z Anneye Yapılabilecek Sürprizler | En iyi Hediye Fikirleri

anneye yapılabilecek sürprizler
Anneler, hepimizin hayatının en önemli kişileridir. Hayatımızdaki her şeyi borçlu olduğumuz anneleri mutlu edecek fikirleri sizler için derledik. Anneye yapılabilecek sürprizler ve hediyeler ile ilgili detaylı bilgileri paylaştığımız yazımızı okuyarak, siz de anneniz için sürpriz fikirleri elde edebilirsiniz.

Anneler Günü için Sürpriz Önerileri

Anneler Günü için Sürpriz
Annelerimiz için her gün çok özel anlamlar taşımaktadır ancak, en çok kutlama yapılan günlerden biri de anneler günüdür. Anneler gününde bir çok kişi annesine en güzel anneler günü hediyesi vermek ve en etkileyici sürprizi yapmak ister. Anneleri mutlu etmek için anneler gününde çeşitli fikirlerle kutlamalar yapabilirsiniz. Anneme ne sürpriz yapsam diye düşünenler için fikir niteliğinden oluşacak bazı öneriler vermek istiyoruz. Bu öneriler doğrultusunda siz de annenizi mutlu edebilirsiniz.

Annenize Sürpriz Bir Kahvaltı Hazırlayın

anneye sürpriz yapmak
Bizlere kahvaltı hazırlayan her zaman anneler olmaktadır. Anneler gününde ise bir farklılık yaparak kahvaltıyı siz hazırlayabilirsiniz. Anneniz uyurken ona güzel ve şık bir kahvaltı hazırlayarak çok iyi bir sürpriz yapmış olursunuz.
anneye yapılacak sürprizler
Kahvaltıda annenizin sevdiği yiyecekleri güzel bir şekilde dizin ve annenizin servisinin önüne bir tek gül veya aldıysanız anneler günü hediyesini bırakın. Anneler günü için hazırladığınız kahvaltıda gereken tüm hizmetleri de o günlük siz yapın ve annenizi kesinlikle yormayın. Kahvaltı sonrası bol köpüklü bir Türk kahvesi yapmayı da unutmayın.

En Çok Görmek İstediği Yere Birlikte Gidin

anne ile gezi yapmak
Anneler, görmek ve yapmak istedikleri şeyleri dile getirirler ancak, kimseyi yormak istemedikleri için çok istiyor olsalar bile ısrarcı davranmazlar. Annenizin zaman zaman dile getirdiği, görmek istediği yere sürpriz bir şekilde onu getirerek şaşırtabilirsiniz. Anneler gününde beklenmedik sürprizler her zaman unutulmaz, güzel anıların yaşanmasını sağlamaktadır. Siz de anneler gününde annenizi gezmeye çıkarın ve görmek istediği bir yere getirin. Anneler gününde kendi zevkinize göre yerler belirlemek yerine annenizin hoşlanacağı mekanları tercih etmelisiniz. Anneler gününde kendisini özel hissetmesi için her ayrıntıya dikkat ederek planlamalısınız.

Anneler gününde yapılabilecek organizasyonlar

anneyi mutlu etmek
Anneler günü için keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak organizasyonlar yapmaya çalışın. Ailece veya annenizle baş başa bir kahvaltı ya da akşam yemeği ya da bir piknik organize edin. Anneler gününde anneme sürpriz ne yapabilirim diye düşünenler için bu tür organizasyonlar ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Anneniz için birlikte gidebileceğiniz güzel bir manzaralı restoranda kahvaltı rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Kahvaltının dışında bir sürpriz olarak şık bir akşam yemeği organize edebilirsiniz. Ailece ya da annenizle baş başa geçirilecek keyifli restoranda unutulmaz bir akşam yemeği geçirebilirsiniz.

