z Erkeğe Yapılabilecek Yılbaşı Sürprizleri | En iyi Hediye Fikirleri

erkeğe yılbaşı sürprizi
Genel olarak sadece erkekler sürpriz yapar diye bir yasa ya da kural yoktur. Bayanların erkeklerden beklentileri olduğu gibi,erkeklerin de bir duygusu ve hissi olduğunu düşünürsek,erkeklerinde sürpriz yapıldığı zaman mutlu olabileceğini anlamak çokta zor olmayacaktır. Yılbaşı, bir yılı daha geride bıraktığımız,aynı zamanda gelecek yıla merhaba dediğimiz, toplum tarafından kutlanan özel bir gündür. Dolayısıyla yılbaşı yaklaştığı için erkeğe yılbaşında ne sürpriz yapılabilir? Ya da yılbaşını unutulmaz bir sürprize çevirecek olan en güzel yılbaşı hediyeleri nelerdir? diye düşünüp kafanızı yormanıza gerek yok. Çünkü bugüne kadar binlerce erkeğe sürpriz yapılıp, oldukça beğenilen sürprizler var diyerek ümidinizi arttırabiliriz. Sevdiğiniz erkeğe yada eşinize arada sırada sevginizi belli etmek adına sürpriz yapmak her zaman vazgeçilmez bir yöntemdir. Özellikle ortada manevi olarak sürpriz yaparken sizinde emeğiniz varsa bu sürpriz çok anlamlı olacaktır. Erkeğe yılbaşı sürprizi yaparken az bir seçenek olduğunu düşünseniz bile bu yazımızı okuduğunuzda bir çok sürpriz seçimi ile karşılaşacağınız için kafanızın karışacağına aynı zamanda istediğinizi bu yazımızı okurken bulacağınıza eminiz. Sürprizler bayan veya erkek olarak fark etmeden herkesi sevindirir ve mutlu eder. Hatta erkeklerin bayanlardan beklentileri olmadığı için, bir erkeğe sürpriz yapılıyorsa, erkek daha çok mutlu olur.

Ateşli Görevler Oyunu

Erkeğe Yapılabilecek Yılbaşı Sürprizleri
Bayanlar genelde erkek arkadaşının sürpriz yapmamasından rahatsız olur. Bu durumda ilk adımı siz atın. Sevginizi gösterecek bir sürpriz hazırladığınızda, hem mutlu olacak hem de erkek arkadaşınızı sürpriz yapmaya alıştırmak için ilk adımı siz atmış olacaksınız. Sürpriz fikirlerini sizinle paylaşmak için daha fazla sizi merakta bırakmak istemiyoruz. Sürprizlerimizi inceleyecek olursak;

Kişiye Özel Oscar Heykeli

erkeğe yılbaşı sürprizleri
Sevgilinizi gönülden seviyorsanız ve sevginize, aşkına layık olduğunu düşünüyorsanız yazısı ve tasarımı tamamen size ait Oscar ödüllü heykeli hediyesini düşünerek kendisini onurlandırabilirsiniz. Bu sayede hem size olan aşkını hem de ona verdiğiniz değeri ödüllendireceksiniz. Kişiye özel Oscar heykel ödülü size önerebileceğimiz ve ilk düşünmeniz gereken sürpriz seçeneklerinin başında yer alır.

Kişiye Özel Kol Saati Yaptırabilirsiniz

erkeğe yılbaşı sürprizi
Birlikte vakit geçirmeyi seviyorsanız bu çok anlamlıdır. Birlikte zaman geçirmek demek, eşlerin veya sevgililerin birbirlerine olan uyumunu gösterir. Dolayısıyla uyumlu olan çiftlerinde aynı kıyafetten veya aynı aksesuar takması oldukça beğenilir bir fikirdir. Bu yüzden erkek sevgiliye yılbaşı sürprizi dediğimizde eğer aynı ruha sahipseniz kişiye özel saat fikri, en güzel ve en beğenilen fikirdir. Sevgilinizin hoşuna gideceği tarzda ona uygun yazılı veya resimli saat yaptırabilirsiniz. Bu fikir eminiz ki sevgiliniz hoşuna gidecektir.

