z En İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Değişik Öğretmenler Günü Hediyeleri
Bu yazımızda sizlere 24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye listenize dahil edebileceğiniz; hem erkek, hem de kadın öğretmenlere yönelik ilginç öğretmenler günü hediyesi önerilerinde bulunacağız. Daha çok kişiye özel ürünler içerisinden seçtiğimiz ilginç hediyeleri inanıyoruz ki siz de çok beğeneceksiniz. Biliyoruz ki en kıymetli ve kutsal meslek öğretmenliktir. Çünkü doktoru da eğiten öğretmendir, mühendisi de eğiten öğretmendir. İşte bu yüzden öğretmenlik mesleği çok önemli sayılmakta ve öğretmenlere çok değer verilmektedir. Her öğrencinin tatlı telaşı olan öğretmenler günü kutlamasında, her öğrenci ister ki en güzel hediyeyi kendisi alsın. Peki, bu herkesten farklı ve sıra dışı hediyeleri nereden bulacaksınız hiç düşündünüz mü? Aradığınız her şey bu sitede yer almaktadır. Öğretmene hediye arayışındaysanız bu sitede sizler için en uygun ve en güzel hediyeler sizleri bekliyor! Bu sitede öğretmene ilginç hediyeler bulmakta hiç zorlanmayacaksınız eminim ki. Herkesten farklı bir hediye vererek öğretmeninizin sizi unutmamasını sağlayacak ve ömür boyu saklayacağı güzel bir armağan vermiş olacaksınız. Öğretmenler günü için ilginç hediyeleri mağaza mağaza dolaşmadan bir tıkla evinize teslim alabileceksiniz. Öyleyse daha ne bekliyorsunuz en ilginç öğretmenler günü hediyeleri bir tık uzağınızda! Bu öğretmenler gününde en popüler ve en unutulmaz öğrenci siz olacaksınız, bizden söylemesi.

Öğretmenler Günü İçin İlginç Hediyeler


Kişiye Özel Portre Karikatür

İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri & Komik Karikatür


Eskiden Öğretmenler günü için daha çok hediye araştırıldığını düşünmekteyim. Nedense eskisi kadar popülerliği olmayan bir hediye seçimi gibi gözüküyor. Aslında öyle değil. Yaptığımız araştırmalara bakarsak son yıllar da güzel bir artış var. Olmalı da! Çünkü gerek akrabalarım da, gerekse yakın arkadaşlarımda öğretmenlik yapan tanıdıklarım var. Ve inanın anlattıklarını duysanız yaptıkları işin aslında ne kadar zor olduğunu tahmin edebilirsiniz. Çünkü sınıflar en iyi ihtimalle 20 kişi oluyor. Genel de 30-35 kişi. Bazı bölgeler de 45 kişiye kadar çıkabiliyor. 

Fotoğraf Baskılı Erkek Kol Saati

Öğretmeninize Fotoğraf Baskılı Kol Saati Armağan Edin


Düşünün ki 45 insan var karşınızda. Siz nasıl eğitirseniz o şekilde büyüyecek insanlar. Çocuklar yani Hepsinin farklı farklı kişisel yapıları, ailevi sorunları bulunuyor. Ve hepsine buna göre davranmanız gerekecek. Yaptığınız yanlış veya ters bir hareket belki de onun geleceğini çok kötü etkileyecek. Sizleri sıkmak istemeden başımdan geçen güzel ve önemli bir olayı paylaşmak istiyorum, izninizle! 

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Bayan Öğretmeninize İlginç ve Nostaljik Bir Hediye


6.Sınıfa kadar tüm dönemler de takdir almış biriydim. Tüm derslerim 5’di. (Gerçekten ) 6.Sınıfın dersleri bana o kadar garip gelmişti ki sınıfta kalacağımı bile düşünüyordum! Ümitsiz, tembel birisi olmuştum adeta. İlk dönem zayıflarım vardı ve notlarım çok kötüydü. Daha sonra 2.dönem Fen Bilgisi ders hocamız değişti, Zuhal isminde gerçekten harika bir öğretmen dersimize girdi. Daha ilk dersi neredeyse diyebilirim. Tahtaya 3 madde sayısı yazdı. 

