z Uzun Doğum Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Doğum gününde sevdiklerinizi özel hissettirecek ve yanlarınızda olmasanız bile en güzel doğum günü dileklerinizi müthiş şekilde iletebileceğiniz uzun doğum günü mesajları yazımıza hoş geldiniz! Bu yazımızda sizleri kelime sayısı olarak fazla yani uzun doğum günü sözleri ile buluşturacağız. Yine her zaman olduğu gibi kaliteli bir içerik hazırlamak istedik ve sizleri hem metinsel, hem de resimli doğum günü mesajları ile buluşturmak istedik. Sevdiklerinize iyi ki doğdun demenin en etkili sözleri sizleri şimdi bu platformda bekliyor. 

Sürekli iletişim halinde olan ve sosyal bir varlıktır insan. Çevresindekilerle iletişime geçer çünkü bu hayatta kalmanın temel unsurudur. Çevre ile iletişime geçerken insanın ruhu ve duygularından dolayı birtakım kişilerle özel iletişimler kurulur. Bu özel kişiler genel olarak sevgi ve tutku beslediğimiz karşı cinslerdir. Sevgi ve tutkuyu tek başına beslemek önemli değildir. Bu durum hem karşılıklı olmalı hem de sürdürülebilir olmalıdır. Sevgi ve sevgililik birçok denkleme bağlıyken bunun sürdürülebilir olmasını sağlayan şeyler olduğunu da ortadadır. Peki bu sevgiyi ve sevgililiği sürdürülebilir kılan şey nedir? Tabi ki bu sorunun tek bir cevabı yoktur ama yapılması gereken ilk şeyin sürekli iletişim halinde kalmak olduğu söylenebilir. Bu konuşmalarda sıradan muhabbetlerden ziyade karşımızdaki insana daha duygulu daha özel sözler söylenmelidir. 

Etkileyici Doğum Günü Mesajları


Hatıralara değer biçemem fakat bunlara bir parça güzel hatıra daha ekleyebilirim. Mutlu yıllar aşkım.

Senden önce ben bir boşluk gibiydim. Yani yalnız bir insandım. Issız, kimsesiz ve çaresiz. Sen geldin hayatıma baharı getirdin. Hayatım anlam buldu. Anladım ki sen olmadan ben kocaman bir hiçtim. İyi ki geldin hayatıma ve iyi ki doğdun hayata sevgilim.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama bizimki gibi büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp, yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep var olacak ve aşk ateşimizle daha da güçlenecek. Nice günlerde yalnızca seninle birlikte olmak dileğiyle…

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın. Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun.

uzun doğum günü mesajları

Sen çatlayan dudağımda bir damla su, içimdeki yaşama tutkusu, avuçlarıma düşen kar tanesi. Sen! Sevgilim, sevdiğim, taptığım, her şeyimsin. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

İnsanlar doğar, büyür ve bir şekilde yaşamlarını devam ettirir. Ama bazı yaşlar vardır ki dönem noktası olarak görülür. İşte sevdiğim sen tamda bu yaştasın artık. Hiçbir zaman üzülmeyecek, yıkılmayacak yaşa geldin. Bundan sonra hayatın hep mutlu geçsin.

Ben sana mecbur değil mecnunun olurum sevgilim. İyi ki varsın hayatım mutlu seneler. Bir yanım hep yarım, kanayan yanım. İyi ki doğdun Sevgilim.

uzun doğum günü mesajları

Sadece bugün değil, seninle geçen her gün çok değerli. Yaşamımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun!

Sen benim ilk aşkım sana tutsak bu biçare hep yanında olacak bundan sonra. Birlikte nice güzel yıllara. İyi ki doğdun Sevgilim.

Seni kaybetmek değil bulmak isterim, aslında içindeki seni, özündeki hissi, kalbindeki beni… Bil ki yalnızca ama yalnızca seni. İyi ki doğdun bir tanecik sevgilim.

Yüzündeki haylaz gülümseme seni asla yalnız bırakmasın canım kardeşim. Sen her zaman gül ve bizlere şakalar yapmaya, kızdırmaya devam et. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, nice beraber yıllara.

