z Kişiye Özel Kupa Bardaklar | En iyi Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Sevdiklerinize kullandıklarında her an sizi hatırlatabilecek, uygun fiyatlı hediyeler arıyorsanız, en iyi seçenek olarak kupa bardaklar öne çıkmaktadır. Ancak bizim bu yazımızda sizlere hediyelik olarak önereceğimiz kupa bardaklar, öyle sıradan ya da düz beyaz renk tasarıma sahip kupalar değil. Çünkü, bu türden klasik çay & kahve kupa bardakları hemen hemen tüm alış veriş mağazalarında bulabilmek mümkün! Biz klasik tipteki geleneksel kupa bardaklar yerine, size bu yazımızda üzerine resim/fotoğraf veya söz/mesaj ekleyip, yazdırabileceğiniz, görünümüne duygunuzu katabileceğiniz, sevdiklerinize iyi dileklerinizi sunabileceğiniz kısacası kendinize özel hale getirebileceğiniz kişiselleştirilebilir baskılı kupa bardaklardan en güzel modelleri göstermeye çalışacağız. Bu yazımızda en güzel örneklerini göreceğiniz kişiye özel kupa bardaklar, standart tasarıma sahip çay ve kahve kupaların çok ötesinde, daha orijinal, daha ilginç ve çok daha özel. Böylelikle, özel günlerde sevdiklerinize hem çok anlamlı, hem çay ve kahve içerken her zaman kullanabilecekleri, hem de bütçenizi fazla zorlamayacak en güzel hediyelerden birini vermiş olacaksınız. Hem sevdiklerinize, hem de sevgiliye hediye seçenekleri içerisinde değerlendirilebilecek kişiye özel kupalar, doğum günü, sevgililer günü, babalar günü, anneler günü, öğretmenler günü, yılbaşı gibi tüm özel günlerin en iyi hediye alternatifi. 

Güzel bir sohbet eşliğinde içilen bir bardak çay gibisi yok! Hem insana müthiş bir keyif verir, hem de o an insanın tüm yorgunluğunu ve hararetini alır götürür. Kahve için de buna benzer şeyler söylemek mümkün. Özellikle iş yerinde sabahları içilen bir kahve, hem iş performansını arttırır, hem de insanın daha zinde güne devam etmesine yardımcı olur. Normalde insanlar çay veya kahveyi daha çok keyif almak ya da karşılıklı muhabbet/sohbet etmek amacıyla içerler. Kahve ve çay bu sebeple gün içerisinde en az su kadar, hatta bazen sudan bile fazla tüketilen ve gidilen mekanlarda en fazla ikram edilen sıcak içeceklerin başında gelir. Eğer sevdiklerinize kişiye özel kupa bardaklardan armağan ederseniz, hem gün içerisinde en fazla temas edecekleri kullanışlı bir armağan vermiş olursunuz, hem de bu kupa bardaklar genellikle ucuz bir fiyata sahip oldukları için hediye seçerken bütçenizi de fazla yormamış olursunuz!

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kupa Bardaklar


kişiye özel kupalar

Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardak (İki Fotoğraflı)


Sihirli Kupa Bardak ile sevgilinize inanılmaz etkileyici bir sürprize var mısınız? Simsiyah görünümdeki bu kupa bardağın içerisine sıcak kahve, çay veya sıcak su koyduğunuzda üzerinde sipariş verirken eklediğiniz fotoğraf ortaya çıkıyor ve bu sürpriz bir ömür boyu unutulmuyor! Sihirli Kupa Bardak ile tüm sevdiklerinizi çok şaşırtacak ve onları çok mutlu edeceksiniz. Örneğin sevgilinize güzel bir pazar kahvaltısında romantik sürpriz yapmak istiyorsunuz! Daha o uyanmadan tüm yeteneğinizi konuşturdunuz ve O'na prenseslere yakışır özel bir kahvaltı hazırladınız! Ama bu mükemmel masaya asıl sevgilinizi etkileyecek ve O'na sürpriz yapacağınız sihirli kupa bardağı götürmeyi unutmuşsunuz? 

