z Yeni Eve Taşınanlara Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

yeni eve taşınana hediyeler
Türkiye geleneklerinde, yeni bir eve taşınan kişiye ziyarette bulunulduğunda, muhakkak bir ev hediyesi almak gerekmektedir. Ellerin boş gidilmesi, geleneklere aykırı bir durum olacağı gibi, yeni ev sahibinin de moral bozuntusuna sebebiyet verebilir. Bu nedenden dolayı ev sahibini mutlu edebilecek ve aynı zamanda sizlerin cebini çok yakmayacak ürünlerden oluşan hediyeler seçebilirsiniz. Peki yeni eve taşınan bir kişiye nasıl bir hediye seçilmelidir? İşte bu sorunun cevabı olarak sizlere çok fazla cebinizi yakmayacak önerilerimiz bulunmaktadır. Bu öneriler, hediyeyi vereceğiniz kişiler için büyük önem taşıyacağı gibi, çok uygun fiyatlı hediye türleridir. Aşağıda yer alan hediye türlerinden herhangi birini uygulayabilir ve böylece hem yeni ev sahibini mutlu edebilir, hem de geleneklere uygun bir şekilde gerekli olan yükümlülüğünüzü yerine getirebilirsiniz.


1. Duvar Saati

fiyat bilgisi
Saatler, bir evin asla vazgeçilmez demirbaşlarından birisidir. Sizde elinizin boş gitmemek amacıyla şık bir dekorasyona sahip saat alabilir ve güzelce paketledikten sonra ev sahibine teslim edebilirsiniz. Böylece evin içerisinde sizden kalan bir hatıra yaşayacak ve her bakıldığında ev sahibinin aklına siz geleceksiniz.
yeni ev hediyesi
İster fotoğraflı, ister isme özel, isterseniz de romantik tasarımlı kişiye özel anahtarlık askısı yaptırarak evini yenileyen sevdiklerinize "Yeni evinizde güle güle oturun." mesajınızı kullanışlı bir hediye ile gösterebilirsiniz.

2. Kahve Makinesi

yeni eve hediye
fiyat bilgisi
Zaman zaman gerek misafirlere olsun, gerekse yorgunluk kahvesi olsun, birçok kere kahve tüketmekteyiz. Kahveyi fincanda yapmak her ne kadar daha sağlıklı bir yol olarak bilinse de, toplu misafir gelmelerinde hazır kahve makineleri adeta bir kurtarıcı rolü oynamaktadır. Sizlerde uygun fiyatlara bulabileceğiniz kahve makinesi sipariş edebilir ve böylelikle ev sahibine güzel bir hediye sunabilirsiniz.

3. Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lambası

yeni eve hediye
Bir ailenin evini taşıması demek, adeta yaşam biçimini ve tüm alışkanlıklarını değiştirmesi anlamına gelir. Bu, aynı zamanda büyük de bir heyecan demek! Siz de ev taşıma telaşı içerisinde olan akrabalarınızın veya arkadaşlarınızın yanlarında olduğunuzu güzel bir ev hediyesi alarak göstermek isterseniz, nostaljik özelliklerdeki bu gaz lambası aradığınız en güzel unsurları karşılamakta oldukça başarılı. Evini taşıyan, yeni bir ev satın alan veya kiralayan sevdiklerinize harika bir ev aksesuarı olan gaz lambası kişiye özel bir hediye olarak tam size göre.

4. Karaoke Mikrofon

Karaoke Mikrofon
fiyat bilgisi
Günümüzün oldukça keyif veren ürünlerinden birisi olan karaoke mikrofonlarına, ev sahibi olan kişi bayılacaktır! Bu mikrofonlar, televizyona bağlanarak herhangi bir şarkı çalması durumunda sizlere altyazı vermekte ve mikrofonlar eşliğinde harika bir şarkı söyleme deneyimi yaşatmaktadır. Bu üründen sipariş vererek ev sahibine hediyede bulunabilirsiniz.

5. Nevresim Takımı

yeni ev hediyeleri
fiyat bilgisi
Güne başlarken veya gün sonunda en ihtiyaç duyulan maddelerden biriside şüphesiz nevresim takımlarıdır. Harika dekorasyona sahip nevresim takımlarını çok uygun fiyata bulabilmek mümkün bir durumdadır. Satın aldığınız nevresim takımı isteğinize göre şık bir şekilde paketleyebilir ve ev sahibine hediye edebilirsiniz.

