z Mesleklere Özel Biblolar | En iyi Hediye Fikirleri

meslek bibloları
Meslek bibloları, bugüne kadar mesleklere özel olarak tasarlanmış en ideal ve orijinal biblolardır. Her bir meslek kendine özgüdür ve her bir mesleğe özel mizah anlayışı ile karikatürize edilmiş olan biblolar sevdiklerinizin yüzünü güldürecektir. Asıl amacımız sevdiklerimizi mutlu etmek ve onların mutluluklarıyla mutlu olmakken, genel olarak özel günlerde sevdiklerimiz için hediye seçmek işkence haline gelmektedir. Özel olarak düşünülmüş ve üzerinde çok emek harcanan tasarım ürünler seçmek hem şık bir hediye olacak hem de bu hediyelerin uygun fiyatları kesenizi sarsmayacaktır. Mesleki biblolar sevdiklerinizin mesleklerine uygun olarak dizayn edilmiş anahtarlık, kalem, biblo gibi çeşitlerden oluşmaktadır. Meslek temalı biblolar tamamen el emeği ve özel işçiliklerle boyanmaktadır. Raf, duvar üniteleri, televizyon ünitesi, masa, sehpa, dolap, bilgisayar kasası üzeri gibi düze zeminler mesleklere özel biblolar için çok uygun alanlardır. Düz zeminlerde bu bibloları rahatlıkla sergileyebilirsiniz. Sevdikleriniz, aileniz, sevgiliniz, eşiniz, iş arkadaşlarınız, patronunuz veya en yakınlarınız için hediyelik mesleki biblolar oldukça özel ve orijinal hediyelerdir. Yılbaşında, doğum günlerinde, kutlama günlerinde, mesleki yıl dönümlerinde veya en özel günlerinizde sevdiklerinize sunabileceğiniz bu şık tasarımları sakın kaçırmayın. Yeni işe başlayan kişilere ofis hediyesi olarak da götürülebilecek meslek bibloları, bu konudaki en uygun hediye olacaktır.

meslek bibloları

Basketbolcu Biblosu


Her insanın spora ilgisi vardır. İster oyuncu ister seyirci olarak basketbol sever birçok taraftar bulunmaktadır. Hediyelik mesleki biblolar arasından basketbolcu biblosu kıpkırmızı bir numara forması, başında ve bileklerinde ter bandı, beyaz spor ayakkabıları ve elinde de basketbol topu ile göze çok hoş görünen bir tasarıma sahiptir. Renkleri özenle seçilmiş ve tamamen el emeği ile boyanmıştır. Basketbolcu biblosu masa, sehpa, duvar ünitesi, televizyon ünitesi, bilgisayar kasası, raf, dolap gibi düz zeminlerde rahatlıkla kullanılıp sergilenebilir. 

Siyah Beyaz Formalı Futbolcu Biblosu

Futbolcu Biblosu


Biblonun ebatları; 14,5 x 8,5 x 13 cm’dir. Sevgiliniz, eşiniz, arkadaşlarınız, patronunuz, iş arkadaşlarınız, aile bireyleriniz ve en yakınlarınız için tercih edebileceğiniz oldukça şık ve dekoratif bir üründür. Doğum günlerinde, yılbaşında veya özel kutlama günlerinde hediye edebileceğiniz biblonun fiyatı da oldukça uygundur. Basketbol sever tüm yakınlarınız için düşünebileceğiniz dekoratif biblo, sevdiklerinizi çok mutlu edecektir. Spora başlamayı düşünen çocuğunuza ya da yakınınıza da bu bibloyu rahatlıkla hediye edebilirsiniz. Yeni atılacağı bu spor dalı için güzel bir teşvik olacaktır.

dişçilere özel biblo

Dişçi Biblosu


Diş ağrısı oldukça zorlayıcı bir ağrıdır ve o gün bir türlü bitmek bilmez. Gün sonunda da tek adresimiz bir dişçi muayenehanesidir. Dişlerimizin mimarları için tercih edilebilecek esprili, sevimli ve sevdiklerinizin yüzlerinde tebessüm bırakacak olan dişçi biblosu renkleriyle de göz dolduruyor. Mesleklere özel biblolar arasında yerini alan bu biblo da dişçi koltuğunda dişçiyi görmekteyiz. Dişçi biblosu üzerinde yeşil önlüğü, beyaz pantolonu, yeşilimsi eldiveni, boynunda asılı olan ağızlığı, elinde diş pensi, cebinde diş aparatlarıyla oldukça sevimli ve eğlenceli bir şekilde karikatürize edilmiştir. 

