z İlham Veren Doğum Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Doğum Günü Mesajları
Doğum günü için mesaj arayan herkesi en iyi hediye fikirleri bloguna bekliyoruz. Bu yazımızda sizlere en güzel doğum günü mesajları ile resimli doğum günü mesajları örneklerini paylaşacağız. Geleceğimizi oluşturan her yeni günümüz geçmişteki günümüzden daha heyecan vericidir. Bu durum insanın doğumundan itibaren geçerlidir çünkü insan sürekli gelişen bir varlıktır. O yüzden her yeni gün geçmişteki herhangi bir günden daha heyecan vericidir. Yalnız bu heyecan vericiliği her gün kutlayamayız. İnsanlar bu günler için özel günler oluşturmuştur. Bu özel günlerden en önemlisi belki de doğum günüdür. Etrafımızı gözlemlediğimiz zaman doğum gününü önemsemeyen insan sayısı çok azdır. Bunun sebebi insanın hayata geliş yıl dönümü değerlidir. Herkes o günü tebrik eder, aileniz size sahip olduğunu için ne kadar şanslı olduğundan bahseder, arkadaşlarınızda belleğinizi iyi ki dileklerini size iletir. Doğum günün de insanlar birçok plan yapar. Ne kadar plan yaparsanız yapın, doğum gününde unutulmaması gereken en önemli şey doğum günü mesajıdır. Doğum günü mesajının bu kadar önemli olmasının sebeplerinden bir tanesi bütün duygularınızı bir anda karşı tarafa iletmenizdir. 

WhatsApp Doğum Günü Mesajları

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Bugün yokluğunun doğum günü sevdiğim. Kutlu olsun yüreğinde bensizlik. Gülüşün baki olsun yüzünde. Bana kalsın yine senli sensizlik.

Doğum Günü Mesajları

Sen başıma gelen en tatlı belasın. Bundan sonraki senelerini benimle geçirmen dileğiyle. Senli benli senelere sevgilim, seni seviyorum.

Seninle öyle bütünüm ki. Sen bensin, ben de senim. Senin doğum günün benim de doğduğum gündür. İyi ki varsın, iyi ki doğdun!

Hayatım aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. Nice doğum günlerde birlikte olmak dileğiyle…

Doğum Günü Mesajları

Yeni yaşında hayatın sana tüm umutlarının yeşerdiği, başarılı ve mutlu bir yıl getirmesini dilerim. İçimde büyüyen sevgiyle doğum gününü kutlarım aşkım.

Hayatın boyunca doğum günü mumlarını her üflediğinde yanında olmak istiyorum. Yüzündeki o güzel gülümsemenin silinmeyeceği bir yıl olsun. Nice güzel yaşlara.

Yeni yaşına mutlu girersen o yıl hep iyi şeyler olur derler. Doğum gününde yüzündeki gülümsen hiç gitmesin ve yeni yaşın boyunca hep devam etsin. İyi ve güzel yaşlar.

Doğum Günü Mesajları

Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir yıl olması dileğiyle. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere…

Sendeki beni gel de kalbime sor sevgili. Seni ömrümün son nefesine kadar bıkmadan, usanmadan aynı coşkuyla hep seveceğim. İyi ki doğdun biricik sevgilim.

Doğum Günü Mesajları

Sen çatlayan dudağımda bir damla su, içimdeki yaşama tutkusu, avuçlarıma düşen kar tanesi. Sen! Sevgilim, sevdiğim, taptığım, her şeyimsin. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Sen doğdun çünkü kaderimsin! Sen doğdun çünkü nefesimsin! Sen doğdun çünkü sen yalnız benimsin! İyi ki doğdun biriciğim!

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın. Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun.

Doğum Günü Mesajları

Yaşamının geri kalanında tüm kötülükler senden uzak olsun. Üzüntüler sana yasak mutluluklar yanında olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Sen geldin ben huzuru buldum. Sen geldin yaralarıma ilaç, çaresizliğime derman oldun. Peki sorarım sana şimdiye dek nerelerdeydin? İyi ki doğdun Sevgilim.

Doğum Günü Mesajları

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Hatıralara değer biçemem fakat bunlara bir parça güzel hatıra daha ekleyebilirim. Mutlu yıllar aşkım.

Sen benim ilk aşkım sana tutsak bu biçare hep yanında olacak bundan sonra. Birlikte nice güzel yıllara. İyi ki doğdun Sevgilim.

Doğum Günü Mesajları

Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet, sevdamın sonundaki ömrüm olur musun? Sevgilim doğum günün kutlu olsun.

Dünyada eşi benzeri olmayan bir güzellik varsa o da sensin. Kalbinden geçen ne varsa yeni yaşında seninle gelsin. İyi ki benimlesin Sevgilim. Doğum günün kutlu olsun.