Sen içindeki mutluluğu, yüreğindeki sevdayı, tenindeki ıslaklığı, sakın kaybetme. Hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de, kahırların ağıtları sel olup aksa da, bedeninden yaşadıklarına inat, seni seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümse olmaz mı? Çünkü bugün doğum günün senin bir tanem.

uzun doğum günü mesajları

Bugün gökyüzü daha berrak, denizler daha sakin, güneş bir başka neşeli...Bugün senin günün. Ömrüme ömür diye kattığım aşkım doğum günün kutlu olsun.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

doğum günü hediyesi

Bir tanem, bugün yılın en güzel günü. Çünkü küçücük bir bebek olarak dünyaya geldin ve bugün gözlerini açtın. Yıllar geçti ama sen hala benim bebeğimsin. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Hayat hiç ummadığınız anda mucizedir aslında. Benim mucizem sana dair yaşanan ne varsa. İyi ki doğdun Sevgilim.

Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum, iyi ki varsın, iyi ki seni sevmişim, nice beraber mutlu yıllara, seni seviyorum peteğim.

uzun doğum günü mesajları

Başımı dizlerine koyduğum zaman tüm zorlukları unutur sana sığınırım. Her anımda yanımda olduğun için beni iyi bir insan yaptığın için çok teşekkür ederim. Hakkın asla ödenmez Anneciğim. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın bizimlesin. Seni çok özledim ve seni çok seviyorum iyi ki doğdun nice mutlu güzel yıllara.

Sevgilerin ve mutlulukların en güzelini yaşayacağın, en güzel deneyimlerin hayatına yön vereceği, geçmiş yıllarından daha güzel bir yıl dilerim. Gökyüzündeki maviliklerin huzurunu hissedebileceğin yeni bir yaş olur umarım. İyi ki doğmuşsun.

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. İyi ki doğdun her şeyim.

En keyifsiz anımda sen çıktın benim karşıma. Beni öyle bir neşelendirdin ki, bütün sorunlarımı bana unutturmakla kalmayıp hayata farklı gözle bakmama imkân tanıdın. Senin bu mutlu gününde sonrasında yanında olacağıma söz vererek yeni yaşını kutluyorum.

uzun doğum günü mesajları

Benim için yaptığın şeyler için seni seviyorum. Kötü hissettiğimde beni cesaretlendirdin, kendimle ilgili iyi hissetmemi sağladın. Beni güldürdün, bana birçok yönden aşkı gösterdin. Mutlu yıllar aşkım ve arkadaşım!

Gözlerimin en parıltılı ışığısın, gülümsemelerimi süsleyen kadınsın, kalbimin atmasının en güzel nedenisin. İyi ki doğdun ve iyi ki benim hayatımın en kaynağısın. Mutlu güzel yıllarımızın olması dileğiyle bir tanem.

Biricik sevgilim seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü, seni seviyorum. İyi ki doğdun Sevgilim.

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan hissettiklerimizin ifade ediliş şeklidir. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

doğum günü mesajları

Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi silip onların yerine şimdiye kadar hiç kimsenin yapamadığı o aşk sıcaklığını koymayı başardığın için çok şanslıyım. İyi ki doğdun, iyi ki varsın ve iyi ki benimlesin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

Hayattaki tek dileğim ileride çocuklarıma senin gibi eşsiz bir baba olabilmek, her an onların yanında olan hissettirmeden destekleyen bir baba, sevgisi sonsuz olan bir baba. Mutlu yıllara babacığım.

Bugün günlerden sen… Ve ben senin kulun kölen. Dile benden ne dilersen sevgilim emrine amade bu yürek. İyi ki doğdun Sevgilim.

Tek isteğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

uzun doğum günü mesajları

Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun. Mutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsun. Sen üzülme sakın, üzülmelerim sana feda olsun.

En güzel dualarımda sen varsın ve sen, Rabbimin bana en özel armağanısın. İyi ki doğdun yaşama sebebim.

Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık, hepsi sen. İyi ki doğdun gözümün nuru bir tanem.

uzun doğum günü mesajları

Cennetten kalbime düşen cemresin sen. Mutluluğun nedeni, hayatımın gün ışığısın. Sensiz dünyam karanlıkların içinde çaresiz. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki dünyaya gelip beni buldun. Hep birlikte mutlu eşsiz günler yaşamak dileğiyle sevgilim.

Ne aradıysam bil ki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler, sende bütün gelecek. Beni bende arama, ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun güzeller güzeli.

Sen doğdun çünkü kaderimsin! Sen doğdun çünkü nefesimsin! Sen doğdun çünkü sen yalnız benimsin! İyi ki doğdun biriciğim!

uzun doğum günü mesajları

Sen geldin ben huzuru buldum. Sen geldin yaralarıma ilaç, çaresizliğime derman oldun. Peki sorarım sana şimdiye dek nerelerdeydin? İyi ki doğdun Sevgilim.

Sen, bulduğuma hala inanamadığım, gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığım, günümü aydınlığa çeviren sevgilim... İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.

doğum günü hediyesi

Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin. Her şeyim seni çok seviyorum.

Kelimelerin anlamsız kaldığını seninle öğrendim ben. Gökkuşağının renklerini. Önceleri görmezdim oysa ki. Hayatıma renk, gönlüme güneş oldun sevgilim.. İyi ki doğdun…

Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj atıyorum. Mutlu yıllar sevgilim, İyi ki doğdun Sevgilim.

uzun doğum günü mesajları

Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara.

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır sevdayı körükleyen? Sahi nedir aşk, nedir sevmek? Bir muma ateş olmak mıdır aşk, yoksa yanan ateşe parmaklarınla dokunmak mıdır? Biricik aşkım doğum günün kutlu olsun.

Seninle öyle bütünüm ki. Sen bensin, ben de senim. Senin doğum günün benim de doğduğum gündür. İyi ki varsın, iyi ki doğdun!

Dünyada eşi benzeri olmayan bir güzellik varsa o da sensin. Kalbinden geçen ne varsa yeni yaşında seninle gelsin. İyi ki benimlesin Sevgilim. Doğum günün kutlu olsun.

Bu güzel gününde yanında olamamak beni ne kadar üzüyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gerçek olsun, neşen hiç eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.

doğum günü hediyesi

Umarım doğum günün ileride yaşayacağın mutlu ve güzel anların ilk günü olur. Yeni yaşında hayatındaki en her şey daha iyi gider ve yüzündeki gülümseme eksik olmaz. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum.

Yaşamımın en güzel parçası, en önemli aytıntısı olduğun için çok şanslı ve çok mutluyum. İyi ki doğdun biricik sevgilim.

Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice nice yıllara güzel melek.

Dünyada eşsiz bir huzur varsa o da kalbindedir. Yaşamının bundan sonrasının kalbin gibi geçmesini dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun Canım aşkım.

uzun doğum günü mesajları

Sen geleceğimizin mutluluğu, mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalacaksın sevgilim, seninle ben her yerdeyim. Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Güneşin yalnızlıktan buz tuttuğu yerde, bir kor alev görürsen, bil ki o yalnız senin için alev alan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun hayatımın tek anlamı.

Benim hayatım, varlığınla renklenen yerini hiçbir şey dolduramaz. Hayalinle dolu dolu geçen zamanlarda bunu daha da iyi anlıyorum. Şimdi uzanıp sana dokunur gibi, kelimelerimle yanındayım. İyi ki doğdun Sevgilim.

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Aklımdan çıkmayan sen, kalbimin her köşesinde bana eşlik eden sen, dünyamı bana güzelleştiren yine sen. Senin bana getirdiğin güzellikler gibi, hayatta sana hep mutlu bir yol açsın. Nice mutlu yıllara.

uzun doğum günü mesajları

Sevgilim, bugün senin doğum günün, sen bana verilmiş en büyük hediyesin bu hayatta. Senin için ne yapsam biraz eksik ne söylesem az gelir. Keyifle, hep birlikte ömrümüzün sonuna kadar olma dileği ile yaşını kutlar hayatının daha da renkli olmasını dilerim.

