z Etkileyici Bir Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır? | En iyi Hediye Fikirleri

evlilik teklifi
Erkekler için kalp çarpıntılarının ve heyecan dozunun inanılmaz derecede yüksek olduğu, kadınlar içinse yaşamları boyunca asla unutmak istemeyecekleri, hemcinslerine allandıra ballandıra anlatmak isteyecekleri en özel anlardan biridir "Evlilik Teklifi"! Peki hem erkekler için "Evet" cevabını alabilecekleri, hem de kadınlar için unutulmaz bir an olarak hatırlanabilecek etkileyici bir evlilik teklifi nasıl yapılabilir? Normalde hediye fikirleri veren bir site olmamıza rağmen bu yazımızda sürpriz ve etkileyici evlilik teklifi nasıl ve nerede yapılabilir, evlilik teklifi yapılırken hangi sözler daha etkileyici olur üzerine kafa patlatacağız!
    etkileyici evlenme teklifleri
    Erkekler, daha önce hiç denenmemiş ilk yapanın kendisinin olduğu orijinal evlilik teklifi yapmanın yollarını arar. Ancak evlilik teklifi ile ilgili aklına hangi orijinal düşünce gelse, parlak fikirlinin birisi bunu daha önce kız arkadaşında yaptığı için, "Tüh yaa bunu da mı yapmışlar!" şeklinde bir psikoloji içerisine girerler. Yani bir yerlerden araklama, kopyalama, aynı metotları kullanma yoluyla bir evlilik teklifi yapmayı pek düşünmek istemezler. Eğer bu yazıyı okurken siz de aynı psikolojiyle, "En orijinal evlilik teklifi benimki olsun..." düşüncesine sahipseniz ve sitemiz içerisinde daha önce hiç kimsenin aklına gelmemiş parlak fikirler arıyorsanız, üzülerek söylemek gerekirse bu yazımızda sadece hepsi denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmış sürpriz evlilik teklifi fikirleri bulacaksınız! Normalde önemli olan da zaten bu değil mi? Yani "Evet" cevabını alabileceğiniz bir sonuç almak! Ancak gerçek olan şu ki, az önce konumuza giriş yaparken belirttiğimiz gibi, evlenme teklifi, birbirini seven her çiftin hayatında gerçekleşen en özel olaylardan bir tanesi olduğu için, bunun olabildiğince özel bir şekilde ve mümkün olabilecek en özel bir yerde yapılması gerekiyor. Hayalinizde, gelecekteki müstakbel eşinize nasıl bir evlilik teklifi yapmak istediğinizi bilemiyoruz ama, aşağıda sizin için hazırladığımız sürpriz evlilik teklifleri ilgili fikirlerimizden yararlanabileceğinizi düşünüyoruz.

    Evlenmek İçin Doğru Kişiyi Bulduğunuza Emin misiniz?

