z Doğum Günü Hediyeleri Erkek | En iyi Hediye Fikirleri

doğum günü hediyesi erkeğe

Bir erkeğe doğum gününde güzel bir hediye alabilmek için, galiba erkeklerin dünyasını daha doğru bir şekilde kavramak ve onları iyi anlamak gerekiyor. Çünkü ancak bu şekilde, hayatımızdaki erkeğe her zaman kullanabileceği ve her kullandığında da bizi hatırlatabilecek iyi bir doğum günü hediyesi seçebiliriz! Bir de yaşamınızdaki erkeğin karakteri, kişilik yapısı veya burç özellikleri de güzel bir doğum günü hediyesi seçiminde belirleyici unsurlar olarak hesaba katmamız gereken faktörlerden. Peki, hem erkeğin doğasına uygun, hem her zaman keyifle kullanabileceği, hem de sevgimizi, saygımızı, sevincimizi ve mutluluğumuzu gösterebileceğimiz hediyeler neler? İşte biz bu yazımızı hazırlarken, "Erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır?" sorusunu kendimize sorduk ve ortaya birbirinden enfes hediyeler ortaya çıktı. Bakalım, tamamen erkeklere doğum günü için alınabilecek hediyeler içinden seçmiş olduğumuz ürünleri siz beğenecek misiniz?

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır


erkeğe hediye sepeti

Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti


Baklava desenli, hani şu nostaljik kazakları bilirsiniz! Günümüzde de oldukça moda oldu. Erkeğe alınması yönünde öneride bulunduğumuz, Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti en başta baklava desenli hediye kutusuyla oldukça şık! Neden hediye kutusuna bu kadar taktığımıza gelince, bazı mükemmeliyetçi hanımlar özellikle hediyelerinin sunumuna da önem verir de ondan:) Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti, doğum günü hediyesi de dahil olmak üzere bir erkeğe tüm özel günler için armağan edilebilecek son derece şık bir hediye seçeneği. Kişiye özel çakmak, sigara tabakası, ve küllükten oluşan bu 3 şık ürünün tamamı göndereceğiniz fotoğraflarla hazırlanıyor.

Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı

Kişiye Özel Fotoğraflı Taş Baskı Kare


Erkeğe doğum günü sürprizi, partisi, pastası ve eğlencesi! Her şey bu özel günde etkileyici olmalı! Özel olması gereken şeylerden biri de doğum günü hediyesi! İşin belki de en zor kısmı da bu! "Acaba o özel erkeğe nasıl bir doğum günü hediyesi alınmalı?" Biz bu konuda elimizden geldiğince güzel hediye fikirleri oluşturmaya çalıştık! İşte karşınızda, göndereceğiniz fotoğraf ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak en kalıcı doğum günü hediye seçeneklerinden biri. Kişiye özel kalbimde sen varsın Taş Baskı.

erkekler için doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati


Elbette ki bu yazımız daha çok hediye kararsızları için! Çünkü, eğer doğum gününde hediye almayı düşündüğünüz erkeği çok iyi tanıyorsanız, sizin için bu noktada pek de bir sorun yok gibi gözüküyor! Nasıl olsa nelerden hoşlandığını, doğum gününde hediyelik olarak almayı düşündüğünüz şeye gerçekte ihtiyacının olup olmadığını çok iyi biliyorsunuz demektir. Yaşayabileceğiniz tek sorun ise, olsa olsa seçeceğiniz yaş günü hediyesi için bir bütçe ayarlamak ve gidip o şeyi satın almaktır! Sizin için işte durum bu kadar basit! Hadi o zaman, erkek arkadaşınıza, eşinize, babanıza, sevgilinize doğum günü için seçtiğimiz hediyelere birlikte göz atalım!