Bugün yokluğunun doğum günü sevdiğim. Kutlu olsun yüreğinde bensizlik. Gülüşün baki olsun yüzünde. Bana kalsın yine senli sensizlik.

Yaşanacak güzellikler gözlerindeki ışık gibi umut verici, umutların yüreğin gibi tertemiz olsun. Umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın, iyi ki kaderimsin ve iyi ki yanımdasın...

Yaşamının geri kalanında tüm kötülükler senden uzak olsun. Üzüntüler sana yasak mutluluklar yanında olsun. Doğum günün kutlu olsun.

uzun doğum günü mesajları

Yeni yaşında hayatın sana tüm umutlarının yeşerdiği, başarılı ve mutlu bir yıl getirmesini dilerim. İçimde büyüyen sevgiyle doğum gününü kutlarım aşkım.

Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Önündeki 365 gün boyunca yeryüzündeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Güzel yıllar dilerim.

Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet, sevdamın sonundaki ömrüm olur musun? Sevgilim doğum günün kutlu olsun.

uzun doğum günü mesajları

Güzellikle, huzurla, umutla ve sevgiyle dolu bir yeni yaşın olmasını diliyorum. Seninle neler göreceğiz, hangi güzellikler bizi bekliyor tahmin bile edemezsin. Seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun hayatım.

Sen doğdun mevsimlerden bahar oldu. Kuşlar, çiçekler dile geldi. İlk güldüğünde, doğadaki bütün varlıklar sana eşlik etti. Sen geldin hayatıma mutluluk getirdin, her şeyi değiştirdin. Doğum günün kutlu olsun çocuğum benim.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu, benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Bütün hayallerin, bütün umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul olsun, doğum günün kutlu olsun sevgilim.

uzun doğum günü mesajları

Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın ve her gün o tatlı gülüşünü görmek için herşeyi yaparım. Beraber geçireceğimiz nice güzel doğum günü kutlamalarına...

Yeryüzünde nefes alan her canlının bir yaşama amacı olur. Hedefleri ve özlemleri olan her insan bir çınar gibi büyür. Zaman ilerledikçe hayata dair yeni deneyim ve fikirleri olur. Bu yeni yaş gününde artık daha olgun biri olarak hayatına devam edeceksin. Her şeyin gönlünce olması dileği ile iyi yaşlar.

Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun sevgilim!

Umuyorum ki yeni yaşında mutluluk ve sevinçler hep seninle yol alır. Sen tanıdığım en eşsiz ve en güçlü insanlardan birisin. Diliyorum ki yeni yaşında tıpkı senin gibi olsun. Nice mutlu anılara.

Tüm mevsimleri bir tek güne, tüm yılları bir tek mevsime sadece senin için sığdırmaya razıyım. Ömrünün en güzel yıllarını, en güzel saatlerini daima benimle geçirmen dileğiyle.. İyi ki doğmuşsun bir tanecik sevgilim.

uzun doğum günü mesajları

İyi ki doğdun, iyi ki vermiş yaradan seni bizlere. Yıldırım gibi çaktın, güneş gibi açtın üstümüze. Söz oldun, mani oldun, saz oldun bestemize. Kutlu olsun doğum günün, nice mutlu senelere.

Sen başıma gelen en tatlı belasın. Bundan sonraki senelerini benimle geçirmen dileğiyle. Senli benli senelere sevgilim, seni seviyorum.

Sen ol da; ister yar ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da. Sen benim başımın tacısın. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere.

Bu dünyada doğum günü kutlayan en güçlü ve en eğlenceli insan sensin babacığım. Nüfus cüzdanın da ne yazarsa yazsın sen neşen ile her zaman aramızdaki en genç kişi olacaksın. İyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara.

uzun doğum günü mesajları

Sendeki beni gel de kalbime sor sevgili. Seni ömrümün son nefesine kadar bıkmadan, usanmadan aynı coşkuyla hep seveceğim. İyi ki doğdun biricik sevgilim.