    Sürpriz evlilik teklifi
    Hayatınızın bundan sonraki bölümünü geçirmek istediğiniz o özel kadını buldunuz. Çünkü bu kız, hem kişiliği, hem fiziksel özelliği ile kafanızdaki kriterlerinize en uygun özelliklerde biri. Dahası Onu çok seviyorsunuz ve aşkınızın kadını ile hayatınızı birleştirmek istiyorsunuz! Şimdi ise O'na, sonsuza kadar sizinle aynı çatı altında yaşamayı isteyip, istemediğini etkileyici bir biçimde sormak istiyorsunuz! Ancak, O'na bu soruyu yöneltirken "hayır" cevabını almayı aklınızın ucundan bile geçirmek istemiyorsunuz. Yani O'na olabilecek en etkileyici şekilde evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsunuz. Şimdi olaya farklı bir pencereden yaklaşalım ve sanki evlilik teklifi yaptınız ve sevgiliniz de bu teklife olumlu bir yanıt vermiş gibi düşünelim. Teklifimi acaba kabul eder mi etmez mi kaygısını bir kenara attıktan sonra birlikte şunları düşünelim;
    evlilik teklifi
    Peki ama, acaba evlenmeyi düşündüğünüz bu özel kişi, gerçekten yaşamınızın bundan sonraki çok büyük bölümünü birlikte geçirmeyi göze alabileceğiniz en doğru kişi mi? Lütfen bu soruyu kendinize öncelikle sorun! Hatta sormakla kalmayın, "Neden O'nunla evlenmek istediğinizin listesini yapın.." O'nu ne kadar iyi tanıdığınızı, karakter özelliklerini yeniden gözden geçirin. Ortak arkadaş çevrenizden O'nula ilgili çaktırmadan raporlar almaya, daha çok bilgi toplama çalışın! Çünkü sadece O'nu çok seviyor olmak, mutlu bir evlilik için yetmeyebilir. Belki şu an hayatınızda bir boşluk içerisindesiniz, belki, de ailenizdeki ya da çevrenizdeki insanların yoğun bir şekilde  "Evlilik ne zaman?" sorularından bıktığınız için böyle bir karar almak üzeresiniz? Sizi bu karara götüren ve sizin dışınızda cereyan eden bir çok faktör söz konusu olabilir. Öncelikle evlenme kararınızı yeniden gözden geçirin!

    Evlilik Teklifi Yapmak İçin Zamanlamanız Doğru Mu?

    Evlilik kararı almak
    Büyük ve son derece ateşli bir aşk yaşıyor olabilir ve gözünüz O'ndan başka bir şey görmüyor da olabilir. Aşık olan, deliler gibi seven bir insan için hayat sadece kalbinde cereyan eder. Aşık bir insan için Dünya'nın merkezinde sadece sevgilisi vardır. Söz konusu sevgilisi olunca mantık devre dışı kalır. Eğer siz de deliler gibi aşıksanız ve henüz ilişkinizin başlarındaysanız, bu yüzden şu an sağlıklı kararlar vermiyor olabilirsiniz. Bu yüzden evlilik kararınızı yeniden gözden geçirmenizde yarar var! Hatta bu düşüncemizi desteklemek için size bilimsel bir çalışmanın sonucunu da vermek istiyoruz; Aşkın ilk dönemleri, vücudun yoğun bir şekilde üreme/cinsellikle ile ilgili hormonların etkisi altında olduğu bir dönemlerdir. Bu yüzden ilişkinin ilk 6 aylık dönemi, bu hormonların insan beynine hakim olduğu bir dönemdir. İlişkilerine yeni başlayan sevgililer için ilk 6 aylık döneme kadar geçen süre sağlıklı karar vermelerine engel teşkil eder. Eğer siz de ilişkinize yeni başladıysanız ve hemen evlenmeye karar verdiyseniz, evliliğinizin ya da nişanlılık döneminizin hüsranla sonuçlanmaması  için, ilk 6-8 ay boyunca evliliği pek de kafanıza takmayın! Elbette ki bu konuda takdir sizin.
    evlilik teklifi nasıl yapılmalıdır
    Evleneceğiniz kişiden artık eminseniz ve O'na evlenme teklifi yapmaya hazırlanıyorsanız teklifinizin zamanlaması bu noktada çok önemlidir. Önünüze bir takvim alın ve her ayrıntıyı inceden inceye hesaplayarak, yapacağınız sürprizleri planlayarak sevgilinize ne zaman evlenme teklifi yapacağınıza karar verin.

    Evlenme Teklifi En İyi Ne zaman Yapılabilir?