Erkek Doktor Mesleki Biblo

Doktor Biblosu


El emeği ile boyanmış ve renkleri özenle olan bu biblonun ebatları; 14,5 x 8,5 x 13 cm’dir. Raf, masa, sehpa, duvar ünitesi, televizyon ünitesi, bilgisayar kasası gibi düz zeminler kullanımı için oldukça uygundur. Erkek dişçi babanız, abiniz, eşiniz, sevgiliniz, arkadaşınız, patronunuz, iş arkadaşlarınız ve en yakınlarınız için tercih edebileceğiniz dekoratif bir üründür. Doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, yılbaşında, mesleki kutlama günlerinde veya ofis açılış hediyesi olarak düşünebileceğiniz harika bir tasarımdır. Dişçilik fakültesine yeni girmiş bir yakınınıza hediye edebileceğiniz gibi diş ağrısından muzdarip olan bir dostunuza bu bibloyu alarak yüzünü güldürebilirsiniz. 

Hemşirelere özel biblo

Hemşirelere Özel Kalem


Hemşirelik mesleği hiç kolay olmayan, hemşirelerimizin gecesini gündüze katan, hayatlarını mesleklerine adadıkları bir iş dalıdır. Espri içerikli hemşire figürüne sahip kalem ile sevdiklerinizin yüzünü güldürebilir ve onları stresli iş saatlerinde pozitif şekilde etkileyebilirsiniz. Hemşire yakınlarınız için tercih edebileceğiniz hemşirelere özel kalem, meslek bibloları seçenekleri arasında yer almaktadır. Kalemin üzerinde beyaz önlüklü, kepli ve boynunda tansiyon aleti bulunan bayan hemşire figürü bulunuyor. 

hemşire biblosu

Meslek Bibloları Hemşire


Bu özel kalem el emeği ile boyanmıştır. Renk seçenekleri özenle ve itinayla seçilmiştir. Ebatları, 3 x 2.5 x 15.2 cm’dir. Hemşire arkadaşlarınız, kardeşiniz veya en sevdikleriniz için düşünebileceğiniz oldukça şık bir üründür. Özel günlerde, doğum günlerinde, mesleki kutlama günlerinde, yılbaşında veya sadece sevdiklerinizi mutlu etmek amacıyla satın alabileceğiniz oldukça orijinal bir üründür. Bu esprili ve şık bir hediye ile sevdiklerinizi sevindirerek yüzlerini güldürebilirsiniz. Sadece hemşire olan yakınlarınıza değil iş hayatındaki tüm dostlarınıza ve kendinize bu hoş kalemi rahatlıkla satın alabilirsiniz. 

Erkek Kuaför Mesleki Biblosu

Erkek Kuaför Mesleki Biblosu


Çoğu erkek ya da kadın hemen hemen haftada bir kez kuaföre gider. Saçlarımızı emanet ettiğimiz kuaförlerin bizi daha güzel hale getirmesini arzuluyoruz. Sabahtan akşama kadar ayakta kalarak bizleri mutlu etmeye çalışan kuaförlerimiz için tasarlanmış olan bu sevimli, esprili mesleki biblo ile kuaför sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Raf, dolap, masa, sehpa, duvar ünitesi, televizyon ünitesi, pencere kenarı gibi düz zeminlerde kolaylıkla kullanılabilir. Babanız, erkek kardeşiniz, kendi kuaförünüz, arkadaşlarınız, eşiniz, sevgiliniz ve en yakınlarınız için tercih edebileceğiniz çok şık ve dekoratif bir üründür. 

kuaför biblosu

Bayan Kuaför Biblo


Doğum günlerinde, mesleki kutlama günlerinde, yılbaşında, dükkân hediyesi olarak veya yıl dönümlerinde hediye edebileceğiniz erkek kuaför mesleki biblosu en yakınlarınızın yüzünü güldürmeye yetecektir. Esprili bir mizah anlayışı ile karikatürize edilmiştir. El emeği ile boyanmış ve renkleri özenle seçilmiştir. Biblo üzerinde kuaför figürünün elinde saç kurutma makinesi, belinde tarak, kulağında küpe bulunmaktadır, giyim tarzı olarak da siyah ayakkabıları, beyaz t-shirt’ü, gri yeleği, gümüş bilekliği, marjinal saç stili ile göz dolduran bir biblodur. Biblonun ebatları ise 8,5 x 5,5 x 17 cm şeklindedir. Kuaför yakınlarınızı sevindirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Alacağınız kuaför biblosu dükkanının en güzel hediyesi olacaktır. 

