z İzmir’de Nerede Yılbaşı Kutlanır? | En iyi Hediye Fikirleri

izmirde yılbaşı
Yılbaşını Ege’nin incisi İzmir’de geçirmek istiyorsanız, sizlere yapabileceğiniz aktiviteler için öneriler sunmak istiyoruz. İzmir yılbaşı kutlamaları ve kutlama mekanları hakkında yaptığımız araştırma çerçevesinde sizlere edindiğimiz bilgileri aktaracak ve harika bir yılbaşı programı oluşturmanızda yardımcı olacağız.

1. Hilton İzmir

Hilton İzmir
Yılbaşı gecesinde eğlenmek istiyorum diyorsanız İzmir’in en ünlü otellerinden biri olan Hilton İzmir’de kutlamanızı yapabilirsiniz. Türkçe Pop müziğine ait yılın hit şarkılarıyla, latin müzikleriyle, eski 45’lik şarkılar ve Türk sanat müziği ile rock’n roll ve twistler dinleyip bütün gece durmak bilmeyen bir eğlencede kendinizi bulabilirsiniz. Özel yılbaşı menüsü de sunan mekanda kişi başı 200 TL’den başlayan fiyatlarla eğlenebilirsiniz.

2. Container Hall

Container Hall
Her yıl ünlü isimlerin canlı performans gösterdiği İzmir Container Hall mekanında keyifli bir gece geçirebilirsiniz. Dünyaca ünlü isimlerin de yer aldığı mekanın dekorasyonu ve kendine has Deep House ve Nu Disco müzik listeleri bulunmaktadır. Eğer güzel ve eğlenceli bir gece yaşamak istiyorum diyorsanız bilet fiyatları kişi başı 90 TL’den başlamaktadır. 

3. Kuşadası Kayhan Bey Otel 

Kuşadası Kayhan Bey Otel
Kişi başı fiyatların 190 TL’den başladığı Kuşadası Kayhan Bey Otel, İzmir’in en ünlü yazlık kesimlerinden birinde yer almaktadır. Dilerseniz konaklama imkanı da bulabileceğiniz bu otelde özel yılbaşı programları ve yılbaşı menüsü eşliğinde keyifli bir gece geçirebilirsiniz. Tatil yapmak istiyorum diyorsanız, keyifli bir hafta sonu planı için en ideal otellerden birisi olacaktır.

4. Mövenpick Hotel İzmir

Mövenpick Hotel İzmir
İzmir yeni yıl programları içerisinde unutulmaz bir yılbaşı gecesi eğlencesi sunan Mövenpick Hotel, sizlere çok özel bir yılbaşı gecesi planı sunmaktadır. Özel yeni yıl programları, özel yılbaşı menüsü eşliğinde lezzetli yemekleri ve gece sonundaki eğlenceleriyle bilinen bu mekanda ünlü isimlerin canlı performanslarını izleyebilirsiniz. 

İki ayrı farklı salon seçeneği sunan bu otelde, her bütçeye uygun yılbaşı programı sunulmaktadır. Şef Murat Yıldız tarafından beş aşamalı menünün sizlere sunulduğu mekanda kişi başı fiyatlar 250 TL’den başlamaktadır. 2019 yılının ilk dakikalarında keyifli bir mekan arıyorum diyorsanız mutlaka tercih etmelisiniz. 

5. Kuşadası Palm Wings Ephesus Resort

Kuşadası Palm Wings Ephesus Resort
Her yıl düzenlemiş olduğu yeni yıl programları ile kendisinden bahsettiren Kuşadası Palm Wings Ephesus Resort, sizlere iki gece üç günlük bir tatil programı sunmaktadır. Program içerisinde Kuşadası’nın en ünlü yerlerinden biri olan Şirince’yi de gezi eşliğinde sizlere veren bu mekanda harika bir yılbaşı tatili yapabilirsiniz. Otelin her şey dahil yılbaşı programı kişi başı 650 TL’den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. 

6. Swissotel Büyük Efes

Swissotel Büyük Efes
Swissotel Büyük Efes, 2019 yılı için şık bir başlangıç yapmak isteyenlere sunmuş olduğumuz bir mekandır. Keyifli ve şık bir mekana sahip olan bu otelde özel yılbaşı programları düzenlenmektedir. Ege mutfağının en lezzetli yemeklerini, mezelerini ve tatlılarını sunan menüsünü Baş Aşçı Wolfganf Goedl üstlenmektedir. Yılbaşı gecenizi renklendirecek müzikler ve danslar eşliğinde yılbaşı planınızda burada yer ayırtabilir, dilerseniz konaklama imkanı da bulabilirsiniz. İki farklı balo salonu sunan mekan her bütçeye uygun yılbaşı programları sunmaktadır. Çocuklar için mini club, Noel Baba, palyaçolar bulunmaktadır. Mekanın fiyatları ise kişi başı 450 TL’den başlamaktadır. 

7. Ooze Venue

Ooze Venue
After partyleri ile ünlü olan Ooze Venue’da ünlü isimlerin canlı performanslarını dinleyebilirsiniz. Yılbaşı gecesine saat 21:00’da başlayan bu mekanda özel DJ performanslarını dinleyerek ve dans ederek eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz. Sabah saatlerine kadar devam eden eğlence için mekanın kişi başı sunmuş olduğu fiyat 112 TL’den başlamaktadır.

8. Kaya İzmir Thermal Otel

Kaya İzmir Thermal Otel
Yılbaşı gala yemeğiyle birlikte ünlü isimleri ağırlayan bu mekanda eğlenceli ve keyifli bir akşama imza atabilirsiniz. Ünlü isimlerin canlı performansları eşliğinde dilerseniz konaklama ve tatil imkanını da bulabileceğiniz bu otelde kişi başı fiyatlar 199 TL’den başlamaktadır. 

9. Renaissance Hotel

Renaissance Hotel
Özel terasında özel bir gece geçirebileceğiniz İzmir Renaissance Hotel lezzetli atıştırmalıklarıyla dolu bir menü ile sizlere keyifli bir gecenin kapısını aralamaktadır. Skyfire Restaurant & Bar içerisinde hoş müzikler eşliğinde yılbaşı gecenizi tamamlayabilirsiniz. Bu mekanda yılbaşı gecesini kutlamak için kişi başı fiyatlar 160 TL’den başlamaktadır. Eğer konaklama yapacaksınız otel tarafından sizlere tatil programları da sunulmaktadır.
yeni yıl hediyesi

Yorum Gönder

 
Top