    evlenme teklifi nasıl yapılmalıdır
    • En önemli madde; Sevgiliniz şayet karışık ve sıkıntılı bir dönem geçiriyorsa, böyle zamanlarda O'na evlilik teklifi yapmak pek de uygun olmayacaktır. Çünkü, sevgiliniz daha çok önündeki probleme odaklanmıştır ve en muhteşem evlik teklifinde dahi bulunsanız, "Güme" gitme olasılığı yüksektir. Örneğin önünde kendisi için çok önemli bir sınav varsa, ailesinden biri ciddi şekilde sağlık sorunları yaşıyorsa, işten ayrıldığı bir dönemdeyse böyle zamanlarda evlilik teklifinizi ertelemekte yarar var.
    • Evlilik teklifinizi ne çok erken bir saatte; ne de çok geç bir saatte yapın. Zamanlamasını öyle iyi bir şekilde ayarlayın ki her anı unutulmaz ve değerli olsun. Teklifinizi geç bir saatte yapmanız halinde, bu önemli anın kısa sürmesine neden olursunuz. Erken bir saatte yapmanız halindeyse, bu sefer de henüz ortama tam olarak uyum sağlayamayan kız arkadaşınızın elini ayağını birbirine dolaştırırsınız!
    • Sevgilinizden "Evet" cevabı alabileceğinizden eminseniz, daha öncesinde düğün tarihinizi planlayarak, buna göre bir teklifte bulunabilirsiniz. Örneğin düğününüzün son bahar ayında olmasını istiyorsanız, O'na yeni yıla girerken evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Bu şekilde hem düğün hazarlıkları için kendinize geniş bir zaman ayarlamış olursunuz, hem de sizin için en güzel mevsimlerden birinde düğününüzü yapmış olursunuz.
    • Evet, O'na hayal gibi bir evlilik teklifi yapmaya hazırlanıyorsunuz ancak, unutmayın ki bu teklif her şeyi ile mükemmel bir şekilde kurgulanmış bir filmde olmayacak! Bu evlilik teklifi gerçek hayatın ta kendisi! Yani her şeyi ile mükemmel, kusursuz bir evlilik teklifi yapmaya kendinizi çok da şartlamayın deriz. Olabilecek ya da yaşanabilecek ufak tefek aksilikleri göğüslemeye de hazırlıklı olmalı ve moralinizi asla bozmamalısınız! Aksi halde kusursuz bir planlamaya kalkışırsanız, ciddi şekilde strese girebilir ve düşündüğünüzün aksine daha başarısız bir evlilik teklifi içerisinde kendinizi bulabilirsiniz!
    • Sevgililer Gününde O'na evlenme teklif etmeye ne dersiniz? Aşk duygularının oluk oluk boşaldığı bir günde O'na böyle bir teklifte bulunursanız, olumlu bir yanıt almanız kuvvetle muhtemel. Aynı şekilde yeni yıla girerken de sevgilinize hoş bir sürpriz yapıp, saatler 00:00'ı gösterdiğinde önüne diz çöküp evlenme teklifinde bulunabilirsiniz. 
    • Sevgilinizin doğum gününde de O'na evlenme teklifinde bulunmak da yine teklifte bulunmak için güzel anlardan biri. Ona satın aldığınız doğum günü hediyesi içerisine yüzüklerinizi ve "Benimle evlenir misin?" notunu koyabilirsiniz. Böylelikle kız arkadaşınıza doğum gününde çifte mutluluk yaşatmış olursunuz. 

    Evlenme Teklifi En İyi Nerede Yapılabilir?

