z Yeni Yıl Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı hediyeleri
Yılbaşı geliyor. Geleneksel yılbaşı hediyeleri yine gündemde. Yılbaşı için ne yapsam, ne alsam, ne hazırlasam telaşlarımız başladı. Bu yılbaşında da sizler için derlediğimiz öneriler listemiz var. Eminiz ki her biri size farklı bir ilham kaynağı olacaktır. Sevdiğimiz, saydığımız, değer verdiğimiz herkes bizden hediye bekler. Önemli olan hediyenin bütçesi olmasa da düşünülüp hatırlanmak herkesin istediği bir şeydir. Hele ki karşınızdaki, size değer veren bir insan ise ve siz onu es geçerseniz o kalp buruk kalacaktır. Merak etmeyin yılbaşı hediye fikirleri yazımızda herkese uygun olabilecek bir hediye seçeneğini muhakkak bulabileceksiniz. Çevrenizdeki kimseyi es geçmeden, herkesin gönlünü yaparak 2018 yılbaşı gecesini de atlatabileceksiniz.  2017 yılını geride bırakıp 2018 yılına merhaba demeye hazırlandığımız bu günlerde, bize hediyelerimizi hazırlamak için yeterince süre olacak. Ama ‘nasıl olsa zamanı daha var’ diyerek yılbaşı hediye hazırlığını son zamana kadar ertelemeyin. Çünkü size önerebileceğimiz o kadar güzel ve özel el yapımı yılbaşı hediye önerileri var ki eminizi en az bir tanesi için hemen kolları sıvayacaksınız. Önemli olan karşımızdaki insana onun sevinebileceği bir hediye sunmak değil mi? Hazır alınmış bir hediyeden çok daha fazla mutlu edecek bir hediye varsa, o da kesinlikle el emeği ile hazırlanmış bir hediyedir. Var mısınız sevdiklerimize, onları ne kadar çok sevdiğimizi ifade etmek için çok özel bir hediye hazırlamaya? O zaman başlayalım herkese özel olarak sunacağımız hediye fikirlerimizi bir bir listelemeye. 

Sevgiliye Özel Yılbaşı Hediye Fikirleri

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Sevgilimiz var ise, yılbaşında en çok mutlu etmek isteyeceğimiz en özel kişilerden biri de sevgilimiz olacaktır. Elbette ki siz de onu yılbaşı gecesinde dünyanın en mutlu kişisi yapmak isteyeceksiniz. Sevgiliye yılbaşı hediye seçimi ile ilgili sunacağımız alternatifler yeterince geniş bir alana sahip. Böylece sevgilinizin kişiliğine ve karakterine uygun olan en güzel yılbaşı sürpriz hediye kararını kolaylıkla yapabileceksiniz. 

Yılbaşına Özel Kupa Bardak Tasarımı

sevgililer için yılbaşı kupaları
Özel yılbaşı gecenizi kutlarken kullanacağınız kupalarınızın da özel olmasını ister misiniz? Eminiz sevgilinizde bu özel geceye özel olarak hazırlanmış bu bardaklar ile servis edilmiş içeceğin tadını tatmak isteyecektir. Hele ki sizinle birlikteyse, yan yanaysanız mutluluğu zirveye ulaşacaktır. Sıradan sade bir çift kupa bardağınız varsa yılbaşına özel kupa bardak hediyesi yapımına hemen başlayabilirsiniz. Elinizde yoksa bile sade olan iki tane kupa bardağı temin edebilmeniz hiç de zor olmayacaktır. Unutmadan, kupa bardaklar ile birlikte elbette önemli bir malzemeye daha ihtiyacınız olacak. Hobi boyaları olarak da bilinen cam – seramik – porselen boyaları, bu projeniz için olmazsa olmazlardan olacaktır. Renklerini siz seçebilirsiniz. Ama kırmızı ve beyaz renklerin yılbaşı ile özdeşleşen renkler olduğunu unutmayın. Mümkün olduğunca kırmızı ağırlıklı ve beyaz destekli boyalar ile elde edeceğiniz farklı kupa bardak tasarımları size ait olacak. Yılbaşı gecesi sevgilinize sunacağınız bu özel bardaklar ile yudumlayacağınız içeceklerin çok daha lezzetli olacağına eminiz. 

Sevgili ile Yılbaşı Gecesine Hazırlık

Sevgilinizle geçireceğiniz yılbaşı gecesi için hazırlıklarınızı yapıyor olabilirsiniz. Ancak, eğer zamanınız varsa, o gün müsait iseniz daha gece olmadan sevgiliye yılbaşı sürprizleri için harekete geçilebilir. Hatta bu çok daha unutulmaz bir yılbaşı geçirmenizi sağlayacaktır. 

