z Sevgiliye Özlem Mektubu Örnekleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Özlem Mektubu Örnekleri
Aşk çok güzel bir his. Ayrılık acısı da, sevgiliye duyulan özlemi de bir o kadar zorlayıcıdır elbette! Siz de sevgilinizden uzaksanız ve Ona olan duygularınızı şiirsel metinlerle mektupla iletmek istiyorsanız bu yazımız tam size göre. Sevgilinizi çok özlediğinizi ve Ona olan aşkınızı romantik bir mektupla dile getirmek istiyorsanız, bu yazımızda sevgiliye özlem mektubu örnekleri bulabilirsiniz. 

ÖZLEM MEKTUBU 1

Sevgilim,

Seni özlemekten başka bir şey yapamıyorum. Her an seni düşünüyorum, her an seni arıyorum, her an seni bekliyorum. Seninle birlikte olmak için can atıyorum. Seninle birlikte olmak için her şeyi yaparım. Sen benim hayatımın anlamı, ruhumun derinliği, kalbimin ritmi, gözümün nuru, aklımın cevherisin. Sen benim en büyük sevincim, en büyük tesellim, en büyük kuvvetim, en büyük ilhamım, en büyük aşkımsın.

Seni sevmek benim en doğal hakkım, en doğru kararım, en güzel duygum, en güçlü tutkum, en yüce erdemim. Seninle olmak benim en büyük şerefim, en büyük onurum, en büyük bahtiyarlığım, en büyük zenginliğim, en büyük hayatım. Seni her şeyden çok seviyorum ve sana her şeyden çok inanıyorum. Biliyorum ki sen de beni seviyorsun ve bana inanıyorsun. Biliyorum ki sen de beni özlüyorsun ve bana yakın olmak istiyorsun. Biliyorum ki sen de benim için dayanıyorsun ve mücadele ediyorsun.

Ama dayanmak ve mücadele etmek çok yoruyor beni. Seninle her an yan yana olmak istiyorum. Seninle her an el ele, yürek yüreğe, göz göze olmak istiyorum. Seninle her an sevişmek, aşk yapmak, tutkuyla kucaklaşmak istiyorum. Seni ne kadar sevdiğimi sana kanıtlamak istiyorum. Sana ne kadar sadık olduğumu sana göstermek istiyorum. Sana ne kadar bağlı olduğumu sana kanatmak istiyorum. Seni çok ama çok özlüyorum aşkım. Lütfen bir an önce dön ve beni bu çileden çıkar. Lütfen bir an önce dön ve beni yeniden yaşat.

Seni ebediyen seveceğim...

******

ÖZLEM MEKTUBU 2


Seni özlemekten başka bir şey bilmiyorum. Her an seni hayal ediyorum, her an seni duyuyorum, her an seni istiyorum. Seninle birlikte olmak için deliriyorum. Seninle birlikte olmak için ne gerekiyorsa yaparım. Sen benim hayatımın renkleri, ruhumun melodileri, kalbimin harfleri, gözümün ışıkları, aklımın yıldızlarısın. Sen benim en büyük mutluluğum, en büyük umudum, en büyük hayalim, en büyük gerçeğim, en büyük mucizemsin.

Seni sevmek benim en doğal eğilimim, en doğru seçimim, en güzel alışkanlığım, en güçlü bağımlılığım, en yüce varoluşum. Seninle olmak benim en büyük özgürlüğüm, en büyük ayrıcalığım, en büyük nimetim, en büyük servetim, en büyük sanatım. Seni her şeyden çok seviyorum ve sana her şeyden çok saygı duyuyorum. Biliyorum ki sen de beni seviyorsun ve bana saygı duyuyorsun. Biliyorum ki sen de beni özlüyorsun ve bana dokunmak istiyorsun. Biliyorum ki sen de benim için direniyorsun ve çabalıyorsun.

Ama direnmek ve çabalamak çok acıtıyor beni. Seninle her an bir arada olmak istiyorum. Seninle her an sohbet etmek, şakalaşmak, dans etmek, şarkı söylemek istiyorum. Seninle her an öğrenmek, gelişmek, paylaşmak, yaratmak istiyorum. Seni ne kadar sevdiğimi sana yazmak istiyorum. Sana ne kadar hayran olduğumu sana okumak istiyorum. Sana ne kadar ait olduğumu sana fısıldamak istiyorum. Seni çok ama çok özlüyorum sevgilim. Lütfen bir an önce gel ve beni bu özlemden kurtar. Lütfen bir an önce gel ve beni yeniden sevindir.