    sürpriz evlilik teklifi
    Normal şartlarda seven bir kadının "Benimle evlenir misin?" teklifine "Eveeet" demesi için, muhteşem bir mekanda rezervasyon yapmaya, ya da ahım şahım parlak fikirlere gerek yok. Ancak, bu özel anı ölümsüz kılmak, etkileyiciliğini arttırmak ve gelecekte de bu önemli olayı çoluk-çocuğunuza, arkadaşlarınıza anlatmak için, teklifin kendisi kadar nerede yapıldığı da önemlidir. Dahası, sizi ne kadar seviyorsa sevsin, aşkınızdan ölüyor olsa da, O'na güzel bir evlilik teklifi yapmanız, aynı zamanda sevgilinize verdiğiniz değeri de gösterir. Sevdiğiniz kadına evlenme teklifi yapmak istiyorsanız, öncelikle kendi yaratıcılığınızı göz önünde tutmanızda yarar var! Orijinal ve değişik bir evlilik teklifi her zaman kadınları daha fazla etkilemiştir. Sevgilinizin romantizmden ne anladığını, hangi ortamlarda kendisini daha mutlu ve relax hissettiğini biliyorsanız, evlilik teklifinizi de orada yapmanızda yarar var.
    evlilik teklifleri
    Evlilik teklifinizi illa ki pahalı, lüks ya da denize karşı bir yerde yapmak değilsiniz. Daha samimi olabilmesi açısından sizin için anlamı olan, anılarınızı paylaştığınız, her zaman uğrak yerlerinizden biri olan ve içerisinde keyifli vakit geçirdiğiniz sıradan bir yerde de O'na "Benimle Evlenir misin?" diyebilirsiniz. Hatta sevgiliniz, arkadaşlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorsa, evlenme teklifinizi Onların içerisinde de yapabilirsiniz. Yani bunun için bir kural ya da kısıtlama yok! Kendinizi nerede daha mutlu ve keyifli hissediyorsanız, yalnız olmanızın ya da arkadaş grubu içerisinde olmanızın bu noktada bir önemi yok. Ama yine de bayanların çok etkilendiği, kendilerini mutlu ve rahat hissettiği yerler nerelerdir diye soruyorsanız, işte size bir kaç öneri;

    Etkili Bir Evlenme Teklifi Yapılabilecek Yerler;

    • Sahilde ay ışığı altında yapılan teklifler her zaman etkileyici olmuştur.
    • Plajda gün batımı saatleri de yine kızların en romantik olduğu anlardan biri. 
    • Uzak kent manzarası.
    • Baş başa çıktığınız piknik ya da tatiller
    • Etkileyici köprü manzaraları
    • Romantik Akşam yemeği yiyebileceğiniz ev veya Cafe ve Restoranlar
    • Doğa Manzaraları
    • Dağ ya da Gökdelenlerin tepesi
    • Gemiler-Tekne ve Vapur
    • Su altı veya gökyüzü 

    En Klasik Haliyle Evlenme Teklifi

    Klasik evlenme teklifi
    En klasik haliyle evlilik teklifinin nasıl olduğunu merak ediyorsanız hemen söyleyelim çünkü son derece basit; Sevdiğiniz kısın kapısına gideceksiniz, elinizde yüzüğünüz önünde diz çöküp, “Benimle evlenir misin?” diyeceksiniz hepsi bu:) Daha sonrası için güzel bir sürpriz planlayabilirsiniz mesela! Sevgiliniz size "Evet" dediği an, kemanlar çalsın, havai fişekler patlasın:) Her kadın da öyle şatafatlı bir evlilik teklifi sevmeyebilir. Kimi kadınlar, sade ve ve gösterişten uzak bir evlilik teklifini en şaşalı evlilik tekliflerinden çok daha güzel ve anlamlı bulur. Kimi kızlar utangaç bir yapıya sahiptir ve öyle ulu orta kendisine evlilik teklifi yapılmasından hoşlanmazlar. Bu tip bayanlar için, baş başa ve gösterişten uzak evlilik teklifi en ideal olanıdır. Eğer hayatınızda böyle bir hanım varsa, tek yapmanız gereken; romantik ve sakin bir yer bulmaktır. Diğer türlü sevgilinizi bırakın etkilemeyi, gürültülü patırtılı büyük bir evlilik teklifi hazırlıklarına kalkışmanız sevgilinizi daha çok rahatsız edecektir. Elbette ki bu konuda sevgilinizi en iyi bilen sizsiniz.

