z Kadınlara 10 Güzel Doğum Günü Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

bayana alınabilecek doğum günü hediyeleri
Erkekler genellikle kadınları anlamak zordur derler. Aslında daha da zor olan konu, doğum gününde bir kadına seveceği bir hediyeyi nasıl ve nerede bulabilmekte saklıdır. Gerçekten de kadınlara hediye almak çok ama çok zor bir serüvendir. Bu serüveni birçok erkek hayatının çeşitli dönemlerinde test etmiştir mutlaka! Bayanlara doğum günü için hediye seçiminde bulunmak, ona beğendirmek ve kullanabileceği bir objeyi hediye olarak almak zorlayıcı konulardan biridir. Bir çoğumuz sevdiğimiz bir kadına en doğru hediye seçiminde bulunmak için, daha bir kaç ay öncesinde araştırmalar içerisine gireriz. Bilhassa kadına alınabilecek yaş günü armağanları ekseriyetle daha da zorlayıcıdır. Bunun en mühim sebebi ise hediye havuzunun epeyce ölçekli olmasıdır. Sevgiliniz için, eşiniz için, anneniz için, kız canınızdan çok sevdiğiniz kardeşinize veya arkadaşınız için özetle yaşamınıza kıymet katan o çok özel kişilere yaş günlerinde hediye seçerken hissettiklerinizi iyi iletecek tercihlere öncelik vermelisiniz. Bilhassa yaş günü armağanları sevgilinize alınacaksa tercih konularında çok daha itinalı davranmalısınız. Siz de bir çok kişi gibi bu mevzuda zorlananlardansanız 10 hediyeden oluşan bu çok özel listemiz size derin bir oh çektirecek.

doğum günü hediyesi bayana

Özel Kalp Kutusu İçerisinde Nefis Kişiye Özel Çikolatalar 


Kadına özel yaş günü armağanları almayı düşünüyorsanız en başta kalbini hedef alacak şeylere odaklanmak mantıksal olarak en doğru yoldur. Neyse ki kalp şeklinde tasarlanmış veya konusu itibariyle sevgi odaklı hediyeler bayanlar için modası eskimeyen ve sevgi mesajları ileten şeylerdendir. Hele bu tarz jestler çok özel birinden yani bir sevgiliden kendisine gelmişse oluşturacağı his bir basamak daha yukarı çıkıyor. Orijinal bir sunuma sahip bu özel kalp kutu, içerisindeki kişiye özel mesajlar ve fotoğraflarla enfes lezzette çikolatalardan oluşuyor. Bütün bu çikolataların merkezinde ise tamamen siz yer alıyorsunuz. Mesajların en özeli ise tam olarak bu çikolatanın üstünde yazıyor. İtinalı ve göz kamaştırıcı bir paketleme ile adresinize gönderilen kişiye özel kalp kutulu çikolatalar sevgilinizin yaş gününde kalbini bir kez daha kazanmaya hazırlıklı olun. 

bayana doğum günü hediyeleri

Sevgililere Özel Hediye Kol Saatleri 


Sevgiliniz için yaş gününde alacağınız hediye konularında karar veremiyorsanız kişiye özel sonsuzluk tasarımlı bu kol saatini kullanabilirsiniz. Bayan için en özel yaş günü armağanları ona kendini değerli hissettiren hediyelerdir. Bu anlamda kişiye özel olarak dizayn edilen kol saati ve benzeri türevdeki hediyeler kadınları kendilerini çok daha özel hissettirir. Sevgiliye hediye sonsuz aşk kol saati size özel olarak tasarlanıyor. Sipariş vermeniz halinde 2 adet erkek ve bayan için kol saati şeklinde gönderilecek olan bu romantik ürün kişiye özeldir. İçerisinde yer alan sonsuzluk simgesi ve isimleriniz bu ürüne çok daha zarif bir görünüm katmıştır. Hatta seçeceğiniz kol saati modellerine bağlı olarak fotoğraflar ve yazılarla hazırlatabileceğiniz sevgili saatleri uzun seneler kalıcılığını sürdürüyor. Sipariş vermeniz durumunda ürün adresinize şık hediye kutusunda gönderiliyor. Hem sizin hem de sevgilinizin adını saatin üstüne taşıyabilirsiniz.