Yaşamımın en güzel parçası, en önemli aytıntısı olduğun için çok şanslı ve çok mutluyum. İyi ki doğdun biricik sevgilim.

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan hissettiklerimizin ifade ediliş şeklidir. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

Doğum Günü Mesajları

İnsanlar mükemmel olamayabilir ama hayatların bir gün hep en güzel günü geçirmeyi hak eder. Bugün senin en güzel günün. Nice mükemmel yaşlara.

İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun sevgilim!

Ben sana mecbur değil mecnunun olurum sevgilim. İyi ki varsın hayatım mutlu seneler. Bir yanım hep yarım, kanayan yanım. İyi ki doğdun Sevgilim.

Doğum Günü Mesajları

İnsanlar duygularını ifade ederken zorlanabilir ya da istediği gibi konuşamayabilir. Hayatımızda değer veren bir insan olduğunda da bunları yapmak eminim ki hepimiz için çok zordur. Bir mesajda doğum gününü kutlamak hem karşı tarafa ansızın bir sürpriz hem de onu unutmadığımızın en büyük kanıtıdır. Peki doğum gününü bu kadar anlamlı kılan şey nedir? Doğum günü insanı 1 yıl daha olgunlaştıran bir şeydir. Bu yüzden herkes hatırlanmak ve tebrik edilmek ister. İnsanlara kendimizi hatırlatmanın tek yolu yan yana olmak değildir. Modernleşen dünyada farklı sebeplerden dolayı sevdiklerimizin yanında olamayabiliriz ama bu sevdiklerimize ulaşamayacağımız anlamına gelmez. Onlara ulaşabiliyor olmamızdan kaynaklı uzaklarda da olsak doğum günü olan insanlar bize karşı bir beklentiye girebilir. Bu beklentide bir doğum günü mesajı almaktır. Sevdiklerimizin bu beklentilerine karşı vermemiz gerekir. Böylelikle hem bağlarımız güçlenir hem de naif bir davranış yapmış oluruz. Peki doğum günleri mesajları nasıl olmalıdır. 

Resimli Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü Mesajları
Bir tanem, bugün yılın en güzel günü. Çünkü küçücük bir bebek olarak dünyaya geldin ve bugün gözlerini açtın. Yıllar geçti ama sen hala benim bebeğimsin. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Kelimelerin anlamsız kaldığını seninle öğrendim ben. Gökkuşağının renklerini. Önceleri görmezdim oysa ki. Hayatıma renk, gönlüme güneş oldun sevgilim.. İyi ki doğdun…

Bugün günlerden sen… Ve ben senin kulun kölen. Dile benden ne dilersen sevgilim emrine amade bu yürek. İyi ki doğdun Sevgilim.

Bazen yalnız olduğunu düşünebilirsin. Ancak değilsin, hayatın boyunca yanında olacak biri var. Daha güzel günlerimiz olması dileğiyle, mutlu günler seninle olsun.

Doğum Günü Mesajları

Her yeni yaş insana bu hayat hakkında bir şeyler öğretir. Büyüdükçe, olgunlaşır, kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenirsin. Umarım bu yeni yaşında hep iyi tecrübeler edinirsin.

Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir. Güzel bir yıl geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun!

Pastanın üzerindeki mumlar sönüyor olsa da senin içindeki mutluluğun ve zerafetin ateşi asla sönmesin. Ne zaman karanlığa düşsen o ışık yolunu aydınlatsın. Nice mutlu yıllar dileğiyle. 

Doğum Günü Mesajları

İyi ki doğdun, iyi ki vermiş yaradan seni bizlere. Yıldırım gibi çaktın, güneş gibi açtın üstümüze. Söz oldun, mani oldun, saz oldun bestemize. Kutlu olsun doğum günün, nice mutlu senelere.

Hissettiğin yaşta geçireceğin neşeli ve keyifli bir 365 gün olur umarım senin için. Doğum günün kutlu olsun.

Sen ol da; ister yar ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da. Sen benim başımın tacısın. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere.

Doğum Günü Mesajları

Umuyorum ki bu yeni yaşın sana istediğin en güzel mutlulukları getirir. İleride yaşayacağım mutlu hayata yeni güzellikler getirmesi dileği ile nice yıllara.

Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni herşeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun!

Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin. Her şeyim seni çok seviyorum.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Doğum Günü Mesajları

Sevdiklerin ile birlikte geçereğin güzel bir yıl yaşarsın umarım. Neşe dolu bir yıl geçirmen dileğiyle.

Hayatta dilediğim tek dilek hep sen yine sen. İyi ki varsın sevgilim iyi ki doğdun ve hayat seni çıkardı karşıma.

Biricik sevgilim seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü, seni seviyorum. İyi ki doğdun Sevgilim.

Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice nice yıllara güzel melek.

Bugün gökyüzü daha berrak, denizler daha sakin, güneş bir başka neşeli...Bugün senin günün. Ömrüme ömür diye kattığım aşkım doğum günün kutlu olsun.

Doğum Günü Mesajları

Sadece bugün değil, seninle geçen her gün çok değerli. Yaşamımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun!

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. İyi ki doğdun her şeyim.

Doğum Günü Mesajları

Her insanın hayatının bir evresinde doğum günü mesajı yazarken kararsız kaldığı çok olmuştur. Bunun ana sebebi doğum günü mesajının nasıl olduğunu bilmemesinden kaynaklanır. Doğum günü mesajı fazla kısa olmamalıdır. Bunun sebebi değer verdiğimiz insanın ne olursa olsun kendini kısa bir mesaja layık görmemesidir. Çünkü kısa bir mesajda onun iyi ki doğduğundan, yeni yaşının huzur ve mutluluk getirmesinden bahsedemezsiniz. Bunlardan bahsetmiyorsanız o doğum günü mesajı biraz eksiktir. İlk önce doğum günü mesajı atılacak kişinin hayatınızda nasıl bir yeri olduğundan başlanarak, ardından da iyi dileklerinizle bitirmeniz iyi olacaktır. Bu mesaj karşınızdakine kendini değerli hissettirecek, onun da sizin varlığınızın farkında olmasını sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki doğum günü mesajı gereğinden uzun da olmamalıdır. Gereğinden uzun bir mesaj başkalarının düşüncesini direkt olarak almak gibi hissedileceği için samimiyetini karşı tarafa aktaramayabilirsiniz. Doğum gününü kutlayan kişi uzun mesajını okuduğunda sıkılmamalı ve samimiyetinizi mesajlarda bulmalıdır. Doğum günü bazı insanlar için sevinç dolu bir gün olsa da bazın insanlar için de hüzünlüdür. Çünkü bu insanlar ömrümden bir yıl geçtiğini aslında o kadar da sevinç dolu bir gün olmadığını savunurlar. Bu düşünce genel olarak yanlış bir düşüncedir. Her yaşın bir güzelliği vardır. Bu tarz düşünen sevdiklerimize atacağımız doğum günün kötü kaygıları yok edecek, her yaşın kendine özel anları olacağını belirtecek bir doğum günü mesajı atmalıyız. 

Doğum Günü Mesajları

Anlam Dolu Doğum Günü Mesajları

Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun. Mutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsun. Sen üzülme sakın, üzülmelerim sana feda olsun.

Ne aradıysam bil ki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler, sende bütün gelecek. Beni bende arama, ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun güzeller güzeli.

Doğum Günü Mesajları

Bütün hayallerin, bütün umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul olsun, doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Sıcak havalarda klimalı ortama girildiği zaman yaşanan mutluluğu, yılın her günü yaşayacağın güzel bir yaş dilerim. Nice güzel, mutlu yıllara.

Sen geleceğimizin mutluluğu, mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalacaksın sevgilim, seninle ben her yerdeyim. Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

Anneciğim, yanında olamasam da gittiğim her yerde seni düşünüyorum. Senin varlığın benim için bu dünyayı renkli kılıyor. İyi ki varsın ve nice mutlu güzel yaşlar geçirmeni diliyorum.

En güzel dualarımda sen varsın ve sen, Rabbimin bana en özel armağanısın. İyi ki doğdun yaşama sebebim.

Doğum Günü Mesajları

Tek isteğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu, benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Yüzündeki sevginin bir an olsun bile eksilmediği, aksine her gün daha artacağı güzel bir yaş geçirmeni dilerim. İyi ki doğdun.

Doğum Günü Mesajları

Güneşin yalnızlıktan buz tuttuğu yerde, bir kor alev görürsen, bil ki o yalnız senin için alev alan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun hayatımın tek anlamı.

Dünyada eşsiz bir huzur varsa o da kalbindedir. Yaşamının bundan sonrasının kalbin gibi geçmesini dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun Canım aşkım.

Hayat hiç ummadığınız anda mucizedir aslında. Benim mucizem sana dair yaşanan ne varsa. İyi ki doğdun Sevgilim.

Doğum Günü Mesajları

Sensizlik susuz yaşamak kadar imkansız. Sensizlik tedavisi olmayan ölümcül hastalıklar gibi. Yaşamıma anlam katan en değerli varlığımsın. İyi ki doğdun.

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi. Doğum günün kutlu olsun canım.

Umutlarını ve neşeni koruyabileceğin, hayattaki zorlukların seni yıldırmayacağı bir yıl geçirmeni diliyorum. Güzel yaşlara.

