z Eğlenceli Ev ve Ofis Oyunları | En iyi Hediye Fikirleri

ofis oyunları
Evde, işte, okulda ve daha birçok yerde sevdikleriniz ile eğlenceli oyunlar oynayabiliri onlara bu sıra dışı oyunlardan ilginç hediyeler götürebilirsiniz. Oynayabileceğiniz oldukça fazla oyun vardır. Bu şekilde oturduğunuz yerden oynayabileceğiniz oldukça güzel oyun çeşitleri bulunuyor. Birçok oyun duymuş ve görmüş olabilirsiniz. Topluluklarda ve aile içinde bu tarz oyunlar oldukça sevilmektedir. İlginç masaüstü oyunları olarak geçmekte olup bunlar ile zamanın nasıl aktığını fark edemeyeceksiniz. Özellikle çocuklu ailelerde vakit geçirmek ve eğlenmek için masaüstü oyunları oldukça fazla tercih edilmektedir. Sürekli bu tarz oyunları oynayan kişiler için ise farklı alternatif ve eğlenceli oyunlar gerekmektedir. Bu nedenle sizlere ilginç masaüstü oyunları hakkında bilgiler verecek ve önerilerde bulunacağız. Bu tarz oyunların arasında çok zevkli ve zamanın nasıl geçeceğini anlayamayacağınız tarzda oyunlar bulunmaktadır. 

En İlginç Masaüstü Oyunları 

evde oynanabilecek oyunlar

Çocuklarınız ile vakit geçirmenin en güzel yollarından birisidir oyun oynamak. Onlar ile oyun oynayarak ve vakit geçirerek gününüzün bütün stresini atabilirsiniz. Çocuklarınız ile oynayabileceğiniz oldukça güzel masaüstü oyunları vardır. BU oyunlar ile hem siz hem de çocuklarınız eğlenebilir. Ayrıca zamanın nasıl geçtiğiniz farkına bile varamayacaksınız. 

1. Drunken Tower – Shot Denge Oyunu

Drunken Tower denge oyunu
En eğlenceli ve güzel oyunların arasında ilk sırada yer alan bu oyun oldukça dikkat ve güven istemektedir. Üst üste dizili olan tamı tamına 60 adet taşların arasından birer birer çekecek fakat bunu dizili taşları yıkmadan yapacaksınız. Üstün bir dikkat ve güven ile bu işin üstesinden gelebilmeniz mümkündür. Birçok kişi tarafından bilinen ve oynana en ilginç oyunlar arasında yer alan denge oyunu çocuklarınız içinde oldukça eğlencelidir. Sırasıyla çektiğiniz her taşta görevler vardır. Bu görevleri sırası ile yerine getirmeniz oyunun en önemli kuralları arasında yer alır. Ayrıca taşlarda içme görevi var ise, ardağa koyduğunuz ilginç içeceği tek yudumda içmeniz gerekecektir. 

2. Shocking Roulette - Şok Rulet Oyunu

En çılgın oyunlar arasında yer alan şok rulet oyunu tamda arkadaşlar ile oynanabilecek oyun tarzındadır. Çılgın ve bir o kadarda ilginç oyunlardan hoşlanan kişiler için oldukça eğlenceli vakit geçireceği kesindir. Birçok kişi bu oyunu bilmemektedir. Bu oyun verdiği şok ile kişilere zarar vermemektedir. Bu nedenle güvenle oynanabilir. Verdiği heyecan ise tarif edilemez. Birçok kişi cesaret edemeyip oyunu oynayamayacaktır. Arkadaşlar ve aileler için oldukça çılgın bir oyun olmaktadır. 

3. Mini Masa Tenisi Oyun Seti

evde eğlenceli oyunlar
Masa tenisi birçok kişi tarafından bilinen çok popüler bir oyudur. Eskiden herkes tarafından oynanırdı fakat son dönemlerde çokta bu tarz oyunlar oynayan kişilere denk gelmemekteyiz. Ofis ortamlarında veya evinizde masa tenisi oynayacak alanınız olmayabilir. İşte bu tarz durumlar için üretilmiş olan oldukça kullanışlı ve ilginç masaüstü oyunu bulunmaktadır. Minyatür boyutlarda üretilmiş olan bu masatenisi her yere rahatlıkla taşınıp kurulabilir. Boş zamanlarınızda iki dakikada kurulumunu yaparak oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Evinizde çocuklarınız içinde oldukça güzel ve eğlenceli bir oyun imkânı sağlar. Ofisinizde boş zamanlarınızda da iş arkadaşlarınız ile bu oyunu oynayarak vakit geçirebilirsiniz. 

4. Mini Masa Üstü Futbol Oyun Seti

evde oynanabilecek oyunlar
Evde, iş yerinde, okulda ve daha birçok yerde bu mini ilginç masaüstü oyunu ile çok keyifli vakit geçirebilirsiniz. Mini masaüstü futbol oyun seti, minyatür yapısı ve topu ile oldukça dikkat çekmektedir. Birçok kişi tarafından eskilerden beri el futbolu oynanmaktaydı. Fakat günümüzde pek popüler olmamaktadır. Bu mini futbol oyun seti de bu el futbolunu anımsatmakta ve benzemektedir. Bu oyun ile reflekslerinizin ve parmaklarınızın gücünü ölçebileceksiniz. Dişli rakipler ile oldukça eğlenecek eğlenerek keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Ofis ortamlarında ve okulda bile bu güzel oyun seti ile vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca evinizde eşiniz ve çocuklarınız ile de bu ilginç oyunu oynayarak çok eğlenebilirsiniz. 