Erkeğe doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık


Ufak tefek olduğuna bakmayın, Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık hem romantik tasarımıyla hem de her zaman kullanılabilirliği ile bir erkeğe verilebilecek en güzel doğum günü hediyelerinden biri! Ön yüzünde fotoğrafınız, arka yüzünde ise mesajınıza özel olarak hazırlanacak bu romantik anahtarlıkla sevdiğiniz (Babanız, eşiniz veya sevgiliniz) bir erkeğin doğum gününü en güzel şekilde kutlayabilirsiniz. Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık üzerine ister doğum günü kutlama mesajınızı, isterseniz de sevgi dolu mesajlarınızı yazdırabiliyorsunuz!

Dilek Tohumları

Doğum Günü Dilekleriniz & Dilek Tohumları


Doğum günü, yılda bir kez kutlanan ve kimi zaman duygusal, kimi zaman romantik, ancak daha çok da, eğlenceyle geçen en özel günlerden biri! O günde, insanın içini bambaşka bir heyecan ve tarifi mümkün olmayan bir mutluluk sarar! Çünkü, yaşamınızda koskoca tam bir yıl geçmiştir ve umutla heyecanla, sevinçle yepyeni bir yaş sizi beklemektedir. Sevdiğiniz bir erkeğe doğum günü hediyesi olarak en iyi dileklerinizi, tarihten bugüne kadar gelenek haline gelmiş ve Anadolu'da da hala devam ettirilen dilek tohumları ile vermek ister misiniz? Şans, başarı, mutluluk, aşk, sağlık gibi en güzel doğum günü dileklerinizi Dilek Ağacı ile iletin! 

kalp şeklinde fotoğraf mandalları

Doğum Günü İçin Fotoğraflı Sürpriz & Kalpli Mandallar


Doğum günlerinin bir diğer güzel yanı da, sizi seven insanların hep birlikte bir araya gelerek, sizin için özel bir doğum günü sürprizi hazırlama çabalarıdır. İşte bu mutluluk her şeye değer! Hani o ışıklar kapatılır, doğum günü pastası üzerindeki mumlar ortamı aydınlatır ve herkes çılgınlar gibi "İyi ki doğdun" şarkısını söyler ya! İşte o an mutluluğun gerçek resmidir. Doğum gününe özel olarak şimdi önereceğimiz hediye ise, daha çok hediyelik olmaktan ziyade, sürpriz içeriyor. Erkek arkadaşınıza, doğum gününde fotoğraflarınızla sürpriz yapmak isterseniz, kalpli tahta fotoğraf mandalları tam size göre.  

erkeğe doğum günü hediyeleri

Nostaljik Ahşap Radyo


Erkek arkadaşınıza, babanıza veya eşinize nostaljik bir armapan vermeye ne dersiniz? Nostaljik görüntüsüyle dekoratif ve 4 adet kalem pille çalışan Nostaljik Ahşap Radyo ile müzik, haber, spor gibi tüm radyo programları keyifle dinlenebilir. 70'li yıllardan kalma eski model radyolar şeklinde tasarlanmış olan Nostaljik Ahşap Radyo ile mutlu olmayacak erkek yok! Çalışma masasında keyifle kullanabileceği Nostaljik Ahşap Radyo, yine doğum günü için bir erkeğe verilebilecek en şahane armağanlardan biri.

Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti

Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti


Kendinizi o an o kadar özel hissedersiniz ki, tıpkı bir krallar, kraliçeler gibi. Herkes o gün sadece sizin için toplanmıştır. Alkışlar da, şarkılar da, eğlence de, pasta da ve hediyeler de sadece ama sadece sizin için! O an etrafınızdaki tüm sevdiklerinizin hayatının merkezinde yalnızca "Siz" varsınız! Tüm buları anlatırken canınız eminiz ki güzel bir doğum günü partisi çekmiştir:) "Ah keşke doğum günüm bugün olsaydı" dediğinizi biz buradan duyar gibiyiz:) Doğum günü için sevdiklerinize en güzel dileğiniz, mutlulukla, gülümsemeyle dolu bir ömür geçirmeleri. İşte karşınızda son derece sıcak, pozitif ve şirin bir doğum günü hediye sepeti. Her her zaman gülümse...

