z Sevgilinizi Mutlu Edecek Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Hediye Fikirleri
Herhangi bir hediyenin kişiler üzerinde yaratacağı mutluluk etkisi, kişiden kişiye değişir. Ancak biz, bazı hediyelerin, tüm kişiler üzerinde daha yüksek oranda mutluluk etkisi yarattığına inanıyoruz. Biraz sonra bu hediyelerin neler olabileceğinden bahsedeceğiz. Daha öncesinde şu soruyu kendimize bir soralım; "Neden sevgilimize hediye alma gereksinimi duyarız?" Çünkü; Ona değer verdiğimizi göstermek için mi? Ya da önemsediğimizi belirtmek için mi? Onu hatırladığımızı göstermek için mi? Ne kadar çok sevdiğimizi göstermek için mi? Cevabı; Gerçekten de basit bir şekilde sıraladığımız tüm bu kısa nedenler bizi sevgilimize hediye almaya teşvik eden unsurlar. Ama daha da önemlisi, "Sevgilimizi mutlu etmek, kendisini iyi hissetmesini sağlamak için" hediye alırız. O halde, mutluluk katsayısı daha fazla olan hediyeler hangileridir? Bugünkü yazımızda sizlere, sevgilinizi diğer sıradan hediyelere göre daha çok mutlu edeceğine inandığımız güzel hediye fikirleri vermeye çalışacağız."  

Sevgililere Özel Romantik Hediyeler


Sevgililere Özel Ahşap Aşk Defteri

Sevgililere Özel Aşk Defteri


İçerisine upuzun romantik bir mektubunuzu yazabileceğiniz, fotoğraflarınızla da renklendirebileceğiniz aşk defteri, sevgilinizi mutlu edecek en güzel armağanlardan biri olacaktır. Hediye, bir yerde kız arkadaşınıza ya da erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri temsil eder. Ama bu demek değildir ki, pahalı hediye daha çok verilen değeri ifade eder; ucuz hediye, daha az verilen değeri gösterir diye! Sevgiliniz için alınmış; adı, fiyatı, cismi, şekli ne olursa olsun, tüm hediyeler çok kıymetli ve değerlidir. Ancak, gerçekten de hediyenin de iyisi ve kötüsü olur! Bir kere içinize sinmeyen bir hediye, emin olun ki kötü seçilmiş bir hediyedir. Ayrıca bir hediyenin hatalı bir hediye olduğunu şuradan da anlayabilirsiniz;

kız arkadaşa güzel hediyeler

Kız Arkadaşa Güzel Hediyeler & İstiridye İçinde İnci Kolye


Kız arkadaşınıza sevgililer gününde aslında hiç tarzı olmayan bir kolye hediye etmişsinizdir. Derken hediyeniz kolyeyi, bir kaç kez sevgilinizin boynunda görür, ancak sonrasında ise bir daha taktığına şahit olmazsınız! Bu, kız arkadaşınıza hediyenizi hatalı seçtiğiniz anlamına gelir. Çünkü, sevgilinizin kişiliğini, tarzını ve zevkini dikkate almadan bir hediye almışsınızdır. Ancak, istiridye kabukları içerisindeki ışıltılı inci kolye, her kadının kullanmaktan mutluluk duyacağı, özel anlamlar içeren en mutluluk verici modellerden biri. 

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Sevgiliye Güzel Hediyeler & Film Şeridi Romantik yastık


Tabirimizi hoş görün ama, sevgiliniz sıradan bir insan asla değildir ve olmamalıdır. Dolayısı ile Onun için seçeceğiniz hediyenin, daha özel ve farklı olmasına dikkat etmelisiniz! Sevgilinize doğum günü hediyesi alacaksanız, üzerinde sevgilinizin geleceği ile ilgili iyi dileklerinizin olduğu ya da kutlama mesajınızın yer aldığı bir hediye sizce de daha anlamlı ya da romantik olmaz mı? Ya da, yan tarafta resmini göreceğiniz, isminize ve fotoğraflarınıza özel olarak hazırlanacak film şeridi yastık gibi bir hediye?