Film Şeridi Tasarımlı Romantik Yastık

Film Şeridi Şeklinde Sevgili Yastığı


Modası eskimeyen bir diğer güzel ürün ise sevgilinizin üzerinde mışıl mışıl uyuyabileceği bu romantik yastık. Kişiye özel yastıklar özel günler için sevgililer tarafından en çok tercih edilen ürünlerindendir. Bir de kupa bardaklar. Görmekte olduğunun bu özel film şeridi yastığın  kupa bardak tasarımını da bulabilmeniz mümkün! Hatta sihirli kupasını alırsanız sevgilinize şaşırtıcı bir sürpriz yapabilirsiniz. Sihirli kupa ne demektir? Sihir kupa, sıcak çay veya kahve ile temas ettiği zamanda renk değiştiriyor ve şaşırtıcı bir hal alıyor. Daha sonra ise simsiyah görünen o kupadan eser kalmıyor ve kupa üzerinde özel bir tasarım ortaya çıkıyor. Sipariş aşamasında sizlerin belirlemiş olduğunuz fotoğraf sihirli kupanın üstünde kendine yer ediniyor. İsterseniz aşkınızın başladığı tarihi ve isimlerinizi de sihirli kupaların dizaynına dahil edebilirsiniz. Sihirli sevgili kupası yorgunluğunuzu alan çay ve kahve molalarınızda sevgilinizi gülümseyerek aklınıza gelmesine vesile olacaktır. 

kadınlara doğum günü hediyesi

Çalışan Kadınlara Doğum Günü Hediyesi Mousepad


Yaş günlerinde sizinle aynı iş yerinde çalışan mesai arkadaşınıza özel bir jest yapmayı planlıyorsanız kişiye özel fotoğraflı bu mousepad'i incelemenizde yarar var. Hala yeni anne veya baba olmuş kişilerin aklı gün süresince ekseriyetle çocuklarında kalır. Bu sebeple iş yerinde çalışırlarken masaları üzerinde sevdiklerinin olduğu fotoğraflı ürünler bulundurmaktan çok hoşlanırlar. Sevgili, anne baba, arkadaş veya çocuk resimli mousepad, böylesi çalışan hanımlar için alınacak en isabetli yaş günü seçimlerinden birisidir. Bin bir çeşit modelleri bulunan mousepad'lar içerisinden dilediğiniz tasarımı seçerek, en yakın arkadaşınızı doğum gününde sevindirebilirsiniz.  

kadınlara doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Peluş Ayı


Doğum günü temalı bu oyuncak ayıcık, tüm sevimli tavrıyla sevdiğiniz bir kadını doğum gününde mutlu etmeye geliyor. Yaş günü armağanları bayanlar içiçn kategorisi sizi milyonlarca yaratıcı hediye ile tanıştıracak. Bunlardan biri de sevgiliye veya kişiye özel olarak dizayn edilen tişörtü kişiye özel şekilde tasarlanan sempatik peluş ayıcıklar. Bayanların her zaman bayıldığı odalarının en özel yerine koymaktan ve onlara sarılmaktan keyif aldıkları peluş ayılar bir hayli sevimli bir görünüme sahip. İnsan sağlığına negatif bir tesiri olmayan bu kişiye özel peluş ayı 30 cm ebadında. Kumaşla aynı renk tonlarındaki tişörtü üstüne isim ve doğum günü kutlama mesajınızı yazdırabilirsiniz. 