meslek bibloları

Sarı Lacivert Formalı Futbolcu Biblosu


Hediyelik mesleki biblolar arasında yer alan taraftar biblosu seçeneklerinden sarı lacivert formalı futbolcu biblosu ile sarı lacivert renklerine gönül vermiş olan tüm yakınlarınızı sevindirebilirsiniz. Taraftar olmanın kadını ve erkeği yoktur, taraftarlık cinsiyetsiz bir kavramdır. Biblomuzu ablanız, abiniz, babanız, anneniz, sevgiliniz, eşiniz, arkadaşlarınız, akrabalarınız, kuzenleriniz, yeğenleriniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız ya da tüm sarı lacivert renk tutkunu yakınlarınız için tercih edebilirsiniz. Taraftar olmak ve bir takımın renklerine âşık olmak, tarif edilemez bir histir. Takım yenilince üzülen, takım yenince sevinen bir kişi bunu ancak içinde taşıdığı renklerin aşkıyla yapacaktır. 

meslek bibloları

Mesleki Biblo Modelleri


Doğum günlerinde, yılbaşında veya özel kutlama günlerinde hediye edebileceğiniz hem şık, hem de dekoratif bir üründür. Tamamen el emeği ile her detaya büyük özen gösterilerek boyanmıştır. Biblonun ebatları; 13 x 9,5 x 16,5 cm şeklindedir. Raf, dolap, masa, sehpa, duvar üniteleri, televizyon ünitesi ya da bilgisayar kasası gibi düz zeminlerde rahatlıkla kullanılıp, sergilenebilir. Sevdiklerinizin ofisinde, evlerinde veya özel alanlarında kullanabilecekleri bu harika tasarım ile içlerindeki taraftar coşkusunu onlara her daim yaşatabilirsiniz. 

meslek bibloları

Sekreter Mesleki Biblo


Sekreterlik mesleğini icra eden kişilere özel, esprili ve sevimli bir şekilde karikatürize edilmiş bu harika biblo ile sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. Hediyelik mesleki biblolar arasında yerini alan sekreter mesleki biblo bayan sekreter yakınlarınız için en orijinal hediye olacaktır. Raf, masa, sehpa, dolap, televizyon ünitesi, duvar ünitesi, bilgisayar kasası gibi düz zeminlerde kolaylıkla sergilenebilir. Biblomuz sevdiklerinizin ofislerinde, evlerinde veya tercih edecekleri özel alanlarında oldukça şık ve dekoratif bir görünüm yaratacaktır. 

avukat biblo

Avukat Biblosu


Kucağında laptop, elinde telefon, üzerinde beyaz bluz, siyah etek, kilotlu çorap, kırmızı topuklu ayakkabısı, sarı saçları ve kırmızı rujuyla çok sevimli ve şık bir şekilde karikatürize edilmiştir. Biblo el emeği ve ince işçilik ile boyanmış olmakla birlikte renk uyumu için tonlar özenle seçilmiştir. Biblonun ebatları; 7 x 5 x 15 cm’dir. Sevgiliniz, eşiniz, kardeşiniz, anneniz, arkadaşlarınız için tercih edebileceğiniz esprili bir üründür. Doğum günlerinde, yılbaşında, mesleki günlerde veya özel günlerde hediye edebileceğiniz sekreter mesleki biblosu ile sevdiklerinizi çok mutlu edebilirsiniz. Espri yapmak için ideal bir ürün olan sekreter mesleki bibloyu alarak, arkadaşlarınızın yüzünde bir gülümseme yaratacaksınız.

