z Baby Shower Hediyesi Ne Alınır? | En iyi Hediye Fikirleri

Baby Shower Hediyeleri
Baby shower, son zamanlarda ülkemizde de bir hayli popüler hale geldi. Baby shower partisi, ilk zamanlarda sadece ünlülerin yaptığı bir etkinlik olarak tanındı. Daha sonra ise herkesin uygulayabileceği bir organizasyona dönüştür.

Baby Shower Nedir?

Baby Shower Hakkında Bilgi
Baby shower, hamile anne adayının, bebeğin doğumundan kısa bir süre önce tüm yakınlarını davet ettiği bir etkinliktir. Baby shower partisi olarak adlandırılan bu etkinlikte, doğacak bebeğin önceden kutlaması yapılmaktadır. Bebeğin ismine ve cinsiyetine uygun bir konsept belirlenerek mekanın dekorasyonu, davetliler için ikramlıklar ve çeşitli eğlence aktiviteleri düzenlenmektedir. Bebeğin annesine moral partisi olarak da düşünebilirsiniz. Baby shower partilerinde profesyonel organizasyon hizmeti alabileceğiniz gibi, kendi evinizde de kendi imkanlarınızla hazırlıklar yapabilirsiniz.

Bebek Partisinde Ne Hediye Alınır?

Bebek Partisinde Ne Hediye Alınır?
Baby shower partisi düzenleyen arkadaşınız için uygun bir hediye arayışında olanlardan iseniz eğer, sizler için çok iyi hediye önerilerimiz var. Bu önerileri uygulayarak siz de bebek partisi hediyeleri arasından seçim yapabilirsiniz. Baby showerı olan bebeğe ne alınır sorusu ile sıkça karşılaşıyoruz. Bu sorunun cevabı olarak; bebeğin yeni doğduğunda ihtiyacı olan eşyalardan yana tercih etmenizi tavsiye ederiz. Bebeğin herhangi bir ihtiyacı olmadığını biliyorsanız, bu durumda da çeşitli anı ve hatıra hediyeleri, bebek için oyuncak gibi farklı alternatifler düşünebilirsiniz. Baby shower partisinde yalnızca bebeğe hediye almanız gerekmiyor. Annesi için de bir çok farklı hediye seçeneği düşünebilirsiniz. Bebeğin doğumu için gün sayan anne adayına, ilgisini çekecek ve mutlu edecek hediyeler almanızı öneriyoruz. Bebek için alınacak hediyeler arasında isimli bir çok hediye tasarımı vardır. Bu tür kişiye özel hediyeler, anne adayları için de çok sevindirici olmaktadır.

Şeker Bebek Hoşgeldin Hediye Kutusu

baby shower hediyeleri
Bebek hediyesi olarak tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden birisi bebek eşyalarıdır. Yeni doğan bebeğin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan bu hediye kutusu ile çok iyi bir baby shower hediyesi getirmiş olursunuz. Bebeğin kullanımına uygun ürünlerin yerleştirildiği hediye kutusu, aynı zamanda şık ve dikkat çekici görünümüyle de beğeni toplamaktadır. Bebek hediyesi alternatifleri arasında değerlendirebileceğiniz en iyi seçimlerdendir. Erkek bebek renklerine uygun olan bu hediye kutusu ile erkek bebeğe çok iyi bir hediye vermiş olursunuz.

Şeker Kız Aramıza Hoşgeldin Hediye Sepeti

bebek partisi hediyesi
Kız bebekler için özel olarak hazırlanmış olan bu hediye kutusu ile hem bebeğin annesini mutlu etmiş hem de bebeğin ihtiyaçlarına destek olmuş olacaksınız. Kız bebek için hazırlanan hediye kutusu içinde yenidoğan bebeğin kullanımına uygun eşyalar yer almaktadır. Bununla birlikte sevimli bir bebek hediyesi de ekstra anlam ve güzellik katmaktadır. Kız bebek baby showerı için hediye alternatifi düşünüyorsanız, bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Uygun fiyatıyla da bütçenizi zorlamayacak şık bir hediye olacaktır.

