z Yaşayan Çiçek Kolye Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Yaşayan Çiçek Kolye Modelleri
Söz konusu bayanlara hediye almak olunca erkeklerin işleri oldukça zor. Çünkü piyasada bayanlara alınabilecek yüzlerce hatta binlerce hediye çeşidi yer almakta. Hal böyle olunca da erkeklerin kafası iyice karışmakta ve hediye alma konusu tam bir işkence haline dönüşmekte. Fakat hediye arayışında olanları kurtaracak çok özel bir hediye teklifimiz var! Bu hediye tabii ki de bayanların en çok kullanmayı sevdiği aksesuarlardan olan kolye! Fakat bu kolye diğerlerinden çok farklı. Yaşayan çiçek kolye bir bayanı mutlu edebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Doğum günleri, yıl dönümleri, sevgililer günü ve daha birçok özel günde bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. Yaşayan kolye, kolye ucunda kurutulmuş çiçekler bulunduğu için bu ismi almıştır. Sevgilinize veya eşinize alacağınız canlı bir çiçektense bu kolyeyi alarak daha uzun ömürlü ve daha anlamlı bir hediye vermiş olursunuz. Ayrıca bu hediye sayesinde sevdiklerinizi bir çiçek gibi hissettirecek ve kendilerini daha mutlu hissetmelerini sağlamış olacaksınız. Kurutulmuş çiçek kolyeler göze hitap ettiği gibi gönüle de hitap etmeyi ihmal etmiyor. Hem çok şık hem de çok anlamlı olan yaşayan kolye nerede satılır diye düşünüyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Sitemizde ilginç aksesuarlar kategorisinde bulabileceğiniz kurutulmuş çiçek kolyeleri sadece birkaç tık ile satın alabilmeniz mümkün. Yaşayan kolye fiyatları ise oldukça uygun! Hem uygun bütçeli hem de çok özel olan bu hediyeyi sevdiklerinize mutlaka hediye olarak tercih etmelisiniz. Her zevke hitap eden birbirinden güzel yaşayan kolye modelleri sizlerle!

kurutulmuş çiçek kolye
YAŞAYAN KOLYE BEYAZ PAPATYA

Sevgiliniz veya eşiniz için eşsiz güzellikte bir kolye almak ister misiniz? Fakat bu kolye bildiğimiz kolyelerden çok ama çok farklı! Yaşayan kolye beyaz papatya, oldukça romantik bir hediye alternatifi olabilir. Kolye ucu 18K altın kaplama olan bu kolyeyi eşinize veya kız arkadaşınıza hediye ettiğinde çok şaşıracak ve mutlu olacaktır. İster doğum gününde ister sevgililer gününde isterseniz de yıl dönümlerinde bu eşsiz kolyeyi sevdiklerinize hediye edebilmeniz mümkün. Tek yapmanız gereken birkaç tık ile bu benzersiz kolyeyi satın almanız! Böylece hem zahmetsizce bir hediye almış olacaksınız hem de sevdiklerinizi oldukça mutlu edeceksiniz.

Yaşayan Kolye Turuncu Papatya
YAŞAYAN KOLYE TURUNCU PAPATYA

Papatyaların mutlu edemeyeceği bir bayan yoktur sanırım. Bu sebeple eşiniz veya sevgiliniz için yaşayan kolye turuncu papatya hediye ederek onları oldukça mutlu edebilirsiniz. Kalpli kolye ucunun içerisinde kurutulmuş turuncu papatyalar yer alan bu şık kolye her kadını mest edecek güzellikte. 18K altın kaplama olan yaşayan kolye, hem çok değerli hem de çok anlamlı. Doğum günü, yıl dönümü veya sevgililer gününde tercih edebileceğiniz bu anlamlı hediye bugüne kadar vermiş olduğunuz hediyeler arasına en güzeli olacak. Fiyatı ise oldukça uygun! Eğer farklı ve uygun bütçeli hediye arayışı içerisindeyseniz bu hediye tam da sizlere göre! Sakın kaçırmayın!

Yaşayan Kolye Kare
YAŞAYAN KOLYE KARE

Bir bayan için hediye seçmek oldukça zor. Aslında alacağınız hediyeden çok onun için uğraştığınızı ve düşündüğünüzü görmesi daha önemli. Yani alacağınız hediyenin çok pahalı olmasına gerek yok. Özen göstererek ufak ama anlamlı hediyeler de bayanları epey bir mutlu edebilir. Mesela yaşayan kolye kare gibi. Kolye ucunun içerisinde kurutulmuş çiçeklerin bulunduğu bu kolye diğerlerinden çok ama çok farklı. Her yerde bulamayacağınız bu özel hediyeyi sevdiklerinize hediye ederek, kendilerini de özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz. 18K altın kaplama kare şeklinde bu kolye içinde bulunan çiçekleri ile oldukça zarif bir hediyeye dönüşmektedir. Her yaşa ve her türlü özel güne hitap eden bu kolyeyi sevdiklerinizden sakın esirgemeyin! Üstelik sadece birkaç tık ile zahmetsizce satın alabilmeniz mümkün!