Seni daima seveceğim....

*****

ÖZLEM MEKTUBU 3


Seni özlemekten başka bir şey duymuyorum. Her an seni çağırıyorum, her an seni soruyorum, her an seni bekliyorum. Seninle birlikte olmak için yanıyorum. Seninle birlikte olmak için her şeyi feda ederim. Sen benim hayatımın nefesi, ruhumun sesi, kalbimin ritmi, gözümün suyu, aklımın fikrisin. Sen benim en büyük huzurum, en büyük güvenim, en büyük destekim, en büyük arkadaşım, en büyük sevgilimsin.

Seni sevmek benim en doğal davranışım, en doğru yolum, en güzel işim, en güçlü silahım, en yüce amacım. Seninle olmak benim en büyük mutluluğum, en büyük şansım, en büyük ödülüm, en büyük hediyem, en büyük yaşamım. Seni her şeyden çok seviyorum ve sana her şeyden çok değer veriyorum. Biliyorum ki sen de beni seviyorsun ve bana değer veriyorsun. Biliyorum ki sen de beni özlüyorsun ve bana sarılmak istiyorsun. Biliyorum ki sen de benim için vazgeçiyorsun ve fedakarlık ediyorsun.

Ama vazgeçmek ve fedakarlık etmek çok zorluyor beni. Seninle her an yan yana olmak istiyorum. Seninle her an bakışmak, gülümsemek, dokunmak, öpmek istiyorum. Seninle her an sevmek, saygı duymak, anlamak, kabul etmek istiyorum. Seni ne kadar sevdiğimi sana ispatlamak istiyorum. Sana ne kadar önem verdiğimi sana kanıtlamak istiyorum. Sana ne kadar sadık kaldığımı sana bildirmek istiyorum. Seni çok ama çok özlüyorum aşkım. Lütfen bir an önce gel ve beni bu çaresizlikten kurtar. Lütfen bir an önce gel ve beni yeniden coştur.

Seni hep sevecek olan sevgilin!

******

ÖZLEM MEKTUBU 4


Seni özlemekten başka bir şey görmüyorum. Her an seni arıyorum, her an seni bekliyorum, her an seni istiyorum. Seninle birlikte olmak için çıldırıyorum. Seninle birlikte olmak için her şeyi göze alırım. Sen benim hayatımın güneşi, ruhumun ayı, kalbimin yıldızı, gözümün çiçeği, aklımın meyvesisin. Sen benim en büyük aşkım, en büyük tutkum, en büyük hayranlığım, en büyük hayretim, en büyük ibretimsin.

Seni sevmek benim en doğal varlığım, en doğru bilgim, en güzel sanatım, en güçlü iradem, en yüce kaderim. Seninle olmak benim en büyük arzum, en büyük hevesim, en büyük coşkum, en büyük heyecanım, en büyük maceram. Seni her şeyden çok seviyorum ve sana her şeyden çok bağlıyım. Biliyorum ki sen de beni seviyorsun ve bana bağlısın. Biliyorum ki sen de beni özlüyorsun ve bana hasretsin. Biliyorum ki sen de benim için direniyorsun ve sabrediyorsun.

Ama direnmek ve sabretmek çok yoruyor beni. Seninle her an beraber olmak istiyorum. Seninle her an konuşmak, dinlemek, tartışmak, öğrenmek istiyorum. Seninle her an yazmak, okumak, düşünmek, yaratmak istiyorum. Seni ne kadar sevdiğimi sana anlatmak istiyorum. Sana ne kadar hayran olduğumu sana duyurmak istiyorum. Sana ne kadar yakın olduğumu sana yaşatmak istiyorum. Seni çok ama çok özlüyorum sevgilim. Lütfen bir an önce gel ve beni bu karanlıktan kurtar. Lütfen bir an önce gel ve beni yeniden aydınlat. Seni ebediyen seveceğim.

Yorum Gönder

 
Top