Fotoğraf Baskılı Çakmak

Fotoğraf Baskılı Romantik Çakmak


Yine erkek arkadaşınıza özel bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bu hediye neden üzerine aşkınızı da yansıtabileceğiniz bir hediye olmasın? Size göre de böylesi bir hediye, erkek arkadaşınızı daha çok mutlu etmez mi? O halde daha az laf, daha çok hediye diyelim ve sevgiliye hediye fikirlerine giriş yapalım. Çıkış noktamız, (Referansımız) Kişiye Özel Hediyeler olacak. Neden özellikle kişiye özel hediyeler öneriyoruz? Çünkü bu grupta yer alan hediyeler, sahibine özel olarak tasarlanan, kişiselleştirilmiş hediyelerdir. Örneğin yan tarafta yer alan, erkek sevgilinizin fotoğrafına ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak bu çakmağa ne dersiniz?

Hediyelik Vosvos Araba

Erkek Sevgilinizi Mutlu Edecek Şirin Vosvos'lar


Dolayısı ile bu yazımızda, bol bol kişiselleştirilmiş ve sizin tercihleriniz neticesinde şekillendirilmiş özel hediye fikirleri bulacaksınız! Plakasında isimlerinizin yazılı olacağı, son derece cici tasarımlara sahip Vosvos Oyuncak arabalar, erkek sevgilinize verebileceğiniz en sevimli hediye seçenklerinden biri. Dekoratif özelliğe sahip olan kişiye özel Vosvos oyuncaklarla, duygularınızı çok semparik ve sevgilinizin çok hoşlanacağı bir biçimde Ona iletebilirsiniz. Direk bir şekilde sadece erkekler ilgilendiren hediye önerilerimize şu yazımızdan da ulaşabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Erkek sevgiliye Hediyeler

Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak

Sevgililere Özel Hediyelik Kahve Kupası


Üzerinde rengarenk kalp tasarımları ile Kişiye Özel Rengarenk Kalpler Kupa, kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz çok romantik hediyelerden biri! Kupalardan biri sizin için, diğeri sevgiliniz için olabilir! Mesajlarınızla kişiselleştirebileceğiniz konuşan kalpler kupa bardak, aynı zamanda fotoğrafınıza özel olarak dizayn ediliyor. Bu kupa bardak üzerine isimlerinizi yazıp kişiye özel hale getirebilirsiniz.

kız arkadaşa güzel hediyeler

Sevgilinizi Ödüllendirin & Aşk Plaketi


Aşkınızı Size özel bir plaketle ödüllendirmek ister misiniz? Dolu dolu aşk mesajlarınızı üzerinize yazdırabileceğiniz kişiye özel plaket, kalıcı olduğu kadar, son derece anlamlı bir hediye seçeneği. Hem erkelere, hem de bayanlara özel düzenlenebilen aşk plaketi ile, sevgilinizi çok ama çok mutlu edebilirsiniz. Akrilikten yapılmış dekor ödülleri de sevgilinizi çok mutlu edebilir. Sahi, gerçekte de kalpleriniz tıpkı bu kristal ödüldeki gibi değil mi? Kalbinizin bir yarısını sevgilinize vermemiş miydiniz? Kalbimin Yarısı Dekor Hediye, anlamlı olduğu kadar, sevgilinizin masasının üzerinde gururla sergileyebileceği çok özel bir hediye! 14 Şubat sevgililer günü için, son derece de romantik bir hediye!

Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak


Sihirli Kupa Bardaklarla, en unutulmaz sürprizleri sevgilinize yapabilirsiniz. Birbirinden renkli ve göz kamaştırıcı modellere sahip sihirli kupalar, soğuk haldeyken siyah bir görünüme sahip oluypr ancak içerisine sıcak içecek konulduğunda renk değiştirerek yavaş yavaş fotoğrafları dışarı gösteriyor. El ele tutuşmuş bu şirin aşıklar sizi simgeliyor! Örnek kupa bardak üzerine de gördüğünüz gibi, tıpkı bir çocuk edası ile "Ali, Ayşe'yi Seviyooo" yazısı var! Bu kısmı kendinize özel hale getirebiliyorsunuz! Fiyatı ile de son derece uygun olan Kişiye Özel Şirin Aşıklar Sihirli Kupa Bardak, sevgilinizin kahve keyfine şirinlik ve eğlence katacak!

Baskılı Kalp Makyaj Aynası

Kız Arkadaşa Güzel Hediye Seçenekleri & Fotoğraflı Makyaj Aynası


Kalp tasarımlı aynalar (Makyaj ve Duvar Aynaları) güzeller güzeli sevgilinize özel olarak hazırlatabileceğiniz türden! Örneğin yan tarafta örnek resmi bulunan ve kalp sembol içerisine kız arkadaşınızın resminin basılacağı kalp makyaj aynası son derece orijinal ve mutluluk verici hediye seçeneklerinden biri. Sevgiliye Özel Harf Aynası, tıpkı sevgiliye özel yazılmış bir şiir kadar etkileyici ve romantik! Aşkınıza duvarlar da tanıklık etsin! Üzerine isim baş harfleri yazılıp kişiye özel bir hale getirilen bu özel ayna ile, kız arkadaşınıza unutamayacağı bir sevgililer günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Sevgiliye Özel Harf Aynası, klasik düz aynalardan farklı olarak, kırılmaz özelliği bulunmaktadır.

Sevgililere Özel Çikolata Kavanozu

Sevgililere Özel Çikolata Kavanozu


Çikolatanın dayanılmaz cazibesine kim karşı durabilir ki? Hele hele bu çikolata, bir de enfes lezzete sahip sütlü bir çikolata ve 24 adet kalp tasarımna sahip dev boyda bir kavanoz içindeki çikolatalardan oluşuyor ise! Ham kavanoz içerisinde hem de kutu içerisinde modelleri bulunan çikolatalarla sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Sevgilinize, üzerinde tatlı mesajlarınızın olduğu ve aynı zamanda isimlerinizin yer alacağı Papatya Desenli Kişiye Özel Çikolata hediye edin! Kişiye özel dev çikolata paketinin ambalajında çok romantik Papatya resimleri var. Papatya Desenli Kişiye Özel Çikolata ile "Seviyor!, Sevmiyor!" Papatya falı açmanın zamanı çoktan geçti!

Kişiye Özel Sonsuz Aşk Gazetesi

Kişiye Özel Sonsuz Aşk Gazetesi


Kıskanç bir sevgiliniz mi var? O halde yaklaşan 14 Şubat sevgililer gününde, Onu ne kadar sevdiğinizi ispat edecek çok mükemmel ve aynı zamanda sürpriz bir hediye hazırlayabiliriz. Sevgilinizin masasında sergileyebileceği Kişiye Özel Aşk Gazetesi Manşeti, ile aşkınıza da sevginize de, yedi düvel şahit olsun! Kişiye Özel Aşk Gazetesi Manşetini siz belirliyorsunuz. Sizin cümleleriniz ile hayat bulan bu özel gazete daha sonra çok şık bir çerçeve içerisine konuyor ve Türkiye'nin neresinde olursanız olun, 2 iş günü içerisinde hazırlanıp tarafınıza kargo yapılıyor! Kişiye Özel Aşk Gazetesi Manşeti, erkek arkadaşınıza sevgililer gününde armağan edebileceğiniz muhteşem hediyelerden biri!

