z El Emeği Doğum Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevip değer verdiğiniz kimselerin doğum günü için birbirlerinden etkileyici el yapımı hediyeler görmeye ne dersiniz? Babanız, sevgiliniz, kuzenleriniz, ablanız, halanız, dayınız, anneniz, arkadaşlarınız ya da akrabalarınız. Değer verdiğiniz tanıdıklarınızı bu en güzel ve en mutlu gününde şımartmak isterseniz kendisine özel bir şeyler yapabilirsiniz. Daha evvel kimsede olmayan ve olmayacak bir şey. E, bu da sizlerin el emeği hediyeleriniz ile olabilecektir. Herkesin tarzına ve beğenisine uyacak olan bu yaş günü hediyeler tamamen sizlerin el yapımınız olacak. Dükkanlardan hazır ürünler satın almayı düşünmeyerek el emeği üreteceğiniz hediyeler sevdikleriniz için çok daha anlamlı olacaktır. Hediyede maddiyat yerine manevi unsurlar size özel daha önemliyse bu hediye fikirlerine muhakkak göz atmalısınız. El emeği yaş günü hediye önerileri sevdiklerinizin çok memnuniyetini kazanacak. Daha evvel el emeği bir hediye yapmayı tecrübe etmediyseniz hiç endişelenmeyin. Zira bu hediyeler herkesin yapabileceği tarzda oldukça kolay önerilerden oluşmakta. Bu nedenle size en basit gelen ve sevdiklerinizin en hoşlanacağı türden armağanları seçerek bir an evvel yapım aşamalarına geçseniz iyi edersiniz. El emeği doğum günü hediyeniz bu zamana kadarki verdiğiniz en özel hediye olacaktır. Yaş günü partilerinde merkezi olmaya hazırlıklı olun. El emeği hediyeleriniz çok fakat adından söz ettirecek. Haydi harekete geçelim. 

1 - El Emeği Çay Çelengi 

El Emeği Çay Çelengi
el yapımı doğum günü hediyesi
Özellikle kış aylarında bitki çayları olmazsa olmaz. Her bitki çayının ayrı bir faydası şifası var. Hal böylesi olunca evdeki bitki çayları kombinasyonu de her geçen gün artmakta. Bu nedenle sevdikleriniz için güzel bir çay çelengi yapmayı düşünebilirsiniz. Bu çelenk çok fakat çok faydalı. Gören herkesin dikkatini çekecek olan bu armağanı yapmaksa bir hayli sıradan. Ilk önce yapmanız gerekli çelenge koyacağınız sayı kadar çeşitli bitki çayları almak. Sonrasında bu çayları bir mandal suretiyle daire şeklinde dizin ve bitti. Çay çelengi eş, dost, akrabalarınıza armağan edilmek üzere hazır. Bu zamana kadarki en özel yaş günü hediyesi vermeye hazırlıklı olun. Bu hediyeniz yaş günü sahibinin olduğu kadar herkesin çok memnuniyetini kazanacak. Sevdikleriniz bu hediyeniz sayesinde kışı hastalıksız ve rahat bir şekilde geçirebilecekler. Haydi bir an evvel hazırlanmaya başlayın. Sevdiklerinizin sağlığı sizlerin ellerinizde. 

2 - Kolay Yapılabilen Deri Kılıf Çanta. 

Kolay Yapılabilen Deri Kılıf Çanta.
bayan sevgiliye el yapımı doğum günü hediyesi
Yaş günü hediyesi eş, dost, akrabalarınıza havalı bir deri kılıf çanta armağan etmek çok güzel bir fikir. Içine ufak tefek objelerini koyabileceği bu çanta çok kullanılabilirliği yüksek olacağı kesin. Bu kullanılabilirliği yüksek armağanı kendi el emeğiniz ile tasarlamak çok anlamlı olacak. Yaş günü hediyesi eş, dost, akrabalarınıza el emeği hediyeler vermek onları çok daha sevindirecektir. Deri kılıf çanta hazırlanması ise bir hayli basit ve pratik. Birkaç dikiş işlemi ile rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. olsun istiyorsanız içine birkaç şekerleme ya da notlar bırakabilirsiniz. En özel yaş günü hediyesi sizinki olacak. 