Yakışıklı Bey Aramıza Hoşgeldin Hediye Kutusu

baby shower hediyeleri
fiyat bilgisi
Yakşıklı erkek bebekler için hazırlanmış olan bu hediye kutusu, dikkat çekici görünümüyle birlikte içeriğiyle de beğeni toplamaktadır. Bebeğin ihtiyacı olan ürünler kullanılarak hazırlanan hediye kutusu, baby shower hediyesi olarak çok iyi bir alternatif olmaktadır. Baby shower hediyeleri arasından tercih edebileceğiniz en şahane ürünlerden birisi diyebiliriz. Hem kullanışlı hem de dikkat çekici ve hoş bir hediye olacaktır. Erkek bebeklere özel olarak tasarlanmış olması da erkek bebek baby showerı için ideal bir seçim haline geliyor.

Güzel Oğlumun İlk Armağanı Hediye Sepeti

fiyat bilgisi
Bebeklerin en çok ihtiyaç duyduğu malzemeler yer verilecek hazırlanan bu hediye kutusu ile anne adayı yakınızı mutlu etmeniz mümkün. Baby shower partisine uygun bir şekilde süslenerek paketlenen bu hediye ile harika bir seçim yapmış olursunuz. Erkek bebeğin kullanımına uygun malzemelere yer verilmesi de hediyeyi ayrıca kullanışlı yapmaktadır. Bebek hediyesi olarak kullanılabilir ürünleri seçmeniz her zaman önerilmektedir. Bu yüzden yeni doğacak bebek için alınabilecek en iyi hediye sepeti olduğunu söylemek isteriz. 

Baby Girl Kız Bebek Hediye Sepeti

Kız Bebek Hediye Sepeti
fiyat bilgisi
Kız bebekler için hazırlanan hediye sepetinin içi kadar dış görünümü de dikkat çekiyor. Oldukça şık ve cici malzemelerin yer verildiği bu hediye sepeti, en iyi baby shower hediyesi olarak sizlere sunulmaktadır. Kız bebekler için önemli olan süslemelere de bebek sepetinde önem verildiğini söylemek isteriz. Süslü ve dikkat çekici bir hediye olarak bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bebeğin ihtiyacı olan eşyaların süslenerek hazırlanması da tam anlamıyla baby shower partisine yakışır niteliktedir.

Emzikli Erkek Bebek Çikolatası ve Kupa Bardak

Emzikli Erkek Bebek Çikolatası ve Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Yenidoğan anneleri için kahve ve çay içmek en büyük lüks olduğu söylenir. Bu yüzden de anne adayına çok şirin bir hediye olarak bu kupa bardağı getirebilirsiniz. Kupa bardağın bebek figürü ile tasarlanmış olması da ayrıca anlam katacaktır. Yanındaki özel çikolataları da annenin keyifli zaman geçirmesini destekleyecektir. Bebek hediye olarak çok şık ve kullanılabilir bir ürün olduğunu söylemek istiyoruz. Emzikli erkek bebek figürü ile tasarlanan bu kupa bardak ve çikolataları, erkek bebek baby showerı için ideal bir hediye seçimi olmaktadır.

Emzikli Bebek Bezi Pastası Hediye Sepeti

baby shower hediyeleri
fiyat bilgisi
Kız bebek için hazırlanan bebek bezi pastası ile hem kullanışlı hem de ilgi çekici bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Bebeklerin en çok kullandığı eşyaların başında bebek bezleri gelmektedir. Bebek bezi hediyesi de oldukça düşünceli ve uygun bir baby shower hediyesi olmaktadır. Kız bebek renklerine uygun olarak süslenen bebek bezi pastası ile annenin ve partiye davetlilerin beğenisini toplayabilirsiniz. Bebeğin doğduğu ilk andan itibaren kullanabileceği çok uygun bir hediye olmaktadır. Bebek bezlerinin bu kadar şık bir sunum içinde hazırlanmış olması da baby shower partisi için ideal olmaktadır.