6. Fincan Takımı

fincan takımları
fiyat bilgisi
Genellikle hediye denildiğinde ilk akla gelen ürünlerden birisi, kuşkusuz fincan takımlarıdır. Gerek uygun fiyat oluşu ile, gerekse hediye edilebilecek en güzel ürünlerden birisi olması ile, en çok hediyelik eşya rağbeti gören ürünlerin başında fincan takımları gelmektedir. Şık bir görünüme sahip fincan takımlarını, yine aynı şıklıkta paketlere geçirerek ev sahibine hediye olarak sunabilirsiniz.

7. Ekmek Kızartma Makinesi

fiyat bilgisi
Sabah kahvaltılarında sıcacık bir ekmek en çok özlem duyulan maddelerin başında gelmektedir. Bu anlamda harika bir hediye türü olan ekmek kızartma makinesi, ev sahibi için mutluluk verecek cinsten bir hediye türü olacaktır. Üstelik ekmek kızartma makineleri çok uygun fiyatlar eşliğinde satışa sunulmaktadır. Hemen bir ekmek kızartma makinesi siparişinde bulunarak, eliniz dolu misafirliğe gidebilirsiniz.

8. Menaj Takımı

yeni ev hediyeleri
fiyat bilgisi
Menej takımı tuzluk, karabiberlik, pul biberlik veya kimyonluk gibi nesnelere verilen kısa bir isimdir. Harika görüntüye sahip menej takımlarını çok uygun fiyatlara bulabilmeniz, oldukça mümkün bir durumdur.
yeni ev hediyesi
Ev eşyalarını yenileyen abiniz, ablanız veya evini taşıyan sevdikleriniz için yine çok etkili ve yine çok beğenilecek bir hediye seçeneği olan karakalem resim efektli kanvas tablo, dilediğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanıyor. Yükleyeceğiniz fotoğrafla hazırlanacak ve karakalem resim görünümü verilecek bu manevi hediye eminiz ki evlerin salonlarına da çok yakışacaktır.

9. Çaydanlık

fiyat bilgisi
Ev hediyeleri denilince akıllara gelen bir diğer madde ise çaydanlıktır. Bir çaydanlık evlerin olmazsa olmazları arasında gelmektedir. Şık görüntüye sahip çaydanlıklar, ev sahiplerini mutlu etmeye yarayacak ürünlerin arasında yerini korumaya devam etmektedir. Sizlerde bir çaydanlık siparişinde bulunarak, ev sahibine hediyenizi sunabilirsiniz.

10. Tencere Seti

yeni ev hediyeleri
fiyat bilgisi
Tencere setleri, yeni ev sahiplerine hediye edilebilecek en güzel hediyelerin başında yer almaktadır. Her evin ihtiyaç duyulduğu tencereleri, uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Böylece ev sahibi, her yemek yapışında sizleri hatırlayacaktır.

11. Elektrikli Süpürge

yeni ev hediyesi
fiyat bilgisi
Bir evin yine olmazsa olmaz temel ihtiyaçlarından birisi, temizlik açısından elektrikli süpürgelerdir. Temizlik işlemini oldukça kolay ve zevkli bir hale dönüştüren elektrikli süpürgeler, kadınların temizlik yaparken kullandığı başlıca ürünlerden birisidir. Bu bakımdan yeni ev sahibine hediye edebileceğiniz ürünlerin başında elektrikli süpürge yer almaktadır.

12. Ütü

yeni eve uygun hediyeler
fiyat bilgisi
Şık görüntüye sahip kıyafetler, titizlik gerektiren ütü işleminden geçmektedir. Kırış kırış bir kıyafet, her zaman kötü bir görüntüye sahiptir. Bununla birlikte yeni ev sahibine hediye edilebilecek en iyi ürünlerin başında da ütü yer almaktadır. Uygun fiyatlara bulabileceğiniz ütüleri, harika bir şekilde paketleme işlemi sağlatabilir ve ev sahibine hediye olarak sunulabilir.

