z Arkadaşa Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

arkadaşa hediye ne alınır

 Onun gibi candan, samimi ve çok yakın bir arkadaşınız olduğu için kendinizi çok şanslı buluyorsunuz değil mi? Ancak şimdi bu özel insanın doğum günü yaklaşıyor ve sizi de tatlı bir telaş sarmış durumda; "Acaba kız/erkek arkadaşıma nasıl bir hediye alabilirim" telaşı.. Aslında arkadaşınıza, kişiliği, beğenileri, ihtiyaçları, zevkleri ve hobileri doğrultusunda verebileceğiniz binlerce hediye seçeneği var! Bunu zaten siz biliyorsunuz. Asıl sorun, milyonlarca hediye kombinasyonu içerisinde bu özel insana, sevginizi gösterebilecek, Ona layık bir hediye bulamamak. İşte şimdi size güzel bir haberimiz var; Değer verdiğiniz, kendinize çok yakın bulduğunuz arkadaşınız için hediye arıyorsanız, bu yazımızda yer alan birbirinden ilginç, kişiye özel ve farklı hediyelerle aradığınız armağana ulaşabileceğinizi düşünüyoruz. Arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınır?, iş yerinden mesai arkadaşlara hangi hediyeler alınır? İşte bu ve benzer tarzdaki sorulara bu yazımızda parlak hediye fikirleri ile cevap bulacağınızı düşünüyoruz.

Arkadaşa Alınabilecek Güzel Hediyeler


en yakın arkadaşa hediye

Kişiye Özel Mandallı Fotoğraflı Ağaç


"En Yakın arkadaşa ne hediye alınabilir?" Eğer bu soruyu kendinize dert edip, günler öncesinden köşe bucak sevgili "Kanka" nıza güzel bir doğum günü hediyesi arıyorsanız, bu Onu gerçekten de çok önemsediğinizden kaynaklanmaktadır. Nasıl olmasın ki? Çünkü arkadaş candır! Hepimizin hayatında kendimize yakın bulduğumuz, acısıyla kederlenip, başarısı ve mutluluğuyla gurur duyduğumuz çok özel bir dostu vardır. O, o kadar değerli ve özel biridir ki, kimselerle paylaşmadığımız en özel şeyleri, sırlarımızı, dertlerimizi, aşklarımızı, maddi ve manevi her konuyu Onunla paylaşırız. 

arkadaşa hediye anı kutusu
Arkadaşa Hediye Fotoğraflı Anı Kutusu


Ahşap kutusu da, içerisindeki fotoğraflar da size özel olarak hazırlanacak bu anı kutusu ile biricik arkadaşınıza adeta anılarınızdan derlenmiş anlamlı bir doğum günü hediyesi yaratabilirsiniz. Ufak bir hediye olmasına karşın, sevgili arkadaşınızla geçmişten gelen güzel anılarınızı yeniden yaşamanıza vesile olacak anı kutusu, kişiye özel olarak hazırlanan bir hediye alternatifidir. Hızlıca sipariş oluşturabileceğiniz ve cep telefonunuzdaki arkadaşınızla birlikte çektirmiş olduğunuz fotoğraflarınızdan dilediklerinizi seçerek siparişinizi oluşturabileceğiniz anı kutusu, Dosta hediye fikirleri içerisinde belki de en anlamlısı olanı!  

Arkadaşa Hediye Fikirleri
Canım Arkadaşım Fotoğraflı Yastık


Gerçek dostluk temasıyla hazırlanan bu özel yastık, arkadaşlık bağlarınızı en güzel biçimde yansıtan kişiye özel bir hediye alternatifi! En yakın arkadaşınıza  orijinal doğum günü hediyesi arıyorsanız canım arkadaşım fotoğraflı yastık etkileyici olacaktır. Doğum günü günlerini unutulmaz kılacak faktörlerden biri de alınacak hediyedir çünkü. Büyük umutlarla doğum günlerimizi beklenen size hissettirecekleri de oldukça özel olmalıdır. Arkadaşlarınız ile yapacağınız sohbetler, eğlenceli oyunlar, yeme-içmeler ve doğum günü sürprizleri bu özel günü anlamlandıran şeylerdendir. Bu özel günler, hediye almak için en uygun ortamları sunuyor. 

Arkadaşa hediye
Arkadaşa Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

İçerisine arkadaşınızla birlikte çekilmiş fotoğrafınızın ve dış kısmında da arkadaşınızla birlikte isimlerinizin yazılı olacağı bu kar küresi, arkadaşa ucuz doğum günü hediyesi ne alınır sorusunun da harika bir yanıtı niteliğinde. Nostaljik olduğu kadar kişiye özel bir ürün de olması sebebi ile biz bu kar küresini arkadaşa hediye kategorisi içerisinde sizlere sunmak istedik. Salladıkça içerisindeki yapay karların fotoğrafınız üzerinde dolaşacağı ve biricik arkadaşınızın masasında da sergilemek isteyeceği bu harika dekor ürünü, arkadaşlık bağlarınızın ne kadar güçlü olduğunun da bir kanıtı sayılacak. 

yakın arkadaşa hediye

Kişiye Özel Anı Çerçevesi


Bu yüzden de Ona doğum günü hediyesi olarak vereceğimiz armağan, öyle sıradan ve basit bir hediye asla olmamalı. "Samimi bir arkadaşa verilecek hediye ne ve nasıl olmalıdır?" derseniz, bunu birincisi bütçemiz belirleyecektir. Yani bütçemizi fazla hırpalamayacak, bizleri maddi olarak sıkıntıya sokmayacak ucuz ve anlamlı bir hediye olmalıdır. 

arkadaşa hediye

Kişiye Özel Polaroid Ahşap Albüm


Zaten bizi çok iyi tanıyan, can-ı yürekten seven, her konuda bizlere samimi yaklaşan sevgili arkadaşımız da, hediye konusunda kendimizi sıkıntıya sokacak bir şeyi asla kabul etmeyecektir. Biz bu yazımızda, bayan ve erkek arkadaşa alınabilecek, her bütçeye hitap eden anlamlı ve uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz hediye fikirleri oluşturmaya çalıştık. İçerisinde ilginç hediyelerden tutunda, kişiye özel olarak hazırlanan doğum günü hediyelerine kadar arkadaşlarınıza verebileceğiniz güzel hediyeler bulabilirsiniz.