Nostaljik Film Makinesi Resim Çerçevesi

Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti


Sinema meraklısı sevdiğiniz bir erkeğe doğum gününde ne hediye alacağınıza karar veremiyorsanız, işte bu nostaljik ürün aradığınız hediye seçeneği olabilir. En güzel fotoğraflarınız, mükemmel şıklıktaki ve oldukça dekoratif bir resim çerçevesi içerisinde olsun! Film şeridi makinesi ve sinema ile ilgili figürlerle süslenen bu retro tarzdaki ürün, erkeğe alınabilecek en güzel doğum günü hediyelerinden biri olacaktır. .

Mighty Wallet Comic Book

İkon Cüzdanlar & Tyvelk Mikro Fiber


Klasik deri cüzdanların modası geçti diyenler, üzerinde isim yazılı olsa bile deri cüzdanların hepsi birbirine çok benziyor diyenler için şahane ikon cüzdanlar işte karşınızda. Birbirinden çarpıcı ve şık görünümlere sahip olan bu cüzdanlar, suya ve yırtılmaya karşı son derece dayanıklı kaliteli cüzdanlardır. Çünkü bu ikon cüzdanlar Tyvek Mikro Fiber liflerden binlercesinin üst üste geçirilmesiyle hazırlanmıştır. Oldukça kaliteli ve hafif özellikteki cüzdanlar cepte şişkinlik yapmaz ve taşınması oldukça kolaydır. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte spor ve hafif kıyafetler giyinen erkeklere bu cüzdanlar doğum günü için şahane bir hediye olacaktır.

erkeğe güzel doğum günü hediyeleri

Doğum Gününe Özel HDF Resim Çerçevesi


Erkeğe, güzel ve anlamlı bir doğum günü hediyesi bulmak cidden zor iş! Bunu eminiz ki şu an hediye beğenmek için köşe bucak ürün araştıran biri olarak siz de en iyi şekilde anlamış vaziyettesiniz! İşte bu noktada size bir teklifimiz var. Bazen mutluluğu yansıtan bir fotoğraf, en güzel doğum günü hediyesi olabilir. Ama bu fotoğrafı şık bir şekilde sunacak özel bir fotoğraf çerçevesi içerisinde olursa! Görmekte olduğunuz Doğum Gününe Özel HDF Resim Çerçevesi, hem fotoğraflarınızı en güzel şekilde sunacak özel bir çerçeve, hem de tamamen kişiye özel olarak hazırlanıyor. Üstelik üzerine yer alan rengarenk doğum günü balonları, konfetiler ve çeşitli süslemeler de cabası! Son derece şık bir resim çerçevesi olan Doğum Gününe Özel HDF Resim Çerçevesi, erkeğe doğum günü hediyesi ne alınabilir sorusunun da en isabetli cevabı oluyor!

Doğum Gününe Özel Aşk Konservesi

Erkeğe Sürpriz Doğum Günü Konservesi


Bugüne kadar bir çok kere erkek sevgilinize eminim ki güzel sürprizler yapmışsınızdır. Ancak bence bu sürpriz içlerinde en orijinali ve en unutulmaz olanı olacak. Nasıl mı bu kadar iddialı konuşuyorum? Çünkü Doğum Günü Konserve kutusu bu kadar iddialı konuşmama sebep bir sürpriz! Bildiğiniz tipik yiyecek konserve kutusu şeklinde tasarlanmış olan doğum günü konserve kutusu, içerisinde yiyecek değil; sürpriz hediyeler barındırıyor. Teneke kapağı açıldığı anda ise, birbirinden romantik ve şirin doğum günü hediyeleri var. 100 adet kalpli kartlar üzerine yazılı doğum günü kutlama mesajı ve 5 adet doğum günün kutlu olsun yazılı çikolatalarla hazırlanmış olan bu özel sürprizle, hayatınızdaki erkeğe en güzel doğum günü hediyesini verebilirsiniz.    

