z Emekli Babaya Ne Hediye Alınır? | En iyi Hediye Fikirleri

emekli babaya hediye fikirleri
Yıllarca bizi daha iyi şartlarda yaşatmak, daha iyi okullara göndermek yani kısaca hayat standartlarımızı daha yukarıya çıkarmak için çalışan babalarımızı babalar gününde unutmak mümkün mü? Çocukluğumuzda en çok şikayet ettiğimiz konulardan biri muhtemelen babalarımızın çok çalışması ve bizlerin onları daha az görmesi olmalıdır. Artık üzerinden yıllar geçti ve görmeye hasret kaldığınız babamız emekli oluverdi. Peki, ona emekli babalara özel bir hediye almaya ne dersiniz?

Sizden gidecek her hediye harikulade olacaktır ama biz yine de en iyisini seçmeniz için sizlere birçok farklı alternatif sunmak istiyoruz. Emekli babaya ne hediye alınır? Aslında sandığınız kadar zor bir seçim olmayacak. Öyle ki birinde değil hemen hemen hepsinde aklınız kalacağı için önünüzde ki birçok özel günde de ne hediye alacağınızı şimdiden kestirmiş olacaksınız. Bu yazımızda sizlere emekli babaya alınabilecek güzel hediyeler ile, yine emekli olamuş babalar için en güzel babalar günü hediye fikirleri sunacağız. Sizler de babam emekli oldu ve ona bir hediye almak istiyorum diyorsanız Hediyemen farkı ile en güzel seçeneklere ulaşmanın mutluluğunu yaşayın. Emekliye alınabilecek hediyeleri sıraladık. Onların en çok ilgisini çeken ve emekliye en yakışan hediyeler en ucuz fiyatları ile karşınızda olacak.

Emekli Babaya Özel Kahve Kupası

emekli babaya babalar günü hediyesi
Babanızın artık sık evinde ya da yazlığında keyif yapacağı bir gerçek. Siz de bir evlat olarak bu keyfine bir katkı sağlamalısınız öyle değil mi? İyi ki varsın babacığım kupa bardak ile ona güzel bir emeklilik hediyesi verebilirsiniz. Babaya emeklilik hediyesi ne alınır diyorsanız, dinlenme zamanlarında içeceklerini keyifle içeceği bir kupa harika olur deriz. Üstelik üzerine beraber olduğunuz bur fotoğrafınızı bastırmanız babanızın kalbini fazlası ile fet edecektir.

Emekli Olan Babanıza Anılarınızı Hediye Edin

emekli babaya babalar günü hediyesi
Emekli olan babaya hediye olarak yıllardan bu yana çektirdiğiniz fotoğrafları bir anı çerçevesi haline getirerek hediye etmeye ne dersiniz? Geçmiş yılların bir özeti şeklinde olacak olan bu anı çerçevesi babanızı fazlası ile duygulandıracaktır. Babaya duygu dolu hediye almak istiyorsanız bizce anı çerçevesi bu görevi fazlası ile üstlenecektir. Babalara Özel Anı Çerçevesi ona geçmişin en güzel anlarını hatırlatacak ama bugününün de ne kadar keyifli olduğunu hissettirecektir. Evin en güzel duvarında sergileneceğinden hiç şüpheniz olmayacak. Hatta bu hediyeniz babanızı duygulandırıp o güzel gözyaşlarının mutluluktan akmasına da neden olabilir diye düşünüyoruz.

Babam Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı İle Sürpriz Yapın

emekli babaya babalar günü hediyesi
Babanıza çoğu zaman söylemek istediğiniz sözleri ertelemiş olabilirsiniz. Bu aslında çoğu zaman utanma ve çekinme duygumuzdan olmuyor mu? Bu kez babanıza sevginizi haykırma zamanı. Emekli babaya ne hediye alınır diyorsanız? Duygularınızı vermenin zamanın deriz. 

Emekli Babaya Babalar Günü Sürpriz Kutusu

emekli babaya babalar günü hediyesi
Kendi elleriniz ile kendi sözlerinizi dökeceğiniz bu kitap babanız için oldukça anlamlı olacak. Babaların duygusu çok yoğun olsa da genellikle hissettirmeyi pek yoğun yaşayamazlar. Ama bu hediye onların duygularını gün yüzüne çıkaracak diyebiliriz. Haydi, bakalım babanıza neler söyleyeceksiniz. Siparişinizi vererek babanız için kitabı doldurmaya başlayın deriz. 

Prestijli ve Kendi İsmine Özel Bir Cüzdan

emekli babaya babalar günü hediyesi
Babam emekli oldu ne hediye alabilirim diyenler için hazırladığımız harika bir hediye sunuyoruz. Yıllarca çalıştığı için maaşını çeken babanız bu kez emekli olduğu için emekli maaşını çekmeye başlayacak. İşte yeni bir başlangıç için yeni bir cüzdan şart diyebiliriz. Kim bilir belki de evladından aldığı bu cüzdan hediyesi onun bereketini daha da çok arttıracaktır. Babaya canım babam isimli Pierre Cardin cüzdan alarak onu özel kılabilirsiniz. Üzerine ismini yazdırabilecek ve ona özel bir cüzdan olmasını sağlayabileceksiniz. 