Canım Arkadaşım Konsept Hediye Kutusu


Sevgili arkadaşınıza, kendisini yüceltecek ve arkadaş bağınızın en güçlü sinyallerini verecek yaratıcı bir armağan için bu konsept kutusunu tek geçiyoruz. Hem kutusunun sunumu, hem içeriğindeki anlamlı ve yaratıcı hediyelikleri ile bu konsept kutu tam da size göre. Arkadaşım hakkında sevdiğim şeyler kitabı ve kartları , arkadaşlık temalı çay fincanı, Yılın en iyi arkadaşı Oscar Ödül heykelciği ve biricik arkadaşınıza en güzel dileklerinizi verebileceğiniz dilek tohumlarından oluşan bu güzel hediye şık sunumuyla da arkadaşınızın aklını başından alacak!

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak


Dünyanın En Yakışıklı Arkadaşı,"Kankaların bitanesi" Farz edin ki Google' a bu soruyu soruyorsunuz ve Google Amca da size sevgili arkadaşınızın fotoğraflarını listeliyor. İşte bu sürprizi Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak ile doğum gününde arkadaşınıza yapabilirsiniz. Gerçekten de bazen arkadaşınıza yapabileceğiniz güzel bir sürpriz, en güzel hediye yerine geçer. İşte karşınızda hem hoş bir sürpriz, hem de güzel bir hediye olan Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak! Üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz, kız arkadaşınıza ait 4 fotoğrafla süsleyebileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak ile kız/erkek arkadaşınıza unutamayacağı güzel bir hediye verebilirsiniz.

arkadaş hediyeleri

Erotik Aşk Oyunları Hediye Kutusu


Partnerinize kışkırtıcı bir hediye vermek isterseniz içerisinde 100 adet erotik görev kartları bulunan bu kışkırtıcı oyunu mutlaka denemelisiniz. Heyecan verici erotik görevlerle kurgulanmış olan bu sıra dışı oyun, aşk gecelerinizi ciddi manada eğlenceli kılacak. Rutin dışına çıkmak isteyen çiftler için tasarlanmış olan bu özel hediye içerisinde, aynı zamanda karanlıkta bile parlayabilme özelliğine sahip Kamasutra Zarlardan var.

nostaljik çivili futbolNostaljik Çivili Futbol Sahası Oyunu


Yakın erkek arkadaşınıza nostaljik bir armağan da vermeniz pekala mümkün! Şöyle ki; yan tarafta resmini gördüğünüz bu güzel oyun, yaşı 30 ve üzeri olan herkese nostaljik duygular yaşatacak çivili futbol oyunu! Ortasına madeni para konularak oynanan parmak futbolu, sevdiğiniz kimseleri etkileyecek en orijinal armağanlardan bir tanesi.

dosta hediye
12 Fotoğraflı Dosta Hediye Resim Çerçevesi


İşte bu güzel resim çerçevesi, arkadaşa doğum günü hediyesi düşünenler için biçilmiş kaftan! Üzerinde DOST yazısı ile dostluk mesajınızı arkadaşınıza harika bir şekilde iletecek ve 12 adet fotoğrafınızla size özel olarak hazırlanacak resim çerçevesi eminiz ki biricik arkadaşınızın odasının en güzel yerinde sergileniyor olacak. Pahalıymış gibi görünen ama fiyatıyla da oldukça hesaplı olan 12 fotoğraflı dost temalı bu güzel ürünü sevgili dostunuza doğum gününde hediye ederek kendisine verdiğiniz değeri harika bir armağanla Ona hissettirebilirsiniz. 

Arkadaşa Hediye Fikirleri
Erkek Arkadaşa Özel İsimli Viski Bardağı


Eniyihediyefikirleri'deki akıllı filtreleme, erkeklere doğum günü için hediye kategorisi içerisinde en doğru isme özel viski bardağını seçmenizde size fayda sağlıyor. Fiyata göre, stokta var mı yok mu, soldan sağa ve yukarıdan aşağıya doğru en çok tercih edilen viski bardaklarını bu şekilde kolaylıkla inceleyebilir ve erkek sevdiğinize anlamlı bir viski bardağı sevdiklerinizin en özel gününü, size mutlulukla bakan gözlerinin şahitliğinde bu anlamlı viski bardağıyla kutlayın diyoruz. Eniyihediyefikirleri doğum gününde erkek sevdiği için en güzel hediyeyi bulmak isteyenleri ve arayış içerisinde olanları ferahlatacak.  

erkek arkadaşa hediyeErkeklere Özel Prestijli Hediye Seti Özel Kutusunda


Mükemmel ahşap kutusu sunumuyla sevdiğiniz tüm erkeklere gönül rahatlığıyla armağan edebileceğiniz bu güzel set içerisindeki tüm aksesuarlar ve ürünler sahibinin ismine özel olarak hazırlanıyor.  Yakın erkek arkadaşınıza hem güzel bir yeni, iş hediyesi, hem de doğum günü için düşünülebilecek bu güzel set, yüksek şıklığına göre oldukça da ucuz bir armağan! 

canım arkadaşım

Arkadaşım Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartları


Arkadaşlık üzerine söylenmiş en güzel sözlerin kartlar şeklinde içerisinde yer aldığı bu güzel hediye ile sevgili arkadaşınıza duygu dolu anlar yaşatacağınızı garanti ederim. Özel illüstrasyonlarla oluşturulmuş mükemmel arkadaşlık sözlerinin yer aldığı Arkadaşım Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartları, hem anlamlı, hem de arkadaş hediyeleri içerisinde bir başyapıt. 

arkadaşa hediye fikirleri

Çok Satan Kitaplardan Hediye Seçebilirsiniz


Kitap okumayı seven arkadaş veya dostunuza, çok satan kitaplar içerisinden veya zevklerine uygun kitap türlerinden seçerek, belki klasik bir hediye olacak ama anlamlı bir armağan seçebilirsiniz. Babil.com sitesinde kampanyalı kitap, güncel kitap ve en çok okunanlar kitap türleri içerisinden arkadaşınızın beğenilerine uygun bir kitap belirleyebilirsiniz. 

