z Baba İle İlgili Sözler | En iyi Hediye Fikirleri

Baba İle İlgili Sözler

Her baba, babalar gününde kendisini özel hissetmek ister. Siz de biricik babanıza bu özel günde baba ile ilgili güzel sözler mi göndermek istiyorsunuz? O halde baba ile ilgili sözler başlıklı bu yazı listemizle ona kendisini özel hissettirebilirsiniz. Bu sözler arasından babanıza ve size en münasip bulduğunuz mesajı seçerek babanızın bu özel gününde kendisini oldukça iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz. Babaya anlamlı babalar günü mesajı arasından sevginizi de vurgulayacak olanları seçerek, babanızın mutluluğuna mutluluk katabilirsiniz. Biricik babanıza bu güzel sözleri de ona söylediğinizde oldukça mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Güzel birkaç sözle kalbi çalınmayacak bir insan olamaz! Bu çalışmamızdaki güzel sözlere eminiz ki bayılacaksınız babaya yaşanılan hisleri anlatmak için güzel sözler söylenmek istenir. Bu sayfamızdaki güzel sözleri babanıza mesaj olarak gönderebilir ya da direk söyleyebilirsiniz.

Babanızla aranızdaki sevgi bağının daha sağlam ve kuvvetli olması adına çalışmamızdaki babaya en güzel sözler arasında beğendiklerinizi kullanabilirsiniz. Sadece Eniyihediyefikirleri'de bulunan ve babalar günü ile ilgili başka hiçbir yerde örneğini göremeyeceğiniz baba sözlerinin yer aldığı bu çalışmamızı sizlerin de çok seveceğinize inanıyoruz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı en güzel haliyle babanıza ifade etmenizde size yardımı olacak kısa babalar günü sözlerini Eniyihediyefikirleri dışında başka hiçbir yerde bulamayacaksınız! Ayrıca bazen milyonlarca kelimenin yaratamadığı etkiyi kısacık bir mesaj yaratabilir. Şimdi ise oldukça etkileyici baba ile ilgili sözleri babanızı mutlu etmeye yetecek.

** Seninle doluyor içim; neşenle ve sevginle. Öyle güzel yansıtıyorsun ki içindeki sevgiyi bana. Sen beni sevdikçe dünya benim için daha bir güzel dönüyor canım babam…

** Babanın rolü, yüz öğretmeninkine bedeldir.

baba ile ilgili sözler

** İyiliklerin en güzel, kişinin babasının dostlarıyla ilişkileri, dostluğu sürdürmesidir.

** Bir babanın çocukları için yapabileceği en önemli şey annelerini sevmektir.

** Benden ne kadar uzak olursan ol, senin sevgini ve ilgini her zaman kalbimin tam içinde hissettim ben canım babam. Senin çocuğun olmak bana hep mutluluk verdi. Seni çok seviyorum.

** Babalar soğuk görünür ama sıcaklığı öldükten sonra bile hissedilir.

baba ile ilgili sözler

** Bir gün Türk erkeği kız arkadaşıyla gezerken kız sorar: bana öyle bir şey söyle ki kalbim hızla çarpsın der erkek: baban arkanda.

** Baba evin direğidir evde ki güvendir. Canım babamın babalar günü kutlu olsun.

** Sen dünyanın en iyi babasısın. Seni çok seviyorum canım babam.

** Bir tek senin yanındayken arınıyorum sanki dünyanın pisliğinden ve sadece senin yanındayken gerçek huzuru tadıyorum. Beni koruyup kollaman öyle değerli ki benim için babam, sana asla anlatamam… seni çok seviyorum benim her şeyden değerli babam.

baba ile ilgili sözler

** Unutmak mı? Gözümün gördüğü her yerde sen varsın babam!

** Her zaman en güzel cümleleri seçerek konuşur ve her zaman benim ne istediğimi hep bilirdin benim canım babam. Seninle birlikteyken kelimeler anlamını yitirirdi sanki çünkü sen daha ben konuşmadan anlardın ne istediğimi. Seni çok seviyorum canım babam benim…

** Bazıları babasının kıymetini bilmez, bazıları kıymet bilecek bir baba bulamaz.

** Ömrüm boyunca ellerimi asla bırakmayacağına emin olduğum tek insan sensin babam. Ne olursa olsun beni asla yalnız bırakmayacağına öyle eminim ki… sen benim bir tanemsin, seni çok seviyorum. 

baba ile ilgili sözler

** Hiç durmadan özlüyorum ve hiç durmadan bekliyorum seni, belki bir gün gelirsin diye. Eğer gelirsen, bu sefer sana doymak, ellerini hiç bırakmamak istiyorum canım babam. Ne olur sesimi duy ve gel bul beni. Seni çok özledim bir tanecik babam.

