z Sevgiliye Doğum Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Bu yazımızda sevgiliye doğum günü mesajı olarak en güzel örnekleri ve en harika yaş günü kutlama sözleri bulabileceksiniz! Kimi insan resimli doğum günü mesajları tercih ederken, kimi insansa yazılı mesajları yani metinsel sözleri tercih etmektedir. Göndereceğiniz doğum günü sözlerinin resimli olması ise daha çok dikkat çekicilik taşıyacağı anlamını doğurur. Sizin için resimli güzel ve etkileyici sözler hazırladık. Doğum günleri sevgilimiz ve bizi sevenlerle aramızdaki sevgi bağlarını daha da güçlü kılan özel günlerden ve kutlamalardandır. Doğum gününde yanında olamadığınız sevgilinizin gönlünü aşağıda yer alan birbirinden güzel sevgiliye doğum günü kutlama mesajları ile alabilirsiniz. Orijinal sözler üzerine en güzel sözleri bizimle birlikte keşfetmeye ne dersin?

İlginizi Çekebilir; Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Uzakları yakın etmenizi, sevgilinize hissettiklerinizi aktarabilmenizi sağlayacak en unutulmayacak mesajları bu yazımızda sizin için derledik. Gerek doğum gününde gerek normal bir günde sevgilinize bu etkileyici sözleri dilediğiniz an söyleyebilirsiniz. Doğum günü mesajlarını seçerken kime göndereceğiniz çok önemlidir. Sıradan bir kutlama mesajı yerine sevgiliye özel doğum günü mesajları arasından dilediğiniz bir seçmeniz günün anlamını daha da arttıracaktır. Dolayısı işe sevgiliniz için güzel bir söz arıyorsanız, özel bir kutlama yapmak istiyorsanız sevgiliye doğum günü mesajları arasından seçim yapabilirsiniz. Bu yıl kaç yaşına giriyor bilemiyoruz ama onun için harikam geçecek bir yılı güzel sözleriniz ile başlatabilirsiniz. Sevgilinizin doğum gününü kutlayacakların en ön sırasında olmalı ve ona en anlamlı doğum günü mesajı ile ulaşmalısınız.

Sevgiliyi Etkileyecek Doğum Günü Sözleri


# Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşka. Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

# Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Güzellikle, huzurla ve umutla dolu bir yeni yaş olmasını diliyorum. Seninle neler göreceğiz, neler yaşayacağız tahmin bile edemezsin. Seni çok seviyorum Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

# Seninle öyle bütünüm ki. Sen bensin, ben de senim. Senin doğum günün benim de doğduğum gündür. İyi ki varsın, iyi ki doğdun!

sevgiliye doğum günü mesajları

# Sen geldin ben huzuru buldum. Sen geldin yaralarıma ilaç, çaresizliğime derman oldun. Peki sorarım sana şimdiye dek nerelerdeydin? İyi ki doğdun.

# Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun. Mutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsun. Sen üzülme sakın, üzülmelerim sana feda olsun.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Sen benim ilk aşkım sana tutsak bu biçare hep yanında olacak bundan sonra. Birlikte nice güzel yıllara. İyi ki doğdun.

# Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu, benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Led Işıklı Film Şeridi Dekoratif Şişe Lamba

doğum günü hediyesi

Sürpriz doğum günü hediyesi olarak sevgilime ne türde bir hediye alabilirim diye düşünüyorsanız özel gün ve kutlamalarınızda sevgilinize özel olarak sipariş verebileceğiniz hediye çeşitleri dışında doğum günü sürprizi olabilecek orijinalitesi yüksek diğer hediyelere göz atabilirsiniz. Bu sayfada gördüğünüz fotoğraf baskılı hediyelik hediye tasarımı sayesinde doğum günü hediyesi konusunda sevgilinize karşı ne kadar özendiğinizin güzel bir simgesi olacaktır. doğum gününe yakışır bir hediye olarak sizlere sunulan bu anlamlı tasarım hediyeyi sevgilinize vermek eminiz ki çok mutluluk verici olacaktır. doğum gününe sayılı günlerin kaldığı şu son günlerde gücünüze güç, hayatınıza anlam, kalbinize sevgi katan, umut ışığınız biricik sevgilinizi mutlu etme sırası şimdi siz de. Sizi çok seven sevgiliniz için ne yapsanız az kalacaktır. Sevgilinize size verdiği emeklerinin küçük bir karşılığı olarak teşekkür etmek ve doğum gününüzü kutlamak için en ideal hediye işte bu hediye. Güzel tasarımı sayesinde çok özel olduğunu daha ilk bakışta hissettiren bu hediyenin sevgilinize yaşatacağı mutluluk çok efsane olacak. Baskı kalitesi yüksek olan ve spesiyal kalitedeki led ışıklı film şeridi dekoratif şişe lamba, ziyaretçilerimiz tarafından da en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Led ışıklı film şeridi dekoratif şişe lamba dışında çok güzel doğum günü hediyeleri bulunduğu önerimiz olan hediye sitesinden sevgiliniz için düşünebileceğiniz doğum günü hediyesi olarak anlamlı hediye fikirleri de yer alıyor.

# Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın. Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

# Kelimelerin anlamsız kaldığını seninle öğrendim ben. Gökkuşağının renklerini. Önceleri görmezdim oysa ki. Hayatıma renk, gönlüme güneş oldun sevgilim.. İyi ki doğdun…

# Sen doğduğun gün eminim ki gökyüzünde bir yıldız daha parlamıştır. Nice yıllara aşkım!

sevgiliye doğum günü mesajları

# Tüm mevsimleri tek güne, tüm yılları tek mevsime sığdırmaya razıyım. Ömrünün en güzel yıllarını benimle geçirmen dileğiyle iyi ki doğmuşsun sevgilim.

# Hatıralara değer biçemem fakat bunlara bir parça güzel hatıra daha ekleyebilirim. Mutlu yıllar aşkım.

# Hâlet-i ruhaniyem’dir kelâm ettiğim lisân! Ya O’nadır, ya O’nunla O’lana, ya Aşk’adır, ya da Aşk’la yanana! Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Yalnız bir adamdım ben ıssız, kimsesiz, çaresiz. Sen geldin bahar geldi hayatıma anladım ki sensiz ben bir hiçtim. İyi ki geldin ve iyi ki doğdun sevgilim.

# Sen geleceğimizin mutluluğu, mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalacaksın sevgilim, seninle ben her yerdeyim. Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun.

# İyi ki doğdun, iyi ki vermiş yaradan seni bizlere. Yıldırım gibi çaktın, güneş gibi açtın üstümüze. Söz oldun, mani oldun, saz oldun bestemize. Kutlu olsun doğum günün, nice mutlu senelere.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Bugün yokluğunun doğum günü sevdiğim. Kutlu olsun yüreğinde bensizlik. Gülüşün baki olsun yüzünde. Bana kalsın yine senli sensizlik.

Kişiye Özel Doğum Günü Kartları

doğum günü hediyesi

Sevgilinize doğum gününüzde hayatının en büyük hediye mutluluğunu yaşatmaya hazır mısınız? aynı gün kargo yapılacak olan bu hediye ucuz fiyatı ile de sizi cezbedecek. Özene, şıklığa ve el işçiliğine önem verenler için bu hediye zaten anlamını da başarıyla ortaya koyuyor. Bu güzelim fırsat kaçmaz, diyeceğiniz pek çok imkân sizi bekliyor. Artık anlamlı hediye tercihlerinizi büyük ayrıcalıklar içinden verebileceksiniz. Avantajlı ve şık görünüme sahip olan anlamlı hediyeleri hemen alabilirsiniz. Bunlar arasından öne çıkacak olan ürünlere sürekli yenileri ekleniyor. İlginç doğum günü hediyesi koleksiyonu ilginizi çekmeyi başaracak. Bu ürünlerin sevgilinize hissettireceği duygunun son derece etkili olduğunu söyleyebiliriz. Kaçırmak istemeyeceğiniz inanılmaz güzel hediyeler sizleri bekliyor. Sevgililerin herhangi bir zamanda mutlu edilmesi veya bir sevgiliye sevginin ifade edilmesi işte bu kadar basit. Bu anlamlı hediyeyle sevgilinizle aranızda ki aşk bağlarını daha da güçlendirmiş olacağınıza inanıyoruz. İddia ediyoruz eniyihediyefikirleri'in kişiye özel ürünleri sayesinde sevgiliniz nasıl da mutlu olup havalara uçacak. doğum günü için kaliteli olmasının yanında şık ve premium bir hediye olacak olmasıyla da doğru bir seçim olacak.

# Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

# Biricik sevgilim seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü, seviyorum seni. İyi ki doğdun.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Bugün gökyüzü daha berrak, denizler daha sakin, güneş bir başka neşeli…Bugün senin günün. Ömrüme ömür diye kattığım aşkım doğum günün kutlu olsun.

# Hayatının geri kalanında tüm kötülükler senden uzak olsun. Üzüntüler sana yasak mutluluklar yanında olsun. Doğum günün kutlu olsun.

# Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet, sevdamın sonundaki ömrüm olur musun? Sevgilim doğum günün kutlu olsun.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun sevgilim.

# Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen… Demlikte nefesin, bardakta gamzen. İyi ki doğdun hayatımın aşkı, bir tanem. Mutlu yıllara.

# Dünyada eşsiz bir huzur varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrasının kalbin gibi geçmesini dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun canım sevgilim.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj atıyorum. Mutlu yıllar sevgilim, iyi ki doğdun.

Sevgiliye Yaratıcı Doğum Günü Mesajları


# Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için. Doğum günün kutlu olsun ışığım.

# İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun sevgilim!

sevgiliye doğum günü mesajları

# Hayatta dilediğim tek dilek hep sen yine sen. İyi ki varsın sevgilim iyi ki doğdun ve hayat seni çıkardı karşıma.

# Benim hayatım, varlığınla renklenen yerini hiçbir şey dolduramaz. Hayalinle dolu dolu geçen zamanlarda bunu daha da iyi anlıyorum. Şimdi uzanıp sana dokunur gibi, kelimelerimle yanındayım. İyi ki doğdun.

# Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum, iyi ki varsın, iyi ki seni sevmişim, nice beraber mutlu yıllara, seni seviyorum peteğim.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Yeni yaşında hayatın sana tüm umutlarının yeşerdiği, başarılı ve mutlu bir yıl getirmesini dilerim. İçimde büyüyen sevgiyle doğum gününü kutlarım aşkım.

# Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. İyi ki doğdun her şeyim.

# Seni kaybetmek değil bulmak isterim, aslında içindeki seni, özündeki hissi, kalbindeki beni… Bil ki sadece seni. İyi ki doğdun sevgilim.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Sen doğdun çünkü kaderimsin! Sen doğdun çünkü nefesimsin! Sen doğdun çünkü sen yalnız benimsin! İyi ki doğdun biriciğim!

# Sendeki beni gel de kalbime sor sevgili. İyi ki doğdun.

# Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice nice yıllara güzel melek.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Bütün hayallerin, bütün umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul olsun, doğum günün kutlu olsun sevgilim.

# Hayatım aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. Nice doğum günlerde birlikte olmak dileğiyle…

Sevgiliye Seni Seviyorum Konsept Hediye Kutusu

doğum günü hediyesi

Hediye alış verişinin lider markası çok güzel doğum günü hediyeleri bulunduğu eniyihediyefikirleri'de en fazla tercih edilen kişiye özel hediyeler arasında yer alan hediye kutusuyla siz de sevgilinize hayret verici bir hediye almış olacaksınız. Şıklığıyla göz kamaştıran bu konsept hediye kutusu hediye önerisi aynı zamanda kişiye özel detayları sayesinde de sevgilinize her gün yeniden onu ne kadar çok sevdiğinizi anlamasında yardımcı olacak bir seçim. Hayatınızda var olan ve daima değer verdiğiniz kişilerin yıldönümlerini ezberlemeyi ya da bir yerlere not almayı aklınızdan çıkarmayınız. Çünkü doğum günleri önemlidir. Bu anlamlı konsept hediye kutusu hediyenizi daha da anlamlı kılacak etkileyici bir doğum günü hediye notu istiyorsanız, bu güzel doğum günü sözünü kendi el yazınızla yazabilirsiniz; "güller hep ellerinde açsın ,ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın. İyi ki doğdun sevdiceğim. "mesajını nasıl değerlendirirsiniz? Sevgilinizin hediyesinin ne kadar özel olduğu bu hediye kutusunun kişiye özel olması kanıtlıyor. Sizler de sevgilinizin en naif duygularına hitap etmek isterseniz ve sevgilinizi şımartmak isterseniz sevgiliye seni seviyorum konsept hediye kutusu siparişi vererek bunu hakikaten de başarabilirsiniz. Klişeleşmiş bir hediye kutularına kişiye özel dokunuşlar yaptığınızda ne kadar da özel bir hediyeye sahip olacağınıza bizzat şahit olun. Sizi yansıtacak olan bu konsept hediye kutusunu her kullandığında sevgiliniz inceliğinizi hatırlanacak ve kendisine duyduğunuz sevginiz gözler önüne serilecek.

# Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Bugün günlerden sen… Ve ben senin kulun kölen. Dile benden ne dilersen sevgilim emrine amade bu yürek. İyi ki doğdun.

# Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun.

# Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

# Sadece bugün değil, seninle geçen her gün çok değerli. Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun!

# Bir tanem, bugün yılın en güzel günü. Çünkü küçücük bir bebek olarak dünyaya geldin ve bugün gözlerini açtın. Yıllar geçti ama sen hala benim bebeğimsin. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

# Yaşanacak güzellikler gözlerindeki ışık gibi umut verici, umutların kalbin gibi temiz olsun. Umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın, iyi ki yanımdasın…

# Ben sana mecbur değil mecnunun sevgilim. İyi ki varsın mutlu yıllar. Bir yanım hep yarım, kanayan yanım. İyi ki doğdun.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Dünyada eşi benzeri olmayan bir güzellik varsa o da sensin. Kalbinden geçen ne varsa yeni yaşında seninle gelsin. İyi ki benimlesin Sevgilim. Doğum günün kutlu olsun.

# Sen bana Allah’ın bir armağanısın. İyi ki doğdun sevdiğim, sevdiceğim!

# Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi. Doğum günün kutlu olsun canım.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Sen… Bulduğuma hala inanamadığım, gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığım, günümü aydınlığa çeviren sevgilim… İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.

# Sen çatlayan dudağımda bir damla su, içimdeki yaşama tutkusu, avuçlarıma düşen kar tanesi. Sen! Sevgilim, sevdiğim, taptığım, her şeyimsin. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

# Hayat hiç ummadığınız anda mucizedir aslında. Benim mucizem sana dair yaşanan ne varsa. İyi ki doğdun.

sevgiliye doğum günü mesajları

# Ne aradıysam bil ki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler, sende bütün gelecek. Beni bende arama, ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun güzeller güzeli.

# Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. Tüm kötülükler senden uzak, doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Yorum Gönder

 
Top