z Kalp Hediye Kutusu Yapımı | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı kalp kutu
El Yapımı Kalp şeklinde hediye kutuları, görsellik açısından hem romantik, hem de hediyenizi benzersiz şekilde sevdiklerinize sunmak için harika fikirler verir. Kalp şeklinde hediye kutuları içerisindeki hediye ne olursa olsun, sevdiklerinize sevgi mesajları iletir. Örneğin Kalp kutularla kız/erkek arkadaşınıza sevgililer Günü hediyeleri sunabilirsiniz veya Anneler Günü hediyenizi kalp şeklinde hediye kutuları içerisinde biricik annenize sunabilirsiniz. Benzer şekilde yılbaşı ve doğum günleri için hediye sunumlarını daha etkileyici kılmak için kalp kutular ideal bir sunum aracı olurlar. Çünkü kalp şeklinde hediye kutuları, çok romantik, büyüleyici ve etkileyici görünüyorlar. Hediyelerinizin sunumunu daha etkileyici ve lüks görünümlü kılmak için siz de satın aldığnıız veya el emeğinizle hazırladığınız hediyelerinizi kalp kutular içerisine koyabilirsiniz. Bu yazımızda Sizlere en kolay şekilde kalp hediye kutularının nasıl yapıldığını ve süslenmiş kalp hediye kutuları ile nasıl güzel hediye sunumları yapılabileceğinden bahsedeceğiz. El Yapımı Kalp Hediye Kutusu içerisine neler konulabilir? Örneğin çikolata, ev yapımı kurabiye, sürpriz nitelikli romantik küçük hediyeler koyarak sevdiklerinize mutlu mesut, zarif ve şık bir görünümlü bir hediye verebilirsiniz.

El Yapımı Kalp Şeklinde Romantik Hediye Kutuları

çizgi
kalp kutu
El yapımı kalp kutu üzerini zevkiniz ve beğenileriniz doğrultusunda dilediğiniz şekillerde süsleyebilirsiniz. Mesela Love yazılı desenli kağıtlar, yapay çiçekler, düğmeler, boncuk, kurdele, kağıt çiçekler, yapraklar, dantel, nakış, apliklerle yaratıcı bir şekilde hediye kutunuzu süsleyebilirsiniz. Bu şekilde büyüleyici kalp şeklinde hediye kutularına sahip olabilirsiniz. Kutunun ana iskeletini tasarlamak içinse karton, kraft kağıt ve hatta kalın keçe kumaş kullanabilirsiniz.
kalp kutu nasıl süslenir
1. ADIM: İşe ilk olarak istediğiniz ebatlarda veya içerisine hangi ölçülerde hediyelik eşya koyacak iseniz, o ölçülere uygun şekilde kalp kutu iskeleti oluşturmakla başlayacağız. Kalp şeklinde bir şablon oluşturun. Hem alt kısmı için, hem de üst kapak için 2 adet kalp şeklinde taslak oluşturun. Daha sonra hem alt taban, hem de üst kapak kısmını karton bariyerlerle kalp şeklini oluşturacak şekilde yapıştırarak kapatın. yapıştırma işlemi için kullanacağınız tutkalın güçlü bir yapıştırıcı olması oldukça önemli. Evde varsa yapıştırma işlemi için tutkal tabancası kullanabilirsiniz. 
ADIM 2: Az önce de bahsettiğimiz gibi genel olarak kalp kutu iskeleti hazırladıktan sonra, üzerini süslemek tamamen yaratıcılığınıza kalmış durumda. Örneğin hediye kalp kutu üzerini renkli düğmeler, boncuklar, kurdeleler, kağıt çiçekler, yapraklar, dantel, nakış, aplike, küçük dallar kullanarak en sevdiğiniz stili oluşturabilirsiniz. Şayet sevgililer günü için özel bir kalp kutu oluşturmak istiyorsanız, kalp şeklindeki süslemeler muhteşem olacaktır. Kalp kutuyu dekaratif bir şekilde süsledikten sonra üzerine özel aşk notu veya neşeli ve komik bir mesaj ekleyerak hediyenize ekstra bir çekicilik katabilirsiniz. 
kalp hediye kutusu
Kalp Kutu Kapağını Keçe Kumaş ve renkli el yapımı çiçeklerle süslemek: Sevgililer Günü'nde gönlünüzdeki baharı sevgilinize göstermek için hediye kutunuzu rengarenk çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Keçe kumaş kaplı adeta bir çiçek bahçesini andıran çok özel bir hediye kutusuyla sevgilinize en güzel hediye sunumunu bu şekilde yapabilirsiniz. Bir dikiş iğnesi ve keçe kumaş, muhteşem hediye kutuları oluşturmak için Size en büyük yardımcı olur. Çiçek, kalp nakış, aplikler üzerine hayal gücünüzü de dahil ederek dekoratif açıdan hediye kutusuna etkileyici bir görünüm kazandırabilir. .
kalp şeklinde hediye kutusu
İşte karşınızda, üzeri kudele, tül, çiçekler, boncuklar, ışıltılı taşlarla süslenmiş, ve muhtemelen size de ilham kaynağı olacak birbirinden dekoratif kalp kutular. Sevgiliniz eminim ki bu kutuları uzun yıllar saklayacaktır.
el yapımı kalp kutusu
Üzeri şahane bir süslü ve yine kenarları dantelle süslenmiş el yapımı bir kalp kutu modeli. 
kalp kutu süsleme
İşte Sevgililer günü hediyenizi içerisinde sunabileceğiniz gül motifleri ile süslenmiş şahane bir kalp kutu daha!
en güzel kalp kutular
Kalp şeklindeki ahşap kapağı kırmızıya boyanarak hazırlanmış, üzerine saten kumaştan gül süsü verilerek hazırlanmış el yapımı özel bir kalp kutu modeli daha. 
el yapımı kutu örnekleri
Hayal gücünün sınırları yok! Hediyenizi daha şık ve daha etkileyici kılmak için kadife kumaşlardan, elbise düğmelerinden ve kurdelelerden yararlanabilirsiniz. 
kalp kutular
Özellikle de ele dikiş nakış işlerine yatkın ev hanımlarının rahatlıkla üstesinden gelebileceği dantel işlemeli el yapımı bir kalp kutu, mesela evlilik yıldönümü hediyesini eşinize sunmak için harika bir yol olacaktır.
hediye kutusu el yapımı
Aşağıdaki videoda, adım adım kalp şeklinde hediye kutusu anlatımı yer almaktadır. Sİz de buradaki adımları izleyerek evde kolaylıkla hediye kutularınızı hazırlayabilirsiniz. 

Tüm bu işlerle uğraşacak zamana sahip değilim diyenler, hiç üzülmeyin! Çünkü hazır bir şekilde kalp kutu satın alarak, üzerini istediğiniz şekilde de süsleyebilirsiniz.
kalp hediye kutusu
Yukarıda "Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın" şeklinde linkini paylaştığımız hediyemen.com sitesine ulaşarak, farklı boylara sahip ve arzu ettiğiniz ölçülerde kalp kutu siparişi verebilirsiniz. Aynı gün kargoya teslim edilen kalp hediye kutusu ile Sevgililer Günü hediyenizi kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top