Küçük Bir Tatil Organize Edin

anneye hangi sürprizler yapılabilir
Eğer babanız hayatta ise ve anenizle birlikte yaşam sürdürüyorsa, onlar için çok güzel küçük bir tatil organize edebilirsiniz. Doğal ortama sahip küçük bir tatil kasabasında 2 günlük keyifli bir tatil rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Anne ve babanızın keyifli bir hafta sonu geçirmesi için mükemmel bir seçenek olarak önerilmektedir.
anneye hediye
Eğer babanız hayatta değilse veya annenizle ayrı ise, bu küçük tatili annenizle birlikte geçirmenizi öneriyoruz. Annenizi alıp baş başa bir tatil yapabilir ve tatil süresinde çok güzel anılar biriktirerek eski anılarınızı da canlandırabilirsiniz. Anneniz için siz her zaman küçük bir çocuk olarak kalacaksınız. Bu yüzden annenizin sizinle baş başa geçirdiği her zaman özel ve anlamlı olacaktır. Anneler gününe özel olarak annenize konforlu bir tatil yaşatabilirsiniz.

Anneye Doğum Gününde Yapılabilecek Sürprizler

 Anneye Doğum Gününde Yapılabilecek Sürprizler
Anneler için anneler gününden daha önemli bir gün olan doğum günleridir. Hem anneniz için hem de sizin için büyük anlamlar barındıran bu günde annenizi mutlu etmeniz gerekmektedir. Annenizi mutlu etmek sizin de mutlu olmanızı sağlayacaktır. Bu yüzden annenizin doğum gününü kesinlikle atlamamanız gerekmektedir. Annenizin doğum gününde ona çeşitli sürprizler yapabilirsiniz. Anneler her zaman bir hediye beklemezler ancak, hediye veya herhangi bir sürprizle karşılaştıklarında da çok mutlu olurlar. Bu yüzden anneniz için önemli olan özel günleri kesinlikle atlamamanız gerekmektedir. Anneme doğum günü hediyesi ne yapabilirim diye düşünenlerden iseniz, size vereceğimiz tavsiyeleri uygulayabilirsiniz. Anneleri doğum günüde mutlu etmek ve şaşırtmak için bir çok şey yapabilirsiniz.
anneye sürpriz hediye
Özellikle sürpriz organizasyonlar ve hediyeler anneleri çok mutlu etmektedir. Annenizi doğum gününde mutlu etmek için onun sevdiği ve hoşlandığı şeyleri düşünmeniz gerekmektedir. Annenizin sevmediği bir şeyi yaparsanız onu mutlu etmek yerine sinirlendirebilirsiniz. Bu yüzden hoşlandığı detayları düşünerek bir organizasyon planlamalısınız. Annenizi şaşırtacak ve bir o kadarda mutlu edecek doğum günü sürprizi yapmak için aşağıda yer verdiğimiz önerileri uygulayabilirsiniz.

Olmazsa Olmazlardan Anne kahvaltısı


Annelerimiz hayatı boyunca bizim için kahvaltı ve yemek hazırlarlar. Doğum günü gibi özel günlerde de siz onun için sürpriz bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Doğum gününde annenizin sevdiği ve hoşlandığı detaylara sahip bir kahvaltı sofrası düzenleyebilir ve annenizi hiç yormadan keyifli bir kahvaltı edebilirsiniz. Anneniz için hazırladığınız kahvaltıda onun için küçük bir hediye veya bir çiçek bulundurursanız oldukça hoş bir ortam oluşturmuş olursunuz. Anneniz için hazırladığınız kahvaltıda tüm hizmeti kendiniz yapmalısınız. Bu özel günde annenizi kesinlikle yormamanız gerekiyor ve onun kendisini özel hissetmesi için her ayrıntıya dikkat 

Annelerin En Sevdiği Çiçekler

anneye sürpriz
Annelerin hepsi çiçeklerden hoşlanmaktadır. Annenizin en çok sevdiği çiçek türünü ona alarak sürpriz yapabilirsiniz. Bazı anneler buket çiçek severken bazıları ise canlı çiçeklerden hoşlanırlar. Sizin anneniz de canlı çiçeklerden hoşlanıyorsa, bakıp büyütebileceği özel bir çiçek türünü satın alabilirsiniz. Anneler için orkide çiçekler de çok zarif bir hediye olmaktadır. Annenizin sevdiği renge sahip orkide çiçek satın alarak şık bir sürpriz yapabilirsiniz.