Gece için gerekli olan tüm hazırlıkları önceden tamamladıysanız, öğleden sonra ya da akşamüzeri sevgiliniz ile birlikte bir cafede oturup kahvelerinizi yudumlamayı hak etmişsiniz demektir. Neden bu buluşmada sadece kahve içmek olsun ki? Güzel bir çiçek aranjmanı ve yanında minik bir hediye kutusu ile sunacağınız hediye sevgilinizin yüzünü güldürecektir. Hepsi bu kadar da değil. Sevgiliniz bu gelen hediyelerin yılbaşı hediyesi olduğunu düşünecek. Akşama sizden bir hediye ya da bir sürpriz daha geleceğini düşünmeyecektir. Sizin yılbaşı gecesi sunacağınız sürpriz, sevgilinize tam anlamıyla bir sürpriz etkisi yaşatacaktır. 


Annelere En Güzel Çayları Yapması İçin Yılbaşı Hediyesi: Çaydanlık

anneye yılbaşı sürprizleri
Annelerimizin, işlerini yaparlarken ya da işlerinin bitmesinden sonra dinlenme sırasında çay yudumlamaya bayılırlar. Sizce de annelerimiz en güzel çayları içmeyi hak etmiyorlar mı? O zaman gelin onlara kendi ellerimizle çok özel bir çaydanlık yapalım. Sıradan, beyaz renk, porselen bir çaydanlık alarak işe başlayabiliriz. Hatta elimizde sararmış, görüntüsü bozulmuş bir porselen çaydanlık varsa o da işimizi görecektir. Eskiyi değerlendirmek de projemizin bir diğer avantajı olacaktır. Porselen boyası satın alarak bu çaydanlığımızı boyayacağız. Hediyemizin anneye özel yılbaşı hediyesi olduğunu unutmayın. Bunun için mümkün olduğunca kırmızı ağırlıklı ve beyaz ile yeşil destekli olan desenler seçmeliyiz. Resimdeki gibi kardan adam bizim projemiz için biçilmiş kaftan olacaktır. ‘Resim konusunda iyi değilim ki’ diye üzülmeyin. Siz sadece çaydanlığı satın aldığınız kırmızı porselen boya ile boyayın. Üzerine ise bu proje uygun olarak satılan ve hemen hemen tüm kırtasiyelerde bulabileceğiniz sticker motiflerden alıp yapıştırmayı deneyebilirsiniz. Yapışkan motifler, sizin resim yapma konusunda yaşayacağınız soruna çözüm olacaklardır. 

Annelere Özel Yılbaşı Hediyesi: Eşarp

Eşarbı, kimi anneler boyunlarında aksesuar olarak, kimi, anneler ise başlarında örtü olarak kullanırlar. Ama sonuçta her bayan gibi bizim annelerimiz de eşarp kullanır. Yılbaşının sembolü haline gelen kırmızı rengin yoğun olarak kullanıldığı çok özel bir eşarp modelini anneye yılbaşı hediyesi olarak seçebiliriz. Hem kullanışlı bir hediye olacak hem de kullandıkça sizi ne kadar çok sevdiğini bir kez daha ifade edecek bir hediye olacaktır. 

Sevgililere ya da Eşlere Özel Yılbaşı Hediye Sepeti

yılbaşı hediye sepetleri
Sevgilinize ya da eşinize özel yılbaşı hediye sepeti almayı düşündünüz mü? Öyle bir sepet hazırlayabiliriz ki, içerisinde ona sunmak istediğimiz, onun sevdiği ve mutlu olacağı birçok şey olabilir. Sepetin konsepti ve içeriği tamamen sizin zevkinize, partnerinizin ihtiyaçlarına ya da arzularına göre değişebilir. Çok farklı konseptlerde yılbaşı hediye sepetleri hazırlayabilmeniz mümkün. Şimdi sizlere birkaç öneri sunacağız. Karar sizin. 
yılbaşına özel hediye sepeti
Yukarıdaki hediye sepeti, yeni ilişkiler için yılbaşı hediye fikirleri arasında yer alabilir. İçerisinde ekleyeceğiniz kalpli yastığı sizin yokluğunuzda sizin omuzunuz gibi kullanacak, kupa bardağı siz yokken sıcacık içeceğini yudumlarken sizin sıcaklığınızın yerine koyacak ve sizsiz zor günlerinde yumuşacık ayıcığına sarılıp destek alabilecektir. Bu hediyelere her ne kadar sizin yerinizi tutamayacak olsa da yokluğunuzda sevgilinize büyük destek olacaktır. Melek ya da farklı sade tasarımlar ile üretilmiş olan küpe, kolye ya da bileklik de bu sepete dahil edilebilir. Hatta isterseniz ben sevgilime setini alırım diyerek komple bir set halinde de sunabilirsiniz. 
yeni yıla özel hediye sepeti
Sevgiliniz ya da eşiniz takı kullanmayı sevmiyorsa sepetimizde değişiklik yapabiliriz. Mesela onu ne kadar çok sevdiğinizi üzerindeki yazı ile taşıyan beyaz bir havlu olabilir. Sabahları her elini yüzünü yıkadığında sizin havlunuza sarılmak ona büyük bir enerji verecektir. 