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Harf Kupa Bardak


Sevgilinize olan duygularınızı özel ve anlamlı bir şekilde ifade etmek için arayış içerisinde misiniz? İşte size muhteşem bir öneri: Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Harf Kupa Bardak! Bu kupa bardak, özel tasarımı ve yüksek kalitesiyle gönlünüzde taht kuracak, sevgilinize duygusal bir armağan sunacak. Kupa bardak üzerinde yer alan baskı resimler ve yazılar, 40-80 derecede yıkamaya dayanıklı olup, uzun süreli kullanım için elde yıkanması önerilmektedir. Bu sayede sevgilinizle paylaştığınız anılar, kupa bardağınızın üzerinde uzun ömürlü bir şekilde hatırlanacak. Sürprizlerinizi son dakikaya bırakmamanız için, hafta içi saat 14.00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilir. Böylece özel anınızı sevgilinizle paylaşmak için fazla beklemenize gerek kalmaz.

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Takım Elbiseli Erkek Karikatürlü Kupa Bardak


Üzerine en beğendiğiniz size özel fotoğrafları bastırabileceğiniz sihirli kupa bardak, en başta siyah ve son derece sıradan bir kupa gibi gözüküyor! Ancak içine sıcak çay, kahve benzeri sıcak içecekler döktüğünüzde siyah renk dağılarak yerini, bu özel kupa bardağı sipariş verirken sizin seçtiğiniz özel fotoğrafa bırakıyor. Sihirli Kupa soğumaya başladığında da ise tekrar eski o siyah haline geri dönüyor. Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza, annenize, babanıza ve hatta öğretmeninize etkileyici sürprizler yapmak için, ucuz fiyatlarıyla sihirli kupa bardaklardan yararlanabilirsiniz. 



Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Aşkımızın Şehri Haritalı Kupa Bardak


Aşkımızın Şehri Haritalı Kupa Bardak, beyaz ve sihirli kupa olmak üzere iki farklı modelde sunulmaktadır. Eğer sürpriz bir an yaşamak isterseniz, sihirli kupa modelini tercih edebilirsiniz. İçerisine sıcak bir içecek koyduğunuzda sihrin başlamasıyla birlikte, kupa bardağınızın üzerindeki baskılar yavaş yavaş belirecek ve sevgiliniz büyülü bir anın içinde bulacak kendini. 

Kişiye Özel Kupa Bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak


Kupa Bardak, sevdiğiniz insanlara verebileceğiniz hem ucuz; hem de en kullanışlı hediyelerden biri. Çay ve kahve içerken sevdiklerinize mutluluk yaşatacak bu özel kupalar tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Şimdi sırada öyle bir kupa bardak var ki, onunla kız/erkek arkadaşınıza oldukça hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. İşte karşınızda Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak! Bu kupanın üzerine örneğin;"Dünyanın en güzel kızı kim?" ya da "İstanbul'un en mutlu çifti kimler?" gibi esprili mesajlarınızı yazdırabilir, altında da "Bunu mu demek istediniz?" o Google'nin bilindik mesajına cevap olarak sevgilinizin ismini ya da her ikinizin de isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz! Üztelik Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak, 4 Adet Fotoğrafınızın da baskısıyla hazırlanıyor.  

kişiye özel kupa

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak


Sevgilinize farklı dillerde "Seni Seviyorum" demeyi öğretmen ister misiniz? Hem de O çayını veya kahvesini yudumlarkan! Üzerinde 100 değişik dilde "Seni Seviyorum" mesajlarının yer aldığı ve ortasında da sevgilinizin isminin yer alacağı Kişiye Özel 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak, sevgilinize verebileceğiniz en şık ve en romantik kupalardan biri. Yazıların kırmızı  renklerde süblimasyon baskıyla hazırlandığınız ve bu kupa bardağın seramikten yapıldığını da belirtelim. 

kişiye özel kupa bardak

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Kupa


Yıldönümünde sevgiliye hesaplı ve aynı zamanda romantizm etkisi bulunan ürünler bulabilmek genellikle sevgililerin zorlandığı şeylerden biridir. Aşkınızın yıldönümünde kız arkadaşınıza bu özel kupa bardakla değişik bir sürpriz yapmayı deneyebilirsiniz. Üzerinde isimlerinizin, kaçıncı yıldönümünüz olduğunun, aşkınızın başlama tarihinin ve 5 farklı fotoğrafınızın yer alacağı Kişiye Özel Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Kupa, hem düz beyaz renk modeli, hem de renk değiştiren sihirli kupa seçeneği ile işte karşınızda! 

