z Erkeğe Yıldönümü Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

yıldönümü hediyeleri erkek için
Bir ilişkinin yıldönümü aşık çiftler açısından son derece özel ve değerlidir. Çünkü bu, mutlu bir birlikteliğin kıvılcım ateşinin yanmaya başladığı ilk gündür. Ay dönümleri, yıl dönümleri ve bazı çiftler için hafta dönümleri bu nedenle büyük bir hassasiyet ve titizlikle kutlanılır. Tabi ki de bu kutlamalardaki temel amaç, sevgiye ve sevgiliye verilen değeri birlikte olduğu özel kişiye hissettirmektir. Gün, hafta veya yıl dönüm tarihleri bu nedenle de bir nevi aşıklar için milat olarak görülmektedir. Gerek evli çiftler açısından; gerekse de sadece birbirini tutkuyla seven çiftler açısından yıldönümleri, romantik sürprizler ve hediyeler eşliğinde kutlanır. Haliyle de eğer bir yerde sürpriz ve kutlama varsa, orada hediye de kesinlikle vardır. Daha önce yazdığımız bir çok makale ve hediye fikirleri konularımızda bayanlar için birbirinden etkileyici ve güzel yıldönümü hediye önerilerinde bulunmuştuk. Hatta evli çiftlerin içim hem erkeğe, hem de bayana alınabilecek harikulade hediye önerilerinde de bulunmuştuk. Sitemizin arama yapma kutusuna evlilik yıldönümü hediyeleri yazdığınızda veya bayanlara hediye fikirleri diye arattığınızda onlarca hediye seçenekleri bulabileceksiniz. Ki yazmış olduğumuz konular içerisinde yıldönümüne özel el yapımı hediyeler, yıldönümü için hediye sepetleri, romantik sürpriz önerileri ve daha bir çok değişik özellikteki makalemizle karşılacağınızı söyleyebiliriz. Ancak bu yazımızda spesifik olarak sizlere yıldönümü için erkeğe alınabilecek hediyeler üzerine fikirlerimizi paylaşmaya çalışacağız. Çünkü özellikle de erkeğe yıldönümü hediyesi almak, bayan sevgililer için pek de kolay olmayan durumlardan biridir. Bunu nereden mi biliyoruz? Çünkü sitemizin iletişim kısmında yöneltilen soruların büyük bir çoğunluğu kızlar tarafından gelen sorular ve en çok da "Erkek arkadaşıma yıldönümü hediyesi ne alabilirim?" ya da "Erkeğe en orijinal yıldönümü hediye ve sürprizleri neler?" tarzında sorular oluyor. Bu nedenle de bu yazı komple özellikle de yıldönümü için erkeklere ne hediye alınabilir sorusuna yanıt vermek için hazırlandı! Hadi o zaman sizin için seçtiğimiz birbirinden renkli armağanlara birlikte göz atalım.

Erkeğe Yıldönümü Hediyesi Ne Alınır


Erkeğe yıldönümü hediyesi

Erkek Arkadaşınıza Sürpriz & Sevgili Cüzdanı


Bu sefer sizler için daha da çeşitli ve güzel hediyeler buldum diyebilirim. Özellikle gözlemlediğim kadarıyla yıldönümü hediyeleri üzerinde insanlar daha çok dikkatli duruyor. Bununla birlikte tabi ki doğum günü hediyeleri de üst sıralarda. Ancak daha önce sizlere doğum günü hediyeleri ile ilgili bir yazımı paylaşmıştım. Bu sefer de Erkek Arkadaşa Yıldönümü Hediyesi ne alınır? Gibi sorulara cevap bulmak için bu araştırmamı önünüze seriyorum. Erkek Sevgilinize yıldönümü hediyesi arıyorsanız emin olun ki bu yazımın sonunda kafanızda bir hatta birden fazla hediye oluşabilir.