    Etkileyici Bir Evlenme Teklifi Nasıl Yapılmalıdır;

    • Doğal, içten ve samimi bir şekilde yapılmış evlilik teklifi gibisi yok! Teklifiniz illa ki şaşalı bir şekilde, pahalı hediyeler veya süslü sözlerle göstermeye gerek var mı? Sevdiğiniz kadına Onu ne kadar çok sevdiğiniz, hayatınızı sadece O'nunla birleştirmek istediğinizi kendi üslubunuzla ve romantik bir dille söyleyin yeter. Samimiyetten uzak, yapay ve eğreti duran kelimeler seçmekten kaşının! Kendiniz gibi olmanız, hem teklifinizi size özel kılacak, hem de inandırıcılık konusunda kız arkadaşınızı daha çok etkileyecek! 
    • Erkeklere sesleniyoruz, evlilik teklifinin yapılacağı an özellikle şuna dikkat etmelisiniz; Öncelikle cebinizden yüzüğü çıkartın (Yapacağınız sürprize bağlı olarak) elinize alın ve tüm ciddiyetinizi koruyarak finalde O'na net bir şekilde evlenme teklifinde bulunun. Yüzük ortaya çıkmadan evlilik teklifinin kadınların gözünde ciddiye alınır hiçbir tarafı yoktur. Çünkü O'nu etkilemek için sarf edeceğiniz en süslü cümleler bile, bir tek taş yüzük kadar sevgilinizi etkileyemez! Dahası kız arkadaşınız yüzük olmadan sizin ciddiyetinizden bile şüphe duymaya başlar.
    • Sadelikten ve doğallıktan özellikle bahsediyoruz ama, yine de evlenme teklifi yapılacağı zaman göz önünde tutulması gereken bazı klasikleşmiş kaideler var. Örneğin teklifiniz sırasında sevgilinize güllerden hazırlanmış bir demet çiçek vermek gibi. En sık rastlanılan, kadınların büyük bir çoğunluğu tarafından en çok bilinen yöntemlerden bir diğeri de; Baş başa yemeğinizi yerken, masanızın etrafında kemanlar ya da güzel bir dans müziği çalması ve böylece etkileyici bir romantik evlilik teklifi yapılmasıdır.
    • Kadınların büyük bir bölümü sürpriz evlilik tekliflerinden çok hoşlanırlar. Dolayısıyla evlenme teklifinizi O'na hiç beklenmediği bir anda yapabilirsiniz. Konumuza giriş yaparken belirttiğimiz gibi, bunun zamanlaması çok önemli. İlişkinizin erken bir döneminde O'na evlenme teklifinde bulunursanız, değim yerindeyse bir çuval inciri berbat etmiş olursunuz! O'na teklifte bulunmanız için; ilişkinizde bir hayli yol almanız lazım! En azından O'nun güvenini ve sevgisini tam anlamıyla kazanmanız gerekiyor.
    • Evlenme teklifi şüpheye yer bırakmayacak şekilde, net ve açık olmalıdır. Gerçekten de bir kadına açıkça "Benimle Evlenir misin?" demek yerine, bu anlama gelebilecek laflarla adeta bulmaca gibi sormaya yeltenmek O'na yapılabilecek en büyük kötülüklerden biridir. Çünkü bir kere, hayatınızı birleştirmeyi düşündüğünüz kadına bir yerde saygısızlık yapıyor ve O'nu zor duruma düşürüyorsunuzdur. "Benimle evlensen kendini nasıl hissederdin?","Sana evlenme teklif etseydim ne yapardın?" şeklinde sorular sormak son derece saçma!
    • Eminiz ki, kız arkadaşınıza "Benimle Evlenir misin?" teklifini nasıl ve ne şekilde yapacağınızın provasını yüzlerce kez kafanızda kurgulamışsınızıdır. Ancak önemli bir hataya düşüp, bu teklife sevgilinizin ne şekilde cevap vereceğini de aynı şekilde kafanızda O'nun yerine geçerek hayal etmişsinizdir. Bu son derece hatalı bir durum! Neden derseniz? Çünkü hayalinizde kız arkadaşınızın bu teklife vereceği yanıtı ve göstereceği davranışı daha baştan belli bir kalıp içerisine sokmuş olursunuz! Dolayısıyla hayal ettiğiniz durumla, gerçekteki durum farklı olunca kendinizi kötü hissedebilirsiniz. 
    • Kız Arkadaşınız teklifinize çok şaşırabilir. Belki de sizden aylardır bu teklifi bekliyordur ancak, bunun o akşam olabileceğini hiç kestirememiştir. Dolayısıyla sevgiliniz teklifiniz sonrasında kısa bir suskunluk yaşayabilir. Bu durum aslında, sevgilinizin evlenme teklifinize olumsuz yanıt vereceği şeklinde yorumlanmamalı bilakis, kız arkadaşınızın teklifinize hazırlıksız yakalandığı için söz konusu olabilir. Haliyle sakın ola, kendinizi bu yüzden kötü hissetmeyin ya da suskunlukla geçen zaman dilimi içerisinde kız arkadaşınızın üzerine çok gidip de "Yoksa sen istemiyor musun?" şeklinde olayı yanlış yöne sürüklemeyin. Teklifinize eğer hemen yanıt gelmiyorsa, serin kanlı olmaya devam etmeniz en makul olanı. 