13. Tost Makinesi

Tost Makinesi
fiyat bilgisi
Zaman zaman ihtiyaç duyulan ürünlerin başında tost makineleri yer almaktadır. Özellikle çocuklar tostu çok sevdiğinden ötürü, tost makineleri bir ev için olması gereken mutlak eşyaların başında gelmektedir.

14. Nazar Boncuğu

Nazar Boncuğu
fiyat bilgisi
Eve yeni taşınan insanlar için büyük anlam ifade edebilecek olan nazar boncuğu, hediye anlamında oldukça güzel bir hediye türüdür. Gerek uygun fiyat olması ile, gerekse taşıdığı anlam ile, oldukça güzel bir ev hediyesi olabilecek olan nazar boncuğunu, hemen hemen her yerde bulabilmek mümkün durumdadır.

15. Çiftlere Özel Kupa Bardak Takımı

evlilere özel hediyeler
fiyat bilgisi
Bardaklar, evin en temel ihtiyaçlarından birisi olarak bilinmektedir. Bu bakımdan yeni eve taşınacak olan kişilere kupa bardak takımı hediye etmeniz, son derece güzel bir hediye türü olacaktır. Ayrıca kupa bardak takımları oldukça uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

16. Anahtarlık

yeni eve hediye ne alınır
fiyat bilgisi
Kişiye özel anahtarlık yaptırmak, özel bir hediye türü olarak kabul görmektedir. Anahtarlığı hediye edeceğiniz kişi, anahtara her baktığında sizi hatırlayacaktır. Bu bakımdan şahane bir hediye türü olan anahtarlık, aynı zamanda çok cüzi miktarlara yaptırılmaktadır.

17. Kişiye Özel Kanvas Tablo

Kişiye Özel Kanvas Tablo
fiyat bilgisi
Şık bir tablo, her evin ihtiyaç duyduğu unsurlardan birisidir. Evin havasını değiştirebilecek dekora sahip tablo ürünlerinden birisini satın alabilir ve ev sahibine yeni ev hediyesi olarak satın aldığınız tabloyu hediye edebilirsiniz. Hediye ettiğiniz bu tablo, yüksek bir ihtimal ile ev sahibinin hoşuna gidecek ve evin bir yerine bu tabloyu monte edecektir.

18. Banyo Seti

yeni ev hediyesi
fiyat bilgisi
Yeni ev sahibine alacağınız banyo seti takımı, yüksek ihtimal ile ev sahibinin en çok ihtiyaç duyduğu ürün olacaktır. Sabunluk, diş fırçası koyma yeri, tırnak makası koyma yeri ve normal el sabunluğu tutacağı gibi nesnelerin bir arada toplanmış olduğu banyo setini satın alarak, yeni ev sahibine hediye olarak sunabilirsiniz.

19. Kişiye Özel Resim Çerçeveleri

ev hediyesi fikirleri
fiyat bilgisi
Ev sahibinin ailesi ile birlikte olan bir fotoğrafını çerçeveletmek, yeni ev sahibinin çok hoşuna gidebilecek bir maddedir. Büyük bir çerçeve içerisine koyacağınız fotoğrafı paketleyerek, ev sahibinin beğenisine sunabilirsiniz.

20. Saklama Kabı


saklama kabı
fiyat bilgisi
Saklama kapları, evlerin eşyaları arasındaki en temel nesne olarak bilinmektedir. Bu nedenden dolayı şık dekorasyona sahip saklama kabı satın alabilir ve eliniz boş gitmemek amacı ile yeni eve taşınan yakınınıza saklama kabı hediye edebilirsiniz.

21. İsme Özel Yastık Seti

yeni ev hediyesi
fiyat bilgisi
Yeni eve taşınan kişiler için özel bir hediye türü olan isme özel yastık seti, ev sahibinin oldukça hoşuna gidebilecek bir hediye türüdür. Aile fertlerinin isminin yazılı olduğu her bir yastık, yeni ev sahipleri için büyük önem arz edeceği gibi, kuşkusuz hediyenize bayılacaklardır. Üstelik bu hediyelik eşyalı oldukça cüzi rakamlar karşılığında yaptırabilmeniz mümkündür.

Yorum Gönder

 
Top