z Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Sevgilinize Gönderebileceğiniz En Güzel Kısa Aşk Mesajları. İçimizde sevgilimize karşı çok güzel duygular vardır ama, bu güzel duyguları, etkileyici ve romantik bir şekilde ifade etmek için bazen kelime bulmakta zorlanabiliyoruz. Duygularımıza en iyi şekilde tercüman olabilecek aşk üzerine yazılmış sözler hangileridir? "Seni Seviyorum" anlamına gelebilecek özlü sözler nelerdir? Sevgilimizi çok seviyoruzdur, inanılmaz derecede aşığızdır ama, bunu daha özel cümlelerle nasıl dile getirebiliriz? Sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü gibi özel günlerde O'na gönderebileceğimiz en güzel kısa aşk mesajları hangileridir? Sevgilimizden özür dilemek için, O'nu ne kadar çok özlediğimizi göstermek için, iyi geceler demek, günaydın demek, hatta olmasını hiç arzulamadığımız ama O'nu terk etmek için, hangi anlamlı mesajlar yazılabilir? Geleceğimizi temelinden değiştirecek, hayatımızı birleştirmek istediğimiz, yol arkadaşı olmak istediğimiz o özel kadına, hangi romantik aşk sözleri ile evlilik teklifi yapılabilir? İşte bu yazımızda tüm özel anlar için, sevgilinize söyleyebileceğiniz, gönderebileceğiniz kısa, anlamlı, romantik, en güzel aşk mesajlarını mercek altına alıyoruz!

Seni Seviyorum Sözünü Sık Sık Kullanmak Doğru mu? 

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

"Seni Seviyorum" cümlesi tek başına, sevgiliye gönderilebilecek ya da söylenebilecek dünyanın en anlamlı en özel mesajıdır. Ancak her şey bu sözle de bitmiyor. Asıl marifet, zaman ilerledikçe de bu özel duyguyu aynı yoğunlukta sevgilinize hissettirebilmektir! Bunun için de "Seni Seviyorum" sözlerinden biraz daha fazlasına ihtiyacınız var! Düşünseniz de, sabah akşam sevgilinize cep telefonunuzla sadece "Seni Seviyorum" diye mesaj attığınızı? Sizce de bu şekilde, bu özel cümlenin içi boşaltılmış olmuyor mu? Bu mucizevi söz, ancak ve ancak gerçekten içinizden geldiğinde, gerçekten sevgilinize söylemek istediğiniz anda söylenmesi gereken bir söz!

Güzel Bir Aşk Mesajı Nelere Kadir

Kız arkadaşınıza sabah akşam aşk mesajları atmanız ya da göndermeniz halinde neler olabilir? Ya gönderdiğiniz mesaj abisinin eline geçebilir:) İşin şakası bir tarafa, kız arkadaşınıza göndereceğiniz romantik bir aşk mesajı ile, büyük bir aşkın fitilinin ateşlenmesine neden olabilirsiniz. Çünkü kadınlar değim yerindeyse kedi gibi varlıklardır. Her an, her yerde ilgi ve alaka beklerler. Sürekli olarak sevgilinizi aşk mesajlarına boğduğunuz vakit, sizden daha iyi bir sevgili kesinlikle yoktur! Bazen etkileyici, aşk dolu güzel bir söz, tüm geleceğinizin bambaşka bir yönde devam etmesine neden olabilir! Örneğin ne söylerseniz söyleyin evlilik konusunda asla ikna olmayan sevgilinizi, güzel bir aşk şiiri ile ya da anlamlı bir aşk sözü ile inanılmaz şekilde etkileyebilirsiniz!

Bu Aşk Mesajları Taş Gibi Bir Kalbi Bile Yumuşatır

Sevgilinize aşkınızı ilan etmek istiyorsunuz ama bunu romantik sözlerle mi dile getirmek istiyorsunuz? Doğum gününde sevgilinize mükemmel bir hediye seçtiniz fakat üzerine anlamlı aşk mesajları mı yazmak istiyorsunuz? Seviyor... Sevmiyor... Seviyor. Papatya falı çekmeye artık bir son vermek istediniz ve tüm cesaretinizi toplayarak sevgilinize ilan-ı aşkta mı bulunmak istiyorsunuz? O halde bu özel anları en güzel sözlerle dile getirmeniz için, burada yer alan en güzel aşk mesajları ile sizleri baş başa bırakıyoruz! Ayrıca sevgilinize doğum günü için güzel ve etkileyici aşk mesajları arıyorsanız bu linkten bakabilirsiniz: Doğum Günü Mesajları

İşte Birbirinden Romantik Kısa Aşk Mesajları


sevgiliye güzel sözler

 Ayrılık ve aşk acısı en kötü duygulardan biri! Şayet bir kabahatinizden dolayı sevgiliniz sizi terk ettiyse, Ayrılık sonrası sevgiliye pişmanlık ifadesi için böyle bir romantik mesaj gönderilebilir!