Sevgilim ve Ben Kişiye Özel Mousepad

Kişiye Özel Sen ve Ban aşk Mousepad


Şimdi sırada, yoğun iş hayatı içerisinde, sevgilinizin kalbinizi ısıtacak ve kendisini daha iyi hissetmesini sağlayacak sımsıcak bir hediye önerimiz var! Kişiye Özel Foto Kolaj Mouse Pad ile, en sevdiğiniz fotoğraflar iş yerinde gün içerisinde en sıklıkla kullandığınız eşyalardan biri (Mouse Pad) üzerinde yer alacak! En yorgun anlarınızda, gözünüzün önünde sevgilinizin sıcacık gülümsemesinin yer aldığı Kişiye Özel Foto Kolaj Mouse Pad ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz! Kişiye özel hazırlanan bu ürün için yapmanız gereken en önemli şey, yüksek çözünürlükte fotoğraflar göndermek!

sevgiliye en güzel hediyeler

Güzeller Güzeli Sevgilime Özel Hediye Sepeti


Sevgilinize Onu ne kadar çok sevdiğinizi, bir de hediyeleriniz ile mi göstermek istiyorsunuz? O halde sizin için harika bir hediye fırsatı var! Şirin mi şirin, üzeri kalp desenleri ile süslenmiş ve kendisi de kalp tasarımlı hediye kutusu içerisinde, bir sürü romantik hediyeler sizi bekliyor! Aşkıma Sevgilerimi Sunuyorum Hediye Kutusu içerisinde, 1 adet üzerinde kalp baskılı ve "Seni Çook Seviyorum" yazılı son derece romantik kupa bardak, 2 adet de kalp şeklinde tasarlanmış çikolatalar bulunuyor! Sevgililer gününde kız arkadaşınızın aklını başından alacak güzellikte bir hediye arayışınız varsa, artık elinizi klavyenizden çekme vaktiniz gelmiş demektir. Çünkü, Aşkıma Sevgilerimi Sunuyorum Hediyesi, beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak ve sevgilinizi çok mutlu kılacak bir hediye alternatifi!

hediyelik duvar saati

Seni Çok Seviyorum Fotoğraflı Duvar Saati


Karşınızdaki kişiye (Sevgilinize) bazen sevginizi ifade etmek için, yapmadığınız şey kalmaz! Sevgi gösterisini, bazen vücut dilinizle, bazen kelimelerinizle ve bazen de bakışlarınız ile anlatmak istersiniz! Elbette ki, aslında sizin anlatmak istediğiniz duygular, karşınızdakinin anladığı ya da aldığı kadardır! Şimdi önereceğimiz romantik hediye ile, "Seni Seviyorum" mesajı, tartışma götürmeyecek kadar net, duru ve en yalın hali ile ifade ediliyor! Kişiye Özel Duvar Saati & "I Love You" Yazılı Saat, üzerindeki romantik figürleri ve size özel isimleriniz ile düşünülebilecek en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri!

Evimizin Anahtarı İkimizde de Olsun Anahtarlık

Evimizin Anahtarı İkimizde de Olsun Anahtarlık


Kişiye özel kolyeler, küpeler, bileklikler veya genel anlamıyla takı ve aksesuarlar sevgilinizi mutlu edecek en iyi hediye seçeneklerinden. Aksesuarın pahalı bir şey olmasına da gerek yok aslında. Örneğin bir nevi ilişkinizi ciddiye aldığınızı veya birazcık da evlilik teklifi içeren bu anahtarlık da sevgilinizi çok mutlu edecektir. Kalp şeklinde, oval ve yuvarlak metalden şık bir kolye ucu düşünün ki, üzerinde size ve sevgilinize ait fotoğraf baskısı olsun! Olmuşken, aynı zamanda küpe için de olsun! İşte bu hayaliniz gerçeğe dönüşüyor! Sizin göndereceğiniz fotoğraf, ölümsüz bir hediyenin üzerinde hayat buluyor!