100 Farklı Doğum Günü Kutlama Sözleri

Kalpli Kartlarda 100 Etkileyici , Doğum Günü Mesajı


Sevdiklerimiz için en etkileyici doğum günü hediyesi hiç şüpheye yer bırakmayacak şekilde el yapımı hediyelerdir. Eğer erkek arkadaşınız için kendi ellerinizle özel bir hediye sepeti hazırladıysanız ya da el yapımı bir hediye yapma düşünceniz varsa, hediyenizi bu sözlerle daha anlamlı kılabilirsiniz. Kalp şeklindeki kartlar üzerine yazılı 100 adet doğum günü kutlama mesajından oluşan romantik sözlerle, sevgilinize şahane bir doğum günü hediyesi hazırlayabilirsiniz.  

erkeğe ilginç doğum günü hediyesi

En Tatlı Mouse & Çikolata Şeklinde Fare


Sakın bir ısırık filan alayım demeyin! Çünkü bu ürün gerçek bir çikolata olmayıp; gerçek bir çikolata kadar tatlı ve orijinal bir duruş sergileyen özel bir Mouse! Çikolata şeklindeki enfes tasarımıyla büyük bir beğeniyi ve alkışı hak eden Çikolata Fare işte karşınızda. Erkeğe ilginç doğum günü hediyesi ne alınabilir? Herhalde bu sorunun en lezzetli cevabı Çikolata Şeklinde Fare olsa gerek! Her kullanıldığında hediye eden kişiyi hatırlatacak Çikolata Fare, sıra dışı doğum günü hediyesi düşünenler için biçilmiş kaftan!

erkeğe doğum günü hediyesi

İyi ki Doğdun Müziği Çalan Pasta Mumları


Başlığı görünce "Hadi Canım! Olur mu öyle şey?" diyebilirsiniz ama bu pasta mumları müzik çalıyor. Erkek arkadaşınıza, babanıza veya erkek kardeşinize doğum günü için yaş pasta yaptırdıysanız, üzerine bu enteresan mumlardan koyarak soğum günü pastasını enteresan bir şekilde servis edebilirsiniz. İngilizce "Happy Birthday Tou You" şarkısı çalan bu mumlarla, harikulade doğum günü sürprizleri yapabilirsiniz. 

erkeğe doğum günü için hediye

Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Kişiye Özel Telefon Kapakları


Doğum günü hediyesi illa şöyle kalıplı, hacimli ya da büyük bir şey olmalı mıdır? Bize göre küçük bir armağan da pek ala güzel bir hediye olabilir! Mesela doğum günü için sevdiğiniz kişinin telefon kapağını değiştirmeye ne dersiniz? Erkek arkadaşınıza üzerinde size özel bir fotoğrafın olduğu telefon kılıfı hediye edebilirsiniz. Ya da babanıza, en güzel aile fotoğrafınızın olduğu özel bir telefon kapağı armağan edebilirsiniz. Samsung, iPhone, LG, SONY gibi telefon modelleri için uygun modelleri bulunan Kişiye Özel Telefon Kapakları, erkeklere verilebilecek yine en güzel doğum günü hediyelerinden biri...

Erkeğe doğum günü hediyesi

Kişiye Özel instagram Kupa Bardak


İnternet, Facebook, Twitter ve Instagram'dan sonra tam anlamıyla internet oldu! Meğersem insanlarlar ne de çok bir şeyleri paylaşmayı severlermiş (!):) Daha önce hiç bu kadar sosyallik görmüş müydünüz? Günümüzde bir çok insan, bir çok arkadaşımız ve hatta anne-babamızın da dahil olduğu sosyal çılgınlık artık hat safhada:) Tam da sosyal medya patlamasına uygun bir hediye ile sizleri tanıştırmak istiyoruz; Instagram Kupa Bardak! Sevdiğiniz bir erkeğe çayını/kahvesini keyifle yudumlatacak, üzerinde 8 farklı fotoğrafının yer alacağı ve ortasında da instagram logosu ile son derece şık bir kupa armağan edebilirsiniz. Doğum günü için benzersiz bir hediye alternatifi olan bu kupa bardağın, düz ve sihirli kupa olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor.