arkadaşa hediye
Kadim Dostum İsimli Kız Arkadaş Bardağı


Kız arkadaşınıza, şıklığıyla büyük beğeni toplayacak olan ve sadece Eniyihediyefikirleri de bulabileceğiniz özel tasarım hediyelik kupa bardağı sizin için seçtik. Arkadaşa hediye bardak, Arkadaşınıza kalpten vereceğiniz bir armağan olacak. Zira arkadaşınıza olan sevginiz kişiye özel hediye kupa bardağıyla birleşiyor. İsme özel bu bardağı doğum günü hediye notunuzla sevginizi her daim arkadaşınıza anlatacak ve binlerce güzel duyguyu aynı anda yaşatacaktır. Arkadaşa doğum gününde neler yapılır ve nasıl şaşırtılır sorusunun cevabı galiba kendisine en uygun bu kupa bardağını almaktan geçiyor. Siz ne dersiniz? Şıklığı ve kişiye özel olması bu anlamlı kupa bardağını oldukça ilgi çekici kılıyor. Dilerseniz sitemizde yer alan ve arkadaşınıza oldukça etkileyici gelecek diğer kişiye özel bardak modellerini de şimdi inceleyebilirsiniz. 

arkadaşa hediye

Kişiye Özel Canım Arkadaşım Kitap Ayracı


Kadim dostunuza, kitaplarının sayfasını her çevirdiğinde Ona olan sevginizi hatırlatacak özel bir kitap ayracı armağan etmeye var mısınız? Kişisel mesajınıza ve arkadaşınızın ismine özel olarak hazırlanacak bu şık kitap ayracı, çok sevdiği kitapları okurken sevgili arkadaşınıza en yakın ARKADAŞ olacak. Kaliteli ve capcanlı bir baskıyla hazırlanan bu özel kitap ayracı üzerinde vektörel çay, kahve gibi sevimli figürler yer alıyor. Aynı gün kargo ve kağıda ödeme ile de satın alabileceğiniz Kişiye Özel Canım Arkadaşım Kitap Ayracı, www.hediyemen.com'da satılıyor.

en yakın arkadaşa hediye

İyi ki Varsın Canım Arkadaşım Anahtarlık


Hem hiç pahalı değil; hem de arkadaşınızın eminim ki büyük bir keyifle ve severek kullanabileceği şık bir hediye seçeneği var karşınızda. Bir yüzüne en yakın arkadaşınızla birlikte çektirmiş olduğunuz bir tarafına fotoğrafınızın basılacağı, diğer yüzüne ise arkadaşınıza söylemek istediğiniz en güzel dostluk mesajınızı taşıyacak Kişiye Özel İyi ki Varsın Canım Arkadaşım Anahtarlığı. En yakın arkadaşınıza doğum gününde bu son derece anlamlı, kullanışlı ve güzel de bir sürpriz olabilecek  anahtarlığı gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

Yılın arkadaşı Oscar Ödülü
Yılın En İyi Dostu Oscar Ödülü


Eniyihediyefikirleri'nde anlamlı hediyeler bulmaya ve harika deneyimler yaşamaya hazır olun. Beklentilerinizi karşılayacak olan kendin tasarla hediyeleri bir arada bulabileceksiniz. Doğum günü olan sevdiklerinize nasıl bir sürpriz yapacağınıza karar veremiyor musunuz? Yılın en iyi dostu mesajınızla hazırlatabileceğiniz orijinal Oscar Ödülü tasarımlı bu objeyi düşünebilirsiniz. O zaman sayfamızdaki diğer hediye önerilerimize de göz atmanız icap edecektir. Kişiye özel Oscar ürünü bu şahane önerilerin arasında yer almak ile birlikte blog sayfamızda en çok talep gören ürünlerdendir. Sizler de arkadaşlarınız için kişiye özel ödül modellerimizi daha yakından incelemek isteyebilirsiniz.
 

Gülümse Sürpriz Konserve Hediyesi

Sen Her zaman Gülümse Sürpriz Konserve Hediyesi


Bu hediye önerimizi diğer klasik arkadaş hediyelerinden ayrı kılan iki çok önemli özelliği var. Birincisi bu hediye aslında bir konserve kutusu! Bu nedenle de akıl almaz bir şaşırtıcılığa sahip. İkincisi ise, bu konserve kutusunun içerisinde; akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve tabletlerden çok iyi bildiğimiz gülen yüz emojilerle hazırlanmış birbirinden sevimli hediyelikler yer alıyor. En yakın arkadaşınıza, Sen Her Zaman Gülümse Sürpriz Konserve Kutusu ile şahane bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Elektronik ortamdaki mesajlaşmalarda ruh hali, surat ifadesi olarak kullandığımız EMOJI gülen yüzler, bu konserve kutusuyla arkadaşınızın yüzünde mutlu bir gülümseme oluşturacak. 

arkadaşa hediyeler

Kişiye Özel Plaka Yazılı Anahtarlık


Arkadaş candır. Arkadaş zor gün dostudur. Arkadaş bazen her şeydir. Arabası olan veya arabasını değiştiren yakın bir arkadaşınıza hediye arıyorsanız, plaka yazılı anahtarlık en güzel hediye alternatiflerinden biri. Plaka şeklinde tasarlanmış olan bu anahtarlığın bir yüzüne arabasının plakasını ve arkadaşınızın ismini yazdırabiliyor; diğer yüzüne ise ister otomobilinin resmini, isterseniz de birlikte çektirmiş olduğunuz bir fotoğrafın resmini bastırabiliyorsunuz. 