Erkeğe yıldönümü hediyeleri

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık


O nedenle araştırmamı sonuna kadar okumanızı şiddetle öneriyorum. Çünkü hediye almadan önce biraz değil fazla araştırma yapmakta yarar var. Çünkü hediye almak, hediye vermek bunlar çok güzel olaylar. Ancak sadece hediye alıp vermek demek kadar kolay ve basit olmamalı. Siz o hediyeyi almadan önce bazı süzgeçlerden geçirmelisiniz. Aldığınız hediye karşı tarafı ne kadar mutlu edecek? Ne kadar işine yarayacak?

Erkek sevgiliye yıldönümü hediyesi

Sonsuzluk Simgeli Erkek Cüzdanı


Ne kadar kullanışlı bir hediye olacak? Gibi birçok süzgeç den geçirdikten sonra hediye almanızı öneriyorum. Ayrıca şu da bir gerçektir ki sevdiğimiz insana, yârimize hediye alırken çok ama çok daha fazla düşünmemiz gerekecektir. Umarım siz de güzel hediyeler bulacaksınız. Daha önceki konularımda dediğim gibi bir hediye, bin anlam taşır. Umarım siz bin anlamdan daha fazla bir hediye bulacaksınız bu yazım ile. İşte karşınızda, üzerinde sonsuz aşkınızın simgesi olacak olan sonsuzluk işareti ve altlı üstlü şekilde isimlerinizin yazılı olacağı kaliteli bir deri cüzdan! Tamamen size özel olarak hazırlanacak olan deri cüzdan, (Siyah ve Taba renk seçenekleri var.) Sevgilinize adeta ömürlük bir armağan olacak. 

Erkeklere yıldönümü hediyesi

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Kanvas Tablo


İster ay dönümü, ister yıldönümü olsun, işte bu kanvas tabloyla sevginizi mest edebilirsiniz. Odasında her an karşısında olacak bu kanvas tablo, tamamen sizin için hazırlanıyor. Bu anlamda da yeryüzünde bir eşi ve benzeri yok! Biricik sevgilinize, aşkınızın yıldönümü tarihi, fotoğrafınız, yıldönümü kutlama mesajınız ve isimlerinizle birlikte hazırlanacak bu özel knavas tablo ile de şahane bir sürpriz hediye verebilirsiniz. 

erkeğe sürpriz yıldönümü hediyesi

Sürpriz Konserve Kutusu İle Yıldönümünüzü Kutlayın


Öncelikle bu tarz hediyeler çok uzun süredir kullanışlı olabiliyor. Çünkü bu aşk dolu konserve hediye içerisinde yılın her günü için yetecek aşk dolu mesaj var. Ayrıca yaptığım incelemeler ile Aşk Dolu Konserve Kutusu içerisinde 3 adet Seni Seviyorum yazılı mabel çikolata bulunuyor. Sevdiğiniz mesajları okudukça gülümsesin, çikolataları yedikçe mutlu olsun!

erkek sevgiliye yıldönümü için hediye

Sevgili Vosvos'ları İle Onu Büyüleyin


Özellikle daha çok bayanların erkeklere alacağı bir hediye diyebilirim. Eminim ki bir çoğumuzun sevdiği arabalar konusunda can atar. Arabalar onlar için özeldir ve çok değerlidir. Çünkü bu zaten erkeklerin çocukluktan gelen yetiştirilmesi ve kesinlikle bence DNA’sı ile ilgili bir durum. Çünkü kızların elinde barbie bebekler varken erkekler araçlar sürerler. Yarış yapmak isterler. Daha küçüklükten bu şekilde yetiştirilince haliyle de arabalara olan ilgi erkekler de çok çok fazla oluyor. Bu nedenle bayanlara alabilecekleri bir hediye olduğunu belirtiyorum. Kişiye Özel 2'li Vosvos Araba hediyesi gayet şık ve güzel. Plakalar da isimlerinizin yazması da ayrı bir güzellik katıyor. Ayrıca bu tarz arabalara göre fiyatı da gayet uygun. Güzel bir hediye olacaktır. Eminim ki odanız da vosvos arabalar başköşede duracaktır.

