z Tasarım Butik Kurabiye Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

tasarım butik kurabiyeler
Ona duygularınızı tasarım kurabiyeler ile anlatın. Sevgiliye alınabilecek hediyelerin arasında birçok seçenek olabilir ama bizce son yılların trendi olan butik kurabiyeleri asla es geçmeyin. Hatta ne hediye alırsanız alın ona duygularınızı bir kez de yaptıracağınız tasarım kurabiyeler ile anlatabilirsiniz. Klasik şeker hamuru kurabiye modellerinden farklı olarak daha özel tasarımlarda yapabilirsiniz. Yapmak biraz cesaret isteyebilir elbette artık orası size kalmış. İsterseniz kendiniz kollarınızı sıvar biraz da malzeme alıp yaparsanız ya da en güzeli sipariş vererek en güzel en şık şekilde kurabiyelerinizi tam da aklınıza uyan, onu anlatan tasarım butik kurabiye modelleri ile sunarsınız.
tasarım butik kurabiyeler
fiyatı ne kadar

SEN GÜNEŞİMSİN DEMEK İSTER MİSİNİZ?

el emeği butik kurabiye
Özellikle karşınızda ki insana bir hediye verirken aynı zamanda hediyenin bir anlam içerdiğine de dikkat etmelisiniz. Tasarım butik kurabiye hediye vereceksiniz ama nasıl? Ona sen benim güneşimsin demek ister misiniz? O halde harika bir güneş ve bulut temalı bir şeker hamuru yaptırabilirsiniz. 

Hastalıkta ve Sağlıkta Özel Tasarım Butik Kurabiyeler

butik kurabiye
fiyatı ne kadar
İçine küçük bir not bırakarak ona güneşiniz olduğuna dair küçük bir dörtlükte yazdınız mı bizce oldu bu iş. Hangi hediyeyi verirseniz verin bu hediye kadar anlamlı olacağını düşünmüyoruz. Sadece bunlar ile mi sınırlı? Elbette değil o halde gelin daha nasıl farklı şekilde duygularınızı anlatabilirsiniz bakalım.

SEVGİNİZİ SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ

tasarım butik kurabiyeler
Sevgilinize söylemek istediğiniz kelimeleri daha kolay nasıl söyleyebileceğinize dair yollar mı arıyorsunuz? O halde yine kurabiyeleri tercih edebilirsiniz. Şeker hamuru üzerine onu sevdiğinizi yazdırabilir ya da onu ifade eden daha birçok farklı güzel kelimeleri yazdırabilirsiniz. Üstelik öyle dolu dolu yazdırmanıza bile gerek kalmadan bir ya da iki kelimelik sözler aşkınızı en tatlı şekilde anlatıyor olacaktır. Bizce sevdiğimi söylemenin yolları nasıl olur diyorsanız en güzel tüyoyu sizlere vermiş olduk bile. Hemen siparişinizi verin kişiye özle kurabiye tasarımı ile duygularınızı ona anlatmaya başlayın.

Sevgilim sensin yüzümü güldüren

butik kurabiye
İnsan sevgilisi ile her daim mutlu olmak ister öyle değil mi? Peki hep mutlu olduğunuzu ona nasıl anlatacaksınız. İşte yine burada butik kurabiyeler devreye giriyor. Bu kez şirin yüzlerden oluşan ve şirin gülümsemeler ile karşı tarafa vereceğiniz bir kurabiye yaptırabilirsiniz. Hem sade hem de oldukça aşk dolu kurabiye tasarımını hoş bir kutuda hediye ederek hem onun keyifle yemesini sağlayacaksınız hem de aynı zamanda bu naif hediyenize ne kadar sevindiğine tanık oluyor olacaksınız.

