z El Yapımı Öğretmenler Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Öğretmenler Günü Hediyeleri

Bizlerin yetişip iyi birer birey olmamızda ailemizin yanı sıra öğretmenlerin de katkısı oldukça büyük! İlkokul zamanlarından üniversite dönemine kadar bize her türlü eğitim ve öğretimi veren değerli öğretmenlerin hakkı ödenmez! Fedakârlık ve sabırla gelecek nesilleri daha iyi hale getirmeye çalışan öğretmenleri her yıl 24 Kasım’da günlerini kutluyoruz! Öğretmenler gününde öğretmeninizi mutlu etmek için hediyesiz asla geçmeyin! Vereceğiniz her hediye onları çok mutlu edecektir zaten fakat kendisini önemli ve özel hissetmesi için el yapımı öğretmenler günü hediyeleri tercih edebilirsiniz! Öğretmenler günü için el yapımı hediyeler yapması aslında oldukça basit! Her ne kadar göz korkutucu gelse de çok kısa bir süre içerisinde harika hediyeler ortaya çıkartabilirsiniz. Yeter ki biraz sabır ve özveri gösterin! Tıpkı öğretmenleriniz gibi! Öğretmenler günü için birbirinden güzel hediye DIY projelerimiz mevcut! Eliniz hangisini yapmaya yatkınsa, o DIY projesini seçin ve bir an önce yapmaya başlayın! Öğretmenler gününde en güzel hediyeyi siz vermek istiyorsanız el yapımı öğretmenler günü hediyeleri harika bir fikir! Her şeyi hak eden öğretmenler için çok vaktinizi almayacak bu projelere zaman ayırın! İşte en güzel hediye DIY projeleri öğretmenler için gelsin!

1. Bardak Kılıfı

Bardak Kılıfı
Listemizin ilk sırasında harika bir DIY projesi yer alıyor! Her ders arasında eli sıcak kahve ve çaya yönelen öğretmenler için hazırlanacak öğretmene el emeği hediye harika olacak! El emeği bardak kılıfı, öğretmeninize verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! Kalın bir kumaş parçasını bardağın boyutlarına uygun bir şekilde kesin ve her iki ucunu birleştirin! Daha sonra üzerine öğretmeninizin ismini dikişle veya boncuklar ile yazın! Kendisine özel hazırladığınız bu hediyeye öğretmeniniz bayılacak! Artık çay veya kahve içmek öğretmeniniz için çok daha keyifli olacak!

2. Tablet Kılıfı

El Yapımı Tablet Kılıfı
Teknoloji ilerledikçe hediye edilen şeyler de değişime uğradı! Öğretmenler günü için şık bir tablet kılıfı yapmak oldukça güzel bir fikir! Öğretmeninizin tablet veya telefonunu koyabileceği şık bir kılıf yapmak sandığınızdan çok daha basit! Tablet boyutlarına uygun olacak şekilde keseceğiniz kumaşı daha sonra kurdeleler ile süsleyin! Hem çok şık hem de çok kullanışlı! E daha ne olsun! Öğretmeniniz için ideal bir hediye! Bir an önce yapmaya başlayın!

3. Şeker Kavanozlar

El yapımı Şeker Kavanozlar
Öğretmeniniz için tatlı mı tatlı bir hediye hazırlamaya ne dersiniz? İçi şeker dolu bir kavanoz oldukça cezbedici! Öğretmenler günü için farklı ve el emeği bir hediye arıyorsanız bu hediye kesinlikle şeker kavanozlar olmalı! Oldukça uygun bir maliyet ile hazırlayabileceğiniz bu hediye adeta bir cep dostu! Minik kavanozların içerisini dilediğiniz şekerlemeler ile doldurun! 
Ardından kavanozların üzerini renkli kurdeleler ve mesajlı etiketler ile süsleyin! Üzerine yazacağınız güzel ve anlamlı bir söz öğretmeninizi duygulandırmaya yetecektir! Haydi, ne duruyorsunuz!

