z Ateşli Görevler Oyunu | En iyi Hediye Fikirleri

erotik oyunlar
Çiftler için bir yerden sonra ilişkinin monoton devam etmesi kaçınılmaz olur. Eğer siz de aşk yaşamınızda heyecanın artık yavaş yavaş ortadan kalktığını görüyorsanız, buna daha fazla kayıtsız kalmamalısınız. İşte size rutin giden ilişkinizi tatsız tuzsuz olmaktan kurtaracak Ateşli Görevler Oyunu! İçerisinde 50 adet erkek, 50 adet kadın için olmak üzere toplam 100 adet erotik görevler bulunan Ateşli Görevler Oyunu ile ilişkinize taptaze bir soluk getirebilirsiniz. 100 adet erotik görev bulunan her bir erotik görev kartında son derece kışkırtıcı cinsel içerikli görev mesajları yer alıyor. Ayrıca ürün kutusu içerisinde bir de karanlıkta bile parlayabilme özelliğine sahip Kamasutra pozisyon kartları bulunuyor.
erotik oyunlar
fiyat bilgisi
Cinsel yaşamınızı eğlenceli oyunlarla hareketlendirmek ve gecelerinizi renklendirmek için siz de Ateşli Görevler Oyunundan vakit kaybetmeden yararlanabilirsiniz. Partnerinize sürpriz yapmak istediğiniz tüm özel günlerinizde sevgililer günü, yıldönümü veya yılbaşında (ki bu günlerin başında bizim aklımıza özellikle de yılbaşı gecesi geliyor.) Ateşli Görevler Erotik Kutusu heyecan verici bir hediye olma özelliği ile sevgilinizi büyüleyeceksiniz.
ateşli görevler erotik oyun
Seksi Ateşli Görevler Oyunu, şık kutusu ve heyecan verici erotik oyunlarıyla hem size, hem de partnerinize aşk yaşamınızı canlandıracak soluksuz bir eğlence vaat ediyor. 

Peki Erotik Görevler Oyunu Nasıl Oynanıyor?


Ateşli görevler oyun kutusu içerisinde toplam 100 adet çiftlere yönelik olarak erotik görev yükleyen mesajlar ve 2 adet karanlıkta parlayan Kamasutra Cinsel Pozisyon Zarları bulunmaktadır. Oyunun oynanması ise oldukça kolay. Bu tutkulu oyun şöyle oynanmaktadır;

*** Siyah renkte olan görev kartları erkek içindir. Kırmızı renkte olan görev kartları ise kadın içindir. Çiftlerden erkek veya kadın, kendi cinsine uygun olarak 50 Adet görev kartları içerisinden bir gelişi güzel bir kart çekiyor. Kartın arkasında yazılı olan görevi ise eksiksiz bir şekilde partneri üzerinde deniyor veya yerine getiriyor.

*** Görevini başarıyla tamamlandıktan sonra, sıra bu kez diğer partnere geliyor. O da kendi cinsine uygun olarak görev kartları içerisinden bir kart çekiyor ve şartsız koşulsuz bu görevi harfiyen yerine getiriyor. 

Gördüğünüz gibi bu heyecan verici oyunu oynamak hayli basit. Gecelerinizi hareketlendirmek, sevgilinize sürpriz yapmak veya heyecan verici aşk oyunları oynamak için siz de bu güzel oyunu hemen denemeye başlayabilirsiniz. 

Ateşli Görevler Oyunu

Ateşli Görevler Oyununu Kapalı Kutu İçerisinde Sipariş Edebilir miyim?


Bu sıra dışı ürünle ilgili olarak belki de en fazla merak edilen konu, sipariş verilmesi halinde gizli olarak kutu içerisinde gönderilip gönderilmeyeceği sorusu olmaktadır. Hiç merak etmeyiniz, erotik görevler oyununu sipariş verdiğinizde, 3. kişiler kutu içerisinde ne olduğunu asla bilemezler. Ürün, ayrıca çift oluklu Sipariş etmeniz halinde kapalı kutu içerisinde güvenli bir şekilde adresinize gönderilecek olan bu emsalsiz ürün partnerinize hoş bir sürpriz olacaktır.
erotik aşk oyunu

Yorum Gönder

 
Top