z Anlamlı Aşk Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

en anlamlı aşk sözleri
Aşk mesajları insanların birbirlerine olan duygularını en kısa yoldan itiraf ettikleri mesajlardır. Kimi duygularını uzun uzun sözlerle anlatmayı tercih eder. Kimisi de kısa sözlerle en kestirmeden ifade etmeyi seçer. Ancak her durumda karşı tarafa olan yüce duygularınızı anlatmış olursunuz. Anlamlı aşk mesajları sayesinde duygularınızı ifade etmek isterseniz yüzlerce mesaj içerisinden birini seçmeniz ve karşı tarafa iletmeniz yeterli olacaktır. Duygularınızın en güzel tercümanı olan bu güzel sözler sayesinde belki de hayatınızın aşkını kazanmak çok daha kolay hale gelecektir. Aşk ve sevgi dolu mesajlar kadın, erkek, genç ve yaşlı her kesimden insanın duygularını ifade etmesinde önemli birer araçtır.


Sevgiliye Güzel Aşk Mesajları


Her şeyin kurmaca olduğu bu dünyada belki de tek gerçek sendin. Ömrümü bu gerçek ile geçirmeye ezelden razıyım.

Hayat gün geçtikçe daha da zor olacak. Aşılmaz engeller ile karşılaşacağız ama ben her zaman senin yanı başında olacağım sevgilim.
sevgiliye anlamlı aşk sözleri
Umutların tükendiği, hayallerin söndüğü bu çilekeş dünyada hayatıma umut ışığı oldun. Yaşamın bu son demlerinde yüreğime dokundun. İyi ki geldin ve iyi ki benimlesin. 

Her gece seninle aynı gökyüzünün altında uykuya dalmak ve sabahları aynı güne uyanmak… Başka bir mutluluk tarifi düşünemiyorum. Sevginin ve aşkın tek tarifi sendin. 

Güldüğünde dünyama bahar geldi. Gözlerime baktığında en derin maviliklerde kayboldum. Kalbimi sana açmak belki de en derin duyguların gün yüzüne çıkmasıydı. Unutulmuş duyguları seninle hatırladım. 

Eğer bir kadın ve erkek sadece susuyorsa bil ki duyguları konuşuyordur. Benim de seni her gördüğümde susmam bu nedenledir. 

Seninle bahar yağmurlarında ıslanmak, uçsuz bucaksız denizleri seyretmek, aşılmaz engelleri aşmak istiyorum. Hayatımın her anında var olmanı ve seninle tek bir yolda biz olarak yürümeyi hayal ediyorum. Sen tek vazgeçilmezimsin.
sevgiliye anlamlı aşk sözleri
Ne zaman tek başıma dışarı çıksam yeni bir yer görmek istesem yapamıyorum. Aklıma sen geliyorsun ve o da olsaydı diyorum. Keşkeler vuruyor dilime ve öyle sessizce kala kalıyorum.

Bir ressam olsam bu dünyanın yedi harikasından biri olan seni resmederdim. Saçların boynuna doğru uzanır bakışların samimi ve tatlı olurdu. Kısaca tarife gerek kalmadan seni çizerdim. 

Dün gece rüyama girdin. Öyle sessizce bana baktın. Yanına geldim konuşmak istedim. Susturdun. Anladım ki sevmek çığlık atmak değilmiş. Sessizce de sevilirmiş. 

Gitme diyorum. Sen uzaklara kaçıyorsun. Bilmiyor musun? Sevgimden kurtuluşun yok. Nereye gitsen de geleceğim. Kurtulmak mı istiyorsun. Kalbimi aç çıkar. O zaman da kapar gözlerimi derinliklere dalarım. 
sevgiliye anlamlı aşk sözleri
Renkler arasından yeşili seçtim. Çünkü yeşil senin gözlerin. Ne kadar güzel gözlerin var dedim. Al senin olsun dedin. Biliyor musun? Şimdilerde nere baksam etrafı yeşil görür oldum. 

Hayatım ilk gördüğüm anda seni vurulmuş ve karşında tutulup kalmıştım. Ne oldu demiştin. Çarpıldım demiştim. Biliyor musun? Hala o çarpılışım devam ediyor. 

Hadi gel gidelim hayalini kurduğumuz o pembe panjurlu eve. Kapısında minik bir köpek, bahçesinde bir kedi. Korkma salıncağı da unutmadım. Her şey tamam oldu. Bir sen eksik. 

Eski resimlerine baktım. Biliyor musun hala güzelsin. Nasıl korudun bu güzelliğini ve sonunda anladım sakladığın sırrı. Sen meleksin değil mi. Yıllardır sakladığın sır bu olmalıydı. 

Ben seni bir türlü unutamadım. Yapamadım. Denedim olmadı. Nasıl içime işledin ise yapamaz oldum. Unutamıyorum. Bilmelisin ki sensiz dünya bir cehennem gibi. 