Annenizle birlikte dışarıya çıkın

anneye sürpriz yapmak
Annenizle birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz bir dış organizasyon planlayın. Annenizi sabah alıp güzel bir mekanda kahvaltıya götürün. Annenizle birlikte hoş sohbetler edip güzel bir kahvaltı edebilirsiniz. Kahvaltının ardından da annenizin gezip görmekten hoşlandığı yerleri ziyaret edebilirsiniz. Akşam yemeği de anneniz için özel ve anlamlı olacaktır. Annenizle birlikte güzel bir restoranda sevdiği yemekleri yiyebilirsiniz. Restoranda yemek yerken sürpriz bir şekilde pasta getirtip mum üfletebilirsiniz. Annenizin doğum gününü en mutlu şekilde geçirmesini sağlamalısınız. Bunun için de gitmekten keyif alacağı yerleri tercih etmelisiniz. Annenizle birlikte dışarıda organizasyon yapacaksanız, kendi sevdiğiniz değil de annenizin sevdiği mekanları tercih etmelisiniz.

Sevdiklerinizle Birlikte Parti Organize Edebilirsiniz

Sevdiklerinizle Birlikte Parti Organize Edebilirsiniz
Anneniz, ilk yaş gününüzden beri sizin için çeşitli doğum günü partileri organize ederler. Sizde yetişkin bir birey olduktan sonra anneniz için bir parti organize edebilirsiniz. Anneniz için doğum günü partisi organize ettiğinizde sevdiği kişileri davet etmeyi ihmal etmeyin. Annenizin vakit geçirmekten hoşlandığı arkadaşlar, akrabalar ve diğer aile bireylerini partiye davet edebilirsiniz. Anneniz için organize edeceğiniz doğum günü partisinin sürpriz olmasına özen gösterin. Annenizin haberi olmadan bir organizasyon yapıp onu şaşırtabilirsiniz. Sürpriz bir şekilde organize edilmiş partiler her zaman daha büyük mutluluk vermektedir. Bu yüzden de annenizin sevdiği detaylara önem vererek güzel bir parti organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

Anneler için Alınabilecek Hediye Önerileri

Anneler için Alınabilecek Hediye Önerileri
  • Anneler için özel günlerde alınan hediyelerin de özel olması gerekmektedir. Sırf alınmış olsun diye değil, ihtiyaca ya da özel anlamına göre hediyeler tercih etmelisiniz. 
  • Annenize doğum günü hediyesi olarak ev eşyası almanızı önermiyoruz. Mesela bir mutfak robotu özel ve beklenmedik bir hediye olmayacaktır ve istenen etkiyi yaratmayacaktır. Eğer uzun zamandır istediği ama maddi imkanının yetmediği bir ev eşyası varsa, bunu satın alarak onu şaşırtabilirsiniz.
  • Aynı şekilde çeşitli ev süsü ve biblolardan da uzak durmanız gerekir. Daha kişisel kullanıma uygun ve özel bir hediye düşünmek annenizi daha özel hissettirecektir. O anda ihtiyaç duyduğu bir giysi ya da çorap bile bir ev süsünden daha çok mutluluk verir, bunu unutmamalısınız.
  • Annenize bir arkadaşıyla birlikte planlayıp sürpriz bir parti verebilirsiniz. Beklemediği anda karşılaştığı bu sürpriz doğum günü partisi sayesinde anneniz mutlu olacaktır.
  • Annenizin doğum günü hafta sonu ya da çalışmadığınız bir güne denk geliyorsa onun için güzel bir kahvaltı ya da akşam yemeğini planlaması yapabilir ve annenizin tüm günlük işlerini üstlenebilirsiniz. Böylelikle onun kendini bir kraliçe gibi hissetmesini sağlayabilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Ailenin diğer bireylerini de bu plana dahil ederseniz işiniz kolaylaşır. Her gün bu işlerle uğraşan anneniz, doğum günü sayesinde o günü rahat hissederek geçirecektir.
  • Tüm kadınlar gibi anneler de mücevhere, takıya bayılır. Anneniz için bütçenize uygun güzel bir takı ya da aksesuar satın alabilirsiniz.
  • Eğer resim yeteneğiniz varsa annenizin ya da tüm ailenin resmini kendi ellerinizle yapabilirsiniz. Ya da bir karikatüriste aile fotoğrafınızı vererek, eğlenceli bir şekilde çizmesini isteyebilir, annenizin bu karikatürü her gördüğünde gülümsemesini sağlayabilirsiniz.

