z İddialı Yılbaşı Hediye Seçenekleri | En iyi Hediye Fikirleri

Bir yılbaşı daha geldi… 2018 yılını geride bırakmaya neredeyse sayılı günler kaldı. Sayılı günler kalınca herkes sevdikleri için özel bir hediye arayışına geçmeye başladı. Yeni yıla girerken sevdiklerinin mutlu olmasını isteyen kişiler kendilerini hediye telaşı içerisinde buluyor. Peki kimin için nasıl bir hediye almak gerekiyor?

yılbaşı hediyesi

Sonsuz Aşkımız 3D Led Gece Lambası


Tüm sevdiklerinizi kafanızda sıraladığınız zaman aileniz, sevgiliye hediye, eşiniz ve dostlarınız için ayrı ayrı hediyeler almak isteyebilirsiniz. Bu konuda da kafanız bir hayli karışmış olabilir. Kime nasıl bir hediye almanız gerektiğini bilemeyebilirsiniz. En güzel yılbaşı hediyeleri denilince akla birden çok hediye fikri gelebilmektedir. Fakat siz hem bütçenizi korumak hem de unutulmayacak, daima kullanılabilecek bir hediye vermek istiyorsanız bu konuda en doğru kararı veremiyor olabilirsiniz. 

yılbaşı hediyesi ne alınır

Ateşli Görevler Oyunu


Karar vermekte zorlanıyorsanız, endişe etmeyin! Sizler için herkese özel olarak tercih edilebilecek hediye fikirlerini araştırdık ve bir liste hazırladık. Bu listeyi inceleyerek sevdikleriniz için hangi tarzda hediye alabileceğinizi bulabileceksiniz.

yeni yıl hediyeleri

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Özel günlerde hediye almak ve vermek herkesin hoşuna giden bir durumdur. Lakin önemli olan kişisine göre özel bir hediye almak ya da yapmaktan geçmektedir. Özel hediyelik eşyalar vitrinlerine bakıyor, inceliyor olabilirsiniz. Bu tip özel günlerde “kişiye özel” hediyeler tercih etmenizde fayda olacaktır. Tamamen isme ve kişiye özel olarak hazırlanan hediyeleri Hediyemen Mağazasında bulabilirsiniz.

yılbaşı hediyeleri

Roma Rakamlı 2'li Sevgili Bileklikleri


Babanız için satın alacağınız kişiye özel hediye, erkek arkadaşınız için uygun bir hediye olmayabilir. Bu nedenle hediye seçimi yaparken babama bunu aldım, erkek arkadaşıma da aynısından alayım demeyin. Herkes için özel bir hediye bulmaya özen gösterin.

en güzel yılbaşı hediyeleri

Hediye Yapılmalı mı Alınmalı mı?


Hediye fikrinize karar vermeden önce özel günlerde birçok kişinin takılıp kaldığı sorulardan birisi el yapımı hediye mi olmalı yoksa özel bir hediye mi alınmalı sorusu olmaktadır. Bizler el yapımı hediyelerin daha anlamlı olduğunu düşünerek, satın alınan bazı hediyelerin de oldukça özel anlamlar taşıdığını belirtmek isteriz. 

erkeğe yılbaşı hediyesi

Erkeğe Exclusive Hediye Seti


Eğer kendi el emeğinizi ortaya koymak, sevginizi katarak kendi çabalarınızla bir hediye yapmak istiyorsanız el yapımı hediyelik ürünleri tercih edebilirsiniz. Fakat sevdiğiniz kişinin hayalindeki hediyeyi elinizle yapmanız mümkün değilse, satın alarak hediye etmeniz gerekiyorsa hediyenizi kişiselleştirecek metotlar bulmanızı önermekteyiz. Bu noktada da devreye kişiye özel hediyeler girmektedir. 

yılbaşı hediye seçenekleri

Nostaljik Oyuncaklar Hediye Sepeti


Kişiye özel hediyeler son zamanlarda en çok tercih edilen ve satın alınan hediye modelleri arasındadır. Birçok kişi dükkan dükkan gezmek yerine internet üzerinden kişiye özel tasarım yaptırabilecekleri ürünler tercih etmektedirler. Bu nedenle hediye satın alacaksınız internet sitemizde yer alan kişiye özel hediyelik ürünler kısmına bakmanızı ve incelemenizi öneriyoruz.

