z Kişiye Özel Kol Düğmeleri | En iyi Hediye Fikirleri

harfli kol düğmeleri
Kol düğmeleri, iş sektörü içerisinde bulunan kişiler için önemli bir üründür. Kol düğmeleri, birbirinden farklı model ve biçimleri ile tüm zevklere hitap edebilmektedir. Ancak kişinin kendisine özel olarak tasarlanan kol düğmelerinin değeri paha biçilmezdir. Erkek arkadaşınız için her zaman yanında olacağı özel bir hediye almak isterseniz, farklı tasarımlara sahip olan kol düğmelerinden birini seçebilirsiniz. Hediyelik kol düğmelerini, sevgililer günü, doğum günü, yıldönümleri veya iş terfilerinde alabilirsiniz. Kişiye özel kol düğmeleri yalnızca sevgiliniz veya eşiniz için değil arkadaşlarınız ve babanız için de eşsiz bir hediyedir. Doğum günü kol düğmeleri, baş harflerine özel gümüş kol düğmesi gibi birden fazla model, özel günlerin hediyesi olarak sizi bekliyor. Kol düğmeleri, gömlek giymeyi seven veya iş adamı olan tüm kişiler için hediye olarak alınabilir. Hediyenin kişiye özel olarak tasarlanması, özel ve değerli bir armağandır.
isme özel kol düğmeleri
Çok sevdiğiniz bir erkek için özel ismine özel veya harfli kol düğmeleri hediyeleri tercih etmek her zaman daha anlamlıdır. Basit ve sıradan hediyelerin dışına çıkan kişiye özel tasarımlar, kişinin kendini daha değerli hissetmesini sağlayacaktır. Siz de hayat arkadaşınız, babanız veya çok sevdiğiniz bir dostunuz için özel olarak tasarlanan kol düğmelerini tercih edebilir erkeğe hediye olarak kusursuz güzellikte bir armağana sahip olabilirsiniz. Gömlek ve takım elbiselerin kusursuz detaylarından oluşan kol düğmeleri, tarih, harf, isim veya farklı çizimlerden oluşarak özel günlere hitap ediyor…


Kişiye Özel Harfli ve İsim Yazılı Kol Düğmeleri


isimli gömlek kol düğmeleri

Sevgililere Özel Elips Kol Düğmeleri


İş yaşamı içerisinde giyimin saygınlığına önem veren erkeklere alınabilecek en güzel hediye kendisine özel olarak hazırlanmış kol düğmeleridir. Manşetli gömleklerin şıklığını tamamlayan kol düğmelerinin üzerinde isminizin yazması, sevgilinizin hoşuna gidecektir. Sevgililere Özel Elips Kol Düğmeleri, gümüş kaplama yapıları ve elips şeklindeki tasarımı ile oldukça çekici. Sevgilinizin gömleklerine çok yakışacak olan bu modelin en önemli özelliği üzerinizde isimlerinizin yazılmasıdır. El yazısı ile yazılan isminiz, aşkınızın bir göstergesi olarak sevdiğiniz kişinin kolunda olacaktır. 

hediye kol düğmesi kişiye özel

Kişiye Özel Yuvarlak Harfli Kol Düğmesi


Bir erkeğe hediye almanın en iyi yolu, kendisine özel bir tasarım oluşturmaktır. Kişiye özel olarak hazırlanan hediyeler, önemli ve değerli hissettirmesinin yanında daha kalıcıdır. Detaylardan ve şık seçimlerden hoşlanan erkek arkadaşınız için kişiye özel kol düğmesi yaptırabilirsiniz. Kol düğmesi modelleri de içerisinde birden fazla çeşidi barındırmaktadır. Yuvarlak modeller, daha minimal tasarımlara sahip olarak ince detaylardan hoşlanan kişilere özel tasarlanmıştır. Erkeğe alınabilecek en güzel aksesuar olan Kişiye Özel Yuvarlak Harfli Kol Düğmesi, her zaman kullanılabilen bir yapıya sahiptir. Hediyeyi aldığınız kişinin isim ve soyadı baş harflerini kol düğmelerinin üzerine yazdırın. 