5. Blackmail - Şantaj Posta Kartı

eğlenceli oyun masa üzeri
Ailenizi veya arkadaşlarınıza şantaj ve tehdit oyunu oynayabilirsiniz. Filmlerde bu tarz tehdit ve şantajlarda bulunan gizli katiller, gönderdikleri postalardaki yazılarında birbirinden farklı şekilde, gazete ve dergilerden kesilmiş harfler ile mesajlarını oluşturmaktaydı. İçinde 250’den fazla harfin bulunduğu bu şantaj posta kartı ile sizde tehdit mesajınızı oluşturarak sevdiğiniz kişiler ile eğlenebilirsiniz. Bu tarz eğlenceli oyunlar pek bilinmediğinden tercih edilmemektedir. Ürünün içerisinde 2 adet beyaz posta kartı da bulunmaktadır. Harfler ile güzel şekilde tehdit ve şantaj mesajları oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu postaları arkadaşlarınıza göndererek onlarla daha eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. 

6. Finger Board Basketball - Mini Basketbol

masa üzeri oyunlar
Ofisinizde veya masanızda canınız sıkıldığında oynayabileceğiniz oldukça güzel bir oyundur. Mini basketbol oyunu ile çok eğlenceli vakit geçirebilir ve stres atabilirsiniz. Kısa zaman içerisinde veya molalarınızda oynayabileceğiniz en alternatif ve hızlı oyunlardan birisidir. Özellikle ofiste masa başında çalışan kişiler bazı durumlarda çok sıkılmakta vakit geçirecek ve stres atacak ufak şeylere ihtiyaç duymaktadırlar. Bu tarz ilginç masaüstü oyunları imdatlarına yetişmektedir. Bu oyunların arasında yer alan mini basketbol oyunu ise oldukça eğlenceli vakit geçirmek için fazlası ile yeterlidir. Şık ve güzel tasarımı ile kişiyi oynamaya teşvik etmektedir. 

7. Yelekli Su Savaşı Tabanca Seti

çılgın ev oyunları
Su savaşı oyununu herkes bir kere çocukluğunda oynamıştır. En eğlenceli ve güzel geçen çocukluk oyunlarından bir tanesi idi. Zamanla su savaşı yapmak için tabancalar çıkartıldı. Bu tabancalar ile su savaşı oyunları çok daha güzel olmaktadır. Su savaşı oyununa yepyeni bir akım çıkartan Yelekli Su Savaşı Tabanca Seti ile eğlenceli vakit geçirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Arkadaşlarınız, aileniz veya diğer sevdikleriniz ile dilediğiniz yerde su savaşı yaparak eğlenebilirsiniz. Özel yelek su ile temasa geçtiğinde kan renginde gözükmektedir. Buda oyuna çok daha ayrı bir hava katmıştır. Çocuklarınız ile de bu ilginç masaüstü oyunu oynayarak onlarla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. 

8. Sihirli Oyun Kumu

çocuk oyunu
Çocuklarınız için eğlenceli masaüstü oyunları arıyor iseniz tamda sizlere göre bir fikir mevcuttur. Sihirli Oyun Kumu ile çocuklarınıza evinizde, tıpkı plajdaymış gibi oyun oynatabilirsiniz. Birçok farklı renkte bulunan sihirli oyun kumu ile çocuklarınız birçok farklı şekilde eşyalar ve hayvanlar üretebilir. Üretebilecekleri sadece bunlarla sınırlı değil ev, araba ve daha bunlara benzer birçok şekil üreterek evde çok güzel vakit geçirebilir. Çocukların evlerinde sıkılmadan vakit geçirmesini sağlayacak nadir oyunlardan birisidir. Hatta birçok yetişkin insanı da cezbetmekte olup bu kişiler tarafından da oynanmaktadır. 

9. Shot Bardaklı Parmak Basketbol Oyunu

masa üzeri oyunları
İlginç masaüstü oyunları arasında yer alan bu oyun yetişkinleri ilgilendirmektedir. İster ofis ister ev ortamında olun, eğlenceli ve kıyasıya kapışmalı bir basketbol oyunu oynayabilirsiniz. Fakat sayıyı yapan shot bardağında yer alan içkiyi tek yudumda içmek zorundadır. Oyunun amacı ve kuralı budur. Bu şekilde oyunu oynayarak oldukça eğlenceli ve güzel vakitler geçirebilirsiniz. Ofis arkadaşlarınızı odanıza davet ederek onlarla kıyasıya yarışabilir ve zaman geçirebilirsiniz. İşin yoğun temposundan ve stresinden böylelikle birazda olsa arınarak keyfinizin yerine gelmesini sağlayabilirsiniz. Basketbol oyunu mini boyutlarda yer aldığından her yere rahatlıkla sığabilir ve taşınabilir. 

Yorum Gönder

 
Top