erkeğe orijinal hediyeler

Nostaljik Çivili Futbol Sahası & Bozuk Para Futbolu


İşte karşınızda sizi çocukluk yıllarınıza nostaljik bir yolculuğa çıkartacak bozuk parayla oynanan çivili futbol sahası:) Bir çoğumuzun çocukken oynamaktan en fazla keyif aldığı oyunlardan biri olan çivili tahta zemin üzerinde bozuk para ile parmak futbolu yeniden karşınızda! Üstelik tamamen el yapımı şekilde! Sevdiğiniz bir erkeğe (Ki bu; babanız, patronunuz, erkek kardeşiniz, erkek arkadaşlarınız) nostaljik bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, sınırlı sayıdaki bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz!

esprili tişört

Sevgili Bulunamadı Sosyal Medya Tişört


Aşk acısı çeken erkek arkadaşlarınıza, sevgilisinden henüz yeni ayrılan kankinize veya tüm sosyal medya kanallarında hesabı bulunan ancak hala bir manita (Sevgili) yapamayan dostlarınıza yüzlerini güldürecek son derece esprili bir doğum günü hediyesi vermeye ne dersiniz? Twitter var, Facebook var, WhatsApp var, Sevgili 404 NOT FOUND tişörtü ile hem gülümseten bir armağanınız olsun, hem de arkadaşınıza her zaman giyinebileceği dikkat çekici bir tişört armağan edin!

Yağlı Boya Resim Kupa Bardak

Yağlı Boya Resimli Kupa Bardak


Fotoğraf baskılı kupa bardaklar zaten bildiğiniz hediye seçeneklerinden! Ancak şimdi bahsedeceğimiz kupa bardak, fotoğraf baskılı diğer sıradan kahve kupalarına göre çok daha orijinal! Neden mi? Çünkü bu kupa üzerine fotoğraf uygulaması adeta bir sanat eseriymiş gibi yansıtılıyor. İstediğiniz fotoğrafın yağlı boya efekti verilerek hazırlanacağı bu özel kupa bardakla, belki klasik ama son derece etkileyici bir doğum günü hediyesinin sahibi olabilirsiniz.  

Sevgililere Özel Mesajlı Metal Çakmak

Erkek Sevgiliye Özel Mesajlı Çakmak Hediyesi


Her iki tarafının da size özel hale getirileceği bu metal çakmak, sigara içen sevgilinize doğum günü için romantik ve anlamlı hediyelerden birine dönüşecek! İsimlerinize ve çakmak üzerinde yazmasını istediğiniz mesajınıza özel hazırlanacak bu özel çakmakla sevgilinize her zaman cebinde taşıyacağı; her kullandığında da sevginizle ısınacağı harika bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz.    

Erkeğe doğum günü hediyesi

Magic Egg - Sihirli Yumurta


Size Sihirli Yumurtadan aşk filizlendiğini söylesek? Evet kesinlikle çok hoşunuza gitti ama bize inanmayarak hayal mi dediniz? Söylediğimiz kesinlikle doğru! Sihirli yumurtanın tepesinden filizlenen yapraklarda sevgi dolu mesajlar var. İşte bu yüzden bu yumurta Sihirli Yumurta! Erkek arkadaşınıza doğum gününde ufak, ucuz ve fakat bir o kadar da romantik bir armağan vermek isterseniz sihirli yumurta tam size göre. 

Güzel doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi


Doğum günü için düşünülebilecek en orijinal armağanlardan biriyle daha sizleri tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Hayatınızdaki o özel erkeğe hiçbir zaman unutamayacağı öyle bir hediye vereceksiniz ki, bu sürpriz yıllar yılı konuşulacak! Hiç düşündünüz mü, siz doğduğunuzda dünyada neler olmuştu diye? Böyle bir soru sizi cezbettiyse, hayatınızdaki o kıymetli erkeği de cezbedecektir. Üstelik cevaplarıyla birlikte! O doğduğu gün Dünya'da ve Türkiye'de neler olmuş, ay gökyüzünde hangi pozisyondaymış, o dönemin en çok dinlenen şarkısı hangisiymiş, hatta ekmek kaç liradan satılıyormuş! İşte tüm bu ayrıntılı bilgiler Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi üzerinde. 