** Babasız evlerde akşam erken olur.

** Bana eksikliklerini sorma hayat… babam derim tamamlayamazsın.

** İnsan babasına borçlu olduğu saygıyı, ancak baba olunca duyar.

baba ile ilgili sözler

** Baba, fani hayatın terbiye vereni ise, ebedi hayatın sebebidir.

** Dünyaya yeniden gelsem, yine senin evladın olmak isterim baba.

** Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Onlara baba denir!

** Baba kokusu başkadır. Senin yanındayken, beni kollarının arasına aldığında tüm acılar son bulur, dertlerim biter, hayat neşeyle devam eder. Sen benim bir tanecik babamsın, canımsın, her şeyimsin. Seni çok seviyorum aslan babam…

baba ile ilgili sözler

** Benim güzellik ikonum annem ve babam arasındaki aşktır.

** Ailemizin direği, gönlümüzün biriciği, iyi varsın ki varız. Haram lokma geçirmeden boğazımıza helal lokma yedirensin. Seni çok seviyoruz.

** Anne gezindiğin bağ, baba yaslandığın dağdır. Ömrümün en güzel çağı annen ve babanla olandır.

** Hayat ağacım rol modelim…ilk aşık olduğum adam canım babam…bizim için çabalayan kendini yok sayan adam…babalar günün kutlu olsun …

baba ile ilgili sözler

** Bir adam yaşlandığını anlar, çünkü babasına benzemeye başlar.

** Derdimi, hüznümü, neşemi, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım, babalar günün kutlu olsun!

** Kanından kan verdin, var ettin beni, aldın kollarına kucağına, sarıldın baba rızık temin ettin zorlukla yıllarca bana, alın teri döktün gurbetlerde yoruldun baba. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

** Babanın erdemleri çocuklarının servetidir.

baba ile ilgili sözler

** Ailemiz için yaptıkları tüm emekler için annem ve babamdan Allah razı olsun.

** Senin evladın olduğum için allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Babacım

** Benim gökyüzümdeki en kocaman ve en çok parlayan yıldız sensin babacığım. Ömrüm boyunca senin yolundan yürüyüp, senin gibi kocaman yürekli bir insan olmaya çalıştım. Seni çok seviyorum canım babam. 

** Yaşadığım için babama, iyi yaşadığım için öğretmenime borçluyum.

baba ile ilgili sözler

** Solumun en rahat köşesinde bağdaş kuran adam! Varlığına elhamdülillah canım babam.

** Sen bizim sarsılmaz dayanağımız, sen bizim merhamet yürekli canım babamızsın.

** Sendin benim ilk kahramanım ve hayatımı neşelendiren en uzun ve en güçlü adam. Seninle birlikte neler öğrendim neler… Dizlerim her kanadığında pansuman yapan, her ateşim çıktığında sabaha kadar başımda bekleyen muhteşem adam… 

** Bir baba yüz evlada bakar da yüz evlat bir babaya bakamaz.

baba ile ilgili sözler

** Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

** Sensiz bir gün daha geçiriyorum ve inan bana, kendimi çok yalnız hissediyor, çok üzülüyor ve çok üşüyorum, beni üzmeden dön lütfen babacığım. Seni seven yavrun.

** Babanın faziletleri, çocukların servetidir.

baba ile ilgili sözler

** Keşke zamanı geriye döndürebilsek ve tüm geçmişi geri getirebilsek… keşke sen yine yanımda olsan ve tutabilsen ellerimden… seni çok özledim canım babam. Bana şimdi çok uzak da olsan seni sevmeye aşığım.

** Babasız bir ev, duvaksız geline benzer.

** Babana riayet edersen, sende oğlundan hürmet ve riayet bekleyebilirsin.

baba ile ilgili sözler

** Odamda gece yarıları kâbuslarımdan uyanıp da seni çağırışlarım geliyor aklıma, nasıl da kapıda belirdiğin an korkum bir anda yok oluverirdi… sana sarıldığım an, dünyadaki tüm dertlerim bitiverirdi. Sen benim hayatımda hep böyle bir etkiye sahip oldun canım babam.

** Baba omzu diye bir yer var. İliklerine kadar huzuru hissettiğin…

** Bir baba yüz öğretmene bedeldir.

baba ile ilgili sözler

** Kocaman kalbinde sevgiden başka duyguya yer olmayan, dünyanın en cömert, en fedakar, en anlayışlı ve en şefkatli erkeği… ben ona “baba” diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek. Beni ben yapan en değerli varlığım. Babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.