Kişiye Özel Sonsuz Aşk Gazetesi

erkek sevgiliye yılbaşı sürprizi
Sevgilinize bugüne kadar yaşadıklarınızı, sevginizi aşkınızı anlatan ve ömür boyu saklayabileceğiniz özel bir gazete hazırlayabilirsiniz. Manevi olarak çok değerli bir hediye olacaktır. Sevgiliniz sizinle olan anılarını bu sayede hiç unutamayacak verdiğiniz değere karşılık mutlu olacaktır. Aşkınızın temelinden itibaren konu olarak alabileceğiniz ve her türlü anılarınızı paylaşabileceğiniz bu özel gazeteyi başlığından son sayfasına kadar istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

Sürpriz Mesaj Konservesi

yılbaşı sürprizleri erkeğe
Genel olarak çiftlerin birbirine söylemek istediği fakat söylemediği duyguları vardır. Bu daha çok utangaç çiftlerimiz için geçerli bir durumdur. Erkekler bütün hislerini belli edip, duygularını anlatabilse de, bayanların bu konuda pekte açık sözlü olduğu söylenemez.

Roma Rakamlı Sevgili Bileklikleri

Erkeğe Yapılabilecek Yılbaşı Sürprizleri
Bu yüzden erkek sevgiliye yıl başı sürprizi dendiğinde en güzel ve en anlamlı sözcüklerin kaleme alındığı bu özel mektup çok anlamlı bir sürpriz olacaktır. Dolayısıyla şık bir kutu veya şişe içerisine duygu yüklü güzel mektuplarınızı koyarak sürpriz seçeneklerine ekleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Aşk Romanı

erkeğe sürpriz yılbaşı hediyesi
Bugüne kadar yaşadığınız ve yaşattığınız anılarınız sizin için kıymetliyse aşk romanı sürprizini düşünebilirsiniz. Aşkınızı ve sevginize sonsuza kadar ömür kazandıran, sürekli saklayabileceğiniz aynı zamanda ilerde çocuklarınız ile birlikte paylaşacağınız bir yazılı anınız kalmasını istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz en anlamlı sürprizlerden bir tanesidir. Flört etmeye başladığınız andan itibaren bugüne kadar yaşadıklarınızı, en önemlisi duygularınızın yazılı kanıtı olan aşk romanı sevgiliniz veya eşiniz için en utulmayacak değerli hediyelerden birisi olacaktır.

Arama Motoru Kare Duvar Saati

yılbaşında erkeğe sürpriz
Sevginizi sürekli görerek hatırlatacağınız bir sürpriz seçeneği olarak, kişiye özel fotoğraflarınızdan duvar saati düşünülebilir bir fikirdir. Beğendiğiniz fotoğraflarınızdan seçerek oluşturabileceğiniz bu saat hem manevi ve değerli, hem de evinin bir köşesine asarak anlam katacağı güzel bir hediye olacaktır.

Doğruluk ve Cesaret Erotik Oyun

Erkeğe yılbaşı sürprizi
Burada duvar saatini yaparken dikkat edeceğiniz noktalardan biri, hangi fotoğraflarınızı seçtiğinizdir. Güzel bir gün geçirirken, birbirinize duygunuzu yansıtarak çektirdiğiniz fotoğraflardan seçmelisiniz ki sürekli hediyeniz göz önünde olacağı için fotoğraflara baktırıp tekrar o mutlu anı hatırlatabilin ve yansıtın.

Kişiye Özel 240 Parça Puzzle Konservesi

erkeğe yeni yıl sürprizi
Emek vererek el emeğiniz ile sürpriz hazırlamak istiyorsanız size bir sürpriz seçeneği daha sunuyoruz. Yapımı da çok basit bir işlemdir. İlk etapta boş bir çerçeve alarak yapım aşamalarına başlıyorsunuz. Daha sonra sözcüklerin şablonunu çıkararak boş kalan bölgelere de sevgilinizin sevdiği yada onun için anlamlı olan nesneleri veya fotoğraflarınızı yapıştırabilirsiniz. Basit bir anlatımı olsa da fotoğrafta gördüğünüz gibi çok iyi bir işçilik gerektiren bir sürprizdir. Doğal olarak emek vermeden de güzel bir sürpriz hazırlamakta olmuyor. Ellerinizle yaptığınız bu çok değerli sürprizi, güzel bir hediye paketine koyarak sevgilinize verdiğiniz de, yüzündeki şaşkınlık ve tebessümü görmek her şeye değecektir. 