Ctrl Alt Delete Kupalar

En İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri & Ctrl + Alt + Del Kupa


Bunlardan hangi birisi farklı dedi? Boş bulundum parmak kaldırdım. (Boş bulundum diyorum çünkü parmak kaldırmayan birisi olmuştum :D ) Direk beni kaldırdı söyle bakalım dedi. ‘’Hacimleri farklı hocam’’ dedim. ‘’Harikasın!’’ dedi. Tüm sınıfa alkışlattı. Ve inanılmaz bir şekilde motive oldum. Fen derslerinde sorunun tahtaya yazısının yazılması daha bitmeden çözebiliyordum o derece. Ve Sayesinde şuan bir şeyleri kazanabildim. Bir öğretmen nasıl da insan hayatında rol oynayabiliyor görebiliyorsunuz değil mi? Madem bu kadar önemli ve değerliler, gelin o zaman en önemli ve değerli hediye seçimine başlayalım..

Canım Öğretmenim Kanvas Tablo

Öğretmeninize Mutluluğun Tablosunu Hediye Edin


Öğretmenler gününde en değer verdiklerinizden olan güzel öğretmeniniz için harika bir hediye almak istemez misiniz? Canım öğretmenim kanvas tablo, hediye arayışında olanlar için harika bir hediye önerisi olacaktır. Bu kanvas tabloyu gördükten sonra başka hiçbir hediyeye bakmayacaksınız ve direk almak isteyeceksiniz. Öğretmeninizin de çok bayılacağı bir hediye olan bu kanvas tablo, diğer tüm öğretmenleri kıskandıracak niteliktedir. 

öğretmenler günü için ilginç hediyeler

Kişisel Mesajınızla Hazırlanacak Kanvas Tablo


Son zamanlarda kanvas tabloların popülerliğinden dolayı, bu hediyeyle öğretmeniniz çok mutlu olacak ve evinin en güzel köşesine asacaktır eminim. Tablonun üzerine öğretmeninizin resmini bastırabilirsiniz. Ayrıca tablonun üzerine öğretmeninize kutlama mesajını yazarak güzel bir hatıra bırakabilirsiniz. Canım öğretmenim kanvas tablo mutlaka tercih edilmesi gereken hediyelerden biridir.

Erkek Öğretmene Hediye Mesajlı Gömlek

Sadece Erkek Öğretmenlere Özel Mesajlı Gömlek


Söz konusu öğretmenlik oldu mu bayan veya erkek ayırt edilmemelidir. Çünkü her nasıl anne ve baba bizler için ayırt edilemezse erkek öğretmen ve bayan öğretmen de ayırt edilemez. Çünkü erkekleri babamız gibi, bayanları da annemiz gibi görmekteyiz. Peki, bu öğretmenler gününde erkek öğretmenler için güzel ve şık güzel bir hediye vermek istemez misiniz? Erkek öğretmene hediye mesajlı gömlek, eminim ki öğretmeninizin çok hoşuna gidecektir. Beyaz gömlek üzerine yazacağınız notunuz ile hediyeniz daha anlamlı ve özel olacaktır. Yaka kısmına yazdıracağınız mesaj sayesinde, öğretmeniniz her bu gömleği giydiğinde sizi anacak ve hoşnut olacaktır. Öyleyse bu öğretmenler gününde en güzel gömleğe sahip sizin öğretmeniniz olsun!

Matematik Öğretmenine Hediye Plaket

Matematik Öğretmenine Hediye Plaket


Her öğretmen gösterdiği başarılardan ve verdiği emeklerden dolayı plaket almaya hak kazanmıştır. Fakat sizler bu öğretmenler gününde öğretmeniniz için esprili güzel bir hediye hazırlamak ister misiniz? Bu plaket gerçek plaketlerden çok farklı! Çünkü bu seferki plaketi siz yani öğrencisi verecektir. Eminim ki bu esprili yaklaşımdan hoşlanacak olan öğretmeniniz bu plaketi ömür boyu evinin en güzel köşesinde saklayacaktır. 

Fizik Öğretmenine Hediye Plaket

Fizik Öğretmenine Özel Hediyelik Plaket


Fizik öğretmenine hediye plaket, fizik öğretmenleri için özel tasarlanmıştır. Eğer sizler de fizik öğretmenlerinize güzel bir sürpriz yapmak istiyorsanız bu hediyeyi mutlaka tercih etmelisiniz. Plaketin üzerinde fizik dersi ile ilgili formüller yer almaktadır. Ayrıca öğretmeninizin ismini ve kendi isminizi de belirtmeyi sakın unutmayın. Kendisine özel olan bu hediyeyi gördüğü zaman eminim ki çok şaşıracaktır. 