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Aşkıma Seni Seviyorum Kupa Bardak


Hayatınızın aşkıyla uyum içinde olduğunuzu herkese göstermenin zamanı geldi mi? Uyumlu Çiftler Karikatürlü Kupa Bardak ile tam da bunu yapabilirsiniz! Sipariş verirken sadece bir fotoğrafınızı yükleyin ve size özel olarak tasarlanan kupa bardakla her sabah sevgilinizle birlikte kahve keyfi yapmanın tadını çıkarın. Üstelik bu kupa bardak sadece sevgililer günü için değil, yılın her günü kullanıma uygun! İster elde yıkayın, ister bulaşık makinesinde, bu kupa bardak dayanıklılığı ile uzun yıllar sizinle olacak. Haydi, siz de uyumlu çiftler kulübüne katılın ve mutlu bir ömür geçirin!
 

sevgiliye hediye kupa bardak

Aşkıma Seni Seviyorum Kupa Bardak


Kupa bardak üzerinde kişisel fotoğraflarınızın olmasını istemiyor ama bardağınızın size özel olmasını istiyorsanız, oldukça keyifli bir diğer kupa bardak modeli Aşkıma Seni Seviyorum Kupa Bardak! Üzerinde basit ancak son derece romantik çöp adam resimlerinin yer aldığı yine isminize özel, kişisel mesajınızın yer alacağı bu şirin kupa ile de kız/erkek arkadaşınızı çok mutlu edebilirsiniz. Unutulmaz anılarınıza sıcak bir dokunuş yapmak, sevgilinize duygusal bir hediye sunmak için Aşkıma Seni Seviyorum Kupa Bardağı tercih edebilirsiniz. Onunla birlikte geçirdiğiniz en güzel anılar, artık kupa bardağınızın üzerinde size gülümseyecek. 

kişiye özel kupa bardaklar

Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak


Sevgilinizin masası üzerinde bu şekilde size özel bir kupa bardak hayal edin:) Bu kupa bardağı gören herkes, aşkınıza bir nevi tanıklık etmiş olacak! Oldukça romantik bir tasarımı bulunan Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardakla sevgilinizi mutluluktan havalara uçuracaksınız! Klasik bardak modellerinden farklı olarak kırmızı kalpler içerisine yazılı size özel romantik mesajlarınız, 1 adet size özel fotoğraf baskısının yer alacağı Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak, sevgililer günü hediyesi olarak düşünülebilecek en şahane armağanlardan biri.   

kişiye özel kupa bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Kupa Bardak


Tüm içeceklerinizi acayip derecede romantik ve bir o kadar da şirin tasarımlı İsme Özel Aşk Kupası Bardaklarından içmek varken, düz tasarımlı kupalar aşkın timsali bu özel kupaların yanında oldukça sıkıcı kalıyor. İsme Özel Aşk Kupasının üzerinde bir kız bir de erkek resmi bulunuyor. Siparişiniz esnasında bu özel kupa bardakları kendinize ve sevgilinize özel hale getirip, isimlerinizin basılmasını sağlayabiliyorsunuz! Birlikte geçirdiğiniz zamanların sıcaklığını ve sevgilinizin özel isminin baş harfini taşıyan bu kupa bardak, onun için unutulmaz bir hediye olacak.