Sürpriz doğum günü hediyesi

Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları


Erkekler ne anlar romantizmden!!! diyenlere inat, işte karşınızda kendi el yazınız ile sevgi dolu mesajlarınızı yazabileceğiniz Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları. Özel kutusu içerisinde adresinize gelecek olan Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları üzerine gönlünüzden doğum günü ile ilgili ne geçiyorsa yazın ve sevgilinize hediye edin! Üzerinde kendi hayal gücünüz ve sevginizle oluşturduğunuz böylesi anlamlı bir hediyeden daha değerlisi düşünülemez bile! Kalbinizden geçenleri kaleme dökmeniz için özel kutusu içerisinde boş kalp kağıtları bulunuyor. Örneğin sevgilinize doğum gününde el yapımı bir hediye hazırladınız. İşte bu hediyenin sunumunu daha romantik ve daha sürpriz bir hale getirmek için Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtlarını düşünebilirsiniz. 

Erkeğe doğum günü hediyesi

Mini Mesaj Şişeleri


Bir hediyeyi daha anlamlı ve daha değerli kılmak için, üzerine, içine, sağına veya soluna kendimizden bir takım izler bırakmamız her zaman en iyi yollardan biridir. Erkek arkadaşınıza, eşinize doğum gününde satın almış olduğunuz herhangi bir hediye kutusunu daha özel kılmanıza yardımcı olacak Mini Mesaj Şişeleri karşınızda. İçerisinde mesaj kağıdı bulunan şirin mi şirin Mini Mesaj Şişeleri ile hediyenizi daha romantik kılabilmeniz artık mümkün. 3 farklı modeli bulunan Mini Mesaj Şişeleri hediyenize değer katıyor. Diyelim ki erkek sevgilinize güzel bir gömlek aldınız! Tamam marka bir gömlek, çok kaliteli ve oldukça pahalı! İyi ama bu gömleği bu şekilde vermek nerde, bir de kutu içerisine kendi el yazınız ile yazdığınız romantik mesajların olduğu Mini Mesaj Şişeleri ile vermek nerde! İçerisine istediğiniz mesajı yazabileceğiniz Mini Mesaj Şişeleri kalpli, nazar boncuklu ve uğur böcekli olmak üzere 3 farklı modele sahip.

Erkeğe doğum günü hediyesi

365 Adet Mesajlı Aşk Dolu Kavanoz


Sloganı; "Dikkat yüksek dozajda aşk içerir ve günde yalnızca bir kez kullanılmalıdır." olan, Aşk Dolu Kavanoz karşınızda. Şimdi bu romantik sloganın ne manaya geldiğini kısaca açıklayalım! Aşk Dolu Kavanoz içerisinde 1 yıl boyunca (365 Gün) sevgilinize yetecek kadar romantik aşk mesajları var! Evet yanlış duymadınız! Tamı tamına 365 adet aşk dolu mesaj! Yani anlayacağınız bu şık ve acayip derecede romantik kavanoz ile, doğum gününde erkek arkadaşınıza yalnızca bir değil, 365 adet hediyeye eşdeğer bir armağan vermiş olacaksınız! Sevgiliniz her sabah bu mesajlardan bir tane çeksin ve her an sizi yanında hissetsin! Aşk dolu kavanoz, bir erkeğe doğum gününde alınabilecek en romantik hediyelerden biri olacak.