İlk Okul Öğretmenine Hediye HDF Çerçeve

İlkokul Öğretmenlerine Sevimli Bir Hediye Seçeneği


İlkokul öğretmenlerinin yeri bizler için hep ayrıdır. Çünkü onlar bizim ilk öğretmenimiz ve en büyük yardımcımız olmuşlardır. Bizlere okuma yazmayı öğreten ve büyük bir sabırlılık örneği olan bu öğretmenler için en güzel hediyeleri vermeyi istersiniz sanırım? İşte bu yüzden ilkokul öğretmenine hediye HDF çerçeve çok güzel bir hediye alternatifi olacaktır. Ahşabın farklı bir türü olan HDF, en güzel yazılarla süslenip harika bir tasarıma dönüşmektedir. 

Canım Öğretmenim Resim Çerçevesi

Canım Öğretmenim Resim Çerçevesi


Boyutu 15*10 olan bu çerçeve, eminim ki öğretmeninizin masasında adeta göz kamaştıracak ve herkesin dikkatini çekecektir. Çerçevenin üzerine öğretmeninizin ismini ve öğretmeninize olan mesajını yazdırabilirsiniz. Ayrıca hediyeyi sınıfça veriyorsanız sınıfınızın adını, kişisel veriyorsanız kendi adınızı yazdırabilirsiniz. Üzerinde öğrenci figürleri bulunan bu çerçeve öğretmeninizi çok ama çok mutlu edecektir. 

ilginç öğretmenler günü hediyeleri

İsme Özel Periyodik Cetvel Mousepad


Kimya öğretmeniniz için bu öğretmenler gününde hediye arıyorsunuz ve hala uygun bir hediye bulamadınız mı? Bizim sizler için hem çok sıra dışı hem de çok özel bir hediye fikrimiz var. İsme özel periyodik cetvel mousepad, sizler için çok ama çok güzel bir hediye alternatifi olacaktır. Öğretmeniniz derste slayt gösterileri sunarken bu mousepad sayesinde dersi daha eğlenceli sunacaktır ve her dersi sunduğunda sizi anımsayacaktır. Mousepad üzerinde kimya öğretmeninizin adını yazdırarak hediyeyi daha kişisel hale getirmeniz mümkündür. Renkli periyodik cetvel sayesinde de kimya öğretmenine yakışır bir öğretmenler günü hediyesi olacaktır. 

Kişiye Özel Esprili Öğretmen Karnesi

Siz Öğretmeninize Bir Karne Vermek İster misiniz?


Evet, artık devir değişti ve gelenekler bozuldu. Bu öğretmenler gününde artık öğretmenler öğrenciden karne alacak! Yanlış duymadınız. Öğretmeniniz için hem çok esprili hem de çok güzel bir hediye fikrimiz var. Kişiye özel esprili öğretmen karnesi, çok sıra dışı ve şaşırtıcı bir hediye olacaktır. İlk bakıldığında normal bir öğrenci karnesi gibi dursa da aslında hiç de öyle değil. Verilen notlar öğretmenlik mesleği ile ilgili notlar olacaktır. Karnenin sağ tarafında ise öğretmeniniz ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. 

Kişiye Özel Bayan Öğretmen Karnesi

Sıfırcı Hocalardan Olmayın! Öğretmeninize Bol Keseden Not


Öğretmeniniz bu hediye karşısında eminim çok şaşıracak ve çok gülecektir. Öğretmeniniz ömür boyu saklayabileceği bir hatıraya sahip olacaktır bu hediye sayesinde. Öyleyse ne duruyorsunuz bu öğretmenler gününde hem çok komik hem de çok sıra dışı bu hediyeyi almak için?

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Çikolatası

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Çikolatası


Değerli öğretmenlerimiz için hem çok tatlı hem de çok özel bir hediye almak istemez misiniz? Öğretmenler gününde hala öğretmeninize ne alacağınıza karar veremediyseniz bizim sizler için çok harika bir fikrimiz var. Kişiye özel öğretmenler günü çikolatası 15’li şekilde satılmaktadır. Bu hediyeyi öğretmeniniz gördüğünde çok sevinecek ve şaşıracaktır. 

Öğretmenler Gününe Özel Mesajlı Çikolata Kavanozları


Kişiye özel tasarlanan bu çikolatalar, öğretmeninizi kendisini daha özel hissetmesine neden olacaktır. Kutunun üstüne öğretmenler günü mesajını yazdırabilir ve ayrıca çikolata kaplarının üzerine de öğretmeninizin ismini yazdırabilirsiniz. Bu hediye çikolatalar sayesinde öğretmeniniz teneffüslerde ufak tatlı bir kaçamak yapabilir ve her yediğinde sizi anımsayabilir. 