arkadaşa ne hediye alınır

Arkadaşa Hediye & Çerçeveli Doğum Günü Takvimi


Çok beğenilen Doğduğun Gün Ne Oldu Takvimi klasik modelinden sonra şimdi de çerçeveli ve renkli modeli ile karşınızda. Sevdiğiniz bir arkadaşınıza doğum gününde bu sürpriz olay olacak. Doğum günü takvimi o kadar enteresan ve değişik bir hediye ki, en başta kendinizi böyle güzel bir hediye seçtiğiniz için mutlu hissedecek, arkadaşınızı da doğum gününde şoka uğratacaksınız! Kişiye özel olarak hazırlanan doğum günü takvimi üzerinde referans tarihi olarak arkadaşınızın doğum günü baz alıyor ve bir çok enteresan bilgi yer alıyor. Aynı zamanda arkadaşınızın fotoğrafına özel olarak hazırlanacak bu özel takvimle, sevgili dostunuzu çok mutlu edeceğinizi garanti edebilirim:)

Kişiye Özel Plaj Terliği

Arkadaşa Yazlık Hediye & Kişiye Özel Plaj Terliği


İşte bu hediye seçeneği de en yakın arkadaşınızın çıkacağı her tatilde sizi hatırlatacak özel bir şey! Her şeyin kişiselleştirilebilir olduğu günümüzde plaj terlikleri de bundan fazlasıyla nasibini aldı:) Arkadaşınız için klasik hediyelerin çok ötesinde yazlık bir armağan düşünüyorsanız, üzerine ismini yazdırabileceğiniz plaj terlikleri oldukça ideal. Deniz yıldızı, salyangoz, kum, deniz gibi yaza dair sımsıcak figürlerin üzerini süslediği kişiye özel plaj terliklerini arkadaşınızın ismine özel hale getirerek Ona her tatilde kullanabileceği kullanışlı ve orijinal bir hediye verebilirsiniz.  

Arkadaşlık Meleği Biblo

Melek Kalpli Arkadaşa Hediye


Bazı hediyelerin taşıdıkları anlam, niteliğinden, niceliğinden veya fiyatından çok daha üstündür. Misal, resmini gördüğünüz bu harika biblo gibi. Elle şekil verilerek hazırlanmış olan ve Sanatçısı Susan Lordi'ye ait olan bu harika biblo, melek kalpli arkadaşınıza eşsiz nitelikte bir armağan olacaktır. Hem hediyeyi verenler, hemde alanlar için unutulmaz bir hediye...

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

En Yakın Arkadaşa Hediye & Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati


Sıra da erkeklerin çok seveceği ilginç ve dikkat çekici bir duvar saati var. Futbol topu tasarımına sahip kişiye özel duvar saati, özellikle futbolu seven arkadaşlarınıza hoş bir sürpriz hediye olacaktır. Futbol topu şeklindeki bu duvar saati hem dekoratif, hem de kişiye özel. Üzerine arkadaşınızı mutlu edecek dilediğiniz mesajlarınızı ve arkadaşınızın ismini yazdırabiliyorsunuz. Örneğin, "Yılın en iyi top cambazı","Sahaların en kral topçusu" gibi dilediğiniz sözlerle bu duvar saatini kişiselleştirebilirsiniz. 

isim yazılı cüzdan

Arkadaşa Hediye & Kişiye Özel Cüzdan


Evet, kabul etmeliyim ki cüzdan son derece klasik ve bilindik bir hediye. Ama olsun! Yakın erkek arkadaşınızla olan en güzel paylaşımlarınıza, Onun cömertliğine ve eli açık olmasına karşılık olarak doğum gtününde armağan edebileceğiniz yine en güzel hediyelerden biri. Taba, Siyah, Lacivert gibi düz renklerle çift renk modelleri bulunan %100 hakiki deriden imal edilmiş olan bu deri cüzdanlar son derece göz kamaştırıcı. Arkadaşıma doğum gününde ne hediye alabilirim derseniz, eskimiş cüzdanını değiştirebilir ve Ona üzerinde isminin yazılı olacağı bu özel cüzdanlardan birini seçerek hediye edebilirsiniz. 

Blogculara Özel Kupa Bardak

Blogcu Arkadaşa Hediye & İsmine Özel Kupa Bardak


Moda, sanat, spor, siyaset, genel kültür, yemek, güzellik, gündem veya çeşitli konularda paylaşımlar yapılan kişisel bloglar , günümüzde oldukça her kesimden herkesin kullandığı oldukça popüler bir platform. Bu nedenle de yan tarafta göreceğiniz Blogger Kupa Bardağın blogu olan arkadaşlarınız için güzel bir hediye alternatifi olacağı düşüncesindeyim. Blog ismine ve yazarına özel olarak hazırlanan kahve kupası ile, güzel blog paylaşımları yapan blogcu arkadaşlarınıza harika bir kupa bardak hediye edebilirsiniz.  

Sihirli Zincir Şişe Tutucu

Sihirli Şişe Tutucu


Arkadaşınız için sıradan hediye seçenekleri vereceğimizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz:) Herkesin karakteri ve hediye algılayışı farklıdır. Bazıları da enteresan ve ilginç ürünlerden hoşlanır. Doğum günü hediyesi olarak sevgili arkadaşınıza şaşırtıcı bir armağan verebilirsiniz. İşte karşınızda sevgili dostunuzun ağzını şaşkınlıktan açıkta bırakacak Sihirli Şişe Tutucu Zincir! Fizik kuralarını alt üst eden ve yer çekimi kanununu rafa kaldıran bu sihirli şişe tutucu, içerisindeki tüm şişeleri havada asılıymış gibi tutuyor.

İsme Özel Metal Yuvarlak Makyaj Aynası

Kişiye Özel İsim Yazılı Makyaj Aynası


Peki süslü, bakımlı ve dış görünüşüne dikkat eden bir arkadaşa ne hediye alınabilir? İşte bu konuda bizim fikrimiz; makyajına önem veren güzel arkadaşınıza, ismine özel şık bir makyaj aynası armağan edilebilir. Kaliteli ve paslanmaz metalden hazırlanan cep makyaj aynası, üzerine isim yazılmasıyla birlikte arkadaşınızı en fazla mutlu edecek hediyelerden birine dönüşüyor. Çantasından asla uzak tutmak istemeyeceği bu harika ayna, sevgili kız arkadaşınıza Sizi her zaman hatırlatacak en özel hediyelerden biri.

