z Özel Tasarıma Sahip 10 Hediye Önerisi | En iyi Hediye Fikirleri

özel tasarıma sahip hediyeler
Özel tasarımlara sahip 10 hediye fikri için birbirinden farklı seçeneklerden yararlanabilir, dilerseniz de bu hediyeleri kendiniz tasarlayabilirsiniz. Hediye almak, bir kişiye olan sevginin ve ilginin gösterilmesinin en kolay yoludur, bunun için sevdiklerinize ‘seni seviyorum’u en özel şekilde gösterebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Üstelik bu hediyeleri özelleştirerek ve kişiye uygun hale getirerek onlara daha fazla değer verdiğinizi hissettirebilir ve mutluluğun dozunu arttırabilirsiniz. Çünkü özel tasarım hediyeler daima sıradan hediyelere göre daha fazla ince düşünce gerektirmektedir ve ince düşünülerek hazırlanmış olan hediyeler karşı tarafı daha çok mutlu etmektedir. Ayrıca, özel bir gün beklentisinde olmadan, sıradan bir günde sevdiklerinize vereceğiniz özle tasarım hediyeler, ilişkilerinizin daha güçlü olmasına, sevgi bağının kuvvetlenmesine ve hatta bozuk olan ilişkilerin onarılmasına aracılık etmektedir. Üstelik teşekkür amaçlı olarak alınabilecek en özel hediyeler; özel olarak tasarlanmış hediyeler olmaktadır. İşte sizlere özel tasarımlara sahip 10 hediye fikri…

1-Kişiye Özel Termos Bardaklar

termos
Hediye almak, herhangi özel bir gerektirmeden kişilerin sevdiklerine yapabileceği bir jesttir. Bu jestin, kişilerin karakteristik özelliklerine ya da ilgi alanlarına göre yapılması ise yapılan jestin yoğunluğunu arttırmakta ve ‘seni gerçekten çok iyi tanıyorum’ demenin bir şeklidir. Bu nedenle, günümüzde kişiye özel tasarım hediyeler önem taşımakta ve sıklıkla bu hediyeler kullanılmaktadır. Eğer siz de sevdiklerinize, öğretmenlerinize, eşlerinize, sevgilinize, doktorunuza, arkadaşınıza hediye almak ve bu hediyenin özel olmasını istiyorsanız özel tasarım hediye seçeneklerinden faydalanabilir, bu hediyelerin anısını ömür boyu yaşatabilirsiniz. İşte bunu gerçekleştirebileceğiniz hediyelerden bir tanesi; kişiye özel termos bardaklar.

2-Kişiye Özel Hediye Setleri

Kişiye Özel Hediye Setleri
Özel tasarlanmış hediyeler her zaman için en iyi hediye seçenekleri arasında yerini almaktadır. Son yıllarda özel ürünlerin seçilmesi ile tasarlanmış olan kitler, hediye etmek için yoğun olarak tercih edilmektedir. Eğer siz de klasik hediyelerin dışına çıkmak ve farklılığı yakalamak istiyorsanız kişiye özel hediye setleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, onlara kalıcı hatıralar bırakabilirsiniz. Üstelik kişiye özel hediye setlerinde birden fazla seçenek, tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Sevgiliye hediye, arkadaşa hediye, öğretmene hediye, iş arkadaşlarına hediye ve okul arkadaşlarına hediye gibi pek çok seçenek arasından kendinize en uygun hediyeyi seçebilir ve hediye edebilirsiniz.

3-Kişiye Özel Aksesuarlar

Kişiye Özel Aksesuarlar
Kişiye özel tasarım hediyeler arasında kişiye özel aksesuarlar da bulunmaktadır. Bu hediye seçenekleri oldukça geniştir. Bu seçenekler içerisinde; erkeklere özel aksesuar hediye seti, kişiye özel led ışıklı kalp pano, arkadaşa özel prestijli hediye seti, sevgiliye hediye mesajlı çubuk kolye, erkeklere özel deri hediye seti ve bayana özel yeni iş hediyesi konsept hediye kutusu gibi birbirinden farklı yüzlerce seçenek bulunmaktadır. Eğer siz de kişiye özel bu hediyelerden birini almayı düşünüyorsanız; hediyeleri dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir; isim baskısı yaptırabilir ve hediye türü imkân verdikçe çeşitli tekniklerin kullanıldığı resimli baskı yaptırabilirsiniz.

4-Kişiye Özel Kanvas Tablo

Kişiye Özel Kanvas Tablo
Kişiye özel tasarım hediyeler arasında son yılların trendleri kişiye özel kanvas tablo yer almaktadır. Bu hediye seçeneği ile sevdiklerinize özel tablo tasarlayabilir ve kalıcı hatıralar bırakabilirsiz. Kanvas tablolar, iyi bir hediye seçeneği olmasının yanı sıra aynı zamanda ev ve işyerlerinin duvarlarını süsleyen dekorasyon ürünleridir. Bu dekorasyon ürünleri ile yaşam alanlarınızın duvarlarını süsleyebilir, yaratıcı görsellerle bu alanlara farklı havalar katabilirsiniz.