En Güzel Varlığımsın Masa Saati

En Güzel Varlığım Sensin Masa Saati


Kişiye özel olarak hazırlanan en güzel varlığımsın masa saati, sevgilinizin masasında her baktığına kendisini özel ve mutlu hissettirecek hediye alternatiflerindenbiri. Kare, kalp, modelleri buluanan fotoğraf baskılı isme özel bu saatlerle Ona şahane bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Kırmızı, mavi, beyaz ve siyah! En beğendiğiniz renk, kalp şeklinde ve ortasında size ait fotoğrafın bulunduğu duvar saati üzerine taşınsın! Erkek arkadaşınıza ofis veya ev hediyesi olarak orijinal bir hediye satın almak isterseniz, Kalp Şeklinde Fotoğraflı Duvar Saati hem bir duvar tablosu, hem de çık şık bir saat!

Erkeğe Özel Prestijli Hediye Seti

Erkeklere Özel Prestijli Hediye Seti


İsim yazılı kupa, deri kartvizitlik, metal çakmak ve sigara tabakasından oluşan bu özel hediye seti ile, erkek arkadaşınıza yıldönümü hediyesi olarak prestijli bir set armağan edebilirsiniz. Kol düğmesi ve gömlek iğnesi de alınabilecek klasik armağanlardan. Şıklık yarışında kimse erkek sevgiliniz ile boy ölçüşmeye asla kalmak istemeyecektir! Zira, beyaz altın kaplaması ve üzerindeki taşlar ile son derece şık gömlek kol düğmesi ve kravat iğnesi sevgilinizin şıklığını tamamlayacak en güzel aksesuarlardan! Üstelik bu son derece parlak ve göz alıcı ürünlerin üzerine, sizin belirteceğiniz isim baş harfleri geliyor! İsme Özel Kol Düğmesi ve Kravat İğnesi üzerine yazılan isim baş harfleri pantograf baskı ile yazılmaktadır!

Sonsuzluk Kolyesi

Özel Hediye Kutusunda Sonsuzluk Kolyesi


Sonsuz aşkınızı, sonsuzluk simgesi üzerinde bulunan şık bir kolye ile sevgilinize gösterebilirsiniz. Boynundan asla düşmeyecek olan bu kolye, aşkınızı da 7/24 sevgilinize ifade edecek. Bir kere sevgili oldunuz mu, sevgilinizin her özelliğini sevmeye başlarsınız! Saç rengini, gözlerini, ten rengini, konuşmasını, susmasını, gülümsemesini, yürümesini, kalkmasını kısacası her şeyi! Sevgilinize ait en sevdiğiniz şeylerden biri taşıdığı ismidir! Sevgilime ait her şey, benim için çok özel ve değerlidir diyorsanız, sevgilinizin ismine özel Paslanmaz Kromdan İsme Özel Bay Bayan Bileklik hazırlatabilirsiniz! Ürünü, kişiye özel hale getirebilmek için, sevgilinizin ismini yazmayı unutmayın!

kişiye özel beste

Kişiye Özel Aşk Bestesi & Kişiye Özel Şarkı


Erkek-bayan sevgililerin birbirlerine adadıkları ve aşklarını anlatan bir tane özel ve favori şarkıları mutlaka vardır! Bu şarkı sevgililer için aynı zamanda romantik mesajlar da taşımaktadır! Müthiş de bir heyecandır bu şarkı! Hatta ufak tefek ayrılıklarda, telefonla sevgiliye bu şarkı dinletilir! "Seni ne kadar çok seviyorum" ya da "Aşkım seni hiç unutamıyorum!" türünden mesajlar verilir. Sizin aşkınızı anlatan şarkı hangisi? Sevgilinize gerçek anlamda orijinal ve inanılmaz derecede mutluluk verici, emsalsiz bir armağan vermek ister misiniz? Aşkınızı anlatacak şarkı henüz yazılmış ise, o halde kendi aşkınızı kendiniz yazdırabilir, besteye dönüştürebilirsiniz! 