Erkeğe Çikolatalı Doğum Günü Kavanozu

Arkadaşa Hediye & Doğum Günü İçin Çikolata Kavanozu


Kavanoz tipi hediyeler özellikle son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Tabi bunun en önemli sebebi kavanozun doğal, parlak ve şık görüntüsü. İşte karşınızda erkek arkadaşınıza doğum günü için özel olarak hazırlatabileceğiniz çikolata dolu doğum günü kavanozu! Kavanozun ambalajının ve içindeki çikolataların arkadaşınıza özel olarak hazırlanacağı bu kişiye özel çikolatalarla, yaş gününde erkek arkadaşınıza hem lezzetli, hem de etkileyici bir armağan verebilirsiniz. Bir ayrıntı; Erkeğe özel doğum günü kavanozu içerisinde 24 adet üzeri fotoğraf baskılı ve isim yazılı çikolata bulunuyor.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Tişört

Arkadaşınızla Fotoğrafınızın Olacağı Tişört


Bu sene yaz modasına "Arkadaşlık" damgasını vuruyor:) Sevgili dostunuza, sıra dışı ve üzerinde fotoğrafınızın yer alacağı çok çarpıcı bir tişört armağan edebilirsiniz. Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Tişört üzerine en yakın arkadaşınızla birlikte yer aldığınız özel bir fotoğrafınızı taşıyabilirsiniz. Size özel tişörtle dostluğunuzu herkes görsün... Hazırlatacağınız kişiye özel tişört üzerine istediğiniz resimleri taşıyabilirsiniz. Sevgili dostunuz size özel tişörtünü evde, tatilde veya sokakta giyinerek dostluğunuzla gurur duyacaktır. 

Kişiye Özel En İyi Dost Sertifikası

En Yakın Dostuma Ne Hediye Alabilirim? Dostum Sertifikası


Aranızdaki sarsılmaz ve sımsıkı "dostluk" bağlarınızı Ona vereceğiniz pekiştirici ve anlamlı bir hediye ile en güzel biçimde gösterebilirsiniz. Şöyle ki; Özellikle sizden uzakta olan en yakın arkadaşınıza, dostluğunuzu hatırlaması ve gözünüzde ne kadar kıymetli biri olduğunu asla aklından çıkartmaması En İyi DOST SERTİFİKASI hediye edebilirsiniz. Her iki tarafına da fotoğrafınızın basılacağı, ortasına ise dilediğiniz dostluk mesajınızı yazdırabileceğiniz bu anlamlı sertifika ile, sevgili arkadaşınıza çalışma masasında mutlulukla sergileyebileceği anlamlı bir hediye verebilirsiniz. 

Bayanlara Özel Çikolatalı Doğum Günü Kavanozu

Arkadaşıma Ne Hediye Alabilirim? Fotoğraflı Pembe Çikolata Kavanozu


İyi ki doğdun, iyi ki varsın ve iyi ki benim can dostumsun... demenin en etkili yolu, Bayanlara özel olarak tasarlanmış bu çikolata kavanozu! Şık ve etkileyici bir sunuma sahip olan çikolata dolu kavanoz, tamamen arkadaşınıza özel hale getiriliyor. İçerisinde yer alan sütlü çikolatalardan 24'ü de fotoğraf baskılı ve isim yazılı! Dahası doğum günü kavanozu üzerindeki etiketler de Arkadaşınız için hazırlanıyor. Bayanlar için doğum günü kutlama kavanozu, kız arkadaşa ne hediye alınır sorusuna en güzel cevap bence:)

arkadaşa hediye

Koton'dan Göz Kamaştıran Kolye Aksesuarlar


Dikkat çekici yapısı, özgün tasarımı ve estetik görünümüyle bu kolye modelleri her kadının severek üzerinde taşımak isteyeceği şık modellerden. En yakın arkadaşınıza, Koton mağazasından uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz  kolye modellerinden beğenerek hediye edebilirsiniz. Fakat tavsiyemiz, arkadaşınızın aksesuar tercihlerinde neleri beğendiğini göz önünde tutmanız!  

Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Spor Araba Tekerleği Şeklinde Duvar Saati


Bu duvar saati, o kadar gerçekçi ve o kadar şahane bir tasarıma sahip ki, adeta spor bir arabanın tekerleğinin sökülüp de eve taşınmış gibi bir izlenim veriyor. Otomobillere meraklı erkek arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati, mekanlara stil ve tarz katıyor. Doğum günü hediyesi olarak Siz de, arabalara meraklı erkek arkadaşlarınıza bu tarz kalıcı bir armağan verebilirsiniz. 

Arkadaşa doğum günü hediyesi

Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolata 10'lu


Doğum günü yaklaşan Kankinize, fiyatıyla da oldukça hesaplı bir hediye vermek istiyorsanız, içerisinde doğum gününe özel çikolataların, kutlama mesajlarının bulunduğu bu şık hediye kutusunu armağan edebilirsiniz. Kalpli kartlar üzerine yazılı güzel sözlerle hazırlanmış olan ve Üzerinde "Doğum Günün Kutlu Olsun" mesajlı çikolatalardan oluşan bu şık hediye ile arkadaşınıza en lezzetli ve en anlamlı doğum günü hediyelerinden birini verebilirsiniz. 

Arkadaşlık Bağınızı Güçlendirecek Puzzle Hediyesi


Arkadaşınıza sevginizi parça parça göstermeye ne dersiniz? İçerisinde en sevdiğiniz arkadaşlarınızın olduğu bir fotoğrafla doğum günü olan arkadaşınıza Puzzle sürprizi yapabilirsiniz. Hem fotoğrafınıza, hem de mesajınıza özel olarak hazırlanacak Puzzle, sürpriz içerikli olduğu kadar, yıllar yılı bu güçlü bağı devam ettirecek hediyelerden biri. İçerisinde 99-130-240 parçadan oluşan ve kalp, dikdörtgen modelleri bulunan puzzle'lar hem masa üzerinde sergilenebiliyor, hem de duvara asılabiliyor. 

arkadaşa ucuz hediyeler

Kitap Okumayı Seven Arkadaşa Kişiye Özel Kitap Ayracı 


Candan arkadaşlık zor bulunabilen bir şey! Düşünebiliyor musunuz bazen anne-babanıza, kardeşinize veya eşinize bile anlatamadığınız en özel şeyleri yalnızca Onunla paylaşıyorsunuz! İşte bu paylaşım, en yakın arkadaşınızı diğer tüm insanlar içerisinde en özel olan kişi kılıyor! Yaklaşan doğum gününde arkadaşıma ne hediye alabilirim diye kara kara düşünüyorsanız, özellikle kitap okumayı seven bir arkadaşınızsa Ona üzerinde fotoğrafınızın, kişisel mesajınızın ve isimlerinizin yer alacağı bu kitap okuma ayracını da hediye edebilirsiniz. 