Daha Seksi Bir Yılbaşı Kutlaması İçin

yılbaşına özel hediye seğeti
Eşinizle daha seksi ve size özel bir gece geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. O zaman bu gece ihtiyacınız olabilecek tüm malzemeleri sepete dolduralım. Erotik shop ürünleri, değişik tasarıma sahip mumlar, aşk kelepçeleri ve kilitleri, seksi birkaç giysi… Gerisi tamamen sizin ihtiyacınız olacak ürünler olacak. Sepetinizin içerisi, yılbaşı gecesi ihtiyaçlarınız ile dolduysa ve hepsini eklediğinize eminseniz, sunumu güzelleştirmek için birkaç detay daha ekleyebiliriz. Örneğin kırmızı tüller, beyaz kurdeleler çok daha cazibeli bir yılbaşı hediye sepeti oluşturmanızı sağlayacaktır. 
farklı yılbaşı hediyeleri
Yatak odanıza özel olarak ekleyeceğiniz bir yılbaşı hediye paketini ise çok daha farklı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Her bir hediyeyi teker teker kaplayabilir, üzerlerine renkli kurdeleler ekleyerek süsleyebilirsiniz. Eşiniz hediyelerini teker teker açılırken siz de ona minik minik öpücükler kondurabilirsiniz. Bu hediye sepetin içerisine kozalak, kuru gül yaprakları gibi değişik ürünler ekleyerek kendinize özel bir tasarım elde edebilirsiniz. 

Konuklara Yılbaşı Hediyeleri

yılbaşı hediye fikirleri
Yılbaşı gecesi kalabalık olacaksak ve herkese ufak ufak da olsa hediye vererek ortamdaki herkesin gönlünü fethetmek istersek işimiz hiç de zor olmayacak, güvenin bize. İşte yılbaşı misafirlerine hediye fikirleri sizlerle. Seçin, beğenin hemen uygulamaya başlayın.

Renkli Yılbaşı Kurabiyeleri

yılbaşına özel kurabiye
Atalarımız ‘Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım’ diye boşuna dememişler. Bu yılbaşı kurabiyeleri sadece ağzımızı değil, aynı zamanda bakış açımızı da tatlandırmaya yetecektir. Görünüş ile bile pozitiflik saçan bu kurabiyeleri yılbaşı konuklarına hediye olarak yapabiliriz. 
en farklı yılbaşı hediyeleri
Gıda boyaları ile elde edebileceğimiz kurabiyelerin tasarımında sınır yok. Hayalinizde ne varsa kurabiyelerinize hemen onu yansıtabilirsiniz. Noel ağaçları, Noel baba ve Noel baba aksesuarları başta olmak üzere daha birçok farklı imajı kendinize model olarak seçebilirsiniz. Ama tabi ki bunun için kalıba ihtiyacınız olacaktır. 
yılbaşı çikolataları,
İşte yılbaşı gecesi misafirlere özel bir hediye fikri daha. Hepimizin evinde kullanılmayan ama bir gün belki lazım olur diye bekletilen bir sürü kavanozlar vardır. İşte şimdi o boşta duran kavanozların değerlendirilme zamanı geldi. İhtiyacımız olan tek şey bu kenarda bekleyen kavganızlar, kullanılmayan kumaşlar (masa örtüsü olabilir, giysi bile olabilir), kurdele ya da ip. Tüm bunların yanı sıra nazar boncuğu gibi minik süsleme parçaları da ekledik mi işte size misafirlerimizi memnun edecek mükemmel sunuma sahip yılbaşı hediyeleri… İçerisine şeker, çikolata ya da hazırladığınız el yapımı kurabiyeleri bile ekleyebilirsiniz. Eşinizle birlikte ya da ailenizle birlikte tolu olarak çekildiğiniz bir fotoğraf varsa onun renkli fotokopilerini hazırlayıp içerisindeki ürünleri bunlar ile süsleyebilirsiniz. 
yeni yıl çikolataları
Yine boşta duran kavanozlar ve yine yeni bir yılbaşı hediye fikri daha. Basit bir kurdele ve kavanozun kapağına eklenen ufak süsleme ile nasıl da farklı bir sunum elde edilmiş değil mi? Bizler de bunun gibi daha onlarca faklı fikri değerlendirerek kendimize özel bir tasarıma sahip olan hediyemizi elde edebiliriz. 
yılbaşı hediye sepeti
Yılbaşı yanınızda olacak olan sevdiklerinize güzel sözler yazılmış minik kağıtlar hazırlayabilirsiniz. Bu kağıtları kalp şeklindeki şık bir kutu içinde sunabilirsiniz. Kalp kutunun diğer tarafına da kokulu mumlar ve kokulu kurutulmuş yapraklar ekleyebilirsiniz. Böylece hem o gece bulunduğunuz ortam mis gibi kokacak hem de dostluk ve arkadaşlık içerikli sözler misafirlerinizin yüreklerini ısıtacak. 