    Evlilik Teklifinde Yüzük Seçimi 

    Evlilik teklifi yüzükleri
    Aslında en önemlisi de O'nunla evlenip evlenmeyeceğinize karar vermekti. Bu aşamayı geçtikten sonra sevgilinize ne şekilde, nerede ve hangi sözlerle evlilik teklifinde bulunacağınızın planlamasını yapmaya başladınız! Elbette ki böylesine özel bir an yüzük olmadan hiçbir işe yaramaz! Peki sevgilinize evlilik teklifinde bulunurken, sevgilinize hangi tektaş yüzüğü almalısınız? Öncelikle neden evlenme teklifi yapılırken tektaş yüzük alındığını hemen izah edelim! Evlilik teklifi anında, evleneceğiniz bayana Pırlanta Tektaş hediye edilmesinin nedeni O'na, "Sadece ve bir TEK seninle sonsuza kadar birlikteyim" mesajını vermektir. Kısacası evlilik teklifi yaparken tektaş yüzük dışında başka bir mücevherler düşünülmemesinin nedeni budur. "Evlilik teklifi için hangi tektaş yüzük alınmalıdır?" sorusuna gelince,  Eğer gelecekteki müstakbel eşinizin mücevher konusundaki zevklerini, tercihlerini ve beğenilerini biliyorsanız zaten bir sorun yok! Eğer bilmiyorsanız, tek kriter olarak şuna özellikle dikkat etmenizi istiyoruz; Evlilik teklifi yüzüğü ömrünün sonuna kadar eşinizin kullanacağı ve değim yerindeyse gözü gibi sakınacağı en özel yüzük. Yani seçeceğiniz yüzük öyle bir şey olmalı ki, üzerinden değil yıllar asırlar bile geçse modası geçmeyen bir şey olsun! Eğer siz de bu görüşümüze katılıyorsanız, klasik hale gelen tektaş yüzük modellerini araştırabilirsiniz. Klasik tek taş yüzüklerden kastımız ise şudur; Tıpkı dün olduğu gibi, bugün de kullanılan düz yapıda, 4 tırnaklı, beyaz altından üretilmiş ve üzerinde motif bulunmayan modellere denir.

    sürpriz evlenme teklifi
    Peki evlilik teklifi yapacağınız tek taş yüzüğün ölçüsü ne olmalı? Ya da yüzük üzerindeki taş büyüklüğü ne kadar olmalıdır? İşte bu sorunun cevabını vermek için, banka hesaplarınıza ve biraz da cüzdanınıza bakmak gerekecek:) Eğer sevgilinizin aklını başından alacak, yıllarca gururla taşıyabileceği güzel bir tektaş yüzük istiyorsanız, üzerindeki taşın biraz daha ağır ve büyük olmasına özen gösterin. Ayrıca, hanımların kendi aralarındaki "En güzel evlilik teklifi bizimkisi" şeklindeki yarışlarını da göz önünde bulundurursak, güzel bir yüzük almanız için bir neden daha olduğunu söyleyebiliriz.