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Yakın Arkadaşa Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Yakın arkadaşınıza olan sevginizi kişiye özel çikolatalar ile göstermeye ne dersiniz? Kalp kutu içerisinde, arkadaşınızla birlikte fotoğrafınıza özel hazırlanmış sütlü kare çikolatalar. Üzeri tülle süslenmiş, kalplerle süsleniş bu hediye kutusu ile Onu çok mutlu edebilirsiniz. Gerçekten de iyi bir arkadaş,  insanın ömür boyu hep yanındadır. Bir nevi kardeşi gibidir. Eğer sizin de çok uzun yıllar beraber olduğunuz özel bir arkadaşınız varsa, Kişiye özel çikolatalar ile Ona verdiğiniz değeri en güzel şekilde göstermeniz mümkün!

Arkadaşa hediye fikirleri

Yakın Arkadaşa Farklı Hediyeler


İş yerinizden mesai arkadaşlarınıza, sürpriz bir hediye vermek isterseniz, üzerinde fotoğraf baskısı bulunan sihirli kupa bardaklar aradığınız hediye seçeneği olabilir. Sihirli kupa nedir derseniz, sitemizdeki bu yazıyı okumanızı tavsiye ediyoruz. Yakın bir arkadaşa en güzel hediye ne diye merak ediyorsanız, bu bazen ihtiyacını duyduğu bir eşya, bazen Onu derinden etkileyecek özel bir sürpriz, ya da ilgi alanları veya hobileri doğrultusunda vereceğiniz güzel bir hediye olabilir. Çok yakın değil de, aranızda kısmen de olsa mesafe bulunan bir arkadaşınıza şayet hediye almak istiyorsanız, bu sefer de daha çok günlük hayatında kullanabileceği, kalem, anahtarlık, USB Bellek tarzında doğum günü hediyeleri verebilirsiniz. 

Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi

Arkadaşa Doğum Günü Sürprizi


Sevdiğiniz bir arkadaşınıza doğum günü için bir diğer sürpriz hediye, benzerine macera filmlerinde rastlayabileceği Nostaljik şişede Doğum  Günü Kutlama mesajınız. Son derece şık Kraft Hediye kutusu içerisinde, içi deniz kabukları ve kumlarla süslenmiş bir şişe ve bu şişe içerisinde özel mesaj! Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi ile, biricik arkadaşınıza hem anlamlı bir hediye verecek, hem de doğum gününü için özel bir sürpriz yapmış olacaksınız. 

arkadaşa ne hediye alınır

Başarı, Aşk, Sağlık, Para, Mutluluk ve Şans Dilek Tohumları


Uzak Doğu inanışlarında ve Anadolu'muzun bir çok yerinde dilek ağacına dilek asma geleneği vardır. Bir tohum toprağa ekilir ve tohumla birlikte bir dilek dilenir. Şayet tohum tutar ve yeşerirse, dileğinizin kabul olacağı anlamına gelir. Coğrafyamızda bu kültürün farklı verisyonlarının var olduğunu görebiliyoruz! İnsanın en yakın arkadaşıyla ilgili gelecekten beklentisi veya bir diğer değişle en iyi dileyebileceği şeyler ne olabilir? Muhtemelen "Sağlık, Mutluluk, Para, Başarı, Aşk ve Şans" gibi dilekleri olacaktır.  Dilek tohumları ile hem arkadaşınıza en güzel dileklerinizi iletin, hem de toprağa ekebileceği ve kendi dileiğini dileyebileceği dilek tohumu hediye edin!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kanvas Tablo

Yakın Arkadaşınıza Kanvas Tablo Armağan Edin


Eminim ki, şu an bile akıllı telefonunuzun resim galerisinde en yakın arkadaşınızla çektirmiş olduğunuz onlarca özel fotoğraf karesi vardır. İşte bu fotoğraflar içerisinden en sevdiğiniz fotoğrafı, Kişiye Özel olarak hazırlanan Kanvas Tablo üzerine taşıyabilirsiniz. Sevgili arkadaşınızın evine veya ofisine asacağı bu özel tablo ile, dostluğunuzu ölümsüz bir armağanla birleştirebilirsiniz. 

arkadaşa ne hediye alınır

Doğum Gününe Özel Mesajlı Balonlar


En Yakın arkadaşınıza sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamayı düşünüyorsanız, üzerinde "İyi ki doğdun","Doğum Günün Kutlu Olsun" mesajlarının yazılı olduğu bu renkli balonlarla sürprizinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Kırmızı, sarı, mavi, yeşil, turuncu ve mor renklerden oluşan 10'lu paket olarak satılan doğum günü balonları, erkek/kız arkadaşlarınıza doğum günü sürprizleri için en güzel süslerden!

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak


Gerçek arkadaş, insanın iyi ve kötü zamanlarında her an destek olan, yanında bulunan kişidir. Yeri geldiğinde doğruyu bulabilmemiz için çok sert şekilde eleştiride bulunan, yeri geldiğinde ise bir şeyleri başarmak, önümüzdeki engelleri aşmak için gaz veren kişidir. Bu yüzden çok sevdiğimiz, ancak bazen de en çok kırıldığımız kişi yine en yakın arkadaşımız olur. Her badirede, her krizde, ya da her sorunda birbirinden hiç kopmayan, hep omuz omuza durmaya çalışan kişilerdir gerçek arkadaş! İşte şimdiki hediye önerisi, candan arkadaşınızı çok mutlu edecek kişiye özel fotoğraf baskılı ve mesaj yazılı çakmak! 

yakın arkadaşa hediye ne alınır

En Yakın Arkadaşa Ne Hediye Alınır? Fotoğraflı Madalyon 


Olağanüstü yakışıklılığıyla tüm kızların kalbini çalan kankinize gurur verici ve aynı zamanda esprili bir hediye verebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan madalyon üzerine arkadaşınızın fotoğrafını taşıyabilir ve esprili mesajlarınızla dostunuza kalıcı bir armağan verebilirsiniz. 