ÇILGIN SEVGİLİYE HEDİYE 

butik kurabiye modelleri
Benim sevgilim daha çılgın biri ve ben ona nasıl bir tasarım yaptırmalıyım diyorsanız o halde kurabiyede bile çılgınlığı seçebilirsiniz. Yaptıracağınız butik kurabiyelerinizde onun en çılgın yönlerini tek bir kelime ile yazdırabilirsiniz. Örneğin serserim diyebilir ya da çılgın yazdırabilir ya da maceracı yani kısaca onun en çılgın taraflarını kurabiyelerde gösterebilirsiniz. Üstelik renkli tasarımlar yaptırabilir ve en çılgın hediyeyi vermek üzere onunla buluşabilirsiniz. Bizce bu güzel hediyeyi aldıktan sonra yine ona yakışır bir şekilde en çılgın hali ile hapur hupur yemeğe başlayacaktır.


BİZ AYRILAMAYIZ

butik kurabiye modelleri
Biz ayrılamayız. Aynı beden de can gibiyiz diyorsanız kalpli yapışkan kurabiyelere ne dersiniz? Ne kadar da tatlı öyle değil mi? Şirin ve mutlu olan iki yüz ama en önemlisi hep beraber hep yan yana. Bu kurabiye tasarımları ne kadar hoş kararsız kaldım dediğinizi duyar gibiyiz. Bunlar aslında sadece bir fikir. Sizler sipariş verirken aslında daha neler neler ile karşılaşıyor olacaksınız. Dolayısı ile hayallerinizi sadece bunlar ile sınırlı tutmanıza gerek kalmadan önünüze gelen birçok farklı tasarım kurabiye siparişlerinden birini verebilirsiniz. Özel şık kutular ile yapılacak bir hediye ilişkinizi daha da önemli bir hale getirecektir. 
el yapımı butik kurabiyeler
fiyatı ne kadar
Doya doya yesin diye biz biraz fazla sipariş vermenizi öneririz. Muhtemelen hepsini yemeğe bile kıyamayacak ve saklamayı seçiyor olacaktır. Elbette kurabiye yemek için ama uygun şartlarda saklandığında da bir dekor süsü olarak da odasını süsleyebilir bizce. 


SEVGİLİNİZE ROMANTİK HEDİYE SEÇİMİNE DEVAM

el yapımı butik kurabiyeler
Sevgilinize daha romantik kurabiye siparişleri de verebilirsiniz. Genellikle kırmızı beyaz renklerin hakim olduğu kurabiye tasarımları hoş görseller ile süslenebiliyor. Aşk yağmuruna tutulmuş bir kadının resmi ya da birbirini masumane öpen iki aşık. Yani sizin aşkınızın derecesi ne ise ve siz hangi tutku ile ilişkinizi yaşıyorsanız bunu fazlası ile kurabiyeler sayesinde anlatabilirsiniz. Bizce konu sevgili olunca asında hediye bulmak hiç de o kadar zor değil. Özellikle onu düşündüğünüzü gösteren ve emek ile alınan hediyelerden seçim yapmak çok daha hoş bir incelik. Sevgiliye romantik bir hediye ve hatta biraz da çılgın bir hediye ancak ikisini bir arada barındıran kurabiye olabilir. 
el yapımı butik kurabiyeler
fiyatı ne kadar
Kadının erkeğe alabileceği hediyeler ya da erkeğin kadına alabileceği hediyeler kategorisinde en üstlerde yer alan tasarım kurabiyeler ile sizler duygularınızı şeker hamuruna işletin, karşı tarafta bu inceliğinize hem seyre dalsın hem de mideye indirsin üstelik bakalım ne kadarını sizinle paylaşacak? Öyle ya aşk paylaşmak demek değil mi? Bu konu biraz zorlu geçecek gibi şaka şaka bizce hediyeyi verdikten sonra uzun bir süre romantik anlar yaşayacak e sonra hediyenizi afiyet ile beraber midenize indirebileceksiniz. 
el yapımı butik kurabiyeler
fiyatı ne kadar
Unutmayın ki duygularınızı farklı türlü anlatmanın her zaman artısı olacaktır. sadece kuru kuru seni seviyorum demek yerine, onu şaşırtın ve bunu da en kolay butik kurabiyeler ile yapın deriz.
sevgililer günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top