kişiye özel kol düğmeleri

Kişiye Özel Harfli Kare Kol Düğmeleri


Çok değer verdiğiniz sevgilinize, babanıza ya da çocukluk arkadaşınıza özel olarak tasarlanmış bir hediye almak istemez misiniz? İş dünyası içerisinde yer alarak gömlek giyen biri için alınabilecek hediyelerin başında kol düğmeleri geliyor. Ancak sıradan bir kol düğmesi yeterli olmayabilir. Kişinin baş harflerini taşıyan, Kişiye Özel Harfli Kare Kol Düğmeleri ile değer verdiğinizi hissettirin. Minimal bir görünüme sahip olan gümüş kaplama kare biçimindeki kol düğmeleri, en şık gömlekler ile uyum sağlayacaktır. Şık bir kutu içerisinde hediye edeceğiniz düğmeler, istenildiğinde kutudan çıkartılarak kullanılabilir. Harflerin yanında ismin tamamının yazması da oldukça iyi bir tasarım sergiliyor.

atatürk imzalı kol düğmeleri

Atatürk İmzalı Kol Düğmesi


Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası, her Türk için büyük bir öneme sahiptir. İmzanın kullanıldığı her tasarım daha minimal ve zarif bir görünüme ulaşmaktadır. Sevdiğiniz özel bir erkek için hediye almak istiyorsanız çok düşünmenize gerek kalmıyor. Atatürk’ün kusursuz imzasını taşıyan yuvarlak kol düğme tasarımı tam sa size uygun bir hediye. Gümüş kaplama Atatürk İmzalı Kol Düğmesi, değer verdikleriniz için kusursuz olacaktır. Beyazdan açık maviye kadar tüm gömlek modellerine uyum sağlayan bu kol düğmesi, şıklığından ödün vermeyen erkeklere özel olarak tasarlanıyor. Siz de çok değer verdiğiniz erkek arkadaşınız, eşiniz, babanız veya arkadaşınız için Atatürk İmzalı kol Düğmesi tasarımını tercih edebilirsiniz.

isimli kol düğmeleri

Kişiye Özel Dikdörtgen Gümüş Kol Düğmesi


Şıklığına ve imajına önem veren erkeklerin gömeklerinden kol düğmesi eksik olmaz. İş merkezlerinde, toplantılarda veya özel günlerde giyilen şık gömlekler için birbirinden farklı kol düğme modelleri bulunur. Erkek arkadaşınız, eşiniz, babanız veya çok sevdiğiniz bir arkadaş için bu kol düğmelerinin en özellerini seçebilirsiniz. Üzerinde isminin yazılı olduğu gümüş kaplama bir kol düğmesi, unutulmaz bir hediye olacaktır. Kişiye Özel Dikdörtgen Gümüş Kol Düğmesi modeli, zarif ve modern görünüm ile büyük beğeni alacaktır. Zarif kol düğmesi modeli, şık tasarımı sayesinde çok uzun yıllar önemini koruyacaktır.

hediyelik gömlek kol düğmeleri

Tuğra Armalı Gömlek Kol Düğmeleri


Tuğra arması, Osmanlı hükümdarlarının nişanı ve Sultanlarının mührü olarak geçerdi. Osmanlı kültürünün günümüzde de devam etmesi, Tuğra armasını aksesuarların üzerinde görmemizi sağladı. Osmanlı adet ve kültürünü seven, sembollerinden hoşlanan kişler için hediye almak istediğinizde Tuğra Armalı Gömlek Kol Düğmeleri doğru seçimdir. Bu hediye özellikle tarihçiler için büyük bir jesttir. Zarif bir sembolü kol düğmelerinde taşımak isteyen erkek arkadaşınız, eşiniz, arkadaşınız veya babanız için bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. Kare biçimindeki gümüş kaplama kol düğmesi, prestij sahibi ve modern olan erkekler için uygundur. Doğum günleri, sevgililer günü veya yıldönümleri için kol düğmelerini tercih ederek şık ve değerli bir hediye almış olabilirsiniz.