Aşk sözleri sevgili için

Yine sevimsiz yine ayrılık ile ilgili romantik bir aşk mesajı! Eğer ilişkinizin neden sonlandığı ya da neden bitirildiği ile ilgili anlamlı bir sebep bulamıyorsanız, bu duyguyu en iyi şekilde özetleyen aşk mesajlarından biri daha!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Sevgilinizi aşka cesaretlendirmek mi istiyorsunuz? Ya da ilişkinize yeterince emek vermeyen bir sevgiliniz mi var? O halde kısa ama çok özeli bir söz! "Sevmek için "Yürek" bunu sürdürmek içinse "Emek" gerek!

aşk mesajları

İçinizdeki aşkın yüceliğini ve sıradanlıktan ne kadar uzak olduğunu göstermesi açısından yine özlü ve güzel bir aşk mesajı

aşk mesajı

Sevgilinizi unutmadığını göstermek ve O'nu özlediğinizi ve sevginizin büyüklüğünü ifade etmek için çok güzel sözlerden biri!

aşk sözleri

Sevgiliye duyulan özlemi ve hasreti göstermesi açısından güzel bir dörtlük arıyorsanız, tam da secp telefonu mesajı olarak gönderilebilecek özlü bir söz.

Sevgiliye güzel sözler

Eğer uzun zamandır sizinle birlikte olmasına rağmen bir türlü duygularından emin olmayan bir kız arkadaşınız varsa, ve de sırf bu sebeple O'ndan ayrılıyorsanız, biraz sitem biraz kırgınlık içeren bu aşk mesajı ideal!

aşk mesajı

Bir sözünüzden dolayı sevgiliniz size kırılmışsa ve bundan dolayı hafif bir küslük durumu söz konusu ise, sevgilinize gece atacağınız bu mesaj çok anlamlı olacaktır.

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

 Aldatma ile ilgili çok anlamlı bir söz! 

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Biricik sevgiliye olan ihtiyacı ve sürekli O'nun kendisinin yanında olmasını gösteren çok sevimli ve romantik bir söz!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Sevgilinize gönderebileceğiniz hem esprili, hem de anlamlı bir aşk sözü! 

Romantik Aşk Mesajları

Sabah sabah sevgilinize böyle bir mesaj atarak, O'nu ne kadar çok özlediğinizi bu romantik mesajla O'na hissettirebilirsiniz. 

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

 Son derece anlamlı ve güzel sözlerden bir tane daha! Bu güzel mesajı hangi amaçla göndereceğinize ya da gönderip göndermeyeceğinize varın siz karar verin!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Özdemir Asaf'tan çok şirin çok özlü ve güzel bir aşk mesajı! Bu sözün de bir beğeneni çıkar sanırım.

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

İşte etkileyici ve uyku öncesi sevgilinize gönderebileceğiniz romantik "iyi geceler" mesajlarından biri! 

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Artık anlayana diyebileceğimiz, üstü örtülü gizli bir evlilik teklifi kokan son derece romantik bir söz!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Kız arkadaşınıza verdiğiniz değeri ifade eden, O'nu ne kadar çok önemsediğinizi gösteren romantik mesajlardan biri daha! Bu sözü ister "İyi Geceler" demek için sevgilinize gönderebilirsiniz, isterseniz sevgiliye doğum günü hediyesi olarak almış olduğunuz armağanın üzerine hediye notu olarak yazabilirsiniz! 

Aşk Mesajları

Felsefik içerikli, derin anlamları olan güzel bir aşk mesajı!