erkek sevgiliye yıldönümü hediyesi

Sonsuz Aşkınızı Sevgilinize Gösterin


Gerçekten şuana kadar baktığım yıl dönümü hediyeleri arasında alınabilecek hediyeler ile ilgili birçok analiz yaptım. Bu hediyeler arasından ilk 3 sırada hangi hediyeler yer alır diye düşünürsem bu hediyeyi de bu sıralamaya gayet rahat sokabilirim. Kişiye Özel 2'li Sonsuzluk Yastık Seti gerçekten çok anlamlı ve güzel bir hediye olacaktır. Kafanızı yastığa koymadan önce, yastığa koyduğunda ve uyumadan önce mutlu olacak. Odanıza her girdiğiniz de bu hediye ile yüzünüz de güller açacak. Ayrıca onun mutlu olması da sizi ayrı mutlu edecek. Ayrıca iki yastığın yan yana durması ile oluşacak sonsuzluk sembolü ile birlikte isimlerinizin yazması da romantikliğe ayrı bir olay katacaktır. Onu ne kadar düşündüğünüzü gösterebilecek en anlamlı yıl dönümü hediyelerinden birisi olacağına şüphem yok.

Sevgiliye En Güzel Duamsın Duvar Saati

Farklı Bir Saat İle Gönlünüzde Olduğunu Hissedecek


Birçok saat hediyesi var. Ancak birçoğu genel de aynı şekilde ve anlamda. Yani birçoğu düz saat demek istiyorum. Ancak bu saat farklı saat. Kalp şeklinde olması ve fotoğrafınızı o kalp saatin içine yükleyebilmeniz olaya bambaşka boyutlar katıyor. Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati gerçekten saat hediyeleri arasında en güzel yıl dönümü hediyesi olacak konumda. Tavsiye etmekteyim. Saat almayı düşünenler sadece yıl dönümü için değil sevdiğine bu hediyeyi her zaman alabilirler.

Dönen Küp Resim Çerçevesi

Her An Farklı Fotoğraflarınız Sizinle


Dönen Küp Resim Çerçevesi hediyesi ile 6 fotoğrafınızı birden tek bir anda görebilirsiniz. Bu küp diğerlerinden çok farklı! 360 derece dönebilme özelliği ile 6 adet fotoğrafınızı tek tek sizlere gösterebilecek olan bu akıllı küp güzel bir yıl dönümü hediyesi olacaktır.

erkeklere yıldönümü hediyeleri

Erkek Sevgilinize Karakalem Resim Sürprizi


Evet. Herkes demesem bile çoğumuz kara kalem çalışmalarını gördüğümüz de çok imreniriz ve böyle bir portre keşke bizim de olsa deriz. İşte size yıl dönümü için yapılacak olan güzel bir profesyonel karakalem çalışması hediyesi. Kafanızda belirlediğiniz bir fotoğrafı web sayfasına yükleyerek çizimi kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Tek Kişilik Karakalem Portre Resim ister kendi fotoğrafınızı karakalem çalışmasına dönüştürün ister de sevdiklerinizin fotoğraflarını böylesine güzel bir portreye çevirin. Tek Kişilik Karakalem Portre Resim ayrıca çok güzel bir yıl dönümü hediyesi olacaktır.

Sonsuza Dek Seninle Kitap Ayracı

Okumayı Seven Sevgilinize Özel Kitap Okuma Ayracı


Bu hediyemiz aslında yine sadece yıl dönümü hediyesi için değil tüm özel günler için alınabilecek türde bir hediye. Çok kitap okuyanlar bilir ki kitap sevenlerin en çok uğraştığı ve kitap okurken haşır neşir olduğu nesneler kitap ayraçlarıdır. O yüzden özenle kitap ayracı satın alanların olduğunu da bilirim. Hak da veririm! Çünkü çok garip gelebilir ama o kitap ayracı ne kadar güzel olursa, ne kadar şirin olursa kitap okuma isteği de bir o kadar artıyor. 

erkekler için yıldönümü hediyeleri

Erkek Arkadaşınızı Yılın Sevgilisi İlan Edin


Aşk yaşamı da tıpkı bir maraton gibidir. Yağmurda, çamurda, karda kışta, bunaltıcı sıcaklara tüm randevularına bir dakika bile gecikmeyen ve sizi asla bekletmeyen erkek arkadaşınıza hem esprili hem de gurur verici bir hediye vererek Ona yılın en iyi sevgilisi sertifikası armağan edebilirsiniz. Koca bir yılı geride bırakmanın onuruna ve şerefine sevgilinize gurur verici bir sertifika hazırlatarak hem teşekkür edebilir, hem de koltuklarının kabarmasını sağlayabilirsiniz.