Bebeklere Özel Hoşgeldin Çikolatası

Hoşgeldin Bebek Çikolatası
fiyat bilgisi
Yenidoğan bebeği ziyarete gelen dostlara ikramlık olarak sunulabilecek bu çikolatalar, baby shower partisinde annenin sevgisini kazanacaktır. Bebeği için özel olarak hazırlandığını görmesi de anneyi daha fazla mutlu eden faktör olacaktır. Kız bebek tasarımlarına uygun olarak süslenen bu çikolatalar, bebek doğduğunda ziyarete gelenlerin de beğenisi toplayacaktır. Kız bebekler için özel bir pembe kutu ve tül süslemelerle hazırlanmış olan görüntüsü de sizin ilginizi çekecektir.

Güzel Kızım Bebek Hediye Sepeti

bebek hediyesi
fiyat bilgisi
Baby shower partisinde, bebek için çok kullanışlı ve bir o kadar da dikkat çekici bir hediye düşünenler için bu öneriyi sunabiliriz. Kız bebekler için hazırlanan bebek hediye sepeti ile bebeğin temel ihtiyaçlarının yer aldığı bir hediye tercih etmiş olursunuz. Baby shower partisinde annenin de mutlu olmasını sağlayacak ve görüntüsüyle de bir o kadar dikkat çekici olan bu hediye, kesinlikle en iyi seçimler arasında yer almaktadır. Bebek hediyesi olarak kalite ve şıklığa önem veriyorsanız, sizin için bu öneriyi sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Güzel Oğlum Bebek Hediye Sepeti

Güzel Oğlum Bebek Hediye Sepeti
fiyat bilgisi
Süslü hediye sepetleri yalnızca kız bebeklere özgü değildir. Artık erkek bebekler için de çok şık hediye süslemeleri yapılmaktadır. Erkek bebek baby showerına giderken ne hediye getirebilirim diye düşünenler için çok iyi bir hediye alternatifi sunuyoruz. Bebeğin ihtiyacı olan malzemelerin yer verildiği bu kutu, özel süslemesiyle de oldukça kaliteli bir görünüm sergiliyor. Kaliteye önem verenler için ideal bir hediye seçimi olacağını belirtmek isteriz.

Emzikli Kız Bebek Çikolatası ve Kupa Bardak

 Emzikli Kız Bebek Çikolatası ve Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Bebeği doğduktan sonra keyifli bir kahve veya çay içerken sizi hatırlamasını isteyeceğiniz bir anne adayına getirilecek en güzel hediyelerdendir. Kupa bardak üzerine yer verilmiş özel bebek tasarımı ile oldukça anlamlı ve özel bir hediye olmaktadır. Emzikli kız bebek figürü ile birlikte tasarlanan kupa bardak yanında ise, bebek için hazırlanmış özel çikolatalar yer almaktadır. Bebek annesinin keyifli ve mutlu bir zaman geçirmesi için hazırlanan ideal bir hediye seti olduğunu söylemek mümkün.

Düşlerin Gerçek Olsun Bebeğim Hediye Sepeti

bebek hediyeleri
fiyat bilgisi
Çiçeği burnunda anne ve anne adayları için alınabilecek en şık hediye sepetlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bebek sepeti içinde bir sürü hediyelik eşyanın yer alması da sepeti ayrıca anlamlı kılmaktadır. Bebek annesini mutlu etmek ve siz de kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, çok iyi bir hediye seçimi olacağının altını çizmek isteriz. Kız bebeklerine özel olarak pembe renklerde tasarlanan hediye sepeti ile çok şık ve ilgi çekici bir hediye tercihi yapmış olacaksınız. Baby shower partisinde en dikkat çekici hediyenin sizinki olmasını istiyorsanız, bu ürünü incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Erkek Bebeklere Özel Hoş Geldin Çikolatası