5-Kişiye Özel Mumlar

Kişiye Özel Mumlar
14 Şubat sevgililer gününün yaklaşması ile birlikte, birlikteliği olan kişilerin ‘Ne hediye alacağım?’ telaşı başladı. Bu telaşlara, kişiye özel mumlar ile son vermek mümkündür ve bu hediyeler sıradan bir hediye olmanın dışında oldukça yaratıcı ve ince düşünülmüş hediyelerdir. Üstelik kişiye özel olarak tasarlanmış tasarım hediyeler arasında yer alan mumlar, kadın ya da erkek fark etmeksizin herkese alınabilecek unisex hediye seçenekleri arasında yer aldığından dolayı oldukça işlevseldir. Eğer siz de sevdiklerinizi mutlu etmek ya da sevgilinize yaratıcı bir hediye almak istiyorsanız, fotoğraf baskılı kişiye özel mum, karakalem resim efektli mum, iyi ki doğdun temalı mum ve benzeri gibi yüzlerce temaya sahip mum seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

6-Kişiye Özel Kol Saatleri

Kişiye Özel Kol Saatleri
Kendin tasarla hediyeler arasında kullanımı en yaygın olan ve sürekli olarak hediye alan kişinin hatırlanmasını sağlayacak olan hediye fikirleri arasında kişiye özel kol saatleri gelmektedir. Kişiye özel kol saatleri, saatin hem bir ihtiyaç ürünü olmasından hem de oldukça iyi bir hediye türü olmasından dolayı oldukça yaygın bir biçimde tercih edilmektedir. Çünkü bu hediyeler, hem ihtiyaçların giderilmesini sağlamakta hem de ihtiyaç giderilirken özellik sunmaktadır. Eğer siz de yaratıcı hediye fikri arıyorsanız ya da sevdiklerinizin sürekli olarak sizi anımsamasını istiyorsanız kişiye özel kol saatleri seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

7-Kişiye Özel Anahtarlık Modelleri

Kişiye Özel Anahtarlık Modelleri
Kişiye özel anahtarlıklar, özel tasarımlara sahip 10 hediye fikri seçenekleri arasında yer alan özel hediyelerdendir. Çünkü hediyeler çeşitli konseptlerde hazırlanabilmekte ve tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Bu hediyeler, tekli alınabildiği gibi aynı zamanda tek olarak da satın alınabilmektedir. Dolayısı ile çiftlere uygun hediye seçenekleri arasında da kişiye özel anahtarlık modelleri gelmektedir. Fotoğraf baskılı anahtarlık, sevgililere özel isim baskılı anahtarlık, çiftlere özel gelin ve damat anahtarlık gibi yüzlerce seçenek arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Üstelik bu özel tasarımlı hediyelerde, meslek gruplarına özel seçeneklerde bulunmaktadır. Avukata hediye anahtarlık, polise hediye anahtarlık, doktora özel anahtarlık gibi farklı seçenekleri değerlendirebilir, bu özel hediyelerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

8-Kişiye Özel Telefon Kılıfı

Kişiye Özel Telefon Kılıfı
Tasarım hediyeler konusunda son yılların en sık tercih edilenleri arasında telefon kılıfları gelmektedir. Cep telefonları, kişilerin sürekli olarak kullandığı ve hatta günlük yaşamında en fazla vakit geçirdiği cihazlardan bir tanesi olmaktadır. Dolayısı ile bu cihazlar için özel olarak tasarlanmış olan telefon kılıflarının işlevselliği bulunmaktadır ve bu sebeple en iyi düşünülmüş hediye seçenekleri arasında yerini almaktadır. Kişiye özel telefon kılıfları, kişilerin ilgi alanlarına, karakterlerine ve beğenilerine göre tasarlanmakta onlara mutlu bir deneyim sunmaktadır. Bu anlamda eğer siz de sevdiklerinize beğenerek kullanabileceği bir hediye almak istiyorsanız kişiye özel telefon kılıfı çeşitlerinden yararlanabilirsiniz.

9-Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Renk renk, desen desen ve her zevke uygun hazırlanabilecek olan bu özel tasarlanmış hediyeler çeşidi arasında yer alan ürünlere dilerseniz resim baskısı yaptırabilir, dilerseniz karikatür ekleyebilir ve dilerseniz de isim yazdırabilirsiniz. Her cinsiyete uygun olarak verilebilecek hediyeler arasında yer alan kişiye özel kupa bardaklar, bu nedenle alıcılarına avantaj sunmaktadır. Öğretmenler günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, babalar günü hediyesi, anneler günü hediyesi olarak satın alınabilecek olan bu hediyeler, çeşitli meslek gruplarına özel olarak da tasarlanabilmektedir. 

10-İsme Özel Kalem Modelleri 

İsme Özel Kalem Modelleri
İsme özel kalemler modelleri, kalemin sürekli olarak kullanılan bir ürün olmasından dolayı en çok tercih edilen hediyeler arasında yerini almaktadır. Özellikle öğrenci olan, öğretmenlik ya da aktif bir iş yaşamı olan kişilerin sıklıkla kullandığı kalemler, kişiye özel olarak özelleştirildiğinde oldukça çekici olmaktadır. Her zamanın ve her dönemin en iyi hediyelerinden biri olan kalem, istenilen renkte tasarlanabilmektedir. Bu sebeple sevdiklerinize isme özel kalem modelleri ile önem verdiğinizi gösterebilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top