Fotoğraflı Doğum Günü Kupa Bardak

En Yakın Arkadaşa Doğum Gününde Ne Hediye Alınır


Birlikte hayatı paylaşmak; mutlu, dertli, acılı, sevinçli kısacası her anınızda, yanınızda çok yakınınız birinin var olduğunu bilmek, paha biçilemez! İşte karşınızda, çok sevdiğiniz, yaşamınız süresince her zaman yanınızda olmasını istediğiniz en yakın arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz özel kupa bardak modeli. Üzerinde renkli uçan balon figürleri, konfeti yağmuru ve arkadaşınızın fotoğrafı, ismi ve kutlama mesajınıza özel olarak hazırlanacak doğum günü kupa bardak.  

Kişiye Özel Oval Metal Makyaj Aynası

İş Yerinden Bayan Arkadaşa Hediye 


Aynı iş yerinde birlikte çalıştığınız güzelliğine düşkün ve her zaman bakımlı olmaya özen gösteren bir bayan arkadaşınız varsa, Üzerinde fotoğrafının yer alacağı bu şık makyaj aynası kesinlikle çok beğeneceği, mutluluk duyacağı çok güzel hediyelerden biri.  Hediyenizin üzerine bir de dostluğunuzu pekiştirecek anlamlı bir hediye notu da düşerseniz, hediyenizi bu şekilde daha da etkileyici kılabilirsiniz. 

yakın arkadaşa ne hediye alınır

100 Dilde Seni Seviyorum Yastık


Sevgi dediğimiz şeyin belki de en çıkarsız, en hesapsız kitapsız şekilde olanı; arkadaşlar arasında yaşananıdır. O halde arkadaşınıza olan sevginizi ve Ona "Seni Seviyorum" hislerinizi tam 100 farklı dilde göstermek ister misiniz? Dekoratif bir süs eşyası olarak koltuk kenarında, yatak üzerinde sergileyebileceği bu özel yastıkla, arkadaşınıza en anlamlı hediyelerden birini verebilirsiniz. 

Aydınlatmalı Kanvas Tablo Manzara

Arkadan Aydınlatmalı Kanvas Tablo


Acaba insanlar neden arkadaş olurlar? Ya da neden arkadaşa gereksinim duyarlar? Bir kere insanın yakın bir arkadaşının olduğunu bilmek, sosyal çevre içerisinde kendisini güven duymasını sağlar. Tüm benliğinizle çok iyi bilirsiniz ki, maddi ve manevi açıdan başınız ne zaman sıkışsa, size sırt verecek, hemen yardımınıza koşacak biri vardır. İşte bu yüzden arkadaşınızın iyi ve kötü günde hep yanınızda olacağını bilmek gerçekten de insanı rahatlatan bir duygudur. 

Arkadaşa hediye fikirleri

Yakın Arkadaşa Ne Hediye Alınır?


İkincisi ise, yalnızlık Allah'a mahsus. Bu yüzden de insan ailesinden farklı olarak yanında birinin ya da birilerinin olmasını istiyor. Bu kişi ki dilinizden anlayan, karakterinizle çelişmeyen, yanında mutlu hissettiğiniz, fikirlerini önemsediğiniz birlikte eğlenip, birlikte güldüğünüz kişidir. Arkadaşınızla arkadaşlık bağınızı güçlendirecek, Ona verdiğiniz değeri gösterecek bir diğer hediye önerisi ise, İçerisinde 24 fotoğraf baskılı çikolata bulunan Kişiye Kupa Bardak. 

arkadaşa hediye

En Yakın Arkadaşa Esprili Hediye Fikirleri


Esprili hediyeler her zaman iş görür ve her zaman için de etkileyicidir. Denizli, kumlu, güneşli ve sımsıcak yaz günlerini hatırlatan kışkırtıcı; aynı zamanda bikinili bir kupa bardağa ne dersiniz? En Yakın arkadaşınıza, bikinili ve göğsünde dövme olan Bikinili Dövmeli Kız Kupa Bardak armağan edebilirsiniz. Bu arada dövme kısmına en yakın arkadaşınızın ismini yazdırabiliyorsunuz. 

arkadaşa hediye fikirleri

Arkadaşa Hediye Fikirleri


Yakın bir arkadaşa ne hediye alınır? Arkadaşınızı mutlu görmek, aynı zamanda sizin kendi mutluluğunuz. Bu yüzden doğum gününde ya da yılbaşı gibi özel günlerde Onun için en güzel hediyeyi seçmek istemeniz çok doğal. Ama bu sefer arkadaşınıza, kazak, gömlek, cüzdan ya da çanta almak yerine mesela ilginç hediye alabilirsiniz. Ne mi? Birbirinden farklı be kişiye özel olarak hazırlanan modellerle iPhone-Samsung Telefon kapağı hediye edebilirsiniz. Bu şekilde Ona hem sürekli kullanabileceği bir hediye verecek, hem de dostluğunuzu her zaman hatırlamasını sağlayacaksınız.

Arkadaşa ilginç hediyeler

Arkadaşa İlginç Hediyeler


Arkadaşlar arasında hediyeleşmek, arkadaşlık bağını güçlendiren en önemli unsurlardan biridir. Ancak, dönem dönem hediye tercihlerimizde klasik hediyelerin ötesinde sapmalar olması, arkadaşlık hayatına hem olaya eğlence, hem de renk katabilir. Örneğin görmekte olduğunuz ilginç kalem modeli gibi. Mesela Ofiste birlikte çalıştığınız mesai arkadaşlarınıza Pense şeklinde kalem hediye ederek ortamda gülüşmelere neden olacak farklı bir hediye tercih edebilirsiniz.  