Sen yokken eksik olduğumu anladım. Sana vurgun, sana hasret, sana muhtaç olan bu virane aşığın yaralarına gel de derman ol sevgilim. İyi ki doğdun Sevgilim.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi. Doğum günün kutlu olsun canım.

Tam da burada insanın ihtiyacı olan şey sevgiliye güzel sözler kullanmasıdır. Peki bu sevgiliye güzel sözler söylemenin önemi nedir? İnsan sevgilisi ile birçok özel anı paylaşır. İyi ya da kötü bu yaşanmışlık insanları birbirine bağlar. Dolayısıyla güzel sözler söylemek hem duygunun aktarımını güçlendirir hem de yapacağınız sürprizleri daha anlamlı kılar. Herkes tarafından bilinir ki bir duyguyu hissetmek tek başına yetmeyebilir. Bunları karşımızdaki ile doğru bir şekilde paylaşmamız, ondan da bu sözleri duymamız gerekir. Bu insanın normal bir ihtiyacıdır. İnsan sevgilisinden sık sık güzel sözler duymak ister. Çünkü bu sözler partnerinizin mutlu olduğu bir ana denk gelirse onun mutluluğuna mutluluk katacaktır; mutsuz bir anına gelirse, o kötü anda yüzünde ufak da olsa bir tebessüm oluşturacaktır. Unutulmamalıdır ki bütün kötü günler geride kalır ama sizin yapacağın o küçük jest unutulmaz. Sevgiliye güzel söz söylemek için özel bir zamana da ihtiyaç yoktur. 

uzun doğum günü mesajları

Tabi ki özel günlerde kullanacağınız sevgiliye güzel sözler daha anlamlı olacaktır fakat birbirinizle geçireceğin her vakit özeldir. Bunun bilince hareket edip sevdiklerimizi sık sık mutlu etmekte fayda vardır. Gün olur ki sadece telefonun başında bir güzel söz duymak için çok ciddi zamanınızı harcayabilirsiniz. Bu harcadığınız zaman bile aslında o küçük olarak görülen sözlerin etkisinin ne kadar büyük olduğudur. Eğer duygusal birliktelik yaşadığınız insanla iletişime geçmekte zorluk yaşayan biriyseniz ya da güzel sözler söylerken utanan bir yapınız varsa sevgilinize karşı duygusal sözler sarf etmek için genel olarak özel günleri kendinize fırsat olarak görebilirsiniz. Peki bu özel günler nedir?

doğum günü mesajları

Sevgilinizin uzun doğum günü, mezuniyet balosu, sevgili olma yıldönümünüz ya da evliyseniz evlilik yıldönümünüz bazı özel günlerdir. Bu özel günlerde insanlar daha duygulu ve beklentiye giren yapılarda olacakları için sizin de buna karşılık verebilecek bir takım mana dolu cümlelere hakim olmanız gerekmektedir. Bunu direkt olarak bir sorumluluk görmek yanlıştır çünkü karşınızdaki kişiye olan duygusal bağınızdan dolayı bu sözleri söylerken siz de fazlaca haz alacaksınız. Bunu bir problem olarak görmekten vazgeçmek sizin ve ilişkiniz için şüphesiz daha iyi olacaktır. Sevgiliye güzel sözler bilinmesi, duyulması, ve söylenmesi haz veren sözlerdir. Bu durum aşkınıza aşk katacak, ilerde hatırlayacağınız romantik anların başlangıç noktası olacaktır. Bu sözleri duymak herkesin hakkıdır ve unutulmamalıdır ki bu gayet doğal bir beklentidir. Kadınlar zaten herkesin bildiği üzere duygusal varlıklardır fakat bu durum erkeklerin bazı şeyleri daha az hissettiği anlamına gelmez. 

