z Tesettürlü Eşe Hediye Alternatifleri | En iyi Hediye Fikirleri

Tesettürlü Eşe Hediye Alternatifleri
Eşe hediye almak sizi en zorlayan durumlardan biri olsa gerek. Özellikle uzun yıllardır evliyseniz ve her yıl bir hediye aldıysanız artık alternatiflerin yavaş yavaş tükendiğini hissedebilirsiniz. Peki, bu yıl hediyeniz için özel gününde ne hediye almayı planlıyorsunuz. Tesettürlü eşe hediye alternatiflerini sizler için derlemek istedik. Eşime uygun ve onun sevebileceği hediyeler arıyorum diyorsanız bu yazımız tam size göre olacak. 

Dini hediyeler 

Tesettürlü Eşe Hediye
Tesettürlü eşe hediye alternatiflerin içinde dini hediyeler en başı çekebilir. Vitrinde sergilemek için dini motivelerden oluşan dekoratif ürünler ya da üzerinde dua yazan tablolar ve eşyalar tercih edilebilir. 
Tesettürlü Eşe Hediye
Özellikle kadınlar evinde sergileyeceği manevi anlam yükleyebileceği hediyelerden çok hoşlanır. Bu sebeple daha önce bu tarz bir hediye almadıysanız mutlaka değerlendirmenizi öneririz.

Tesettürü eşe komik hediyeler

Tesettürlü Eşe Hediye
Ben eşimi biraz güldürmek istiyorum be tesettürlü eşe komik bir hediye bakıyorum diyorsanız sizlere harika önerimiz var. Üzerinde komik bir yazı yazan kesme tahtası da olabilir ya da yine kişileştirebileceğiniz bir termos bardak ya da bir tabloda olabilir. Üzerine dilediğiniz espriyi yazarak hemen hemen tüm kişisel ürünleri özel bir hale getirebilirsiniz. Bu tamamen sizin yaratıcılığınıza bağlı. Hediyemen bu anlamda sizlere birçok farklı kategoride yardımcı oluyor. Siz hangisini beğenirseniz ve bu işte çok komik tesettürlü eşim çok beğenir diyorsanız onu alabilirsiniz. Tesettürlü bayanlara uygun en özel ve en güzel hediyeleri bir tıkla bulabilirsiniz. 

Tesettürlü eşe romantik hediye seçimleri

Tesettürlü Eşe Hediye
Tesettürlü eşinize romantik hediye seçimlerini koymasak elbette eksik kalırdı. Kadınlar zaten genel olarak romantik seçimlerden çok hoşlanırlar. Üzerinde sadece seni seviyorum yazan bir hediye bile onlar için çok şey ifade edebilir. Dilerseniz tamamen duygu yüklü bir hediye bakabilirsiniz. Tesettürlü eş için hediye fikirleri arasında dilerseniz onun fotoğraflarından oluşan bir tablo yatırma fikri olabilir örneğin. 
Tesettürlü Eşe Hediye
Ya da bunun yanı sıra seni sevmemin nedenleri tarzında bir kitap hediye edebilirsiniz. Dilerseniz kendi el yazınız ile dilerseniz hazır olarak yapılmış romantik kitaplar ile hediyenizi oluşturabilirsiniz. Klasik hediyeler almak yerine, sıra dışı, romantik seçimler yapmaya özen göstermelisiniz. Öreğin onu tanıdığınızda ya da onunla evlendiğiniz gün gökyüzü haritasını çıkararak hoş bir tablo haline getirebilirsiniz. Kısaca söz konusu romantik hediye seçimi ise Hediyemen ile bunu başarmanız oldukça kolay. 

Tesettürlü eşe doğum günü hediyesi

Tesettürlü Eşe Hediye
Tesettürlü hanımlara doğum günü hediyesi içinde alternatifiniz çok fazla. Bu hediyenize doğum günü temasına uygun bir şeyler seçmenizi öneririz. Örneğin onu anlatan bir takvim yani doğduğu gün neler oldu tadında çok özel bir hediye. Ya da yine farklı bir örnek olarak onun bebeklikten bu yana birçok farklı fonografını bir araya getirerek hoş bir anı kutusu da yapabilirsiniz. 
Tesettürlü Eşe Hediye
Tesettürle eşe doğum günü alternatifi konusunda asla zorlanmasınız. Birçok farklı konsept size bu konuda yardımcı olacaktır zaten. İçinden seçim yapmak sizi zorluyor olsa da onun en çok beğeneceği hediyeyi kesinlikle seçeceksiniz diye düşünüyoruz.

Tesettürlü eşe yıl dönümü hediyesi

Tesettürlü Eşe Hediye
İster evliliğinizin birinci yılı olsun, ister 10. İster 40. Hiç fark etmez. O gün kutlanacak. Başka çıkarı ya da kaçarı yok. Kadınlar özellikle evlilik yıl dönümlerine fazlası ile önem verirler. O akşam size mutlaka bir hediye alma inceliğini gösteriyor olacak ama peki ya siz? Tesettürlü eşe yıl dönümü hediyesi olarak da romantizmi ön plana çıkarmanızı öneririz. Genellikle evlenilince kadınların hediyesi hep eve yarayan şeyler oluyor. Mutfak aletleri, elektronik aletler ve benzeri. Oysa siz romantizmi asla elden bırakmamalısınız. Bu gün ikizin günüyse hediyeniz de size özel olmalıdır. 
Tesettürlü Eşe Hediye
Beraber bir karikatürünüzü çizdirebilir, beraber olduğunuz fotoğraflarınız işe bir anı posteri yaptırabilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken içinde hem onun hem de sizin olacağınız bir hatıra oluşturmanız. Kesinlikle karınızın kalbini bir kez daha kazanacak ve onu fazlası ile mutlu edeceksiniz. Tesettürlülere en uygun hediyeler nerede diyorsanız adres zaten belli. Hediye denilince, online alışveriş denilince hemen akıllara gelen Hediyemen.com tesettür bayanlar için de birbirinden güzel hediyeler hazırlıyor. Bu harika ve sonsuz hediye seçenekleri içinden dilediğinizin seçtiğini alabilirsiniz. Güzel bir kutlama yemeği ile de hediyenizi taçlandırırsanız değmeyin keyfine.

Yorum Gönder

 
Top