  • Kendi ellerinizle öreceğiniz, annenizin zevkine uygun bir şal anneniz için anlamlı bir hediye olacaktır. Bir hediyenin kendi ellerinizle hazırlanmış olması tüm değerlerin üzerindedir bunu unutmayın.
  • Anneniz için bir video hazırlayabilirsiniz. Bu videoda neler olacağı tamamen sizin hayal gücünüze kalmış, anneanneniz hayattaysa ondan annenizle ilgili yaşadığı anılarını paylaşmasını isteyebilirsiniz. Annenizin hayatındaki insanlardan onun hakkındaki düşüncelerini söyleyip onun doğum gününü kutlamalarını sağlayabilirsiniz. Farklı ve ilginç bir hale getirmek istiyorsanız tanımadığınız insanlardan annenizin doğum gününü kutlamalarını isteyip bunu videoya çekebilirsiniz.
anneye mektup yazmak
  • Onu ne kadar çok sevdiğinizi, onun ne kadar değerli olduğunu anlatan duygu dolu bir mektup yazabilirsiniz. Bu mektubu okurken annenizin kendisini ne kadar mutlu hissedeceğini tahmin edebilirsiniz.

Yukarıda yer verdiğimiz önerilerle annenizin bir gününü özel ve anlamlı geçirmesini sağlayabilirsiniz. Annelerin hayatındaki önemli günlerde onları mutlu etmek sizi de mutlu edecektir. Bu yüzden küçük büyük demeden elinizden geldiğince sürprizler ve anlamlı organizasyonlar planlamanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle anneler günü ve doğum günleri anneniz için çok önemlidir. Bu günlerde annenizin kendisini özel hissetmesini sağlamak için tüm ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Annenizin sevdiği ve hoşlandığı her detayı atlamadan güzel bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz. Anneniz için sürpriz plan organize ederken kesinlikle onun hoşlandığı detaylara dikkat etmelisiniz. Anneniz için hediye alırken de özel olmasına önem vermelisiniz. Anneniz için hediye seçimi yaparken maddi boyutlar çok önemli değildir. Anlamlı olan her hediye anneniz için özel olacaktır. Annenizi mutlu etmenin yolları öncelikle onu tanımanızdan geçmektedir. Annenizi ne kadar iyi tanırsanız, onu o kadar çok mutlu edebilirsiniz. Bizim tavsiyelerimiz ışığında da güzel bir organizasyon gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum Gönder

  1. 11 yaşındayım ne yapabilirim???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 2 veya 3 yaş büyüğüm ama bende daha hiç bir şey yapamadım öneri verir misiniz evde yapılabilen.

      Sil
    2. Ponpon yapıp uzun kürdanların ucun takıp çiçek yapabiklirsin küçük ayrıntılarda ekleyebilirsin zarf yapıp içine not yazabilirsin

      Sil
    3. Bi kek. alın 2 kalp çizin kalp in ucu açık olsun kurdani sokup keke batırın

      Sil
    4. ayn ben de11 ne yapabiliriz ki

      Sil

 
Top