4. Öğretmene El Yapımı Hediye - Kalem Kalemlik 

Öğretmene El Yapımı Hediye - Kalem Kalemlik
Kalemlik yapmak için ne kullanıyorsunuz? Sıradan metal kutular mı ya da cam kavanozlar mı? Neden kurşun kalemler olmasın ki! Kalem kalemlik, hem çok sıra dışı hem de çok ilgi çekici bir hediye olacak! Öğretmenler günü için, öğretmen masasına yakışır bir kalemlik erkek öğretmene hediye etmek oldukça iyi bir fikir! Yapmanız gerekenler ise oldukça basit! Aynı renk kurşun kalemleri sırayla birbirine tutkal ile yapıştırın. Yuvarlak şeklinde olması için iç kısmına gerçek bir kalemlik yerleştirebilirsiniz. Daha sonra kalemliği çıkartın ve kendi kalemliğiniz hazır! Dış kısmına da isim etiketli bir şerit bağlayabilirsiniz! Öğretmeniniz el yapımı bu hediyenize bayılacak!

5. Teşekkürler Öğretmenim Saksı

Teşekkürler Öğretmenim Saksı
Çiçek büyütmeyi seven bir öğretmen için teşekkürler saksı, bayan öğretmene hediye edilmek için harika bir hediye fikridir. Şaşırtıcı derecede etkileyici bir hediye için çok temel malzemelere ihtiyacınız var! Cetvel işaretleri bir yetişkini gerektirse de, resmin geri kalan kısmı da çocuklar tarafından yapılabilir! Gördüğünüz üzere oldukça kolay bir DIY projesi! Saksının dış kısmını kara tahta boyası ile boyayın ve üzerine dilediğiniz mesajı yazın! Öğretmenler gününde çiçek hediye etmek artık hiç de sıradan değil! El yapımı bu saksıda çiçek hediyeniz gören herkesin çok hoşuna gidecek! Öğretmeninize teşekkürü de bir borç bilmelisiniz…
el yapımı öğretmenler günü hediyesi

6. Çiçek Kalem Saksı 

Çiçek Kalem Saksı
Çocuğunuzun favori bir öğretmeni varsa, o zaman çiçek kalem saksı hediyesi çok doğru olur! Bu aynı zamanda evin etrafında bulunan güzel kapları ve kullanılmayan kalemleri değerlendirmek için harika bir fırsat! Belki sıfır maliyet ile öğretmeninize harika bir hediye tasarlayabilirsiniz! El yapımı DIY projeleri sayesinde bu mümkün! Çiçekleri yapmak için çiçek şeklinde kesilmiş köpük kesikleri kullanabilirsiniz. Ya da kâğıt üzerine şablon çizip makasla kendiniz kesebilirsiniz! Kalemlerin ucuna yapıştıracağınız çiçek modelleri oldukça şık duracak! Daha sonra metal kutuların içini taşla veya yapay çimler ile doldurun! Son olarak kalemleri doldurduğunuz şeyin içine saplayın ve hediyeniz hazır! Üzerine öğretmeninize güzel bir mesajınızı yazarak hediyenize son şeklini verebilirsiniz! İşte bu kadar basit!

7. El Yapımı Kara Tahta Şövale 

El Yapımı Kara Tahta Şövale
Kara tahta şövale şimdiye kadarki en sevimli öğretmen hediyesi! Minik mi minik bu güzel şövaleler gören herkesin dikkatini çekecek! Hazır bir şövale bulamazsanız, çerçeveyi dondurma çubukları ve tahta için sert siyah kart stoğu kullanarak hazırlayın. Farklı öğretmenlere vermek için çubukları farklı renklerle boyayabilirsiniz! 
el yapımı öğretmenler günü hediyesi
Öğretmenler günü için yapacağınız bu şövaleleri yapmak sadece birkaç dakikanızı alacak! Kara tahta boyası ile boyadıktan sonra üzerine öğretmeninizin ismini yazın ve hediye etmeye hazır hale getirin! Öğretmenlerinizi mutlu etmek işte bu kadar kolay!

