z En Yaratıcı Meyve ve Kahvaltı Tabakları | En iyi Hediye Fikirleri

Yaratıcı meyve tabakları
Tabak Süsleme Sanatına Hoş Geldiniz!  Bu yazımızda Güzel bir meyve tabağı nasıl hazırlanır? En yaratıcı kahvaltı tabakları nasıl hazırlanabilir? Çocuklar için sevimli ve süslü meyve tabağı nasıl hazırlanabilir? İşte tüm bu sorulara cevap olabilecek yaratıcı fikirler bu yazımızda. Sıcak yaz ayları için bol sıvılı meyve yemek özellikle sağlık açısından son derece yararlıdır! Ancak, meyvelerin ve yazlık yiyeceklerin insan sağlığı açısından değerli olan vitaminleri kadar; tabaktaki sunumunun da önemli olduğunu söylememize gerek var mı? İşte karşınızda yaratıcılıkta sınır tanımayan ve size süslü bir yemek tabağı hazırlama konusunda esin kaynağı olacak en orijinal yiyecek/meyve tabakları! Sabah kahvaltılarınızda ya da akşam yemeklerinizde sofralarınızı süslemek ve misafirlerinize lezzetli sürprizler yapmak için bu yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Her biri adeta sanat eseri niteliğinde olan süslü meyve tabakları ile, özellikle meyve yeme konusunda inatçı davranan çocuklarınızı da ikna edebilir ve iştahlarını kabartabilirsiniz. İçerisinde Wafle ile hazırlanan dondurma külahı şeklindeki yaban mersinine, mickey fare şeklinde süslenmiş kahvaltı tabağına, kelebek, yengeç tasarımlı süslü meyve tabaklarına kadar bir çok yaratıcı meyve ve kahvaltı tabağı örneği bulabilirsiniz. Aynı zamanda sevgilinize, eşinize, anne ve babanıza, kısacası tüm sevdiklerinize hazırlayacağınız yaratıcı meyve tabaklarıyla hoş süprizler yapabilir, lezzetli hediyeler hazırlayabilirsiniz.

Meyve-Sebze ve Kahvaltı Tabağı Süsleme Sanatı

konu çizgisi

1-Sevgilinize Özel Sunumuyla Şık - Lezzetli Meyve Sepeti

Yaratıcı meyve tabağı nasıl hazırlanır
Sunumuyla şık, lezzeti ile baş döndürücü sepet şeklinde çikolatalı özel bir meyve kokteyline ne dersiniz? Sevgiliye hediye kategorisi içerisinde son zamanlarda BonyFood tarzı meyve sepetleri oldukça revaçta! Siz de sevgilinize örneğin sevgilinize doğum günü hediyesi olarak kendi ellerinizle bu tarz şık bir meyve sepeti hazırlayabilirsiniz. Eğer nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, yabancı bir siteden aldığımız bu lzzet şöleninin tarifine göz atabilirsiniz. İşte bakacağınız Adres
konu çizgisi

2-Dinozor Şeklinde Yaratıcı Meyve Tabağı

Yaratıcı meyve tabakları
Dinozor Şeklinde bir kahvaltı tabağı ile sevdiklerinize, çocuklarınıza hoş bir kahvaltı sürprizi yapabilirsiniz. Böylesine şirin ve sevimli bir meyve tabağı hazırlayabilmek için aşağıdaki 
  • İkiye bölünmüş 8 Adet Çilek
  • 14 Adet Ahududu
  • 34 Adet Yabanmersini
  • 8 Adet Dilimlenmiş Yeşil Elma
  • 1/4 su bardağı bal
konu çizgisi

3- Tırtıl Şeklinde Sebze Yemek Tabağı

Sevimli ve Süslü yemek tabakları
Bir kaşık sebze yemeği yemek için size değim yerindeyse taklalar attıran bir çocuğunuz varsa, işte ona sebze yemeklerini eğlenceli ve sevimli gösterecek Tırtıl Şeklinde Sebze Tabağı... Hazırlarken çocuklarınızla birlikte eğlenceli oyunlar oynayabileceğiniz Sevimli Tırtıl Sebze Tabağı hem çok sağlıklı, hem de çok şirin!
konu çizgisi

4-Deniz Figürleri Tahıl ve Meyve Tabağı

Tabak süsleme sanatı
Yengeç, kaplumbağa, Deniz Yıldızı, Balık, Deniz Kumu, Yosun şeklinde adeta bir resifi andıran meyve tabağı ile çocuklarınıza hem sağlıklı, hem de eğlenceli bir meyve sunumu yapabilirsiniz. Deniz figürlerinden oluşan şahane görüntüsü ve nefis meyveleriyle çocuklar bu tabağı sizden kapmak için birbirleriyle yarışacaklar. Tabi bu arada siz de çocuklarınıza sağlıklı besinler yedirebilmek için amacınıza ulaşmış olacaksınız! Yemek sonrası ya da öğün aralarında çocuklarınıza hafif ve aparatif sağlıklı yiyecekler yedirmek istiyorsanız Deniz Figürleri Tahıl ve Meyve Tabağı tam size göre.