Ailece İlginç Bir Yılbaşı Kutlaması 

yeni yıl armağanları
Yılbaşı gecenizi diğerlerinden daha farklı bir şekilde kutlamak isteyebilirsiniz. Yapılması son derece kolay bu fikirler ile sizler de ilginç yılbaşı hediyeleri ile sıra dışı bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz. Aile boyu bir örnek giyinerek yılbaşı gecesini kutlamaya ne dersiniz? Oldukça ilginç ve sıra dışı olan bu fikri hemen bu yılbaşı gecesinde değerlendirebilirsiniz. Çekileceğiniz fotoğraflar yıllar sonra bile önünüze çıktığında sizi gülümsetecek mükemmel bir anı olarak kalacaktır. Çocuğunuza alacağınız yılbaşı hediyenizin paketini oldukça büyük tutabilirsiniz. Hediyenizin boyutu ne olursa olsun, çocuğunuz devasal bir hediye paketini elinizde görünce son derece heyecanlanacaktır. Hele ki bir de içerisinde, sizden beklediği o mükemmel hediye var ise, o zaman ayakları yerden kesilecektir. 
çocuklara yılbaşı hediyeler
Genellikle kar yağacak kadar soğuk olan 31 Aralık gecesi çorap giymemiz gayet normal. Ama neden bu çorabımız öpüşen Mickey Mouse modeline sahip olmasın ki? Eğer sizler de bu yılbaşı gecesini özelleştirmeyi düşünlerdenseniz gerek çoraplarınızla gerekse diğer aksesuarlarınız ile bu farklılığı kolayca yakalayabilirsiniz. Dikik nakış konusunda yeteneği olan bir anneyseniz bu yılbaşında minik prensesinize sıra dışı, emsalsiz ve hiçbir yerde görülmemiş bir elbise tasarlayabilirsiniz. Kumaş ve tül ile elde edebileceğiniz bu elbiseye ekleyeceğiniz bir iki küçük detay ile yılbaşına özel bir hale çevirmeniz mümkün olacaktır. Hatta çocuğunuza küçük gelen ya da beğenmediği için giymediği elbiseleri bile bu proje ile değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. 

Böyle Bir Yılbaşı Hediyesi?

yılbaşı
Herkese sunulamayacak bir yılbaşı hediyesi … Çok samimi olduğunuz, can dostum diyebileceğiniz bir yakınınız varsa ona herkesin verebileceği bir hediye vermeyin. Gelin biraz sınırları aşalım ve sıra dışı bir hediye ile yüzlerini güldürelim. Yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız ve samimiyetinize de güveniyorsanız kesinlikle bu tarz esprili bir kediye seçmenizi tavsiye ederiz. 

Evcil Hayvanlarımızı Yılbaşında Unutmuyoruz

yılbaşı hediyeleri
Adeta evimizin ferdi haline gelen minik afacanlar yani evcil hayvanlar hiç yılbaşı hazırlıklarında unutulur mu? Elbette ki minik canlarımızı bu yılbaşı hazırlıklarımızda da unutmadık. Onlara yapacağımız ya da satın alacağımız minicik bir yılbaşı şapkası bile, onların tüm sevimliliklerini ortaya koymasına yetecektir. 
yılbaşı

Sizce de bu minik pisicik, noel baba şapkası ile çok daha sevimli değil mi? Hatta boynuna eklenen küçük bir çıngırak da onu oyun manyağı yapacaktır. Yerinde duramayıp dört dönecek olan canlarımıza hazırlayacağımız aksesuarların seçiminde çok dikkatli olmamız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Boynuna sardığımız kurdelenin sıkı olması ya da tam tersi çok gevşek olması kötü sonuçlar doğurabilir. Onların sevimliliklerini ortaya çıkarmak için lütfen canlarını tehlikeye atmayalım. Hepinize mutlu, sağlıklı ve eğlenceli yılbaşı gecesi diliyoruz. 

Yorum Gönder

 
Top