Arkadaşları ile Tavla Oynayabileceği İsimli Tavla Seti

emekli babaya babalar günü hediyesi
Emekli olan babaya ne hediye alınırın gerçek yanıtı bir tavla olsa gerek. Artık bol bol oynayacak zamanı var nasıl olsa. Ama bu tavla öyle sıradan bir tavla olmasın elbette. Üzerinde isim yazılı tavla modeli babanızı çok daha gururlandıracaktır. Evladından böyle bir hediye almak zaten hangi babayı mutu etmez ki? Onun hobisi olan tavla artık çok daha keyifli bir hal almış olacak. Dolayısı ile babanıza emeklilik hediyesi olarak mutlaka tavla almayı düşünebilirsiniz. Benim babam tavla oynamayı sevmiyor diyorsanız üzülmeyin. Artık babanızla daha fazla zaman geçireceğiniz için tavla öğretmeyi de deneyebilirsiniz. Canım babam Ahşap Tavla Seti en güzel hobiniz olacak. 

Babalar Gününe Özel Kitap Okuma Ayracı

emekli babaya babalar günü hediyesi
Eğer ki kitap okumayı seven bir babanız varsa çok şanlısınız. Önünüzde size bir kılavuz olması sizin de kitaplara olan ilginizi mutlaka arttıracaktır. Emekli babaya hediye almak için seçim yapacağınız kitap ayracı hoş bir seçim olacaktır. Artık kitap okumaya daha fazla zaman ayıracağı için her sayfasında sizi anımsaması hiç fena fikir olmaz öyle değil mi? Yakışıklı Babam Kitap Ayracı ile ona kendini özel ve önemli hissettirin. Üzerinde hem ufak bir notunuz yer alacak hem de ismini yazdırarak ayraç abi ayrıcalık katacaksınız. Babanız için alacağınız bu ufak ama çok düşünceli hediye aynı zamanda ucuz hediyelik fiyatı ile de sizi zorlamıyor olacak. 

Kendi İsmine Özel Rakı kadeh Seti Hediye Edin

emekli babaya babalar günü hediyesi
Benim babam bazen iki tek atmayı sever diyorsanız ona kişiye özel rakı bardağı almaya ne dersiniz? Emekli babaya hediye alternatifinde yer alan bu kişiye özel isimli rakı bardakları artık boş zamanlarını eğlenceye döndürecek hoş bir ayrıntı olacak. Babalara Özel Hediyelik 2’li Rakı Bardağı onun aslında en keyifli zamanlara geçtiğinin de bir göstergesi gibi olacak. Onun için hayat artık bolca eğlenmek ve dinlenmek olacak. Babanıza alacağınız isimli rakı bardağı onu şaşırtacak ama mutlu edecektir. 

Emekli Babanıza Kişisel Mesajınıza Özel Gömlek Hediye Edin

emekli babaya babalar günü hediyesi
Benim babam klasik hediyelerden hoşlanır diyorsanız o halde emekli babaya hediye olarak gömlek önerisi sunabiliriz. Siyah renkte olan bu gömlek artık işe giderken giyilmeyecek olabilir ama günlük hayatının keyfini çıkarırken ona bol bol eşlik ediyor olacak. Üstelik bu gömleğin cep kısmında onun isim ve soyadının baş harfleri işli olacak. İşte bu ayrıntı ile babanızı can evinden burabilirsiniz. Kişiye Özel Siyah Erkek Gömleği çok severek giyecektir. Babalar evlatlarından gelen her hediye karşısında duygulanıyorlar. Böylesine düşünülmüş bir hediye fazlası ile duygu seli yaşanmasına katkı sağlayacaktır. 

Ahşap Kutusu ve İmamesi Babanıza Özel Tespih

emekli babaya babalar günü hediyesi
Birçok erkek için tespih olmazsa olmazlardandır. Emekli olan babaya hediye olarak tespih aslında çok radikal bir hediye olmasa gerek. El alışkanlığı olanlar için tespih bir vazgeçilmez olacaktır. İsme Özel Koyu Gri renkte ki bu tespih babanızın elinden hiç düşmeyecek. Bunu en önemli nedenlerinden biri bu hediyenin evladından gelmesi elbette. Sizler de babama emekli olduğunda ne hediye alabilirim diye düşünmelere başladıysanız ve babanız tespih kullanmayı seviyorsa bu modeli mutlaka almalısınız. Hem ekonomik hem de kaliteli bir tespih bulmak öyle kolay olmasa gerek. 

Emekli Babanızın Şıklığına Yönelik Kol Düğmeleri 

emekli babaya babalar günü hediyesi
Babanız artık emekli oldu ve iş hayatı sona erdi. Özellikle kurumsal bir firmada çalışıyordu ise birçok şeyden dolayı boşluğa düşmüş olabilir. Örneğin hayatında artık takım elbise sadece kendi özel günleri için yer alıyor olacak. Dolayısı ile kol düğmeleri de bu anlarda yardımına koşacak. Biz emekli olan babaya yine de bir kol düğmesi almanızı öneririz. Kim bilir belki de bu kol düğmelerini sizin en özel günlerinizde giyme fırsatı yakalar. Kişiye Özel Dikdörtgen Gümüş Kol Düğmesi üzerinde isminin yer alması ve hediyenin evladından gelmesi o kol düğmesinin değerini kat be kat arttıracaktır. 

Yorum Gönder

 
Top