z Balık Burcuna Özel Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

balık burcu hediyeleri
Balık burcu birçok burcun olumlu ve olumsuz özelliklerini birlikte almıştır. Balıkların ön sezgileri gelişmiş ve oldukça da duygusal insanlardır. Hediye alırken balıkların bu duygusal yapısını kullanarak çeşitli hediye alabilirsiniz. Hayal dünyası gelişmiş olan balıklar gerçek yaşamda bulunmaktan ötürü mutsuzluk yaşar. Alacağınız hediye onu geçmişe götürmeli, içindeki çocuğu harekete geçirmeli ona duygusal bir an yaşatmalıdır. 

Duygusal Balık Burcuna Özel Aşk Fotoğraflı Kolye 

balık burcuna hediye
Balık burcuna alacağınız hediye onun kişilik özelliğine uygun olmalıdır. Zor beğenen balıklara hediye seçimi zor olabilir. Sonsuz aşk fotoğraflı kalp kolye ile balık burçlu sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Yaşadığı aşkı ona doyasıya hissettirmek isteyen balık burcuna duyduğunuz sevgiyi anlatacak sonsuz aşk fotoğraflı kalp kolye alarak ona anlamlı bir hediye alabilirsiniz. Bu kolye birbirini seven çiftlerin sonsuza dek ayrılmayacağını simgeler. Şık tasarıma zarif olan bu kolyeyi sevdiğiniz boynundan bir an olsun çıkarmayacaktır. 

Sözünde Durmayı Sevenlere Aşk Çek Defteri 

balık burcuna hediye
Balık burcu sevdiğinize anlamlı ve değerli bir hediye vermek istiyorsanız sevdiğinize aşk çek defteri alabilirsiniz. İlişkilerinde aşk, heyecan ve eğlence arayanlar için özel olarak tasarlandı. Sevdiğinize verdiğiniz sözleri tutmak adına ona böyle bir defter verebilirsiniz. Bu defter ile sevdiğiniz sizi dizginleyebilir, aynı şekilde siz de sevdiğinizi dizginleyebilirsiniz. Verilen sözler buraya yazılabilir, ya da sevdiğinizi ikna etmek için bu defteri kullanabilirsiniz. 

Balık Burcu Sevgiliye Anı Çerçevesi 

balık burcuna hediye
Balıklar geçmişine bağlı yaşamayı severler. Özellikle telefonda resim çekmek ve resim albümü oluşturma gibi tutkuları vardır. Balıkların bu özelliğinden yola çıkarak balık burcuna ışıklı anı çerçevesi alabilirsiniz. Işıklı anı çerçevesine hayatına anlam katan resimleri asarak anı ölümsüzleştirebilirler. Işıklı anı çerçevesi şık görünümü ile evinize uyum sağlayacak evinize modern bir dekoratif görünüm kazandıracaktır. Anı çerçevesi içine 12 tane resim ekleyebilirsiniz. 

Balık Çocuklarına Özel Ay dede Lambası 

balık burcuna hediye
Balık burcuna hediye alacaksanız, alacağınız kişi çocuksa ay dede tasarımlı gece lambası alabilirsiniz. Bu lamba çocuğu masal alemine götürecektir. Lamba üzerine istediğiniz mesajı ya da resmi ekletebilirsiniz. 

Balık Erkeğini Mutlu Edecek En Başarılı Kişi Hediyesi 

balık burcuna hediye
Balık erkekleri ruhlarının okşanmasından çok hoşlanırlar. Her ortamda kendisinden bahsedilmesini isterler. Balıkları onure ederseniz onların sevgisini kolay kazanırsınız. Bir balık erkeğine yılın en başarılı erkeği plaketi ya da madalyası vererek onu onure edebilirsiniz. Bu hediye onun için hem anlamlı hem de değerli olacaktır. 

Eğlenceyi Seven Balık Burcuna Özel Okey Takımı 

balık burcuna hediye
Balık burçları eğlenmeyi çok severler. Arkadaşları ile bir araya geldiklerinde eğlenceli vakit geçirmek isterler. Balıklar özellikle renklerin sayıların ve taşların işin içinde olduğu oyunları severler. Okey, dama, tavla gibi oyunlar balıkları mutlu eder, hoş vakit geçirmesini sağlar. Arkadaşınıza alacağınız hediyenin hem anlamlı hem de çok sık kullanacağı bir şey olmasını istiyorsanız ona alabileceğiniz en ideal hediye okey takımıdır. Okey taş dizme tahtasının üstüne yazılan özel isimle sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. 

Kişiye özel harfli gümüş kol düğmesi 

balık burcuna hediye
Balıklar estetik duyguları gelişmiş burçlardır. Her zaman her şeyin en iyisini, en şık olanı ve modern görüneni tercih ederler. Rüküş giyinmek, çirkin görünmek hayatta en büyük kabusları olur. Estetik duyguları gelişmiş olan bir balık burcuna özel harfli gümüş kol düğmesi alabilirsiniz. 

Nostaljik dikiş makineli müzik kutusu 

balık burcuna hediye
Balık burçları her zaman nostaljik ve romantik takılırlar. Müzik balıkların en büyük tutkusudur. Hayatta her şeyden vazgeçerler ama müzikten vazgeçmezler. Geçmişe ve değerlere bağlı olarak yaşarlar. Nostaljik eserlere her zaman ilgi duyarlar. Kendilerini geçmişe götüren anısal değeri olan şeylerden hoşlanırlar. Balık burcuna ne hediye alınır diye soracak olursanız hem nostaljik hem duygusal yönlerine hitap eden özel nostaljik dikiş makineli müzik kutusu alabilirsiniz. Duygusal müziklerin çaldığı dikiş kutusunu balıklar çok sevecek. Balıklar bu hediyeyi masalarının baş köşesinde saklayacak, bu müzik kutusuna baktıkça sizi hatırlayacak ve nostaljik anlar yaşayacaklar. 

Kişiye özel Deri cüzdan 

balık burcuna hediye
Balıkların en sevdiği renklerden birisi siyahtır. Siyah her zaman balıkları şık ve estetik göstermiştir. Siyah renge özel bir ilgileri vardır. Derli toplu olmayı seven ve düzenli bir yaşam süren balık burçlarına siyah deri bir cüzdan hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Deri cüzdanımızın birçok gözü vardır. Kullanışlı ve ergonomik olan bu cüzdan erkeğinizin çok işine yarayacak. Hediyenin anlamlı ve özel olmasının yanı sıra günlük hayatta çok kullanılıyor olması önemlidir. Kişiye özel siyah deri cüzdan da erkekler tarafından çok sık kullanılmaktadır. 

Teknolojiyi Seven Balık Burcuna İsimli Usb bellek 

balık burcuna hediye
Balıklar teknolojiyi çok severler. Teknolojiyi takip etmek, gündemi yakalamak ve modaya özel giyinmek isterler. Hayatla iç içe yaşayan balıklar dünyada olup bitenleri takip ederler. Bilgisayarda çok sık takılırlar. Bilgisayardan arşiv yapmayı çok severler. Balık burcunun teknolojik bu özelliğinden yola çıkarak tasarlanan balık burcuna özel ahşap usb bellek ile balık burcu arkadaşınızı sevindirebilirsiniz. Usb flash bellek boyutlarına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. En ideal boyut ise 32 gb’ dır. 32 gb bir flash belleğe 64 adet normal boyutlu film yükleyebilirsiniz. Bu hediye balıklar için hem anlamlı hem de çok kullanışlı olacaktır.

Yorum Gönder

 
Top