    Bir Kıza Sürpriz ve Romantik Evlilik Teklifinde Bulunmak

    Sürpriz evlilik teklifi
    Evlilik teklifi, çift olma yolunda en önemli adımı atmaya hazırlanan sevgililer için, en önemli anlardan biridir. Bu önemli anı daha unutulmaz kılmak ve daha değerli bir hale getirmek için sürpriz yapmak her zaman en etkili yoldur. Bazı erkekler, kız arkadaşına bu önemli teklifi, kalabalık yerlerde yapmayı uygun görürken, bazıları ise daha sade ve gösterişten uzak baş başa olabilecekleri yerleri tercih eder. Ancak, ister en sade evlilik teklifine hazırlanın, isterseniz de en ilginç olanına. Gerçek olan şu ki; Evlilik teklifinde, mekan, zaman, dans müziği, kıyafet tercihi veya romantik sözlerinizden çok daha önemlisi, sevgilinize nasıl bir sürpriz evlilik teklifi yapacağınızdır. Çünkü, her kadın hayatındaki erkekten bir şekilde evlilik teklifi alıyor. Ancak belirleyici olan ve gelecekte üzerinde en çok konuşacak şey, sevgilinize bu özel anda yapacağınız sürpriz olacaktır. Bunun için en klasik evlilik teklifi sürprizlerden, en çılgın ve ilginç evlilik tekliflerine kadar bir çok yöntem tercih edebilirsiniz. Ancak burada söylemeden geçemeyeceğiz, evlilik teklifi için seçeceğiniz sürpriz kesinlikle kız arkadaşınızın tabiatına, ahlak anlayışına, yaşantısına, beğenilerine ve karakterine uygun olmalıdır. Aksi durumda, ret cevabı almanızın dışında, bir de gereksiz yere sevgilinizi üzebilirsiniz.