bebek hediyeleri
Erkek bebeklere hoş geldin ikramlığı olarak alabileceğiniz bu çikolata kutusu, anne adayını kesinlikle mutlu edecektir. Baby shower partisine getirilebilecek en lezzetli hediye olacağını söyleyebiliriz. Bebek doğduktan sonra ziyarete gelen yakınlar için de iyi bir ikramlık olacaktır. Çikolataların erkek bebekler için özel olarak süslenmiş olması da ayrıca anlam katmaktadır. Erkek bebek baby showerına getirebileceğiniz çok şirin ve lezzetli bir hediye olacağını unutmayın.

Erkek Bebeğe Masalsı Hediye Sepeti

Erkek Bebeğe Masalsı Hediye Sepeti
Bebek hediyesi olarak farklı ve özel anlam barındıran ürünlerden oluşan bu hediye sepeti, kesinlikle unutulmayacak nitelik taşımaktadır. Masalsı tasarıma sahip ürünler ile hazırlanan hediye sepeti, bebeğin odasında muhteşem bir yer edinecektir. Bebeğin odasında yıllar boyunca kalabilecek nostaljik bir anı olacağını da söylemek isteriz. Erkek bebeklere uygun renklerde hazırlanmış olması da hediye sepetine dikkat çekici bir görünüm kazandırmaktadır. Erkek bebeğin baby shower partisine getirilebilecek en masalsı hediye olacaktır.

Bebeklere Hastane Çıkışı Hediye Sepeti

Bebeklere Hastane Çıkışı Hediye Sepeti
Hastane çıkışı eşyalar, bebekler için en çok ihtiyaç olunanlardır. Yeni doğmuş bebeğin giyebileceği boyuttaki eşyalar ile hazırlanan bu hediye sepeti çok şık ve kullanışlı bir hediye olacaktır. Hastane çıkışı eşyaları ile hazırlanmış olan bu hediye sepetinin dış görüntüsü de kendisi kadar ilgi çekmektedir. Kız bebeğin süsüne uygun bir tasarıma yer verilen bu ürün, çok iyi bir baby shower hediyesi alternatifi olmaktadır. Eşyaların yer aldığı özel tasarımlı sepeti de dekoratif görünümü ile bebeğin annesinin kalbini kazanacaktır.

İsme Özel Kamyonlu Erkek Bebek Hediye Sepeti

fiyat bilgisi
İsme özel olarak hazırlanan bebek çikolataları, ziyarete gelen akrabalar tarafından çok beğenilecektir. Baby shower partisinde anlamlı ve işe yarayacak bir hediye getirmek istiyorsanız, bu hediye sepetini tercih etmenizi öneriyoruz. Erkek bebekler için özel olarak hazırlanmış olması da hediyeye anlam katmaktadır. Bebeğin ismini baskı yaptırabileceğiniz bu çikolatalar, yemeğe kıyılamayacak nitelikte olacaktır. 

Kız Bebekler İçin Bisikletli Hediye Sepeti

hediye sepeti kız bebekler için
fiyat bilgisi
İsme özel olarak hazırlanan bebek çikolatalarının kız bebekler için olan tasarımları da mevcuttur. Kız bebeğin renklerine uygun bir şekilde tasarlanmış olan bir hediye sepetindeki çikolatalar, anne babası kadar ziyarete gelen dostları da mutlu edecektir. Bebek çikolatalarının üzerine bebeğin kendi ismini baskı yaptırabiliyor olmanız da hediyeyi daha büyük anlamlı kılacaktır. Baby shower hediyesinin hem kullanışlı hem de anlamlı olmasını hayal ediyorsanız, bu hediye sepeti çok doğru bir karar olacaktır.

Yorum Gönder

 
Top