z İlgi Çekici Sevgili Kol Saatleri | En iyi Hediye Fikirleri

çift kol saatleri
Sevgili kombinlerin de en çok saatler tercih edilmektedir. Sevgililer sıklıkla birbirlerini sevdiklerini göstermek için sevgiliye hediyeler alırlar. Özel günlerde de birbirlerine hediye alırken genellikle kombineleri tercih ederler. Uzun zamandır bu tarz kombinler birçok kişi tarafından özel günlerde tercih edilmektedir. Bunlardan en çok dikkat çekenleri ve tercih edilenleri saatler olmuştur. İkili sevgili kol saatleri özel günler dâhil olmak üzere sevgilinizi sevindirmek ve mutlu etmek için sıradan günlerde dahi tercih edilebilmektedir. Hediye, insanların birbirleri arasındaki bağı kuvvetlendirir aynı zamanda birbirlerine olan duyguları ifade eder. Daha çok sevgi sözcükleri yerine anlamlı hediyeler ile duygular karşı tarafa belirtilmektedir. 

1. Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kol Saatleri

sevgili saatleri
fiyatlar
Bu hediye ile sevgilinizin bir parçası her zaman yanınızda olacak. Sevgili kombinleri olarak saat tercih edecek iseniz alabileceğiniz en güzel hediyelerin arasında yer almaktadır. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan ikili saat modeli tam sevgililere göre bir hediye olacaktır. Birçok kişi bu tarz hediyeleri tercih eder. Fakat bu şekilde kişiye özel ve fotoğraflı bir şekilde üretilen saatleri tercih edenler oldukça azdır. Bu nedenle sıradan hediyelerin dışına çıkarak sevgilinizi bu hediye ile oldukça şaşırtabilirsiniz. Hem erkek hem de bayan ikililer için özel olarak üretilmiş olan bu saate her baktığınızda sevgiliniz aklınıza gelecek. Aynı şekilde sevgilinizde sizi sürekli düşünecek ve verdiğiniz bu hediye ile sizinle beraber olarak ne kadar şanslı birisi olduğunu hatırlayacak. Saatlerin içerisine resim basılmaktadır. Buraya sevgiliniz ile beraber olduğunuz en güzel anlarınızdan birisini ekleyerek hediyeyi oldukça anlamlı bir hale getirebilirsiniz. 

2. Fotoğraf Baskılı Erkek Kol Saati

sevgili kol saatleri
fiyatlar
Erkek sevgiliniz için oldukça güzel bir hediye önerisidir. Ona sıradan saatler almak yerine bu şekilde anlam yüklü ve güzel bir saat hediye edebilirsiniz. Bu hediyeyi doğum günü dâhil olmak üzere özel günlerinizde, anlarınızda ve hatta sıradan günlerde hediye edebilir ve erkek arkadaşınızı oldukça sevindirebilirsiniz. Erkekler bu tarz davranışlarda mutluluklarını çok belli edemeseler de aldıkları bu hediye ile ne kadar şanslı birisi odluklarını sürekli hatırlayacaktır. Her saate baktıklarında sizi hatırlayacak ve bu güzel hediye için teşekkür edecekler. Bu saat içerisine dijital olarak fotoğraf basılmaktadır. Sevgilinizle beraber olduğunuz en güzel anı buraya bastırarak mükemmel bir hediye hazırlayabilirsiniz. 

3. İsme Özel 2'li I love Sevgili Kol Saatleri

İsme Özel 2'li I love Sevgili Kol Saatleri
fiyatlar
Sevgiliniz için ikili kol saati almayı düşünüyor iseniz bu hediye seçimi odlukça doğru tercih olacaktır. Birçok kişi hediyelerde anlam aramadan beğendikleri tarzda hediyeler seçerek bunları sevgilileri için vermektedir. Fakat hediyelerdeki anlam ve özen bu konularda oldukça önemlidir. Sıradan bir saat ile üzerinde sevgilinizin isminin yazılı olduğu ve anlam yüklü olan bir saat arasında oldukça fark vardır. Bunun için üzerinde isimlerinizin yazılı olduğu ikili sevgili saati tercih edilebilir. Üzerinde ‘’I Love’’ yazısı ve isim bulunmaktadır Love figürü ile saat oldukça şık görünmektedir. Ayrıca oldukça güzel bir tasarıma sahiptir. Hem erkek hem kadın için oldukça güzel bir seçim olacaktır. Sevgilinize ne kadar romantik olduğunuzu ve onu düşündüğünüzü bu hediye ile belli etmeniz oldukça kolay olacaktır. Bu hediye karşısında sevgiliniz oldukça mutlu olacak ve sevinecektir. 