Doğum günün kutlu olsun cancağımız. Gökyüzündeki tüm güzel renkler yeni yaşında hayatını aydınlatsın, her zaman güzel günlerin olması dileğiyle, nice mutlu yıllara.

Doğum Günü Mesajları

Görüldüğü gibi doğum günü mesajı değişken bir mesajdır. Herkese aynı mesajın atılması beklenmez ve doğru da değildir. Doğum günü mesajı atacağımız kişiyi tanımak bu yüzden önemlidir. İnsanın etrafında birden fazla değerli kişi ve gruplar olur. Doğum günü annenizin, babanızın, kardeşinizin, sevgilinizin olacağı gibi çok değer verdiğiniz bir arkadaşınızın da olabilir. Burada atılacak mesajlara dikkat edilmelidir. Dikkat edilecek hususlar nedir diye akıllara bir soru gelebilir. Örneğin annenizim doğum gününü kutlarken mesajın içeriği anne şefkati ve fedakarlıklar olurken, arkadaşınıza atacağınız mesaj daha eğlenceli olabilir. Çevremizdeki insanları daha iyi tanımalı bir doğum günü mesajından ne istediğinin farkında olmalıyız. Babaya atılan doğum günü mesajının arkadaşa atılan bir doğum günü mesajı gibi olduğunu düşünürsek bu durum uygun değildir. Böyle bir mesaj atılamaz mı? Elbette atılabilir ama karşılık olarak zayıf kalır. Biz sevdiklerimizi düşünerek bir jest yapıyorsak bir de karşılık bekliyoruz demektir. Bu karşılığı uygun bir mesajla yakalayabiliriz. Sonuç olarak doğum günü gerek hüzün gerek sevinçlerle dolu bir gündür. Bu günün öneminin farkına varmalı, sevdiklerimizi o gün için ne plan yaparsak yapalım başlangıçta bir doğum günü mesajı ile mutlu etmeliyiz. Sevdiklerimizin mutluluğu aynı zaman da bizlerinde mutluluğu olur. O değerli günün iyi geçmesi için elimizden geleni yapmalıyız. 

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Seninle birlikte yaşamak boş bir defteri en güzel şiirler ile doldurmak gibi her görüldüğü zaman mutlu gülümsemenin nedenisin. İyi ki doğdun aşkım, seni çok seviyorum.

Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum, iyi ki varsın, iyi ki seni sevmişim, nice beraber mutlu yıllara, seni seviyorum peteğim.

Doğum Günü Mesajları

Sen, bulduğuma hala inanamadığım, gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığım, günümü aydınlığa çeviren sevgilim... İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.

Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj atıyorum. Mutlu yıllar sevgilim, İyi ki doğdun Sevgilim.

Sen yokken eksik olduğumu anladım. Sana vurgun, sana hasret, sana muhtaç olan bu virane aşığın yaralarına gel de derman ol sevgilim. İyi ki doğdun Sevgilim.

Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara.

Seni kaybetmek değil bulmak isterim, aslında içindeki seni, özündeki hissi, kalbindeki beni… Bil ki yalnızca ama yalnızca seni. İyi ki doğdun bir tanecik sevgilim.

Doğum Günü Mesajları

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için. Doğum günün kutlu olsun ışığım.

Sen hayatım boyunca tanıdığım en ilham verici insansın. En zor günlerimde yanımda oldun. Seni tanımak, en harika şeylerden biri. İyi ki doğdun.,

Doğum Günü Mesajları

Çok değerli bir hediye alabiliriz ya da durumla alakalı olarak daha mütevazi bir hediye de alabiliriz ama bu safhaya gelmeden önce o kişiyi düşündüğümüzü belli etmeli, o herkesin duymak istediği ‘’düşünmen yeter’’ sözünü yerine getirmeliyiz. Düşüncesiz bir insan olursak ne yaparsak yapalım sevdiklerimiz tarafından hoş karşılanmayacaktır. Doğum günü görüldüğünden daha karmaşık ama zor olmayan bir konudur. Dolayısıyla bu karmaşıklıktan kurtulmalı, durumu daha sadeye indirgeyerek yıllar boyu unutulmayacak anları yaşamayı arzu etmelisiniz. Bunun içinde her şeyden önce samimi, insanı boğmayan, sıcak bir mesajla gönüllere girmeyi geri kalanları ise sevdiğinizle ilişkinizin boyutuna göre ayarlamalısınız. Ancak her şeyin başı görüldüğü gibi doğum günü mesajıdır. Doğum günü mesajının bize sağladığı avantajlardan yararlanmalı, etrafımıza bu yolla mutluluklar saçmalıyız. Unutulmamalıdır ki her insan hatırlanmayı ister ve doğum günü mesajı bunun en iyi yoludur.

Yorum Gönder

 
Top