Erotik Görevler İçeren Kavanoz

Erotik Görevler İçeren Heyecan Verici Kavanoz


İlişkinize heyecan katarak da sevgilinizi çok mutlu hissettirebilirsiniz. 100'den fazla erotik görev içeren erotik kavanoz, aşkınıza yeni heyecanlar taşıyacak. Ya da Sevgilinize, alışılmışın dışında romantik ve son derece zarif bir hediye vermek isterseniz, üzerinde kendi isminin baş harflerini taşıyan, yumuşacık dokusu ile Nakış İşlemeli Kişiye Özel Dantelli Gecelik armağan edebilirsiniz! Siyah, beyaz ve kırmızı renk alternatifleri bulunan Miorre Marka bu özel gecelikler ile, sevgiliniz uyurken bile kendisini çok özel hissedecek! Göze son derece hoş görünen, Nakış İşlemeli Kişiye Özel Dantelli Gecelik, özellikle bayan eşe hediye edilebilecek şahane bir ürün!

Yıldönümüne Özel Kanvas Tablo

Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi Kanvas Tablo


Sevgilinize, kişiye özel beste yaptırarak, çok uzun yıllar aklından asla çıkartamayacağı muhteşem bir hediye verebilirsiniz! İster evlilik teklifinizi, özel olarak yaptıracağınız beste ile O'na iletin, isterseniz sevgilinizin doğum gününü bu yolla kutlayın! Kişiye özel beste, sevgiliye hediye fikirleri içerisinde akıl almaz güzellikte bir armağan! Ya da yıldönümü hediyesi olarak, üzerinde 5 farklı fotoğrafınızın ve kişisel mesajlarınız ( isimleriniz, yıldönümü tarihi, romatik mesajlarınızdan oluşan) bu özel kanvas tabloyu armağan edebilirsiniz. 

sevgiliye alınabilecek güzel hediyeler

Kız Arkadaşa Romantik Hediye Sepeti


Kız arkadaşınıza aşkınızı ilan etmek için, yapabileceğiniz en çılgınca şey ne olurdur? Şunlar artık çok demode hemen söyleyelim; "Aşkınız için radyodan istek parçası istemek ve DJ'ye bunu anons ettirmek.","Gazeteye aşk ilanı vermek","Sprey boya ile duvarlara yazı yazmak" gibi. Bu konuda daha orijinal ve parlak fikirler lazım! Eğer sizin parlak bir düşünceniz varsa, lütfen bunu bizimle paylaşın! İsterseniz sizin için bir kıyak yapabiliriz. Nasıl mı? Şimdi gelelim hediyelik ürünümüze! Sevimli Ayıcığın Aşkı Dillerde Hediye Sepeti, içerisindeki romantik ürünler ile sevgiliye verilebilecek en romantik hediyelerden biri! Ürün detayını görmek için lütfen "Satın Al" butonuna tıklayınız...

sevgililer için güzel hediye fikirleri

Bebeğim Yazılı Gümüş Kolye


Mesela aşkınızı sitemizin manşet (Slide) alanına taşıyabiliriz. Eğer bu şekilde bir isteğiniz olursa, lütfen aşağıdaki iletişim kısmından bize mesaj atın! Sizden sadece bir adet fotoğrafınızı ve bir de mesajınızı istiyoruz. (Bu arada bunun için bir ücret ve saire filan istemiyoruz!) Yeter ki siz mutlu olun! "Bebeğim" dediğiniz biricik aşkınıza, şıklığını tamamlayacak ve aynı zamanda da son derece romantik mesajlar veren bir kolye armağan etmek ister misiniz? Üzeri 14 ayar altın kaplama olan ve zincirinde nazar Boncuğu bulunan Bebeğim Yazılı 14 Ayar Altın Kaplama Kolye ile, O'nu çok mutlu edeceksiniz!

sevgililer günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top