4. Çiftlere Özel Gelin ve Damat Kol Saati

sevgili kol saatleri
fiyatlar
Eşinize sevginizi hediye ile göstermek isteyenler için oldukça güzel bir seçenektir. Birçok kişi eşleri için özel günlerde veya hediye alacakları zaman sıradan klişe hediyeler seçmektedir. Hatta baştan savma hediyeler ile sırf hediye olsun diye verenler dahi vardır. Hediye karşınızdaki kişiyi sevindirmek için verilir. Bu nedenle alırken özenli davranmalı ve onun sevebileceği tarzda hediyelere yönelmek gerekir. Eşler için ise bu hediyelerin içerisinde anlam ve romantiklik olmalıdır. Birçok anlamlı hediyeler vardır. Bunlardan biriside eşlere özel anlamlı kol saatleridir. Bu ikili kol saati oldukça güzel bir tasarıma sahiptir. Bu tarz bir hediyeyi sevmeyecek eş muhtemelen yoktur. Saatler hem bayan hem de erkek içindir. İki kol saatinde de oldukça güzel figürler ve anlamlar bulunmaktadır. Erkek kol saatinin üzerinde ‘’Ben onun kalbini çaldım’’ yazısı bulunmaktadır. Kadın için üretilen saat modelinde ise ‘’Bende onun soyadını çaldım’’ yazısı bulunmaktadır. Biraz göndermeli birazda eğlenceli yazılar yazmaktadır. Damat ve gelin figürleri ile saat oldukça şık gözükmektedir. 

5. Seni Seviyorum Sevgilim Çift Saatleri

fiyatlar
Sevgililer için tercih edilebilecek oldukça fazla saat kombini bulunmaktadır. Bu kombinlerden en anlamlı olanı en güzel olanıdır. Bu tarz hediyeleri sevgiliniz için alıyorsanız anlamlı ve romantik olması oldukça önemlidir. Özellikle kadınlar bu tarz ayrıntılara oldukça dikkat ederler. Erkekler ise sevdiklerini söylemekte pek başarılı olamasa da bu tarz hediyeler ile belli etmektedirler. ‘’Seni çok seviyorum duy sesimi’’ figürlü sevgili saatleri oldukça şık bir görüntüye sahiptir. Saatlerin üzerine isim ve tarihte yazılmaktadır. Sevgiliniz ve sizin için en önemli tarihi buraya yazdırarak hediyeyi oldukça anlamlı bir hale getirebilirsiniz. 

6. Kalplerimiz Birlikte Atsın Sevgili Kol Saatleri

sevgililer için kol saati
fiyatlar
Sevgililerin kalplerinin bir olduğunu gösteren en güzel hediye kombinidir. Özellikle bayanlar bu tarz hediyelere karşı aşırı derecede ilgilidir. Bu tarz bir hediyeyi alan bayanın mutlu olmaması imkansızdır. İnsanlar sevdiklerini birbirlerine bazı durumlarda bu tarz hediyeler ile belli ederler. Ayrıca doğum günlerinde, yıl dönümlerinde ve sıradan günlerde bile verilebilecek en güzel hediyelerden birisidir. Anlamlı hediyeler sıradan ve klişe olmuş hediyelere göre çok daha öndedir. Bu nedenle mesela sevgiliye doğum günü hediyesi alırken anlamlı ve özel olmasına çok dikkat edilmelidir. İki saat üzerinde de kalp ve kalp atışını gösteren figür bulunmaktadır. Saatlerin birisinde ‘’Kalbim sadece’’ yazısı diğerinde ise ‘’Senin için atıyor’’ yazısı bulunmaktadır. Yan yana geldiklerinde tıpkı sevgililerin birbirlerini tamamladıkları gibi saatlerde birbirini tamamlamakta ve anlamlı olmaktadır. Sevgili için tercih edilebilecek en güzel saat kombinleri arasında yer almaktadır. 

7. İsme Özel Mr And Mrs Right Kol Saatleri

fiyatlar
Sevgiliniz her saate baktığında sizi hatırlamasını ve sizin onu ne kadar sevdiğinizi bir kere daha görmesini istiyorsanız bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. Kalpleri bir atan ve birbirlerine oldukça fazla değer veren sevgililer için özel olarak üretilmiş ikili saatlerdir. Sevgiliniz için kişiye özel ve anlamlı bir saat hediye etmek isteyenler için en doğru tercih olacaktır. Erkek ve bayan için özel olarak tasarlanmıştır. Gösterişli ve şık görünüme sahiptir. Mr ve Mrs figürleri ve altlarında isim yazmaktadır. Hem kendinizin hem de sevgilinizin ismini yazdırarak bu hediyeyi kişiye özel bir hale getirebiliyorsunuz. Böyle bir hediye karşısında mutlu olmayacak kişi muhtemelen yoktur. Doğum günlerinde, sıradan günlerde ve sizin için önemli olan günlerde verilebilecek düzeyde bir hediyedir. 