Matematik Öğretmenine Özel Cam Masa Saati

Matematik Öğretmenine Ne Hediye Alınır?


Bize en zor matematik denklemlerine öğreten değerli matematik öğretmenleri için bu öğretmenler gününde güzel ve şık bir hediye almak istemez misiniz? Hala nasıl bir hediye alacağınıza karar veremediyseniz sizler için harika bir hediye alternatifimiz var. Matematik öğretmenine özel cam masa saati, bir öğretmene verilebilecek en güzel hediyelerden biridir. Orijinal ve şık tasarımı ile diğer bütün öğretmenleri kıskandırabilirsiniz, şimdiden söyleyelim. Beyaz cam masa saatinin üzerinde matematik dersleri ile ilgili figürler bulunmaktadır.

Öğretmene Hediye TIME Dergi Kapağı

Öğretmene Hediye TIME Dergi Kapağı


Yılın en esprili ve en ilginç öğretmenler günü hediyesi ile tanışmaya hazır mısınız? İşte karşınızda sevgili öğretmeninize özel olarak hazırlatabileceğiniz Dünya'nın en saygın ve prestijli dergilerinden biri olan TIME Dergisi kapağı. Özel çerçevesi içerisindeki bu esprili hediye ile biricik öğretmeninize bu öğretmenler gününün en ilginç sürprizlerinden birini yapabilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu saatlerin üzerine öğretmeninizin ismini yazdırabilirsiniz. Cam masa saati sayesinde, öğretmeniniz ders ve teneffüs saatlerini hiç aksatmayacak ve akıp giden zaman içinde hem sizi anımsayacaktır. Böyle güzel ve anlamlı bir hediyeyi sakın kaçırmayın!

Öğretmene Hediye Kupa Bardak

Öğretmenimin Klasik Sözleri Esprili Kahve Kupası


Öğretmenler günü için hediye arayışı içerisindeyseniz ve hala öğretmeninize yakışır bir hediye bulamadıysanız doğru adrestesiniz! Öğretmene hediye kupa bardak, hediye arayışında olanlar için harika bir hediye alternatifi olacaktır. Her öğretmenin kendine özgü sözleri elbette ki vardır. Sizde bu sözleri kullanarak öğretmeninize esprili bir şekilde hediye verebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu kupa bardağı öğretmeninize hediye ettiğiniz zaman kendisini daha özel hissetmesini sağlamış olacaksınız. 

Erkek Öğretmene Kupa

Erkek Öğretmene Hediyelik Kupa Bardak


Kupa bardağının üzerine öğretmeninizin branşını ve ismini yazdırabilirsiniz. Ayrıca öğretmene has sözcükler ile birleşen bu kupa bardak eminim ki unutulmaz bir hediye olacaktır. Öğretmeniniz her bu bardağı kullandığında sizi anımsayacak ve teneffüsler de tatlı sıcak bir mola vermesini sağlayacaksınız.

Öğretmene Hediye Madalyon

Öğretmenlere Hediye Madalyon


Bizim için yıllardır çabalayan ve büyük bir sabırlılıkla bir şeyler öğretmeye çalışan öğretmenler için en güzel hediyeyi almak istemez misiniz? Vereceğiniz her türlü hediye onu mutlu etmeye yetecektir fakat biz istiyoruz ki en iyi hediye sizde olsun. Bu yüzden sizler için harika bir hediye önerimiz var. Öğretmenlere hediye kişiye özel plaket, eminim ki öğretmeninizi çok mutlu edecek ve şaşırtacaktır. Fakat bu plaket diğer plaketlerden biraz farklı. Çünkü öğretmeniniz bu seferki plaketini sizden alacak. 

Öğretmenler Günü Hatırası Duvar Saati

Öğretmenler Günü Hatırası Duvar Saati


Kıymetli öğretmenler için en güzel öğretmenler günü hediyesini hala bulamadınız mı? O zaman tam da doğru adrestesiniz diyebilir. Öğretmenler günü hatırası duvar saati, sizler için çok güzel bir hediye alternatifi olacaktır. Bu hediye sayesinde öğretmeninizin hiç unutamayacağı bir anı kazanmasını sağlamış olacaksınız. Bu şahane duvar saati kişiye özel tasarlanmaktadır. O yüzden siz de öğretmeninizin kendisini özel hissetmesini sağlamak için bu kişiye özel duvar saatini mutlaka tercih etmelisiniz. Duvar saatinin üzerine öğretmeninizin ismini ve branşını yazdırarak çok anlamlı bir hediye oluşturmanız mümkündür. Öğretmenler günü hatırası duvar saatinin üzerine öğretmenlik mesleği ile ilgili figürler yer almaktadır. 