Kurutulmuş Çiçek Kolye Kalp Tasarımlı
KURUTULMUŞ ÇİÇEK KOLYA KALP TASARIMLI

Bayanların güzelliği, zarifliği, narinliği, kokuları hep çiçeklere benzetilmektedir. Belki de bu yüzden bir bayana hediye edilebilecek en güzel şeylerden bir tanesi çiçektir. Fakat canlı çiçeklerin yaşama süresi ne yazık ki çok kısa. Bu yüzden de saklanması oldukça zor. Fakat sizlere uzun süre boyunca saklanabilecek bir çiçeğin olduğunu söylesek ne dersiniz? Kurutulmuş çiçek kolye kalp tasarımlı haliyle hem çok güzel hem de çok şık! Kalpli kolye ucu 18K altın kaplama olan bu kolye sevdikleriniz ile buluştuğunda oldukça etkileyici bir hal alacak. Üstelik fiyatı da oldukça uygun! Kurutulmuş çiçeklerden oluşan bu anlamlı kolyeyi sevdiklerinize hediye ettiğinizde hem çok şaşıracaklar hem de çok mutlu olacaklar. Öyleyse ne duruyorsunuz, haydi sevdiklerinizi mutlu etmeye!

yaşayan kolyeler
KALP TASARIMLI YAŞAYAN ÇİÇEK KOLYE

Birine aşık olduğunuzda kalbiniz sanki olduğundan daha farklı atar. Tüm iç organlarınızda kelebekler uçar, çiçekler açar, özellikle kalbinizde. Kalp tasarımlı yaşayan çiçek kolye ile aşkınızı karşınızdakine anlatabilmeniz çok kolay! Kalp şeklindeki kolye ucunun içerisinde kurutulmuş çiçeklerin bulunduğu bu anlamlı kolyeyi sevdiklerinize hediye ettiğinizde kalbinizde çiçekler açtığını ifade edebilirsiniz. Bu hediye sayesinde sevdiklerinizi çok mutlu edecek ve ömür boyu saklayabileceği bir armağan vermiş olacaksınız. 18K beyaz altın kaplama bu kolye hem çok şık hem de çok kibar. Bir bayanın isteyebileceği her şeyi barındıran bu yaşayan kolyeyi sevdiklerinize mutlaka hediye etmelisiniz. İster sevgililer gününde ister yıl dönümlerinde en iyi hediye kalp tasarımlı yaşayan çiçek kolye!

yaşayan kolyeCANLI ÇİÇEK KOLYE MAVİ

Sevgiliniz veya eşiniz için hediye arayışı içerisindeyseniz tam da doğru adrestesiniz. Çünkü sizler için hem çok farklı hem de çok anlamlı bir hediye önerimiz var! Canlı çiçek kolye mavi rengi ile gören herkesi büyüleyecek güzellikte. Altın kaplama kalp şeklindeki kolye ucunun içerisinde kurutulmuş mavi çiçeklerin yer aldığı bu harika kolye vereceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi olacak. Uzun süre kararma yapmayan canlı çiçek kolye el yapımıdır. Böylesine güzel ve özel bir hediyeyi sevdiklerinize mutlaka hediye etmelisiniz. Her yaşa ve her zevke hitap eden bu kolyeleri ister doğum günlerinde ister yıl dönümlerinde isterseniz de sevgililer gününde tercih edebilirsiniz. Zahmetsizce alabileceğiniz bu kolye sadece birkaç tık uzağınızda!

kurutulmuş çiçek kolye
YAŞAYAN PAPATYA KOLYE

Sevgiliniz için hediye arıyor fakat bir türlü ne alacağınıza karar veremiyor musunuz? O zaman biz sizlere yardımcı olalım. Sevgililer gününde tercih edebileceğiniz çok güzel bir hediye ile karşınızdayız. Yaşayan papatya kolye, gören herkesi kıskandıracak ve büyüleyecek bir güzelliğe sahip. Altın kaplama kalp şeklindeki kolye ucunun içerisinde kurutulmuş çiçekler bulunan bu kolye adeta etrafa güzellik saçmakta. El yapımı olan bu özel kolyeyi sevgilinize hediye ettiğinizde hem çok mutlu olacak hem de çok şaşıracaktır. Her yerde bulunmayan bu eşsiz kolye sevdiklerinizin boynunu en güzel şekilde süsleyecek. Uygun fiyatlı yaşayan kolyeyi sevdiklerinize mutlaka hediye olarak tercih etmelisiniz. Sadece bir tık uzağınızdaki bu kolyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz?