kadınlara doğum günü hediyesi

İsme Özel Melek Kanadı Kolye 


Melek kalpli, iyi yürekli ve her zaman sizinle birilikte hareket eden sevdiğiniz bir kadına, ona özel olarak hazırlanacak bu şık altın kolyeden armağan edebilirsiniz. Duygulu sevgililerin hediye tercihleriyle her daim fark yaratır. Sizler de bunlardan biri iseniz inanın ki sizden beklentiler oldukça yüksek olacak. Takı ve aksesuarları seven bir sevgiliniz var ise isme özel bu göz kamaştırıcı melek kanadı kolye ile duygulu yaklaşımınızı hediye seçiminize yansıtabilirsiniz. Melek kanadı şeklinde tasarlanmış olan, üzeri taş süslemeleri ile zenginleştirilmiş bu kolye isme özel olarak hazırlanıyor. Lazer kazıma metodu kullanıldığı için kolyenin üstünde bulununan baskı deforme olmuyor. Bayan için en özel yaş günü hediyeleri grubu üzerinden bu estetik armağana erişebilirsiniz. 

kadınlara doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Termos


İşte bu özel termos, çay veya kahve müptelası kadınları doğum gününde hediye olarak almaktan çok mutlu edecek. En soğuk zamanlarda sevgilinizin içini ısıtacak bir armağana var mısınız? Hem harf, hem de ad yazılı bu kişiye özel çelik termosla sevgilinizin kalbini yeniden çalabilirsiniz. 20 x 8 cm ölçülerine sahip olan termosun toplam içecek saklama kapasitesi 400 ml. Silikon contalı kapağa sahip ürünün üzerindeki baskı lazer kazıma yönteminden hazırlandığı için hiçbir zaman silinmiyor. 

kadınlara doğum günü hediyesi

Aşk Öpücüğü Emoji Terlik 


Aşk Emoji, sevdiğiniz kadını doğum gününde adeta büyüleyecek. Peluş kumaştan oluşan ürünler küçükten büyüğe birçok kimsenin beğenisini toplamayı başarıyor. Sevgiliye alınabilecek yaş günü armağanları bayan kategorisinin en çok beğenilen ürünlerinden bir tanesi olan bu peluş öpücük atan emoji terliklerle sevgilinizin doğum gününe imzanızı atabilirsiniz. Bir hayli yumuşak olan peluş kumaştan dizayn edilen bu terliklerde polyester dikiş ipleri satın alınmıştır. Esasen başlı başına sempatik bir havası olan peluş terlikler aynı sevimlilikteki emojilerle bir araya gelince ortaya şahane bir hediye çıkıyor. 

doğum günü hediyesi bayan

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler 


“Seni seviyorum” mesajı aşkın en büyüleyici sihridir. Bu sihri her zaman cebimizde tutmayı istersiniz sanıyoruz. Dünyanın en özel ve en gerçekçi duygusuna aracılık eden bu büyüleyici kelimeyi bazı zamanlarda alternatif yollardan sevgilimize ifade etmeyi tercih ederiz. Bilhassa kibarca düşünülmüş yaratıcı hediyelerle birlikte ifade edilen seni seviyorum cümlesi çok daha kuvvetli bir etki oluşturabiliyor. “Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartları” özel tasarım kartı ile aşkınızı en içten bir şekilde sevgilinize dillendiriyor. Ona iletmek istediğiniz ve fakat hiçbir şekilde kelimelere dökemediğiniz bir çok özel sözcüğü bu hediye ile sevgilinize ulaştırabilirsiniz. Yaş günü armağanları özel paketiyle göz kamaştırıcı bir sunum içerisinde adresinize ulaştırılacak bu manevi açıdan çok anlamlı ürüne, aynı gün kargo edilebilme avantajıyla sahip olabilirsiniz.

doğum günü hediyesi bayan

Sevgiliye Akordiyon Fotoğraflı Sürpriz Kutu


Sürprizli bir hediye olan sürpriz anı kutusu, sevdiğiniz kadını doğum gününde mest edecek özel bir sürpriz içeriyor. Fotoğraflı akordiyon kartları ve özel şekilde tasarlanmış şirin ahşap kutusu anılarınıza ev sahipliği yapıyor.

Yorum Gönder

 
Top