3 - Erkek Sevgiliye El Emeği Baş Harfli Atkı 

Erkek Sevgiliye El Emeği Baş Harfli Atkı
erkek sevgiliye el yapımı doğum günü hediyesi
Kış aylarının olmazsa olmaz takılarından bir tanesi de tereddütsüz atkılardır. Soğuk havalarda ısınmamızı sağlayan atkıları eş, dost, akrabalarınıza armağan etmek bir hayli düşünceli bir tavır. Ancak bu atkıyı kendi el emeğiniz ile örmek ise çok daha düşünceli ve anlamlı. Çok kolaylıklla örebileceğiniz yün atkıları daha da özel kılmak için hediye edebileceğiniz kişinin baş harfini işleyebilirsiniz. Ona özel hazırlayacağınız bu atkı sevdiklerinizi çok sevindirecek. En özel yaş günü hediyesi neden sizinki olmasın? biraz el yapımı ve uğraş ile ortaya şahane bir atkı çıkartabilirsiniz. Üstelik bir hayli uygun bir maliyetle. Sevdiklerinizi şımartmak isterseniz bu hediye diy projesini muhakak deneyimlemelisiniz. 

4 - Desenli El Emeği Duş Perdesi.

Desenli El Emeği Duş Perdesi.
kocaya el yapımı doğum günü hediyesi
El emeği yaş günü armağanları hazır armağanlardan çok daha ilgi çekici ve anlamlı. Esasen bundan böyle el emeği hediyeler çok daha gözde. Bu nedenle siz de eş, dost, akrabalarınıza çok kullanılabilirliği yüksek bir el emeği hediye yapmayı deneyebilirsiniz. Yeni eve taşınan bir arkadaşınız varsa işlemeli duş perdesi çok güzel bir hediye olacak. Duşa kabine seçenek olarak kullanabilir bu duş perdesi sizlerin el emeğiniz ile oluştuğu için çok fakat çok anlamlı olacak. Eş, dost, akrabalarınıza alabileceğiniz en özel armağanı vermek amacıyla hazırlıklı olun. Bu duş perdesi gören herkesin çok memnuniyetini kazanacak. Biraz dikiş bilgisi ile üstesinden rahatlıkla gelebileceğiniz hediye DIY projesine bir an evvel başlasanız iyi edersiniz. 

5 - El Yapımı  Sürpriz Instagram Kartları. 

El Yapımı  Sürpriz Instagram Kartları.
kız arkadaşa el yapımı doğum günü hediyesi
Son yıllarda şipşak fotoğraf makineleri bir hayli gözde. Ufak ebatlarda çıkan ve instagram fotoğraflarına benzetilen bu fotoğrafları eş, dost, akrabalarınıza yaş günü hediyesi hediye verebilirsiniz. Birlikte çekildiğiniz fotoğrafları çıkartarak güzel bir albüm hazırlayabilir ya da onları bir çerçeveye koyabilirsiniz. Hatta fotoğrafların arkasına güzel notlar yazarak hediyenizi daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. Mağazadan sipariş vereceğiniz maddi bir hediye yerine el emeğiniz ile hazırlayacağınız bu manevi hediye çok daha güzel olacaktır. Sevdikleriniz hazırladığınız bu armağana bayılacak. 

6 - DIY Kumaş Anahtarlık.

DIY Kumaş Anahtarlık.
erkek arkadaşa el yapımı doğum günü hediyesi
El emeği yaş günü hediyesi yapmak isteyenler için şahane bir hediye diy önerimiz var. Rengârenk kumaş anahtarlıklar eş, dost, akrabalarınıza alabileceğiniz en ufak fakat manevi değeri yüksek hediye neden olmasın. Bir hayli sıradan ve pratik bir şekilde yapabileceğiniz bu anahtarlıklar herkesin çok memnuniyetini kazanacak. Ayrıca işi daha ileri boyuta götürerek anahtarlığın üzerine hediye vereceğiniz kişinin baş harfini de dikebilirsiniz. Kişiye özel hazırlayacağınız bu anahtarlık hem çok anlamlı hem de çok kullanılabilirliği yüksek. Her daim anı olarak saklanacak bu anahtarlık sayesinde sevdikleriniz ile ilişkilerinizi daha da kuvvetlendirmeniz mümkün. 