Keçeden Erkek Arkadaşınızın Kopyasını Yaptırabilirsiniz

yılbaşı sürpriz hediyeleri
fiyat bilgisi
Sevgilinizin kopyasını keçeden yaptırarak ona sıra dışı bir sürpriz yaptırabilirsiniz. Eğer maddi durumunuz müsaitse tavsiye edeceğimiz en beğenilen sürpriz seçeneklerinden bir tanesidir. Birde erkeğe yılbaşı sürprizi denildiğinde akla gelen en dikkat çeken hediyelerin başındadır. Fakat bu sürprizi hazırlatmanız için zamanınızın bol olması gerekir. Sipariş günleri dolu olduğu için yaklaşık aylar önceden sipariş vermeniz gerekir. Eşinize veya sevgilinize bu sıra dışı sürprizi verdiğinizde ise sevgiliniz sürprizinizi gördüğü andan itibaren sıra dışı bir hediye olduğu için şaşıracak ve daha önce böyle bir sürpriz hazırlamadığınız için mutlu olacaktır. Keçe ile uğraşarak bu işin ustası olan kişileri internetten araştırarak rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Sevgiliye Özel Aşk Tapusu

Erkeğe Yapılabilecek Yılbaşı Sürprizleri
Erkek arkadaşınıza sıra dışı bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız, bu hediye tam size göre olacaktır. Tamamen tasarımı ve cümleleri size ait olan mutluluk tapusunu sevgilinize verdiğinizde sizin ne kadar sevdiğinizi ve değerini anlaması için çok iyi bir yöntemdir. Sevgilinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu, hayatınıza anlam kattığını ve kalbinizin tamamen ona ait olduğunu mutluluk tapu sürprizini hazırlayarak kanıtlayabilirsiniz.

Aşk Dolu Kavanoz Sürprizi

erkeğe romantik yılbaşı sürprizi
Sevgilinize el emeğinizle hediye hazırlayarak anlamlı bir sürpriz yapmak ister misiniz? O zaman tam size uygun sunacağımız bir fikrimiz var. 1 yıl boyunca okuyabileceği, birbirinden anlamlı güzel sözlerden oluşan bu sürpriz tamamen erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri gösteren bir hediyedir. Bu sürprizin yapımı ise çok zor olmamak ile birlikte biraz uğraştırıcıdır. Fakat bir sürpriz için uğraşmadan da ortaya güzel ve anlamlı bir hediye çıkmaz. Daha detaylı anlatacak olursak; 365 tane kalpli veya istediğiniz biçimde şekil verilen kağıtlara sevginizi anlatan 365 tane güzel sözler yazmanız gerekiyor. Daha sonra geriye sadece aşk mesajı kağıtlarınızı güzel bir kutu içerisine koyarak sevgilinize vermek kalıyor. Bu sürprizi romantik yılbaşı sürprizleri kategorisi seçeneğine eklememizin sebebi ise, aşk mesajları 365 tane olduğu için, yılbaşında hediye ettiğiniz taktirde tam bir yıl mesajlarınızı okuyacaktır. Dolayısıyla bu sürprizi sevgilinize verdiğinizde, duygularınızı yansıttığı için hiç sıkılmadan okuyacak ve böylelikle kendini iyi hissedecektir. 

Yılbaşı Çiftleri Karikatürlü Biblo

Erkeğe Yapılabilecek Yılbaşı Sürprizleri
Erkeğe yılbaşı sürprizi yapmak için hediye seçenekleri her geçen gün çoğaldığı için sizin de istemeden kafanızın karışmasına sebep oluyor. Aynı standartlarda hediye vermek ise bir süre sonra ilişkinize monotonluk katarak çiftlerin birbirlerinden sıkılmasına sebep oluyor. Bu durumda daha çok heyecan katarak sevgilinizi şaşırtmanız, beklemediği anda beklenmedik sürprizler yapmanız gerekiyor. Örneğin sevgilinize hazırlayabileceğiniz sürprizler arasında ismine özel hediye seçenekleri olarak, sürpriz basit olsa da, ürünün üzerinde sevgilinizin ismi yazması hem onu gururlandıracak hem de mutlu edecektir. İsmine özgü bir çok hediye seçeneği vardır. Fakat bizim size tavsiye edeceğimiz sürpriz seçeneklerinde ise; onu işinde mutlu edecek ismine özel bir kalem yaptırabilirsiniz. Sürprizli olan kısım ise, tamamen ismine özel olmasıdır. Sevgilinize sizin tarafınızdan hediye edilen bu özel kalemi sürekli vaktini iş yerinde geçireceği için hem sürekli göz önünde olacak hem de her gördüğünde sizi hatırlatacaktır. 

