğlenceli yılbaşı oyunları, ailenizle birlikte yılbaşı gecesini daha keyifle geçirebileceğiniz çeşitli aktiviteler, sevgilinizle romantik bir yılbaşı gecesi için yapabilecekleriniz, güzel bir yılbaşı parti organizasyonu gibi kısacası yeni yıla dair yapılabilecek en güzel şeyler, bu yazımızda sizlerle... İşte karşınızda, yılbaşı için yapılabilecek en güzel, en romantik ve en unutulmaz eğlenceli şeyler!

Yılbaşında Yapılacak En Güzel Şeyler


Yılbaşında Tatile Çıkmaya Ne Dersiniz? 

yılbaşında nereye tatile gidilebilir
Sevdiklerinize yeteri kadar zaman ayıramamaktan şikayetçiyseniz, bu yılbaşını onlara daha çok zaman ayırarak ve rutin günlerinizden daha farklı şeyler yaparak geçirebilirsiniz! Mesela bir yılbaşı tatiline ne dersiniz? Bir kaç gün işlerinizin kalması hiç de dert olmamalı! Hayat kısa ve şu anı da yaşamak lazım! Çalış çalış nereye kadar:) Dolayısıyla alın eşinizi, mesela yeni yılda ikinci bir balayı yaşayın! Örneğin Barcelona'ya, Yunanistan'a, İtalya'ya, Venedik'e, New York'a gidin! Canım memleketimin yurt dışı yılbaşı tatillerinden eksik kalır bir tarafı da yok yani! Mesela Antalya, Uludağ'a gidebilirsiniz. Farklı bir yılbaşı tatili için Karadeniz'in muhteşem yeşiliyle yılbaşına mutlu ve mesut bir başlangıç yapabilirsiniz. Yılbaşı Tatilinizi nerede kutlamak istiyorsanız, daha önceden rezervasyon mutlaka yapın! Yoksa hayalini kurduğunuz tatili yoğunluk sebebiyle ertelemek zorunda kalabilirsiniz! Kısacası bütçeniz el veriyorsa, yeni yılı aileniz, eşiniz veya sevgilinizle birlikte güzel bir tatil yaparak geçirebilirsiniz! 

Yılbaşında Kutlamaların Olduğu Şehir Meydanına Akın

yeni yılde gidilecek yerler
Yeni yılın en güzel eğlenceleri şehrin göbeğinde olur. Konserler, çılgın eğlenceler, güzel yılbaşı partileri genellikle bu merkezi yerlerde olur. Yaşlısıyla, genciyle herkesin tıklım tıklım doldurduğu yılbaşı eğlenceleri, yeni yıl için ne yapılabilir sorusuna güzel bir alternatif! Eğer Siz de hınca hınç kalabalık içerisinde eğlenmekten hoşlanıyorsanız, Beyoğlu, Moda, Kadıköy, Kızılay, Alsancak gibi kalabalıkların olduğu meydanlar yılbaşı için şimdiden gelin gibi süslenmeye başladı bile. 

Yeni Yıla Çocuklar Gibi Eğlenerek Girin

yılbaşı için eğlence önerileri
Eğer yeni yılda İstanbul'daysanız, çocuklar gibi eğlenerek yeni yıla harika bir giriş yapabilirsiniz. Eşiniz, çoluk çocuğunuzla Vialand'a gidin ve 2015'in son gününü mutlu bir şekilde geçirin! Yılbaşı için en güzel eğlence merkezlerinden biri olan Vialand, yılbaşında eğlence arayanların buluşma noktası!

Sevgilinizle Yılbaşında Ne Yapabilirsiniz?

yeni yıl için güzel öneriler
Sevgilinizle birlikte yeni yılı güzel bir şekilde karşılamak istiyorsanız, en sevdiğiniz içecekler, badem, fındık fıstık, karışık çerez, cips, ve çikolatalardan abur cubur hazırlayıp, birlikte aynı battaniyenin altında yılbaşına özel TV programları veya en sevdiğiniz filmleri izleyebilirsiniz. Sonrası için ne yapacağınız da Size kalsın:)

Sevgilinizle Yılbaşı İçin Özel Bir Yemek Yapın

yeni yıla özel öneriler

Önemli olan yeni yıla mutlu ve sevdiklerimizle birlikte girmek! İlla çılgın bir yılbaşı partisinde olmak şart değil! İşte size yeni yıl için bir tavsiye daha; Yeni yılı mutfakta sevgilinizle beraber karşılamaya ne dersiniz? Tabi ki de birlikte yemek yaparak! Bu kez yılbaşına özel, dışarından yemek siparişi vermeyin ve sevgilinizle baş başa güzel bir yılbaşı yemeği hazırlayın! Hatta öyle basit ve aparatif şeyler değil; tatlısından tuzlusuna kadar her şeyi ile mükemmel bir yılbaşı yemeği!  