Arkadaşa ilginç hediyeler

Arkadaş Hediyeler & Manyetik Kum Saati


Oldukça çarpıcı ve adeta zamanı etkileyici bir biçimde şova dönüştüren manyetik kum saatine ne dersiniz? Diğer klasik kum saatlerinden farklı olarak içerisinde manyetik kumlar bulunan ve yukarıdan aşağıya döküldüğünde dikensi bir şekilde biriken siyah kumlar bu kum saatini son derece ilginç kılıyor! Arkadaşa ilginç ne hediye alınabilir diyorsanız, dekoratif bir masa elamanı olan ve aynı zamanda oldukça etkileyici olan Manyetik Kum Saatini hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

arkadaşa ilginç hediye fikirleri

100 Dolar Şeklinde Cüzdan


Yardım severliği, esprili kişiliği ve güzel huylarına ek olarak bir de cömertliğiyle de sevdiğiniz yakın arkadaşınıza farklı bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, 100 dolar biçimindeki bu cüzdan beğeneceğinizi düşündüğüm ilginç hediyelerden biri. 

arkadaşa hediye

Arkadaşınıza Sihirli Yumurta İle Sürpriz Yapın


Arkadaşınıza doğum günü için en güzel dileklerinizi Sihirli Yumurta ile göstermeye ne dersiniz? Bir kaç gün suladığınızda yapraklarında "İyi Şanslar","Teşekkür ederim","İyi ki doğdun","Seni Özledim" şeklinde mesajlar filizlenen sihirli yumurta yine arkadaşınıza verebileveğiniz en enteresan hediyelerden biri. 

kitap okuma gözlüğü

Okumayı Seven Arkadaşa Hediye


Entellektüel, bilgili, kültürlü araştıran ve okumayı seven bir kankiniz mi var? İşte Ona doğum gününde armağan edebileceğiniz en sıra dışı hediyelerden biri daha! Kitap sevdalısı bir arkadaşınıza ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız, işte karşınızda geceleri de rahat bir okuma imkanı sunan Işıklı Kitap Okuma gözlüğü. Kenarlarınde yer alan güçlü LED ışıkları sayesinde hem okuduğunuz kidataba daha iyi odaklanmanızı sağlıyor, hem de hiçkimseleri rahatsız etmeden gönül rahatlığıyla kitabınızı okuyabiliyorsunuz. 

arkadaş için hediye

Yeni Nesil Küçük Çim Adamlar


Şimdide arkadaşınıza hem şirin, hem de hobi kazandıracak eğlenceli bir hediye önerelim. Yeni Nesil Küçük Çim Adamların günden güne uzayan çim saçlarını görmek eminiz ki arkadaşınızı da fazlasıyla mutlu edecek. Kraliçe, aşık, korsan, ninja, külhan beyi, öğrenci gibi birbirinden farklı modelleri bulunan çim adamlarla arkadaşınıza ucuz ancak güzel bir hediye verebilirsiniz.

arkadaşa ilginç hediyeler

İğne Şeklinde Şırınga Kalem


Çocukluğu boyunca aşı olmaktan, hasta olduğunda da iğneden korkan arkadaşınıza bu fobisini yenmesini sağlayacak sıra dışı bir hediye vermek ister misiniz? İşte karşınızda şırınga kalem. Adeta gerçek bir şırınga şeklinde tasarlanmış olan bu kalemle, arkadaşınıza iğne egzersizleri yaptırabilirsiniz. İşin şaka boyutu bir yana, sıra dışı görüntüsüyle İğne şeklinde kalem, arkadaşınıza verebileceğiniz ucuz ve eğlenceli hediyelerden bir diğeri. 

Arkadaşa hediye

USB Şeklinde Mini Buzdolabı


Arkadaşınız belki bir bilgisayar programcısı, belki web tasarımcı, belki muhasebeci ya da grafiker. Sonuç itibariyle bilgisayarlarla haşır neşir olan erkek veya kız arkadaşlarınıza ilginç bir hediye önerimiz daha var! Belki işi gereği, belki de tam bir sosyal medya bağımlısı olduğu için bilgisayar başında fazlaca zaman geçiren bir arkadaşınıza varsa, USB Mini Buzdolabı tercih edebileceğiniz en ilginç hediye. Bilgisayarın USB girişine bağlanarak çalıştırılan bu buz dolabı, içine konulan içecekleri 8 derecede muhafaza edebiliyor. Özellikle yaz ayları için, herkes masası üzerinde böyle bir süper buluş ürünün olmasını ister. 

erkek arkadaşa hediye

Uykucu Arkadaşa Hediye


Onu çok seviyorsunuz ve sizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağına inandığınız ender kişilerden biri. Belki üniversitede ev arkadaşınız, belki çocukluk arkadaşınız, belki de sınıf arkadaşınız. Ancak tek eksiği uyumaya biraz fazla düşkün. Aşırı uyku merakı yüzünden de bazen hiç beklemediğiniz zamanlarda sizi ortamda yalnız bırakabiliyor. İşte bu ilginç hediye sizi bu durumdan kurtarmaya aday! Arkadaşınıza Dinamit Şeklinde bir alarm saat hediye etmeye ne dersiniz? Gerçek bir dinamit lokumu şeklinde tasarlanmış olan ve hatta aksiyon filmlerinde rastladığımız "Mavi-Kırmızı-Sarı Kablo" gibi detayları da düşünülmüş olan Dinamit saat ile arkadaşınızı çok şaşırtacaksınız.  

erkek arkadaşa hediye

Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti


Can yoldaşınıza öyle bir hediye vermek istiyorsunuz ki yıllarca kullanabilsin ve her zaman sizi hatırlasın. O halde arkadaşınıza alabileceğiniz kalıcı bir hediye seçeneği karşınızda. Üzerinde fotoğraf baskısı yer alacak olan çakmak, sigara tabakası ve küllükten oluşan Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti ile, erkek arkadaşınıza en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. 

kişiye özel doğum günü kartları
doğum günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top