8. El Emeği Harf Tablo 

El Emeği Harf Tablo
Okul öncesi dönemdeki çocuklar için en sevdikleri öğretmenlerine hediye etmesi için harika bir DIY projesi ile karşınızdayız! Yetişkin yardımı kesinlikle gerekmeyen, en küçük çocuklar bile çok rahat bir şekilde yapabileceği harf tablosu için boya kalemleri kullanmanız gerekiyor! Boya kalemlerini yapıştırırken eğlenmemek mümkün değil! Büyük ama kişiselleştirilmiş hediye için güzel bir çerçeve kullanın! Harf tablo gören herkesin dikkatini çekecek kadar güzel bir hediye! Üstelik el emeği ile yapılacağı için diğer hediyelere göre çok daha anlamlı! Bu kolay hediye DIY projesini mutlaka deneyin!

9. Cetvel Çelengi

Öğretmene el yapımı Cetvel Çelengi
Bu, en ciddi yüzlü öğretmenin bile gülmesini sağlayacak bir hediye! Birkaç okul malzemesinin böylesine güzel bir şeye nasıl dönüşebileceğini görmek sizleri şaşkınlığa uğratacak. En iyi kısmı ise her rengi kullanabilir ve her türlü süsleme ile istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak serbest! Oldukça güzel bir DIY projesi değil mi? Aynı boy cetvelleri halka olacak şekilde tutkal ile yapıştırın ve daha sonra dilediğiniz gibi süsleyin! İster kapı süsü olarak ister duvar süsü olarak kullanılabilecek bu cetvel çelengi gerçekten harika! Öğretmeniniz el yapımı bu hediyenize bayılacak! 

10. Masaüstü Fotoğraf Çerçevesi

Öğretmene Masaüstü Fotoğraf Çerçevesi
Düz bir fotoğraf çerçevesini el yapımı bir öğretmenler günü hediyesi haline dönüştürmenin mükemmel yolu! Çok az çaba ve basit malzeme ile düz bir beyaz çerçeve, masaüstü fotoğraf çerçevesine dönüşebilir ve kişiselleştirmeniz de mümkündür! Çocuğunuzun öğretmeni ile bir fotoğrafı varsa işte bu hediye çok daha mükemmel olur! Yapmanız gerekenler ise oldukça basit! Düz beyaz renkli çerçeveyi silinmeyen asetat kalemleri ile dilediğiniz gibi süsleyin ve daha sonra fotoğrafınızı yerleştirin! İşte bu kadar basit! Sıradan hediyelerden kurtularak böylesine özel bir hediye hazırlamak çok daha güzel! Öğretmeninize hiç unutamayacağı bir hediye vermek için haydi kollarla sıvayın!

11. Elma Kavanoz

öğretmene Elma Kavanoz
Çocuğunuzun öğretmeni çevreye ve geri dönüşümden çok etkileniyor mu? O zaman elma kavanoz hediyesini kesinlikle takdir edecek ve çok beğenecek! Tüm boş plastik içecek şişelerini kullanabilir ve bu sevimli kavanozu sadece sprey boyayla yapabilirsiniz! Şeker veya çikolata ile doldurduktan sonra yeşil kurdele ile bağlayın ve selofanla sarın! Elma görünümündeki bu içi dolu harika plastik kavanoz gören herkesin çok hoşuna gidecek!
El Yapımı Öğretmenler Günü Hediyeleri

12. Kurşunkalem Kitap Ayıracı

12. Kurşunkalem Kitap Ayıracı
Belki de en çok öğretmenlerin kitap ayıraçlarına ihtiyaçları var! Öyleyse kalem şeklindeki bir kitap ayıracından daha sevimli ve kullanışlı ne olabilir ki? Öğretmenler gününde öğretmeninize böylesine güzel bir el emeği hediye vermeniz onu oldukça mutlu etmeye yetecektir. Sert bir karton kullanarak kalem şeklinde kesin ve sonra boyayın! 

El Yapımı Öğretmenler Günü Hediyeleri
İsterseniz tüm öğretmenleriniz için farklı renkler yapabilirsiniz! En güzel öğretmenler günü hediyesi vermeye hazır olun! Değerli öğretmenler her şeyin en iyisini hak ediyor!
öğretmenler günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top