8. Vosvos Resimli İsme Özel Çift Saatleri

fiyatlar
Vosvos figürü, sevgilinizin ismi ve sizin isminiz ile tasarlanan bu şık saatler göz kamaştırıcı bir görünüme sahiptir. Yalnızca size ve sevgilinize özel bir hediye vermek için bu anlamlı saatleri tercih edebilirsiniz. Bu şekilde kişiye özel anlamlı bir hediye ile sevgilinizi oldukça sevindirebilirsiniz. Çiftler için bu tarz anlamlı hediyeler oldukça önemlidir. Birbirlerini sevdiklerini ve değer verdiklerini bu hediyeler ile belli eden birçok çift vardır. Bu tarz anlamlı hediyeler özellikle doğum günlerinde ve yıl dönümlerinde tercih edilmektedir. Bu şık Vosvos figürlü saat üzerinde aynı zamanda isim yazılmaktadır. Böylelikle hediye kişiye özel bir hale gelmektedir. Üzerinde isminin yazılı olduğu bir saati kullanmayı herkes ister. Saatler oldukça güzel el işçiliği ve baskı ile üretilmektedir. Özellikle baskı konusunda endişe eden birçok kişi bulunmaktadır. Ancak kaliteli baskısı ile oldukça kaliteli bir görünümde oldukça uzun süre kullanılabilmektedir. 

9. İsme Özel Romantik Çift Saatleri

fiyatlar
Saate her baktığınızda sevgiliniz ne kadar sevdiğinizi ve ona bunu hatırlatacak bir hediye etmek isteyen kişi iseniz bu kombin tam size göre. Anlamlı ve kişiye özel hediyeler sevgililer için oldukça önemlidir. Birçok kişi bu tarz hediyeleri seçerken romantik ve güzel olmasına dikkat eder. Sevgililer için alınan hediyeler oldukça uzun zaman boyunca saklanmaktadır. Bu nedenle kaliteli, şık ve anlamlı olmaları fazlasıyla önemlidir. Hediyeler zaten karşınızdaki kişiyi mutlu etmek için alınmaktadır. Bu nedenle sıradan hediye seçmek oldukça bencillik olur. Bu gibi durumlarda sevginizi ve ona karşı olan duygularınızı belli edecek hediyeler her zaman çok daha fazla beğenilmektedir. Bu özel hediye üzerinde isimler, tarih ve seni çok seviyorum yazısı bulunmaktadır. Aynı zamanda oldukça şık bir kalp figürü bulunmaktadır. 

10. King And Queen İsme Özel Çift Saatleri

sevgililere özel kol saati
fiyatlar
Uyumlu ve birbirlerini seven çiftler için oldukça güzel bir seçim olabilir. King and Quenn çift saatleri tasarım olarak kusursuzdur. Oldukça kaliteli baskı ve sağlam bir kalıp ile üretilmiştir. Görenleri kendine hayret bıraktıracak güzellikte ve anlamda bir hediyedir. King kelimesi Kral anlamına gelirken Quenn kelimesi de Kraliçe anlamına gelmektedir. Erkek ve kadın için oldukça anlamlı bir hediyedir. Doğum günlerinde, yıl dönümlerinde ve hatta sıradan günlerde sevgilinizi mutlu etmek ve onu sevdiğinizi belli etmek için oldukça güzel bir tercih olacaktır. Kral ve Kraliçe taçlarının figürleri de saatlerde yer almaktadır. Saatin en alt kısmında ise isimler yazmaktadır. Bazı kişiler bu saatleri kollarına takarak sürekli sevdiklerini hatırlamakta bazıları ise uzun zaman boyunca hatıra olarak saklamaktadır. Her iki türlüde bir hediyenin en anlamlı ve en güzel halini almaktadır. 

11. Kişiye Özel Last Ottoman Kol Saati

fiyatlar
Osmanlı İmparatorluğu oldukça uzun bir zaman boyunca hükümdarlığını sürdürmüştür. Batılılar tarafından Ottoman ismi ile bilinmektedir. Osmanlı’ya karşı birçok kişi çok ayrı hisler beslemektedir. Sevgilinizde bu konuda hassas ise ona bu sevgisini daha da pekiştirecek ve sürekli hatırlatacak özel bir saat hediye edebilirsiniz. Sevgilinizi sevdiğinizi ve onu düşündüğünüzü bu şekilde anlamlı hediyeler ile ifade edebilirsiniz. Birçok kişi bu tarz anlamlı hediyeler ile sevgililerini sevdiklerini ve değer verdiklerini belli etmektedir. Oldukça güzel baskı kalitesi ile üretilen bu saat erkeklere göredir. Sevgilinizi dünyanın en mutlu insanı yapmak için alabileceğiniz en güzel hediyelerden birisidir. Doğum gününde, sevgililer gününde, yıl dönümünde ve normal bir günde onu mutlu etmek için bu hediyeyi sevgilinize verebilirsiniz. Yüzündeki tebessümü görünce ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı anlayacaksınız. Kişiye özel olarak üretilen saatler her zaman için çok daha fazla beğeni ile karşı karşıya kalmaktadır. Last Ottoman kol saati erkekler için özel üretilmiş bir yapıya sahiptir. Bir erkek için saat en önemli aksesuarlar arasında yer almaktadır. 

Yorum Gönder

 
Top