Ayrılık kolay değil. Sen gidince anladım. Ve korktuğum başıma geldi. Ben seni bir türlü unutamadım. Karşına çıksam ve tek bir kelime etsem. Seni seviyorum. 
sevgiliye anlamlı aşk sözleri
Mevsimler geçiyor, Yaz, Sonbahar, İlkbahar. Fark ettiğin mi mevsimlere yaz ile başladım. Çünkü seni tanıdığım ilk mevsim yazdı. Sona ilkbaharı koydum. Çünkü benim ilk baharım sendin. Fark ettin mi kış mevsimini yazmadım. Çünkü senin olduğun yerde ne soğukluk ne de kış olur. 

Gözlerimden akan her yaş damlası sana olan özlemin sonucudur. Çok uzaklarda değilsin belki. Ama özlüyorum yapamıyorum sensin. Güneş aydınlık olsa karanlık gibi geliyor. Yağmur damlaları sertçe vuruyor. Rüzgar hadi yanına git diyor. Fırtına ile gelip meltem rüzgarı ile yanağını okşasam benimle döner misin?

Herkes zenginlik istiyor hayattan. Bilmiyorlar ki en büyük zenginlik sevdiklerinin yanında olmasıdır. Benim en büyük zenginliğim senin bir çift gözlerin. Her gün bana baksın yeter. 

Yağmur yağdığı zaman üşüyorum. Çünkü yanımda sen yoksun. Sen olduğunda yağmur bizi ıslatmaz ve üşütmezdi. Hatırladın dimi yağmurda sokaklarda koşturmamızı.
sevgiliye anlamlı aşk sözleri
Seni çok özledim bir tanem. Yanına geldiğimde yapacağım tek şey var. Boynuna sarılıp seni seviyorum diye haykırmak. 

Aşk deli ediyormuş insanı doğru. Sevmeye başladığımdan beri nerde çiçek var nerde güzel bir şey var hepsi sana benzer oldu. Dışarıdaki herkes sen sanki. Aşk denilen kavram bu kadar mı yapıyormuş. Yapıyormuş arkadaş. İnsanı divane ediyormuş. Ben şimdi divaneyim boş sokaklarda. 

Özlemedin mi diye sormuştun. Şimdi cevaplıyorum. Karanlığın aydınlığı özlediği gibi, bir bebeğin annesine hasreti gibi, bir kum tanesinin denizi özlediği gibi seni çok özledim. 

Gökyüzüm sen ol bir tanem. Güneş tenini yakmasın. O güzel saçlarına nazar değmesin. Benim duam hep senle. O yüzden seni seviyorum ve özlüyorum. 

Seni tanımak ve sevmek öyle güzel ki. Kelimelerin karşılığının olması ve her detayda senin adının bulunması. İşte hayatın anlamı bu diyorum. 
sevgiliye anlamlı aşk sözleri
Seni seviyorum. Neden diye sorardın. Cevap veriyorum. Çünkü sen nadir bulunan bir adadaki en güzel mücevher gibisin. 

İnci tanesi güzelliğinin eşsiz parıldaması yüreğime işledi önce. Sonra dilime dolandı adın. Her kelime adın ile başlar oldum. İlk cümle sen, bitiş cümlesi gene sen. 

Yaşamak o kadar güzel ki. Ama tek yaşamak değil. Seninle beraber aynı yerde yanı noktada nefes almak. İşte yaşam o zaman güzel. 

Bu hayatta tüm sıkıntılarımı geçiren tek bir şey var. Hep gizledim sakladım. Ne zaman bir sıkıntım olsa onu yaparım ve geçer. Şimdi bunu itiraf etme zamanı. Sen ne zaman gülsen, o gamzelerin ortaya çıksa benim tüm dertlerim buhar olup yok oluyor. 

Geçen gün sana bir kelime söylemiştim hatırladın dimi. Seni seviyorum demiştim. Şimdi ise seni çok seviyorum diyorum. Fark ne biliyor musun? Ben o zamanda aşıktım gene sana çok aşığım.
sevgiliye anlamlı aşk sözleri
Dalgalara anlam yükledim biliyor musun? Sevmek de böyle dalgalı mı olur dedim kendime. İnsan durgun mu sevmeli yoksa böyle dalgalı mı? 

Seni sevdiğimi küçük notlara yazdım. Şimdiler de ise o notlar büyüdü kitap oldu. Şimdilerde sevgimi kitaplara yazar, aşkına şiirler yapasım geliyor. 

Bahar ayında tanıdım seni. Aşkın en samimi ve saf hali ile sevdim. Biliyor musun ilk günkü yani o bahar mevsimi gibi seviyorum seni. 

Hayatım, aşkım senin güzelliğin içimi ısıtan bir volkan gibi. Ha patladı patlayacak. 

Bu dünyada en çok sevdiğim iki şey var. Birisi Sen diğeri de Sen. Seni bir kere değil çok kere sevmenin mutluluğu içimi kaplıyor. 

Yorum Gönder

 
Top