z Doğum Günü Kavanozu | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye doğum günü kavanozu
Sevgililer için en özel günlerden biri de malumunuz üzere (Yaş günü) veya bir diğer adıyla doğum günüdür. Elbette ki yeni yaşına ilk adımlarını mutluluk içerisinde ve henüz atmaya çalışan sevgilimiz için, böylesine özel ve önemli bir günü hediyesiz geçirmek, ya da ıskalamak yapılabilecek en yanlış şeylerden biridir:) Zaten birine aşıksanız ve onu çok seviyorsanız hediye almayı unutmak mümkün ya da söz konusu bile olamaz! Yoksa Siz unuttunuz mu?:) Şaka bir yana sevgilimizin doğum günü yaklaştığında içimizi de tarifi imkansız bir sancı sarmaya başlar; "Acaba sevgilime doğum günü hediyesi ne alsam?" İşte bugünkü  hediye önerimiz de tam da bununla alakalı bir şey! Sizlere bugün, sevgilinize doğum günü hediyesi olarak alabileceğiniz ve sevgilinizin üzerindeki etkisi uzun yıllar devam edecek harika bir hediye tanıtacağız! Hem romantik, hem şık, hem de son derece etkileyici bir hediye seçeneği olan bu hediyenin adı; Sevgiliye Doğum Günü Kavanozu! Şık bir hediye kutusu içerisinde aynı gün kargo ile satışa sunulan bu özel kavanozla sevgilinize en güzel doğum günü hediyelerinden birini verebilirsiniz. Bu arada hazır yeri gelmişken aynı gün kargo tabiri nedense hep yanlış anlaşılıyor. Aynı gün kargo demek, sipariş ettiğiniz ürünün o gün içerisinde kargoya teslim edileceği anlamına gelir. Yani mesela İstanbul'da yaşıyorsunuz ve sabah 11:00'de Doğum Günü Kavanozu sipariş verdiğinizde ürün muhtemelen bir sonraki gün adresinize ulaşır. Fakat İstanbul'dan uzak illerde, örneğin Trabzon, Mersin, Adana gibi şehirlere ise teslimat süresi 1-3 iş günü arasında değişebiliyor. Bu yüzden sevgilinizin doğum günü için internet üzerinden ürün sipariş vermek istiyorsanız, işinizi şansa bırakmamak için en az 2-3 iş günü öncesinden sipariş vermenizde yarar var!
incele
Peki doğum günü kavanozu nedir ve ne işe yarar? Hemen kısaca bu romantik ürünü sizlere tanıtalım! Sevgiliye Doğum Günü Kutlama Kavanozu, içerisinde 100 adet kalpli kartlar üzerine romantik tarzda yazılı doğum günü kutlama mesajlarının bulunduğu hediyelik şık bir kavanozdur. 
hediyelik doğum günü kavanozu
Her güne 1 doğum günü mesajı Kavanozu: Kavanoz içerisindeki romantik doğum günü kutlama mesajlarından her biri özenle hazırlanmış etkileyici sözlerden oluşuyor. 100 gün boyunca her gün için 1 mesaj barındıran bu özel kavanoz ile sevgilinize doğum gününde unutulmayacak çok romantik bir sürpriz hediye verebilirsiniz. 
her güne 1 doğum günü mesajı kavanozu
Sevgilinizi doğum gününde özel hissettirin! Etkileyici sözleriyle olduğu kadar şık şekildeki kavanoz sunumuyla doğum günü için harika bir hediye fırsatı sunan Sevgiliye Doğum Günü Kavanozu göze hoş gelen şık bir hediye kutusu içerisinde gönderiliyor. Aynı zamanda içerisinde 2 adet kalp çikolata da bulunan romantik doğum günü kavanozunın dış yüzeyi balan, konfeti resimleriyle harika bir biçimde süslenmiş! Üzeri uğur böcekli üllerle süslenmiş olan bu özel kavanozu sevgilinizin çok beğeneceğine eminim!
her güne 1 mesaj doğum günü kavanozu

Yorum Gönder

 
Top