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Yeni Yılımız Kutlu Olsun Aşkım Yastık


Türkiye’nin her noktasından siparişlerinizi verebileceğiniz sayfamızda güvenilirliğin ön planda tutulduğunu hatırlatmak ve müşteri memnuniyetini daima önemsemiş olduğumuzu da dile getirmek isteriz.

eğlenceli yılbaşı hediyeleri

Erotik Görev Çarkı


Kalıcı sevginin tek adresi yuvanız, eviniz, ailenizdir. Bu nedenle sevginizi her daim yanlarında hissedebilecekleri bir hediyeyi aile bireyleriniz için satın alabilirsiniz. Günümüzde oldukça şık ve modern izler taşıyan kişiye özel hediyeler yapılmaktadır. Üstelik bu hediyeler oldukça kullanışlı da olabilmektedir. Bu nedenle aile bireylerinize hediye tercihi yaparken kullanışlılık ve sevginizi gösteren hediyelerin ön planda olması gerektiğini unutmayın. 

Sevgililere Özel Elips Kol Düğmeleri

Babanıza İsme Özel Kol Düğmesi Hediye Edin


Anneleriniz için hediye seçimi yaparken kişiye özel mutfak önlükleri, çantalar, cüzdanlar, gözlük kılıfları, makyaj çantaları veya annenizin seveceği şekerlemelerden oluşan bir kavanoz tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda annenizin meslek grubuna uygun kişiye özel hediyeler de tercih edebilirsiniz. Örneğin anneniz bir öğretmense onun için kalemlerden oluşan ve isminin yazılı olduğu bir duvar saati hediye edebilirsiniz. Yılbaşı temalı duvar saatleri de oldukça ilgi çekici ürünlerdir. Bu hediyeyi de tercih edebilirsiniz.

eğlenceli yılbaşı hediyeleri

Doğruluk ve Cesaret Erotik Oyun


Babanız için yapacağınız hediye tercihi ise cüzdan, çanta, saat modelleri olabilmektedir. Ofis ortamında çalışan bir babanız varsa kişiye özel büro ve ofis ürünlerini tercih edebilirsiniz. Örneğin babanızın isminin yazılı olduğu bir isimlik, masanın üzerinde oldukça şık duracaktır ve o hediyeyi baktıkça aklına siz geleceksiniz. 

bayana yılbaşı hediyesi

925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye


Abi, abla ve kardeşler için ise hayallerindeki hediyeyi canlandıracak hediyeler tercih edebilirsiniz. Kardeş sevgisini yansıtan kupa bardaklardan satın alabilirsiniz. Üstüne de fotoğraflarınızın baskısını yaptırdınız mı tamamdır! Kardeş sevgisi denilince akla ilk olarak paylaşma duygusunun geldiğini de sizlere hatırlatmak isteriz. Kardeşlerinizle ortak bir şekilde kullanabileceğiniz hediyeler seçmenizi sizlere öneriyoruz. 

Canım Arkadaşım Kartları

Canım Arkadaşım Kartları


Örneğin yeni bir oyun satın alabilir ve birlikte oynayabilirsiniz. Yeni filmler, kitaplar alabilir birlikte izleyebilir ve okuyabilirsiniz. Önemli olan kardeşlerinizle birlikte zaman geçirmenizi sağlayacak hediyeleri tercih etmeniz olacaktır. Bu nedenle hediye seçimleri yaparken bu tip ürünleri kafanızda listenin başına koymalısınız.