Gemi Kaptanlarına Özel Anahtarlık

Gemi Kaptanlarına Özel Anahtarlık


Gemi kaptanlarına özel anahtarlık ile deniz tutkunu yakınlarınızı çok mutlu edebilirsiniz. Mesleklere özel biblolar seçenekleri arasında yerini alan kaptan figürlü anahtarlık en ince ayrıntısına kadar düşünülerek dizayn edilmiştir. Kaptanın başında şapkası, ağzında piposu, elinde dürbünü, kocaman bıyıkları, üzerinde kaptan üniforması ve içinde kazağı ile karikatürize edilmiş olan anahtarlığımız oldukça şık bir görünüme sahiptir. Anahtarlığımızın ebatları; 7x12 cm’dir. Tamamen el emeği ile ince ayrılar göz önünde bulundurularak boyanmış olan gemi kaptanlarına özel anahtarlık sevdikleriniz için çok orijinal bir hediye olacaktır. Sevgiliniz, eşiniz, babanız, abiniz, patronunuz iş arkadaşlarınız ya da sevdikleriniz tercih edebilirsiniz. Doğum günlerinde, yılbaşında, kutlama günlerinde veya özel mesleki günlerde en yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Bu hediyeyi vereceğiniz kişinin mutlaka kaptan olması gerekmiyor. Denize tutkun olan herkese hediye edebileceğiniz ya da kendiniz için satın alabileceğiniz hoş bir üründür.

aşçı biblosu

Aşçılara Özel Dekoratif Biblo


Aşçılar yaptıkları lezzetli yemeklerle midemizi doyurmakla kalmaz, güzel sunumlarıyla da göz zevkimize hitap eden yiyecekler hazırlarlar. Lezzetli yemekler, eşsiz ve muazzam tatlılar, tuzlular yaparak kalbimizi fethederler. Mesleklere özel biblolar serisinde yer alan aşçılara özel dekoratif biblo ile aşçı yakınlarınıza sürpriz yapabilirsiniz. Biblo raf, dolap, duvar ünitesi, televizyon ünitesi gibi düz zeminlerde rahatlıkla sergilenebilir. El emeği ile ve her tarafı en ince ayrıntısında kadar dikkat ederek boyanmıştır. Sevgilinize, babanıza, abinize, kardeşinize, iş arkadaşlarınıza, patronunuza veya sevdiklerinize özel olarak seçerek alabileceğiniz aşçılara özel dekoratif biblo hem mizahi, hem de sevimli bir görünüme sahiptir. 

meslek bibloları

Öğretmen Biblosu


Üzerinde beyaz aşçı önlüğü, boynunda kırmızı fuları, belinde bezi, siyah terlikleri, gri pantolonuyla oldukça sevimli bir şekilde karikatürize edilmiştir. Doğum günlerinde, yılbaşında, özel mesleki günlerde veya iş tebriklerinde hediye edilebilecek orijinal bir üründür. Biblonun ebatları; 15,5 x 8.5 x 20,5 cm’dir. Aşçı olmak isteyen kurs alan ya da yemek yapmayı bilmeyen bir yakınınız için oldukça esprili bir hediye olacaktır.

veteriner biblosu

Bayan Hemşire Biblosu


Mesleklere özel biblolar seçenekleri içerisinde yer alan bayan hemşire biblosu sevimli ve mizahi görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bibloda hemşirenin elinde bulunan iğnenin içerisinden kalp figürü çıkmaktadır. Üzerinde hastane yaka kartı, boynunda hastane ekipmanı, beyaz ayakkabıları ve yeşil üniformasıyla tam olarak bir hemşire şeklinde görünen biblo aklımızdaki hemşire modelinden çok anaç bir görünümde tasarlanmıştır. Tamamen el emeği ile boyanmış olan biblo, renklere ve detaylara özel şekilde dikkat edilerek ve ince işçilik ile hazırlanmıştır. Raf, sehpa, masa, duvar üniteleri, televizyon ünitesi gibi düz zeminlerde kullanıma uygundur. Hemşire anneniz, ablanız, kardeşiniz, kuzeniniz, yeğeniniz, sevgiliniz, eşiniz veya en yakınlarınız için tercih edebilirsiniz. Doğum günlerinde, sevgililer gününde, yıl dönümlerinde, yılbaşında, özel mesleki günlerde hediye olarak seçebileceğiniz şık ve dekoratif bir üründür. Biblomuzun ebatları; 8,5 x 8 x 18 cm’dir. Hemşire olmayı isteyen çocuklarınıza ya da hemşirelik okuyan yakınlarınıza alabileceğiniz gibi işe giriş kutlana hediyesi olarak da ideal bir üründür. 

Yorum Gönder

 
Top