Sevgilinize şarkı yazabilirsiniz

erkeğe yılbaşı sürprizi
Sevgilinize alacağınız çok fazla hediye seçenekleri olduğu için aradığınız hediyeyi bulamıyorsanız size sunabileceğimiz bu fikre göz atmadan geçmeyin. Sürekli aynı hediye kategorilerinden oluşan sürprizlerden sıkılmışsanız ve artık sıra dışı bir sürpriz yapmak istiyorsanız size tavsiye edebileceğimiz en güzel fikir şarkı bestelemektir.

Erkeğe Exclusive Hediye Seti

Erkeğe Yapılabilecek Yılbaşı Sürprizleri
Şarkı yazmak çok detay gerektiren bir iş olsa da sürpriz olarak hem sıra dışı hem de sevginizi anlatabilmenin en güzel yoludur. Eğer bu hediye fikrini düşünüp şarkı yazmak gibi bir yeteneğiniz yoksa endişelenmeyin. İnternetten sevgilinize şarkı yazdıracağınız yerleri bulmak oldukça mümkündür. Siz sadece konuyu ve kelimeleri belirliyorsunuz. Daha sonra onlarda uzmanlıklarını göstererek istediğiniz tarzda, size ait şarkı yazıyor. Bu unutulmaz hediyeyi erkek arkadaşınız dinlediğinde ise, sizde ki değerini daha çok görerek, inanılmaz bir sürpriz hazırlamış olacaksınız. 

Erkek arkadaşınıza sevgililik cüzdanı hazırlatabilirsiniz 

erkeğe yılbaşı sürprizi
Evlilik cüzdanının hemen hemen aynısı olan sevgili cüzdanı sürprizi, anlamlı fakat biraz mizah olarak yaklaşıldığında güzel bir tavsiye seçeneğidir. İlk olarak flört ettiğiniz tarihi, ilk fotoğraflarınızı ve ilk buluştuğunuz yeri ömrünüzün sonuna kadar saklayabileceğiniz sevgililik cüzdanı sürprizi hazırlatmanız sevgiliniz ve sizin için güzel bir anı olacaktır. Sevgili olduğunuzun kanıtı olan bu cüzdan, eminiz ki sevgiliniz tarafından da çok beğenilecek aynı zamanda sizi gülümsetecektir. Bu hediye seçeneğini düşünürken hem romantik hem de esprili bir yaklaşımda bulunarak sevgilinize bu hediyeyi vermek sizi uzun süre güldürüp aynı zamanda keyifli anlar geçirmenize sebep olacaktır. 

Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı

Erkeğe Yapılabilecek Yılbaşı Sürprizleri
Genel olarak sevdiğimiz insana duygularımızı belli etmek isteriz fakat erkekler bu konuda biraz duyarsız oldukları için duygularımızı anlamamak için direnirler. Bu yüzden onlara sevgi cümleleri yazarak duygularımızı anlamasını sağlarız. Yılbaşının yaklaşmasıyla sevgilime ne alsam? düşüncesi artmaya başladı. Sizi bu dertten kurtararak güzel bir yılbaşı sürprizi hazırlamanız için tavsiye edeceğimiz hediye seçenekleri arasında sevilen özellikler kitabı yer almaktadır. Sevilen özellikler kitabını hazırlarken içerisine sevgilinizin hangi huylarından hoşlandığını her bir cümle bir sayfaya gelecek şekilde hazırlayabilir yada hazırlatabilirsiniz.

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Erkeğe Yapılabilecek Yılbaşı Sürprizleri
Bu sürprizi yılbaşı kategorisinde dile getirmemizin sebebi ise, 365 tane kitap sayfası oluşturarak her bir sayfasına sevgilinizin sevdiği özelliği yazarsanız, 365 gün boyunca her gün okumaktan sıkılmayacağı bir hediye vermiş olacaksınız. Örneğin; bana bakarak gülümsemeni çok seviyorum gibi her bir sayfasına hem gülümsetici hem de romantik özelliklerini yazabilirsiniz. Önemli olan sevgiliniz kitabı okurken ona duygu dolu anlar yaşatarak aynı zamanda gülümsetmelisiniz. Bu saye de sevilen özellikler kitabını sevgiliniz her okuduğunda gülümseyecek ve sevdiğiniz özelliklerini yazdığınız için mutlu olacaktır. 

Yorum Gönder

 
Top