Romantik Aşk Mesajları

Bir sebepten dolayı sevgiliniz sizin aşkınızdan şüphe ediyorsa, aldatıldığını düşünüyorsa O'na bu mesajı gönderebilirsiniz! O'nun gerçekte sizin kalbinizin tek sahibi olduğunu göstermesi açısından anlamlı bir mesaj!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

"Beni çok boğuyorsun","Çok fazla üzerime geliyorsun","Lütfen beni biraz rahat bırak" aşırı sevgiden ve ilgiden bunalmış bir sevgilinin üç aşağı beş yukarı sözleridir bunlar! Eğer böyle düşünen bir sevgiliniz varsa, elbette ki takdir sizin ama bu mesaj galiba bu durumu ifade edebilecek en anlamlı sözlerden biri! 

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

En sevdiğim mesajlar! "İyi geceler" demek yerine böyle romantik ve anlamlı mesajlar! Eminim ki, sevgilinize sonuna "iyi geceler aşkım" eklenerek gönderilmiş romantik bir mesaj, O'nun sizi düşünerek uyumasına ve çok büyük bir ihtimal rüyalarına da girmenize neden olacaktır. 

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Bob Marley'den son derece romantik ve akıl dolu bir söz! Sevgilinize böyle bir aşk mesajı gönderebileceğinizi düşünüyorum.

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Sevgilisine verdiği değeri göstermesi açısından güzel ve anlamlı bir cep telefonu mesajı!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Yalnızca gözlerinin sevgilisini gördüğü iddiasında olan yine kısa ve anlamlı bir aşk mesajı!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Platonik bir aşkı yansıtan oldukça anlamlı bir aşk mesajı! İlgilisi çıkar diye düşünüyorum!

Aşk Mesajları

 Bir aşkın büyüklüğünü ifade etmek için serf edilebilecek kısa ve anlamlı bir aşk mesajı isteyenler için!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Hz. Mevlana'dan aslında Yaradan'a hitaben söylenmiş ama isteyenin sevgilisini de kast edebileceği çok özel bir aşk mesajı!

Aşk Mesajları

Yaşadığı aşkta istediklerini bulamayan ve bu durum yarattığı hayal kırıklığını ifade eden güzel ve özlü bir söz daha!

Romantik Aşk Mesajları

İnsan, sevgilisi yanındayken hiç O'nu özler mi? Demek ki, gerçekte aslında var olmayan, sadece hayallerinde yaşattığı bir sevgiliye aşık! "Yanındayken çekiyorum en büyük hasretini?" bu son söz başka ne anlama gelebilir ki?

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Dolu dolu aşkı tarif eden, son derece romantik bir aşk mesajı! Bana kalırsa bu sözün felsefesini çözmek yerine gönderin kız arkadaşınıza O uğraşsın:)))

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

 Yukarıdaki söz mealen "Dokunma bana yanarsın!" anlamına gelen bir söz! İlgilisi varsa bu sözü sevgilisine mesaj atabilir.

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Her zaman birlikte olma arzusunu sevgilisine hissettirmek isteyenlerin tercih edebileceği romantik aşk mesajlarından biri!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Aşkı en şirin haliyle anlatan, sevgilisin dertlerini bile sevmeyi bilen bir aşığın, sevgilisine gönderebileceği bir cep telefonu mesajı!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Kalbinde ayrılık acısı yaşayan bir sevgilinin ya da sevgisine karşılık bulamayan birinin kız arkadaşına gönderebileceği bir aşk ya da ayrılık mesajı! 

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Sevgilinizi yücelten, O'na verdiğiniz kıymeti ifade edebileceğiniz harikulade aşk sözlerinden biri daha!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Bazen o kadar çok seversiniz ki, her an, her dakika O'nu yanınızda görmek istersiniz! O haklı olarak her an yanınızda olmadığı zaman da gözünüzde zalim olur çıkar! İşte o zalime gönderebileceğiniz etkileyici aşk mesajlarından biri! 

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Her derdin dermanını sevgilide arayan bir aşığın, sevgilisine gönderebileceği romantik aşk mesajlarından biri!

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Çok klişe bir laftır hani "Arkadaş Kalalım!" gerçekten de birisine karşı aşk duyan birisi nasıl arkadaş kalabilir ki? Bu durumu özlü bir söz ile ifade eden harika bir aşk mesajı.

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

 Bir ayrılık sonrası sevgilinizi unutamadığınız O'na hissettirmek için yazılmış çok güzel aşk mesajı...

Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları

Her ne kadar inandırıcılığı olmasa da, sevgilinizi sabah kuru bir şekilde "Günaydın" mesajı atmak yerine, bu mesajın sonuna ek yaparak gönderebileceğiniz harika bir aşk mesajı...

hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top