z Sevdiğini Kendine Nasıl Aşık Edersin? | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliyi aşık etirme
Maalesef hepimiz, yaşamımızın bir dönemde de olsa hastalıklı bir ruh haline bürünebiliyoruz. Hastalıklı ruh halimizin, zihnimize gönderdiği mesaj işe şu şekilde oluyor:

-‘Sen onu çok seviyorsun. O seni sevse de sevmese de bir şekilde yanında olmalı. Ve sen bunu başarmalısın.’

İşte bu hastalıklı düşüncenin ilerlemesi ile birlikte kendimizi hacılarda, hocalarda bulabiliyoruz. Sevgiliyi kendine aşık etme büyüsü, sevdiğini geri getirme büyüsü gibi… Daha birçok gerçekliği mümkün olmayan çözüm yollarında kendimizi düşüp kalkarken buluyoruz. Aslında tek yapmamız gereken sakinliğimizi korumak ve neyi niçin istediğimizi doğru olarak analiz ederek güçlü bir arzu ile isteklerimizi evrene gönderebilmektir.

Sevdiğimizi Doğal Yollarla Kazanma

bir erkeği kendine aşık etme
Öncelikle bizim sevdiğimiz insanın neden bizim yanımızda olmadığını ya da olamadığını bir düşünelim. Kesinlikle aramızda bir enerji ve frekans farklılığının olduğunu göreceksiniz. Örneğin belki o kişi stresini gezip tozarken atabiliyor iken siz tam tersi, kendi kabuğunuza çekilip olup bitene kulağınızı kapatmayı tercih ediyor olabilirsiniz. İşte olaylara verdiğimiz bu tepkileri bizleri sevdiklerimiz ile bir ayrıma götürebilir. 
sürpriz hediyeler
fiyat bilgisi
İşin en ilginç yanı ise şudur. Sevdiğiniz kişi aslında hayatınıza girdiğinde belki de hayatınızda olan kişinin hiç de sizin sevip, ömrünüzün kalanını birlikte yaşamak istediğiniz kişi olmadığını anlayabilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu ise sevdiğiniz insanı kazanıp da aslında istediğiniz insanın o olmadığını anlamak ile zaman geçirmediğiniz ve bu yıkımı yaşamadığınız için kendinizi şanslı hissetmelisiniz. 

Gerçekten objektif olarak ikinizin yaşantısına baktığınızda aslında birbirinizi mutlu edememek adına hiçbir engel göremiyorsanız o zaman aşk büyüleri konusunu bir kenara bırakın. İşin gerçek yanına dönün. Sevdiğinizi doğal yollarla kazanmak inanın hiç de zor değil.

Ortak Zevklerinizi Ortaya Koyun

bir kızı kendine aşık ettirme
Sevdiğiniz kişinin sizinle ortak olan zevklerini gözlemleyin ve bunları ortaya koyun. Bu adımı ona sunacağınız hediyeler ile yapabilirsiniz. Mesela; sevdiğiniz erkek tam bir futbolkolik ise, ve sizin de onun sizden ayrı olarak kurduğu bu dünyaya izin verme gibi bir yeteneğiniz var ise hemen ona taraftarı olduğu takımın maç biletini satın alıp hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Onun için gayet önemli olan bir aktiviteyi desteklediğinizi hissetmek, ona da sizinle bir hayat kurmayı tekrar düşündürecektir. 
sevgiliye sürpriz hediye
fiyat bilgisi
Hediyeleriniz ile birlikte aslında hediye sahibine çok gizli ve özel mesajları yollama fırsatınızın olduğunu unutmayın. Özel gün için hediye alabileceğiniz gibi sıradan bir günde de sevdiğinizin karşısına geçip ona özel olarak seçtiğiniz hediyeyi verebilirsiniz. Hatta boşlukta olduğu, kimsenin onu anlamadığını düşündüğü bir günü yakalarsanız onu ne kadar da iyi anladığınızı düşünerek size yakınlaşması oldukça büyük bir olasılık olarak karşınıza çıkacaktır. 

Olduğunuz Gibi Olun

aşık nasıl edilir
Siz birini körü körüne istediğinizde, o kişi elbette ki kendinize çekebilirsiniz. Onunla iyi anlaşmaya çalışarak ve onu anlayarak yaklaştığınızda, sizin için ters olan davranışlarını görmezden geldiğinizde herkesle anlaşabilirsiniz. Ama ya sonrasını düşündünüz mü? Bu işkenceye yaşamınızda ne kadar katlanabilirsiniz? 
bir erkeği aşık etme
Gülmekten ve çılgınca eğlenmekten zevk alıyorsanız asla o istiyor diye duygularınızı arka planda saklamayın. Neyseniz o olun. Sizin sevdiğiniz de sizi, siz olduğunuz için seviyor ve sizinle zaman geçirmekten hoşlanıyorsa işte o zaman masallardaki mutlu çift olabilirsiniz. 

Ne İstersen Onu Yaşarsın. Ne İstediğine Dikkat Et.

erkeği kendine aşık ettirme
Dünyamızda hiçbir enerji vardan yok olmaz ve yoktan da var olmaz. Bu kanıtlanmış ve bilimin de kabul ettiği bir düşünce değil mi? O zaman bizim gerçekten kalben istediğimiz ve odaklanarak arzuladığımız her şey aslında vardır. Eninde sonunda, günün birinde o isteğimiz bizi bulabilecektir. Tabi, yeterince kalpten ve yüreğimizin derinliklerinden istemişsek.
hediye
fiyat bilgisi
İşte bu sebepten dolayı kesinlikle sevdiğinizi kendinize aşık etmek için büyülere ihtiyacınız yok. Asıl büyü ve asıl güç beyninizin ta kendisi. Onu iyi analiz edin, iyi yönlendirin ve size sunacağı sürprizlere her daim hazırlıklı olun. Zamanla imkansız ya da mucize denen şeylerin bile elde edilebilir olduğunu bizzat yaşayarak deneyimleyebileceksiniz. Kişisel koçluk eğitimlerimin diğer derlemelerini zaman buldukça sizlerle paylaşacağım. Umarım hayatımızdaki sevgi seline artık direnç göstermek yerine onunla ahenk içerisinde dans etmeyi başaranlardan oluruz. Sağlıcakla ve esenle kalın sevgili okuyucularım.

Yorum Gönder

 
Top