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Sevgili İçin Yeni Yıl Hediye Seçimi


Sevgiliniz için hediye seçimi yaparken hobilerini, sevdiği ve sevmediği şeyleri dikkate almanız gerekiyor. Aynı zamanda birlikte yapmaktan zevk aldığınız aktiviteleri de ön planda tutarak hediye seçiminizi o şekilde gerçekleştirmelisiniz. Hediyenizin hem romantik bir anlam taşıması hem de sevgilinizin yüzünde tebessüm oluşturabilmesi için özel bir hediye hazırlayabilir ya da satın alabilirsiniz. 

yılbaşı hediyesi sevgiliye

Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı


El yapımı hediye fikirleri satın alınan hediyelere nazaran daha anlamlı ve değerlidir. Bu nedenle sevgiliniz için hediye satın almak yerine bu yılbaşına özel olarak kendi el emeğinizi ortaya çıkaran bir hediye hazırlayabilirsiniz. Örneğin el yapımı bardaklar hazırlayabilir, aşk kavanozları tasarlayabilir, sevginizin lezzetini alan çikolatalar yapabilirsiniz. 

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Çiftlere Özel İsim Yazılı Oyuncak Ayıcık


Birlikte geçirdiğiniz tüm zamanları kapsayacak bir hatıra kutusu hazırlamanızı sizlere tavsiye etmekteyiz. 2018 yılı sevgilinizle birlikte nasıl geçti? Fotoğraflarınızın, şekerlemelerin ve küçük notların yer alacağı süslü bir kutu hazırlayabilirsiniz. Bu kutu sevdiğinizin oldukça hoşuna gidecektir bizlerden söylemesi.

arkadaşa yılbaşı hediyesi

El Yapımı Nostaljik Çivili Futbol Sahası


Bu konuda dostlarınızı mutlu etmek istiyorsanız yılbaşı için uzun zamandır istediği fakat alamadığı bir hediyeyi bulabilir ve arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Bu hediye onu fazlasıyla mutlu edecektir. Fakat bizler arkadaşlarınız için ortak bir şekilde kullanabileceğiniz hediyeler konusunda tercih yapmanız gerektiğini düşünmekteyiz. 

güzel yılbaşı hediyeleri

Dilek Tohumları


İkiz kahve ve çay bardağı tercih edebilirsiniz. Bir eşi sizdeyken, diğer eşi arkadaşınızda kalacak hediyeler tercih ederseniz dostluğunuzu ne kadar önemsediğinizi belirtebilirsiniz. Arkadaşlarınız için hediye seçimi yaparken daha çok komik ve orijinal ürünler tercih etmeye özen gösterin. Romantik hediyelerden kaçının. Çünkü karşınızdaki kişi sevgiliniz değil, arkadaşınız. Bunu unutmayın.

erkeğe yılbaşı hediyesi

Çalışan Sevdiklerinize Özel Hediyeler


Çalışan anne, babalar, sevgililer, eşler ve arkadaşlar için nasıl bir hediye tercih edilir diye düşünüyorsanız öncelikle onların günün büyük bir bölümünü iş yerinde geçirdiğini sizlere hatırlatmak isteriz. 

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Fotoğraflı Yılbaşı Çikolataları


Yani alacağınız hediye iş yerinde kullanabileceği bir hediye olmalıdır. Bu noktada babalarınız için gömlek ve kravat satın alabileceğiniz gibi anneleriniz için de şık bir çanta alabilirsiniz. Fakat hediyenizin manevi olmasını istiyorsanız tüm sevdikleriniz için el yapımı fotoğraf çerçevesi tasarlayabilirsiniz. Masalarının üzerinde sizlerden bir parça görmek onları fazlasıyla mutlu edecektir.

Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu


Aynı zamanda kişiye özel hediyeler de tercih edebilirsiniz. Örneğin kişiye özel masa saatleri tam da ofis çalışanlarına uygun bir hediyedir. Sürekli olarak oturarak çalışan bir sevdiğiniz varsa onlar için özel bir yastık hazırlayabilirsiniz. Bu sevgi dolu yastığa her yaslandıklarında hem rahat etmelerini sağlayabilir hem de akıllarına gelerek tebessüm ettirebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top