uzun doğum günü mesajları

Erkekler sadece bazı duygularını belli etmekte problem yaşarlar. Bir birlikteliği olan erkekseniz üzerinize yapışan bu duygusuz imajını üzerinizden atmak için büyük bir fırsat karşınızdadır. Bu literatüre hakim olmak hem sizi daha rahat hissettirecek hem de duygusal yönünüze ayrı bir yön katacaktır. Partneriniz bunları duyduğunda çok sevinecek ve size karşı olan davranışları daha da hassaslaşacaktır. Bu hassaslık ilişki için daha iyi, sizin için de daha rahatlatıcı olacaktır çünkü bu sevgiliye güzel sözler sayesinde birlikte olduğunuz kişi sizinle ilgili bir güven problemi de yaşamayacağı için her şey mükemmele yakın olacaktır. 
İyi Ki Doğdun Konsept Hediye Kutusu
Emin olabilirsiniz ki sözün etkisi düşünüldüğünden daha büyüktür çünkü insanın duygularının açılanmasının birkaç farklı yolundan biridir. Hissedilen duyguları sadece hissetmekle kalırsak karşımızdaki insanla büyük problemler yaşayabiliriz. Bunların da en önemlisi sevginizin sorgulanması olabilir ki, bu sorgulamanın sonu hiç iyi yerlere gitmeyecektir. 

uzun doğum günü mesajları

Tüm bunlardan kurtulmak, her şeye daha iyi bir başlangıç yapmak, duygusal tarafınıza bir romantizm katmak için sevgiliyle olan iletişimi güçlendirip onunla daha sık diyalog halinde olmanız gerekmektedir. Bu şekilde bir ilişkide büyün beklentileriniz karşılanacak ve bu durumun size çok iyi hissettirdiğinin farkında olacaksınız. Sevgililik daima yan yana olmak değildir. Sevdiğiniz kişi yanınızda yokken de beraber olabilmektir. Bunu da sağlamanın tek yolu ona güzel sözler söyleyip, mesajlar atmak olabilir. Bu şekilde hem kendinizi naif bir şekilde hatırlatmış olacaksınız hem de sizin de haz alacağınız duygu dolu anlar başlayacaktır. Hep birlikte düşünelim… Sevgilimize hep onunla vakit geçirmek istediğinizi, onu çok sevdiğinizi, onunla bir farklı olduğunu söylemek size neden zarar versin ki? Tam aksine duygularınızın açık olması karşı tarafta ne istediğini bilen bir birey olduğunuz imajını yaratacaktır. Dolayısıyla bu durumdan faydalanmak gerekir. 

doğum günü mesajları

Hayatım aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. Nice doğum günlerde birlikte olmak dileğiyle…

Hayatta dilediğim tek dilek hep sen yine sen. İyi ki varsın sevgilim iyi ki doğdun ve hayat seni çıkardı karşıma.

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için. Doğum günün kutlu olsun ışığım.

Geri kalan ömrümde yalnızca sen olsan yeter bana, tek bir gülüşün tüm sıkıntıları unutturmaya yeter. Yeni yaşının ilk günü kutlu olsun birtanem, iyi ki doğmuşsun, nice mutlu güzel yıllarımıza.

Doğduğun gün hayatımıza bir güneş gibi doğdun. Bizim için yaşamın, mutluluğun, neşenin kaynağı oldun. Yeni yaşında tüm bu güzellikler umarım ki seni daha fazla bulur ve yıl boyunca yüzündeki o benzersiz gülümseme hiç eksik olmaz. İyi ki doğdun, nice mutlu güzel birlikte yıllara hep birlikte.

uzun doğum günü mesajları

Bu fayda masum bir faydadır çünkü ne olursa olsun bir ilişkide söylenen söz, yapılan her şey karşı taraf içindir. Karşı taraf da buna bir yanıt verirse dünyanın en güzel duygularını birlikte yaşayabilir, hayatın bütün zorluklarını sımsıkı sarılarak aşabilirsiniz. Unutulmamalıdır ki her şey bir sözle başlar. Sevgiliye güzel sözleri söylemek ona karşı sizi daha değerli ve düşünceli bir insan yapacaktır. 

En güzel Doğum Günü Hediyeleri için TIKLAYIN: Doğum günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top