isme özel kol düğmeleri

İsme Özel Sonsuz Aşk Kare Kol Düğmesi


Sevgililer günü veya doğum günü için erkek arkadaşınıza özel bir hediye almak istemez miydiniz? Sıradan hediyelerin dışına çıkarak erkek arkadaşınızın şıklığını güçlendirin ve aynı zamanda aşkınızın gücünü belli edin. Eşiniz veya sevgiliniz iş yaşamında gömlek giymesi gerekiyorsa siz de bu durumu fırsata çevirin. Aşkınızın sonsuzluğunu belli eden ve bir o kadar da kullanışlı olan İsme Özel Sonsuz Aşk Kare Kol Düğmesi alınabilecek en güzel hediyelerin başında geliyor. İsimleriniz yazılı olduğu kol düğmelerinin ortasında aşkınızın her zaman deva edeceğini simgeleyen sonsuzluk işareti yer alıyor. Bu da çok kullanışlı bir hediyenin aşkınız ile bütünleşmiş ve özelleşmiş biçimi oluşturuyor. 

Kişiye Özel Tarihli Kol Düğmeleri

Kişiye Özel Tarihli Kol Düğmeleri


Kol düğmelerini diğer modellerden farklı kılmak ve kişiye özel yapmak için gereken tek şey anlamlı bir tasarımdır. Özel bir tarih seçerek kol düğmeleri üzerine yazdırın. İlişkinizin başladığı gün, evlilik tarihiniz veya farklı anlam taşıyan bir tarih seçerek işe başlayın. Dikdörtgen biçimindeki kol düğmeleri tarih yazımı için uygundur. Her iki düğme için de farklı bir şey seçin. Bir tanesinde tarih yazarken diğerinde baş harfleriniz yazmalı. Böylelikle aşkınızı ifade eden iki güzel şey hediye üzerinde yer alacaktır. Kişiye Özel Tarihli Kol Düğmeleri, gömleklerin en güzel tamamlayıcısı olurken aşkınızın da bir göstergesi olacaktır. Bu hediye özellikle uzak mesafede olan çiftler için doğru bir seçim olmaktadır.

harfli kol düğmesi

Kişiye Özel Sonsuzluk Gömlek Kol Düğmeleri


Hayatınızı paylaştığınız kişiye özel ve kullanışlı bir hediye almak ister misiniz? Her baktığında sizi hatırlatacak özel tasarım bir hediye, aşkınızın sembolü olacak. Kişiye Özel Sonsuzluk Gömlek Kol Düğmeleri, gömlek giymeyi seven erkek arkadaşınız için iyi bir seçimdir. Gömleklere çok yakışacak olan kare gümüş kaplama kol düğmelerini, sonsuzluk işareti, baş harfleriniz ve ilişkinizin tarihi tamamlıyor. Birinin üzerinde baş harfleriniz, diğerinin üzerinde ise sizin için özel olan tarih, hayat arkadaşınızın en güzel aksesuarı oluyor. Yıldönümünüz, doğum günü veya sevgililer gününde hediye edebileceğiniz kol düğmeleri her zaman sizi hatırlatacaktır. 

isim yazılı kol düğmesi

Kişiye Özel Harfli Gümüş Kol Düğmesi


İsim ve soy adın baş harflerinin yazılı olduğu kol düğmesi modeli, erkek arkadaşınız veya samimi olduğunuz bir arkadaş için uygun olacak hediyedir. Özel günlerde hediye edebileceğiniz bu tasarım, kişinin kendini özel hissetmesini sağlayacaktır. İş sektöründe yer alan ve iyi giyinmeyi seven erkekler için tasarım kol düğmeleri, en iyi detayların başında gelir. Siz de sevdiğiniz kişiye özel bir hediye almak istediğinizde kare biçimindeki Kişiye Özel Harfli Gümüş Kol Düğmesi tercih edebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan düğmeler, şık tasarıma sahip olan giyim kombinleri ile çok yakışacaktır. Düğmelerin yalnızca sahibine ait olması, hediyenize değer ve anlam katacaktır.