7 - Kalp Şeklli Fırın Tutacağı. 

Kalp Şeklli Fırın Tutacağı.
anneye el yapımı doğum günü hediyesi
Sıradaki hediye DIY projemiz bayanları bir hayli ilgisini çekecek. Zamanının çoğunu mutfakta geçiren kadınlar için kalp şeklindeki fırın tutacağı bir hayli güzel bir hediye olacak. Hele ki kendi el emeğiniz ile oluşuyorsa çok daha güzel ve anlamlı. Isı geçirmez bir kumaş türü ile zorlanmadan hazırlayabileceğiniz bu fırın tutacağı en özel yaş günü hediyelerinden bir tanesi olacak. Hediye ettiğiniz kişi mutfakta her vakit geçirdiğinde sizleri anacak ve minnet duyacaktır. Kalp şeklindeki olması da onu ne kadar sevdiğinizin sembolik bir göstergesi olabilir. Kız arkadaşınız anneniz ya da hayat arkadaşınız. Her bayan böylesine güzel el emeği bir armağanı hak ediyor. 

8 - Babaya Özel El Yapımı Desenli Kravat

Babaya Özel El Yapımı Desenli Kravat
babaya el yapımı doğum günü hediyesi
Kadınlara özel hediye DIY projesi düşündüysek beyleri de unutmadık elbette ki. Desenli kravat erkek arkadaşlarınız ya da babanıza şahane bir yaş günü hediye önerisi. Biraz dikiş bilgisine sahipseniz bu desenli kravatları çok kolaylıkla yapabilirsiniz. Değişik kumaşlar ve desenler kullanarak birden çok da yapmanız mümkün. Sevdiğiniz erkeğe alabileceğiniz en özel yaş günü hediyesi kendi el emeğiniz ile oluşandır. Bu nedenle bu şahane kravatları yapmak için bir dakika dahi zaman kaybetmeyin. Gören herkes çok bayılacak ve tüm ilgileri üzerine toplayacak. 

9 - Kolay Bir Proje - El Yapımı Harfli Kupa Bardaklar. 

Kolay Bir Proje - El Yapımı Harfli Kupa Bardaklar.
sevgiliye el yapımı doğum günü hediyesi
Sokağa çıktığınızda büyük bir olasılıkla her mağazada karşınıza çıkan harfli kupaları kendi el emeğiniz ile oluşturmak düşünür müsünüz? eş, dost, akrabalarınıza yaş gününde hediye edeceğiniz bu harfli kupalar hem çok kullanılabilirliği yüksek hem de çok havalı. Hediye edebileceğiniz kişinin baş harfini kupa bardağına baskı yapmaksa bir hayli basit. Bunun için harfli şablonlardan yardım almayı düşünebilirsiniz. Rahatlıkla çıkmayan asetat kalemlerinden kullanmanızda da yarar var. Ona özel hazırladığınız bu kupa bardağını eş, dost, akrabalarınıza hediye ettiğinizde ne kadar sevineceklerini göreceksiniz. Bu kupa bardaklarında çay kahve içmek bir hayli keyifli olacak. 

10 - El Yapımı Cep Telefonu Kılıfları 

El Yapımı Cep Telefonu Kılıfları
arkadaşa el yapımı doğum günü hediyesi
Listemizin son sırasında çok tatlı ve kullanılabilirliği yüksek hediye diy projesi var. Hemen hemen herkeste yer alan cep telefonlarını kullanmak kadar korumak da çok önemli. Çantaya koyarken ya da şarj ederken faydalanılabilecek cep telefonu kılıfları eş, dost, akrabalarınıza alabileceğiniz en kullanılabilirliği yüksek armağanlardan bir tanesi. Bez kumaşlardan yapabileceğiniz cep telefonu kılıflarını telefonun boyutunu dikkate alarak yapmanızda yarar var. Hediye edebileceğiniz kişi bayansa daha renkli kumaşlar erkekse daha koyu renkli kumaşlar değerlendirebilirsiniz. El emeği cep telefonu kılıfları gören herkesin çok hoşuna gideceği kesin.

Yorum Gönder

 
Top