ilginç öğretmenler günü hediyeleri

Sınıf Öğretmenine Hediye Resim Çerçevesi


Güzel bir resim çerçevesi ile sizlerleyiz! Kıymetli sınıf öğretmenleri için çok şeker ve anlamlı bir hediye almak istemez misiniz? Peki, böyle bir hediyeyi nerede bulurum diye kara kara düşünüyorsanız hiç dert etmeyin. Çünkü aradığınız her şey ve daha fazla bu sitede. Sınıf öğretmenine hediye resim çerçevesi, hediye arayışında olanlar için çok güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Biliyoruz ki herkesin unutamayacağı bir sınıf öğretmeni vardır. 

Türkçe Öğretmenine Özel Kitap Ayracı

Türkçe Öğretmenine Özel Kitap Ayracı


Ana dilimizin eğiticisi olan Türkçe öğretmenleri için bu öğretmenler gününde güzel ve anlamlı bir hediye almak istemez misiniz? Türkçe öğretmenine özel kitap ayıracı, öğretmenler günü için hediye arayanlara çok iyi bir hediye alternatifi olmaktadır. Sürekli kitap ile iç içe olan Türkçe öğretmenleri için, bu kitap ayıracı kişiye özel tasarlanmıştır. Ucunda püskül bulunan ve normal bir kitap ayıracı boyutunda olan bu ayıraç, eminim ki öğretmeninizin çok hoşuna gidecektir. Her kitap okuduğunda bu ayıracı kullanmak isteyecek ve her okuduğunda da sizi anımsayacaktır. Ayıracın üstünde kitap figürü bulunmaktadır. Ayrıca ayıracın üstüne öğretmeninizin ismini yazdırarak hediyenizi daha özel ve anlamlı kılabilirsiniz.

Güzel Öğretmenim Hediye Makyaj Aynası

Güzel Öğretmenim Hediye Makyaj Aynası


Çünkü okuma ve yazmayı sınıf öğretmenlerimiz sayesinde öğrenmişizdir. Bu kutsal mesleği görev edinen öğretmenler için de böyle tatlı bir çerçeveyi çok görmezsiniz sanırım? Öğretmeninizin resmini koyacağınız bu çerçeve sıradan çerçevelere hiç ama hiç benzemiyor. Üzerine öğrenci figürleri bulunan bu sevimli çerçeveye öğretmeninizin ismini ve öğretmeninize mesajınızı yazdırarak hediyenizi daha özel hale getirebilirsiniz. Güzel öğretmenim hediye makyaj aynası

ilginç öğretmenler günü hediyeleri

Kimya Öğretmenlerine Özel Anahtarlık


Daha öncelerde bir çok defa bu konu hakkında konuştuk ama tekrar hatırlatmak istiyorum. Çünkü ilk defa yazımızı okuyan kullanıcılarımız olabilir. Arkadaşlar hediye de bir çok konu önemlidir. Ama bize kalırsa en önemlilerinden birisi de o hediyenin kullanışlılığıdır. Yani hediye edeceğiniz kişinin onu ne kadar kullanacağıdır. 

Anaokulu Öğretmenine Hediye Yastık

Anaokulu Öğretmenine Hediye Yastık


Anaokulu öğretmenine hediye yastık. Böyle bir hediyeyi alıp da mutlu olmamak elde değil zaten. Ve eminim ki öğretmeniniz bu anlamlı hediyeyi evinin en güzel yerinde saklayacaktır. Her bu özel tasarım yastığa baktığında da öğrencisini anımsayacaktır. Öyleyse bu anlamlı hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz? Fiyatının da son derece uygun olduğu bu hediye için fazla düşünmenize gerçekten gerek yok.

Fizik Öğretmenine Özel Duvar Saati

Fizik Öğretmenine Hediye Duvar Saati


Bu benzersiz güzellikte duvar saatini emin olun ki öğretmeniniz belki kendi sınıfından! Belki evinde! Kullanacak. Ve sürekli saate bakacağı için, bu hediyenin değeri fazlasıyla artmış olacak. Çünkü baktıkça sizi hatırlayacak ve mutlu olacak. Bu tarz hediyelerin uygun fiyatlı olması ve kullanışlılığından dolayı alınmasını ısrarla tavsiye ediyorum! Bu benzersiz hediyeyi sakın kaçırmayın. 

öğretmene hediyeler

Yorum Gönder

 
Top