Doğum Günü Tarihli Kol Düğmeleri

Doğum Günü Tarihli Kol Düğmeleri


Doğum günü olan çok sevdiğiniz bie erkek için harika bir hediye alabilirsiniz. Sıradan ve bilinen hediyelerin dışına çıkarak kişiye özel olarak tasarlanan bir hediye tercih etmelisiniz. Bu da aldığınız hediyenin önemini arttıracak ve daha uzun yıllar kullanılmasına olanak verecektir. Erkek arkadaşınız, eşiniz ve çok sevdiğiniz arkadaşlar için uygun olan kol düğmesi tasarımları, her gömlek ve takım elbise ile sizi hatırlatacaktır. Sevdiğiniz kişinin doğum tarihi ile birlikte isminin baş harflerini, bu tasarımda görebilirsiniz. Kare biçimindeki gümüş kaplama kol düğmesi üzerinde koyu gri ile işlenmiş olan tarihi, oldukça prestijli bir görünüm sergiliyor. Doğum Günü Tarihli Kol Düğmeleri, sevdiğiniz kişiye sürekli sizi ve değerinizi hatırlatacaktır.

Harfli Gümüş Kol Düğmesi Yuvarlak

Harfli Gümüş Kol Düğmesi Yuvarlak


Kol düğmeleri için yuvarlak tasarımlar sizin için daha çekici ise sevdiğiniz kişiye hediye edebilirsiniz. Gömlek ve takım elbiseleri süsleyen kol düğme detayları, bu tasarımda tarih ve harflerden oluşuyor. Sizin için büyük önem taşıyan bir tarihi baş harfleriniz ile birlikte yuvarlak kol düğmeleri üzerinde görebilirsiniz. Tasarımın dikkat çekici detaylarından biri de üzerinde başak işlemesine sahip olmasıdır. Elegan aksesuarları seven ve giyim tarzına büyük önem veren erkekler için bu hediye adeta biçilmiş kaftan. Sevgiliniz veya eşiniz için alabileceğiniz Harfli Gümüş Kol Düğmesi Yuvarlak tasarımı, en özel günlerde kolunda görebilirsiniz. Böylelikle şık bir tasarım sizin için en önemli aksesuarlardan biri olacaktır.

Baş Harflerine Özel Gümüş Kol Düğmesi

Baş Harflerine Özel Gümüş Kol Düğmesi


Şıklığındaki detaylara önem veren erkek arkadaşınız için özel tasarım bir hediye seçebilirsiniz. Günlerce düşündüğünüz hediyelerden farklı olarak ona özel bir aksesuar tercih edin. Şık ve zarif tasarıma sahip olan kol düğmesi, sevgilinizin gömleklerinde kusursuz duracaktır. Üstelik her baktığında sizi hatırlatan bir tasarım olması büyük avantaj. Kare biçimindeki gümüş kol düğmeleri üzerinde isim ve soy isim baş harflerinin yer aldığı tasarım, hayat boyu kullanılacaktır. Eşiniz, sevgiliniz veya bir arkadaşınız için Baş Harflerine Özel Gümüş Kol Düğmesi alarak onu mutlu edin. Hediyeyi doğum günü, sevgililer günü, yıldönümü veya iş terfilerinde hediye edebilirsiniz. Kusursuz detaylardan hoşlanan erkekler için tasarlanmış olan kol düğmeleri, hediye ettiğiniz kişi için de değerli ve anlamlı olacaktır. 

Yorum Gönder

 
Top