Bu şekilde Bir Meyve Tabağı Hazırlamak için İhtiyaç Duyacağınız Malzemeler
  • Kereviz sapı 
  • Çilek
  • Soyulmuş ejderha meyve 1 dilim,
  • Soyulmuş kivi
  • Yeşil üzüm
  • Havuç 2 dilim
  • Yaban mersini bir avuç
  • Cornfleks Tahıl Bir avuç
konu çizgisi

5-Dondurma Külahı Şeklinde Yaban Mersini 

Tabak Süsleme Sanatı
Her çocuk yoğurt yemekten hoşlanmaz! Belki de sorun yoğurdun beyaz renginden ya da sunum şeklinden kaynaklanmaktadır? İşte size şahane bir sunumla çocuklarınıza servis edebileceğiniz ve yoğurtun eğlenceli bir yiyecek olduğunu çocuklarınıza sevimli bir yöntemle gösterebileceğiniz Dondurma Şeklinde Wuffle Yabanmersini ve Yoğurt Tabağı. Ayrıca tabağa ek olarak yanına bal veya reçel de servis edebilirsiniz.    

İhtiyaç Duyacağınız Malzemeler
  • Yabanmersini
  • Ahududu
  • Normal büyüklükte, yuvarlak, kepekli waffle
  • 1/4 su bardağı Yoğurt
  • 2 yemek kaşığı bal ya da reçel
konu çizgisi

6-Yumurtalarla Sevimli Kahvaltı Tabağı

yaratıcı şekilde kahvaltı tabağı süsleme
Kahvaltıda yumurta yemek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı' Çocuklarınıza sabah kahvaltısında patates püresi, zeytin, turp, semiz otu gibi sağlıklı yemekler yedirmek için fikir alabileceğiniz harika bir kahvaltı tabağı karşınızda. 
konu çizgisi

7-Çizgi Kahramanlardan Müthiş Kahvaltı Tabağı

Çocuğum yeter ki yesin diyorsanız, Onun ilgisini çeken veya sevdiği süper kahramanlardan kahvaltı tabağı hazırlayabilirsiniz. Tanak süsleme sanatı ile çocuklarınıza kahvaltının eğlenceli bir oyun olduğunu gösterebilir ve sağlıklı yemekler yemesini sağlayabilirsiniz. 
tabak süsleme sanatı
Pilav, çorba ve makarnadan güzel bir animasyon filmi olan "Brave" tasarımı! Nasıl harika bir iş çıkartılmamış mı sizce de? Burada yer alan yaratıcı tabakların belki büyük bir bölümü uğraşması zor ve hazırlanması zaman alacak tabaklar! Ancak yaratıcı fikirler istiyorsanız paylaştığımız resimlerden belki de ilham alacaksınız!
konu çizgisi

8- Muhteşem Bir Meyve Tabağı

Armut, şeftali, havuç, yapraklar ve çiçeklerle hazırlanmış son derece şık ve güzel bir meyve tabağı! Eşinize, babanıza, annenize lezzetli ve hoş bir meyve tabağı hazırlamak istiyorsanız bu resim size çok şey ifade edebilir:)
konu çizgisi

9-Sevimli Yengeç Kahvaltı Tabağı

Ekmek, sosis, turp ve yumurta dilimleri ile çocuğunuzun çok seveceğini düşündüğümüz Sevimli Yengeç Kahvaltı Tabağı...
sevimli tabak sunumları
İşte çocuklarınız için hazırlayabileceğiniz birbirinden renkli ve eğlenceli tabak sunum şekilleri. Prens Kurbağa Bezelye yemeği, Aslan şeklinde havuç, balon çıkaran balık tasarımı verilmiş portakallar...
konu çizgisi

10-Eşinize Romantik Çiçek Desenli Meyve Tabağı

Evlilik yaşamınıza sunumuyla şık meyve tabaklarıyla tatlı sürprizler katabilirsiniz. Biricik eşinize sevginizi çiçek şeklinde dizayn edilmiş lezzetli bir meyve tabağıyla göstererek hem ağzını tatlandırın,  hem de sevginizi gösterin!

Yorum Gönder

 
Top