Romantik doğum günü hediyesi

Ömür Boyu El Ele Yastık Seti


Nice doğum günlerine birlikte el ele! Sadece doğum gününde değil, ömrünüzün sonuna kadar aşkınızın ellerini hiç bırakmayın emi! Doğum gününde, eşinize, sevgilinize romantik mesajları olan sevgi dolu hediyeler satın almak istiyorsanız, işte size aşkı en güzel şekilde işleyen sevimli bir yastık seti! Son derece şirin ve romantik çizgilerle hazırlanmış olan ve isimlerinizin üzerine basılı olacağı Ömür Boyu El Ele Yastık Seti karşınızda. İki farklı modeli olan Ömür Boyu El Ele Yastık Seti seçmiş olduğunuz modelde 2 adet elyaf dolgulu yastık olarak gönderilecektir.Bu ürünü sipariş vermek için, sipariş aşamasında isimlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Erkeğe doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak


Sigara kullansın veya kullanmasın, bu çakmağı beğenmeyecek bir erkek tanımıyoruz! Bir yüzüne fotoğrafınızı, diğer yüzüne ise en sevgi dolu doğum günü kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak karşınızda! Bu çakmak hem çok havalı, hem de kişiye özel. Üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz ve kalbinizden gelen en sevgi dolu mesajlarınızı yazdırabileceğiniz enfes hediyelerden biri. 

Erkeğe güzel doğum günü hediyesi

Kişiye Özel D'S Damat Gömlek


Erkeklere doğum günü için en kullanışlı armağanlardan biri üzerinde baş harflerinin bulunduğu Kişiye Özel Gömlek! Bu özel tasarım gömlek, yeni yaşını kutlayacak olan babanıza, kocanıza, patronunuza, erkek kardeşinize ve erkek sevgilinize kendilerini özel hissettirecek! Yakasına istediğiniz notu yazabileceğiniz Kişiye Özel Gömlek bir erkeğe doğum gününde verilebilecek en özel hediyelerden biri. Sadece iş hayatında değil, düğün, kutlamalar, davetler ve çeşitli organizasyonlarda takım elbise giyinmek bazen kaçınılmaz olabiliyor. Hayatınızdaki erkeğe doğum gününde hediye edeceğiniz bu gömlek, tüm bu özel günlerde giyinmeyi en çok isteyeceği kıyafetlerinden biri olacak. Siyah, beyaz, mavi renk ve her bedene uygun model seçenekleri bulunan Kişiye Özel Gömlek sizi sevdiklerinize hep hatırlatacak çok özel bir armağan!

Doğum günü hediyeleri erkek

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri


Hayatım Beni Neden Seviyorsun? sorusuna gel de cevap ver! "Bilmiyorum, öylesine seviyorum Aşkım!" ya da sadece "Seni her şeyinle çok seviyorum Bir Tanem! Tek nedenim bu!" diyemeyeceğinize göre, işte bu sorulara romantik cevaplar bulmak lazım! Peki o halde Ona olan aşkınızın nedenlerini sıralamak iste misiniz? İçerisinde tam 100 tane "Seni Seviyorum Çünkü" ile başlayan ve aşkın nedenlerini sıralayan kalp şeklindeki kağıtlara yazılı bu sözler tam size göre. Aşkımın nedenleri sözleri, romantizmin sınırlarını zorlayan enfes sözlerden oluşuyor! Erkek arkadaşınıza aldığınız doğum günü hediye kutusu içerisine bu sözlerden serpiştirip, hediyenizi daha da romantik kılmak elinizde.

Erkeğe doğum günü hediyesi

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti


Aşk soyut ve tarifi zor bir duygu! Ama sevgiliniz illa ki sizden aşkınızın nedenlerini yazılı olarak bilmek istiyorsa, alın size ‘Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var’ Hediye Sepeti! Doğum gününde erkek sevgilinize, içerisinde 100 adet "Seni Seviyorum Çünkü" ile başlayıp, gerisinin inanılmaz derecede etkileyici romantik sözlerle devem ettirildiği aşk mesajı taşıyan bu hediye sepetini armağan edebilirsiniz. Hem acayip derecede romantik bir doğum günü hediyesi, hem de sorularına cevap içeren romantik sözler! İşte biz buna bir taşla iki kuş vurmak deriz:) yani! İçerisinde hem 100 aşk cümlesi, hem 1 adet gül ve hem de çikolatalar bulunan bu romantik hediye sepeti kaçırılmaması gereken ürünlerden biri. 