** Babam… sen olmayınca hep bir şeyler eksik.

** Ben bu vizyoner anne ve babanın bir ürünüyüm.

baba ile ilgili sözler

** Dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz.

** Yolumu aydınlatan en değerli ışığımsın, babamsın, atamsın. Senin yerin benim başımın üstünde canım babam. Seninle birlikte hayat çok daha kolay… iyi ki varsın, seni çok seviyorum benim bir tanecik babam…

** Bir babanın çocukların yapabileceği en büyük iyilik onların annelerini sevmektir.

** İlk adımımı attığım günden beri ellerimi hiç bırakmayan babam. En kötü ve en güzel anımda hep yanımda olduğun için sana binlerce kere teşekkürler. Sen benim en büyük kahramanımsın…

baba ile ilgili sözler

** Sevgilinle arada kanka olacaksın. Yeri geldiğinde sırdaşın. Bazen yeri gelecek annen ya da baban olacak. Hatta dalga geçeceksin onunla sinir olacak o da sana seni kızdıracak. Aşık olduğun kişi sadece sevgilin olursa ilişki yürümez yani..

** Baba cennetin orta kapısıdır.

** Baba çınar gibidir… meyvesi olmasa da gölgesi yeter…

** Çocukluk çağında baba korumasından daha güçlü bir ihtiyaç düşünemiyorum.

baba ile ilgili sözler

** Sen hiç gitmedin mi baba… gözlerimden kalbime taşındın, önceden bir yerdeyken şimdi baktığım her yerdesin.

** Babam benim öğretmenimdi. Ama en önemlisi harika bir babaydı.

** Sesin öyle bir huzur veriyor ki babam, küçük bir çocuk gibi hikâyelerinde tekrar uykuya dalmak istiyorum. Yanında geçmişe dönüyorum ve seninle tekrar çocuklaşıyorum. Seni çok seviyorum… iyi ki varsın benim bir tanecik babam.

** Artık yürümeyi öğrendim. Fakat hala düşmekten korkuyorum. Ellerimi bırakma baba!

baba ile ilgili sözler

** Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim sevgili babam.

** Çocuklukta bir babanın korumasına duyulan ihtiyaç kadar güçlü bir ihtiyaç düşünemiyorum.

** Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla babacığım bir günümde değil her günümdesin.

** Bana bir bayram verin. İçerisinde babam olsun.

baba ile ilgili sözler

** Neden bilmiyorum ama bugün seni çok özledim babam.

** Daha küçücükken tanıştım seninle ve bak şimdi kocaman oldum. Senin öğrettiklerinle tanıdım hayatı ve hep o şekilde yoluma devam ettim. İyi ki vardın canım babam… seni çok seviyorum. 

** Seni anlatırken sözcükler boğazıma diziliyor, kelimelerim kifayetsiz kalıyor canım babam. Sen benim en büyük öğretmenimsin. Seninle birlikte bu hayatın farklı yüzlerini keşfettim ben ve bu yolculuk boyunca benim ellerimi tutmaktan hiç vazgeçmedin.

** Babalar çocuklarının ilk kahramanıdır, sen benim ilk ve tek kahramanımsın canım babam. Senin kadar bana güven veren bir erkek daha karşıma çıktığında onunla evleneceğim. Sen benim yol haritamsın. Seni çok seviyorum canım babam…

baba ile ilgili sözler

** Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur.

** Babanın mirasını mı istiyorsun? Bilgisini öğren. Onun parasını hemen harcayabilirsin.

** Baba demek koca çınar demektir. Sen de bizim çınarımız oldun baba. Senin çevrende toplanır, hep birlikte mutlu oluruz. Senin masanda yemek, yediğimiz emeklerin hep en lezzetlisidir. Sen bizim ailemizin direği, mutluluğumuz, huzurumuzsun. İyi ki varsın canım babam…

** Babalar oğullarının ilk kahramanı, kızların ise ilk aşkıdır.

** Sen uzağımda olsan bile, ben seni yüreğimde hissederim babam.

** Baba olduktan sonra göreceksiniz ki, kendi mutluluğunuzdan çok, çocuğunuzun mutluluğu ile mutlu olabilirsiniz.

** Bana hep başımı dik tutmam gerektiğini söyleyip dururken çok haklıydın babacığım. Bu hayatta başını eğdiğin an seni birisi gelip arkandan vuruyor. Ama sen beni asla yarı yolda bırakmadın, bunun için sana yüzlerce teşekkürler benim canım babam…

Yorum Gönder

 
Top