IMDB Puanı Yüksek Güzel Filmler İzleyin

yılbaşı için eğlence önerileri
Yılbaşında evde neler yapılabilir? Film izlemeye ne dersiniz? Her zevke uygun film bulabilmek mümkün! Aksiyon, bilim kurgu, Aşk, Fantastik, komedi türü filmlerden bir kaç tane seçerek yeni yıla güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu arada kız arkadaşınızla birlikte film izleyecekseniz, sakın ola savaş filmleri veya yalnızca erkeklerin keyif alacağı vurdu kırdı tarzda filmler seçmemeye çalışın! 

Yeni Yılı Arkadaşlarınızla Kutlayın

yeni yıl için yapılabileceklerin listesi
Yeni yılı arkadaşlarla karşılamak gibisi yok! Yılbaşını sevdiğiniz samimi arkadaşlarınızla Cafe, restoran veya bar benzeri güzel bir mekanda kutlayabilirsiniz. Ya da kendi evinizde özel bir yılbaşı partisi organize ederek, arkadaşlarınıza ev sahipliği yapabilirsiniz.

Evde Karaoke Şarkı Yarışması Yapın

yılbaşı için öneriler
Yeni yıl için en güzel eğlencelerden biri de, interaktif bir şekilde cümbür cemaat herkesin dahil olacağı karaoke yarışması düzenlemektir. Yılbaşı akşamı 7'den 70'e herkesin keyif alarak oynayacağı bu güzel oyun, sevdiklerinize unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşatacaktır. 

Yılbaşına Özel Kurabiyeler

yeni yılda neler yapılabilir
Yeni yılı evde geçirenler için şu olay özellikle çok klasiktir; bütün bir geceyi televizyon karşısında yılbaşı programlarını izleyerek geçirmek! Tam da bu noktada size tersini öneriyoruz. Lütfen bu özel gecede TV veya İnternet başında zaman geçirmek yerine, sevdiklerinizle eskilerden, bugünden veya gelecekten konuşun! Yani bol bol sohbet edin, bol bol eğlenin! TV izlemek de neymiş:) Bir de, çocuklar için yılbaşına özel kurabiyelerden yapabilirsiniz. 

Sevgilinizle Sakin Bir Yerde Yürüyüşe Çıkın 

yılbaşı için eğlence önerileri
Bangır bangır müzik çalınan yılbaşı eğlencelerinden veya kalabalık mekanlardan hoşlanmıyorsanız, sevgilinizle sahil kenarında birbirinize sarılarak romantik bir akşam yürüyüşü düşünebilirsiniz. Ardından da sakin bir mekanda başbaşa güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Yılbaşı gecesi havanın soğuk olabileceği ihtimalini de göz önünde tutarak, arabanızda battaniye bulunmanızda yarar var:) 

Heyecanlı Oyunlar Oynayın

yılbaşı eğlenceleri
Arkadaşlarınızla eğlenceli bir yılbaşı gecesi geçirmek için heyecanlı Playstation, veya Xbox oyunları oynayabilirsiniz. Yanınızda kız arkadaşlarınız da varsa çiftlerin yarışacağı eğlenceli oyunlar tercih edebilirsiniz. Bunun dışında Okey, Domino, Tombala ve benzer oyunlar da gecenize renk katacak eğlenceli  şeylerden! 

Yılbaşı İçin Evinizi Süsleyin

yılbaşı için evinizi süsleyin
Yılbaşı özel bir gün olduğu için, evinizin de bu güne hazır olması çok önemlidir. Hem ev ahalisinin, hem de gelen misafirlerinizin yılbaşı atmosferine girebilmeleri için, dış kapınızdan başlayarak evinizin salonuna kadar tüm odaları yılbaşı süsleri ile süsleyebilirsiniz. Balonlar, konfetiler, yeni yıl temalı ürünler, çam ağaçları v.s. Evinizi yılbaşına hazırlarken hem çok keyif alacak, hem de eşinize, çocuklarınıza ve tüm misafirlerinize hoş bir sürpriz yapmış olursunuz!

Yeni Yılı Evinizin Dışında Farklı Bir Mekanda Geçirin

yeni yıl için ne önerirsiniz
Eşinizle yılbaşı gecesi bir kaçamak yapıp, evinizde kalmak yerine, yılbaşı eğlencesi düzenleyen ve tam da size layık şık bir otelde yılbaşı gecesini geçirin! Hem eşinize güzel bir sürpriz olacak, hem de bu yılbaşı yıllar yılı konuşulacak! 

Yılbaşına Özel Kırmızı İç Çamaşırı

yeni yıla özel öneriler
Kırmızı iç çamaşırın uğur getirip getirmediği bir yana dursun, bu özel geceyi en özel şekilde noktalayabilirsiniz. Kışkırtıcı iç çamaşırlarıyla eşinize, sevgilinize unutamayacağı özel bir yılbaşı gecesi yaşatabilirsiniz:

yılbaşına özel hediyeler

Yorum Gönder

 
Top