    Sürpriz ve Romantik Evlilik Teklifi Fikirleri

    en güzel evlilik teklifleri
    • Sevgilinize baş başayken rahatlatıcı bir ayak masajı yapmayı teklif edin! Gözlerini kapatmasını isteyin ve ayak parmağına tektaş yüzüğü takın. Yüzüğü fark ettiğinde ise "Benimle evlenir misin?" sihirli cümleyi söyleyin.
    • Sevgilinize her zamanki gibi en sevdiği çiçeklerden güzel bir buket hazırlayın ve iş yerine/evine gönderin! Ancak bu sefer farklı olarak çiçek buketi içerisine kendi el yazınız ile "Benimle evlenir misin?" mesajını yazıp yanına da tek taş yüzüğü koyun! 
    • Birlikte izleyebileceğiniz romantik bir aşk filmi DVD'si alın. O'nu evinize davet edin. Patlamış mısır hazırlayın ve tabağın en sonuna tek taş yüzüğü koyun. Sevgiliniz eninde sonuna bu yüzüğü illa ki bulacaktır.
    • Sevgilinizle beraber yaşıyorsanız, doğum gününde O'na güzel bir hediye alın! Bu hediye kutusu içerisine evlilik yüzüğünü ve evlenme teklifinizi yazacağınız bir mesaj koyun! Daha sonra bu hediyeye ulaşabilmesi için, evinizin dört bir köşesine notlar asın! Sevgiliniz her not kağıdına ulaştığında, hediyesine biraz daha yaklaşmış olacak. Normalde kendisine sadece doğum günü sürprizi hazırladığınızı düşünecekken, hediye kutusunu açtığında, unutamayacağı bir sürpriz ile karşılaşacak. 
    • O'nu mehtaplı bir gecede kumsala götürün. kumların üzerine oturun ve aşkınızı konuşun. Bir veya bir kaç müzisyene belli bir saatte bulunduğunuz yere gelmeleri için anlaşın. Müzisyenler yanınıza usulca sokulup aşk şarkınızı çalmaya başlayınca O'na evlilik teklifinizi yapın! Hatta bütçeniz yetiyorsa deniz kıyısında size özel bir masa bile açtırabilirsiniz. 
    • Biraz çocukça gelebilir belki ama, üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazılı bir uçurtmayı da O'nun evinin önünde uçurmayı deneyebilirsiniz. Telefonunuzla arayın ve perdesini aralamasını söyleyin, Sevgiliniz göreceği manzara karşısında oldukça duygulanacaktır. 
    • İlişkinizin yıl dönümünde O'na evlenme teklifi yapabilirsiniz! Şöyle ki, sevgilinize yıldönümü hediyesi olarak aldığınız bir hediye kutusu içerisine tek taş yüzüğü koyup, "Benimle evlenir misin?" mesajınızı da kutu içerisine koyabilirsiniz. 
    konsept hediye kutuları
    • Son dönemde oldukça popüler hale gelen sürprizlerden biri de, sevgilinize özel web sitesi hazırlamak. Günler öncesinden, ilişkinize dair tüm fotoğrafları, altında bu fotoğrafları çektirirken paylaştığınız hatıraları da anlatacak şekilde web sitesinde paylaşın! Sevgilinize evlilik teklifi yapacağınız günün akşamı bu sitenin adresini  verin ve siteye girmesini isteyin. Sayfalar arasında dolaşırken, en son sayfada da  "Bir ömür boyu seninle birlikte yaşlanmaya, seninle birlikte hayata uyanmaya ben varım ya sen? Benimle evlenir misin aşkım?" şeklinde bir mesaj yazabilirsiniz!
    • Bir oda dolusu 50-100 tane uçan balon alın ve bir tanesinin ucuna yüzüğünüzü ve evlilik teklifinizi bağlayın! Sevgilinize balonlardan birinin ucunda O'nu bekleyen bir sürpriz olduğunu söyleyin. Hem eğlenceli ve hem de unutulmaz sürpriz evlilik tekliflerinden biri de bu!
    • Şimdi önereceğimiz sürpriz biraz riskli ancak oldukça etkileyici! Yüzüğünüzü bir buz kabı içerine koyup derin dondurucuda donmasını bekleyin! Sevgilinize daha sonra kendi eliniz ile limonata, içki, kola artık ne seviyorsa buzlu bir içecek hazırlayın ve buz tutmuş yüzüğü içeceğin içerisine atın! Aman ha dikkat yüzüğü yutabilir ona göre:)
    sürpriz evlilik teklifi
    • Artık çok klasik bir hale geldi ama hala çok etkileyici çılgınca bir sürpriz daha! Öncelikle üzerinde uzaktan fark edilecek şekilde büyükçe bir "Benimle evlenir misin Seda?" (sevgilinizin ismi olacak tabi:)) yazılı bir pankart hazırlayın! Sevgilinizi tuttuğunuz takımın iç saha maçına götürün ve karşı tribünde en az 10-12 arkadaşınıza da biletli koltuk ayarlayıp pankartı arkadaşlarınıza teslim edin! Arkadaşlarınız pankartı açtıktan sonra sevgilinizden karşı tribüne bakmasını isteyin:) Muhteşem bir sürpriz. 
    • Hem romantik hem de son derece ilginç evlilik tekliflerinden biri de aşkınıza özel film hazırlamak! Elbette en güzeli evlilik teklifini kendinizin yapması ama, vereceğim adresten satın alabileceğiniz kişiye özel aşk filmi ile sevgilinize unutamayacağı son derece güzel bir evlilik teklifi hazırlatabilirsiniz! Şöyle ki, sizin direktifleriniz doğrultusunda uzman bir sinema ekibi tarafından aşkınızın filmi çekiliyor ve filmin en sahnesinde daha önce hiç karşılaşmadığınız, henüz tanımadığınız onlarca kişi hep bir ağızdan "Cem'le evlenir misin Gamze?" şeklinde (size özel olacak biçimde) evlilik teklifi mesajınızı kız arkadaşınıza iletiyor. Eğer bu sürpriz ilginizi çektiyse Google'dan arama yaparak satın alabilirsiniz. 
    Facebook Sayfamızı Beğenir Misiniz? İşte Sayfamız: Facebook

    Sevgiliye romantik doğum günü hediyeleri

    Yorum Gönder

     
    Top