yaşayan kolye modelleri
YAŞAYAN KOLYE TURUNCU PAPATYA

Papatyalar, saflığın ve güzelliğin simgesi haline gelmiştir. Bu yüzden bir bayana hediye edilebilecek en güzel çiçeklerden birisi papatya. Eğer hediye edeceğiniz çiçeğin hemen solmasını istemiyor ve bir ömür boyu saklanmasını istiyorsanız o zaman sizlere harika bir haberimiz var! Yaşayan kolye turuncu papatya ile bu isteğinizi gerçekleştirebilmeniz mümkün. 18K altın kaplama kolye ucunun içerisinde kurutulmuş turuncu papatyaların yer aldığı bu harika kolye gören herkesin beğenisini kazanacak. Hediye verdiğiniz kişi ise kendisini daha bir özel hissedecek ve kat be kat mutlu olacaktır. Doğum günü, yıl dönümü veya sevgililer gününde tercih edebileceğiniz bu eşsiz kolye başka hiçbir yerde yok! Sadece birkaç tık ile satın alabileceğiniz bu kolye ile sevdiklerinizi mutlu etmeniz an meselesi.

el yapımı yaşayan kolye
KURUTULMUŞ EL YAPIMI ÇİÇEK KOLYE

Hem çok şık hem de çok etnik bir kolye tasarımı ile karşınızdayız! Sevdikleriniz için hediye arayışında olanlar artık panik yapmanıza gerek yok. Çünkü kurutulmuş el yapımı çiçek kolye tam da aradığınız hediye! Bu kolyenin mutlu edemeyeceği bir bayan yok! Gören herkesin beğenisini kazanacak olan bu eşsiz kolyeyi sevdiklerinize her türlü özel günde hediye olarak tercih edebilirsiniz. İster doğum günü ister yıl dönümü seçim size kalmış. Kolye ucunun içerisinde kurutulmuş çiçeklerin yer aldığı bu kolyeyi sevgilinize hediye ettiğiniz zaman yüzündeki mutluluğu göreceksiniz. Şık tasarımlı kolyenin fiyatı ise oldukça uygun! Zahmetsizce oturduğunuz yerden alabileceğiniz bu hediyeyi satın almak için daha ne bekliyorsunuz?

Yaşayan Sarı Çiçek Kolye
YAŞAYAN SARI ÇİÇEK KOLYE

Bir bayana hediye edilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi de çiçek. Sevdiğinize alacağınız çiçek ile onu oldukça mutlu edebilirsiniz fakat onu iki kat mutlu edecek olan şey ise içerisinde çiçek bulunan bir kolye! Peki, böyle bir hediyeyi nerden bulabilirim diye düşünüyorsanız tam da doğru yerdesiniz! Yaşayan sarı çiçek kolye tam da aradığınız bir hediye. 18K altın kaplama kalp şeklindeki kolye ucunun içerisinde bulunan kurutulmuş sarı çiçekler oldukça zarif bir görüntü oluşturmakta. Sevdiğinizin boynunu en güzel şekilde süsleyecek olan yaşayan kolye gören herkesin beğenisini kazanacaktır. Hem çok şık hem de çok zarif olan bu kolyeyi sevdiklerinize hediye etmek için daha ne bekliyorsunuz?

yaşayan kolye
EL YAPIMI KURUTULMUŞ ÇİÇEK KOLYE

Bayanlara hediye edilebilecek en iyi hediyeler arasında aksesuarlar yer almaktadır. Bu aksesuarların sevdiklerinizi daha mutlu etmesini istiyorsanız sizler için çok güzel bir önerimiz var. El yapımı kurutulmuş çiçek kolye, özel günlerde tercih edilebilecek en özel hediyelerden bir tanesi. El yapımı olan bu kolyenin ucunda kurutulmuş çiçekler yer almaktadır. Rengi ve güzelliği ile gören herkesi büyüleyen bu eşsiz kolye sevdiklerinizin boynunu en güzel şekilde süsleyecektir. Her yaşa ve her zevke hitap eden kurutulmuş çiçek kolyeyi ister doğum gününde ister yıl dönümlerinde tercih edebilirsiniz. Sizlere zahmetsizce hediye alma imkânı sunan sitemiz sayesinde sevdiklerinizi en kolay yoldan mutlu edebilmeniz mümkün.

CANLI ÇİÇEK KOLYE PEMBE PAPATYA
CANLI ÇİÇEK KOLYE PEMBE PAPATYA

Sevdiklerinizi en kolay yoldan mutlu etmek ister misiniz? Zahmetsizce sadece oturduğunuz yerden canlı çiçek kolye pembe papatya satın alarak sevgilinizi veya eşinizi oldukça mutlu edebilmeniz mümkün. 18K altın kaplama yuvarlak kolye ucu içerisinde kurutulmuş pembe papatyaların bulunduğu bu kolye gören herkesin dikkatini çekecek nitelikte. Büyüleyici güzelliği ile de sevdiklerinizin boynunu en güzel şekilde süsleyecektir. Her türlü özel günde tercih edebileceğiniz bu kolye her yaşa ve her zevke hitap etmekte. Canlı çiçek kolyeyi sevdiklerinize hediye ederek hem kalbine hitap etmiş olacaksınız hem de ruhuna. Her yerde bulamayacağınız inanılmaz güzellikteki bu kolyeyi satın almak için daha ne bekliyorsunuz? Aradığınız tüm özellikler bu kolyede!

Yorum Gönder

 
Top