erkeğe güzel doğum günü hediyesi

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan


O hem cömert, hem çok mert, hem de sevgi dolu! İşte böyle bir erkeğe ancak böyle tarz bir cüzdan armağan edilebilir. Kaliteli olduğu kadar, prestijli de bir armağan olan Kişiye özel isim Yazılı Deri Cüzdan ile erkek arkadaşınızı/babanızı veya eşinizi doğum gününde inanılmaz derecede özel hissettirebilirsiniz. Çünkü bu şık cüzdan üzerinde erkeğin hem ismi yazılı, hem soy ismi, hem de isminin baş harfi! Çok fonksiyonlu Kişiye özel isim Yazılı Deri Cüzdan erkeğe en iyi doğum günü hediye seçeneklerinden biri. 

Erkeğe sürpriz doğum günü hediyesi

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Hem orijinal, hem doğum günü için acayip derecede sürpriz, hem de romantik! İşte hediye dünyasında biz böyle bir hediyeye 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle diyoruz. Doğum gününde biricik aşkınıza puzzle sürprizi yapmaya ne dersiniz! Tam 130 parçadan oluşan bu puzzle'nin her parçasını siz oluşturuyorsunuz! Zira bu yapboz tamamen kişiye özel! Yani göndereceğiniz fotoğrafla hazırlanıyor. Erkek arkadaşınıza, babanıza veya eşinize 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle hediye ederek hayatında alabileceği en sürpriz armağanlardan birini vermiş olacaksınız! 

erkeğe sürpriz doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Sihirli Kupa Tek Fotoğraflı


Sakın öyle siyah göründüğüne bakmayın! Bu kupa bardağın akıl sır erdirilemez bir sihri var! Ne mi? En sevdiğiniz fotoğrafı üzerinde saklıyor. İçerisine biraz sıcak su/çay/kahve koyduğunuzda ise görün bakın neler oluyor! Sihirli Kupa Bardaklar son dönemlerin en popüler ürünlerinden biri. Hediye sitelerini ziyaret eden bir çok kişinin de en çok hediyelik olarak tercih ettiği ürünlerin başında geliyor. Kişiye özel olarak hazırlanan sihirli kupaların üzerine sizin seçtiğiniz fotoğraf basılıyor. Soğuk haldeyken kupa bardak simsiyah gözüküyor ancak içerisine sıcak bir sıvı döküldüğü zaman bembeyaz hale dönüyor ve sakladığı resmi dışarı gösteriyor. Eğer doğum günü için şöyle etkileyici bir sürpriz hediye arayışınız varsa, Tek Fotoğraflı Sihirli Kupa ilginizi çekebilir.

Erkeğe doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Hediye Seti


Çalışan bir erkeğe, çalışma yaşamında prestij ve ayrıcalık kazandıracak Kişiye Özel Hediye Setine merhaba deyin! Bu zarif hediye seti içerisinde iş yaşamında bulunan bir erkeğin ihtiyacı olan hemen her şey düşünülmüş! Örneğin Kalem, kartvizitlik ve anahtarlık. Bu seti ayrıcalıklı kılan en müthiş özelliği ise; kalem, kartvizitlik ve anahtarlığın üzerinde isim ve soy isim yazılı olması! Eğer o özel erkeğe doğum gününde bu hediye setini armağan etmek isterseniz, bu 3 ürün üzerinde de Onun ismi yazılı olacak! Erkek arkadaşınıza, patronunuza veya babanıza doğum gününde Kişiye Özel Hediye Seti armağan ederek prestijinin tavan yapmasını sağlayabilirsiniz. 


kişiye özel doğduğun gün neler oldu kartları
sevgiliye doğum günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top