Fotoğraf Baskılı Çakmak

Sevgim Seni Her Zaman Sıcak Tutsun Aşkım 


Adını reklam olmasın veya markayı kötülüyorum diye başım ağrımasın diye markasını veremeyeceğim ancak herkesin çok iyi bildiği rüzgarda sönmeyen hani şu fiyakalı yabancı metal çakmak varya? Bence çok abartılıyor:) Tabikli de ismini boş yere illa ki yapmamış ve oldukça da kalitelidir. Ve elbette ki özellikle sigara kullanan erkekler için güzel bir hediye alternatifidir. Ancak markası veya adı ne olursa olsun, bir çakmak sizden bir mesaj, işaret veya aşkınızla ilgili bir şeyler taşımıyorsa bana göre anlamı yok! Erkek arkadaşınıza yıldönümü hediyesi olarak bir tarafında fotoğraf, diğer tarafında ise size özel bir romantik mesajın yer alacağı kişiye özel bu çakmağı gönül rahatlığıyla Ona hediye edebilirsiniz. 

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı

Okuduğu Her Kitapta Aşkınızla Karşılaşsın


Eğer ki sevdiğiniz insan, hediye alacağınız insan bu denli çok kitap okumayı seviyorsa sizlere Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı hediyesini kesinlikle öneririm. Ekleyeceğiniz fotoğraflar ile kitabı her açtığında ve kapattığında yüzünde gülücükler açacaktır. Böyle bir hediye çok kullanışlı olacak ve uygun bütçe ile alınabilecek yıl dönümü hediyeleri arasında kesinlikle favorim.

erkeğe yıldönümü hediyesi

Fotoğraflı En Yakışıklı Erkek Madalyonu


Günümüz teknolojisi arttıkça artık Bilgisayar ile olan bağlarımızı bir o kadar güçlendiriyoruz. Zamanında bir ev büyüklüğünde olan ve sadece aritmetik işlemler yapabilen bilgisayarlar şimdi hayatımızın her anında ve her yerinde. Özellikle ticaret anlamında bir çok bölümlerini kullandığımız bilgisayarlar sayesinde şuan bu yazımı okuyabiliyorsunuz ve sizler için ben yaptığım araştırmalarımı yine bilgisayar aracılığıyla yayınlayabiliyorum. İyi yanları çok olduğu kadar da kötü yanları var elbette. Bilgisayarlar hakkında yazılacak birçok şey olduğu için şuan bu konuyu saklıyorum umarım ileride bu konu hakkında düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım.

Sevgililere Özel Fotoğraflı ve Mesajlı Mousepad


Dediğim gibi hayatımızın her anında olan Bilgisayarlara tutkun bir sevgiliniz varsa! Eşiniz çok bilgisayar bağımlısıysa çok ama çok güzel bir hediye sunacağım şuan size. Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Mousepad bilgisayar tutkunu sevdiğiniz için tam anlamıyla inanılmaz bir hediye. Çünkü gün içerisinde belki on binlerce tıklama yapmaktadır ve çoğu zaman Mouse altlığı ile ilgili durumlar yaşanır. Yani gün içerisinde defalarca mousepad ile temas kurulur. Ne kadar bilgisayar başında durursa o kadar aldığınız bu güzel hediyeyi görecek ve yüzünde gün içerisinde defalarca tebessüm uyandıracaksınız. Sizler için önerdiğim diğer bir yıl dönümü hediyelerinden sadece birisi.

yıldönümü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top