kişiye özel hazırlanan kupa bardaklar

Sevgililere Özel İsim Yazılı Aşk Kupası


Şirin ve son derece romantik tasarımıyla İsme Özel Aşk Kupası, üzerinde yer alan erkek-kız figürleriyle isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. Bu kupalardan her biri adeta bir elmanın iki yarısı gibi olduğunuz sevgilinizle sizi temsil ediyor. Birbirini tamamlayan iki kupa bardak, bu hayatın içerisinde acı tatlı her şeye ortak bir duruşu sergiliyor. Bu romantik kupalarla kim bilir, belki sevgilinizle en derin aşk sohbetlerinde kahve & çay yudumlanacak, belki de biraz soğuk algınlığında gözünüz gibi koruduğunuz sevgilinize ıhlamur demleyip ikram edeceksiniz!

kupa bardak modelleri

Ellerimiz Ayrılmasın 2'li Kupa Seti‏


O'na olan aşkınızı her platformda mükemmel bir şekilde gösterdiniz. Peki ya sevgilinizden uzakta bir yerlerde de olsanız, o kahvesini içerken de sizi düşünmesini, hatırlamasını, dudaklarında mutlu bir tebessüm, gözlerinde aşk parıltısı olmasını ister miydiniz? Elbette ki bir aşık olarak bunu kim istemez ki? İşte bunu sağlayabilmenizin en kolay yoluyla sizi tanıştıralım; Ellerimiz Ayrılmasın 2’li Kupa Seti. Sevgilinizle birbirinize olan bağınızı en güçlü şekilde gösterebileceğiniz Ellerimiz Ayrılmasın 2’li Kupa Seti, üzerinde isimlerinizin yazılmasıyla en anlam dolu hediyelerden birine dönüşüyor. Sevgilinize yıl dönümünüzde romantik bir hediye kutusu hazırlıyorsanız, içerisine mutlaka bu kupa bardaklardan koymalısınız! Kupalar bardaklar porselen malzemeden üretilmiş olup 8 x 10 cm boyutlarındadır. Aynı kalbin bir ucundan tutan kadın ve erkek eli, bu özel kupaya bir bütünlük ve romantizm katıyor.

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Sonsuza Kadar Seninle Ses İzi Kupa Bardak


Kupa bardak porselen malzemeden üretilmiştir, böylece görselliği kadar dayanıklılığı da ön planda tutulmuştur. Ancak, kupa bardağınızın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız, elde yıkamanızı öneriyoruz. Sonsuza Kadar Seninle Ses İzi Kupa Bardak, size veya sevdiklerinize özel olması için kişiselleştirilebilir. Sepete ekle butonu üzerinde yer alan kişiselleştirme alanlarına sevgilinizin isminin baş harfini ekleyerek, kupa bardağınızı kendinize özel hale getirebilirsiniz. Sonsuza Kadar Seninle Ses İzi Kupa Bardak, içerisine sıcak içecek konulduğunda yavaş yavaş renk değiştiren ve üzerindeki baskıyı gösteren sihirli bir kupa modelidir. Eşsiz bir sürpriz için bu sihirli kupa modelini tercih edebilirsiniz ve sevgilinizin gözlerindeki şaşkınlığı izlemek için sabırsızlanabilirsiniz.

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Doğum Günü Temalı Kupa Bardak


Büyük bir aşkı anlatmak için kullanılan "Sonsuzluk" simgesi, Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak üzerinde romantik bir hediye olarak karşımıza çıkı veriyor. Biricik sevgilinize olan kocaman sevginizi, bu romantik kupa bardak ile ifade edebilir, O'nu sevginizle şımartabilirsiniz! Üzerinde sonsuzluk simgesi ile mutluluğun resmedildiği Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak, aynı zamanda isimleriniz ve ilişkinizin yıl dönümü tarihi ile sevgilinize en anlamlı hediyelerden biri... 

romantik kupa bardaklar

Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak


Kız Arkadaşınızla sonsuza kadar bir arada olma isteğinizi gösterecek, hem kullanışlı hem de romantik bir armağan arıyorsanız, bu herhalde ki Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardaktan başkası değildir. İster sevgilinize bu kupa bardaklarla evlilik teklifinde bulunun, ister biricik eşinize romantik evlilik yıldönümü hediyesi olarak bu kupa bardaklardan armağan edin! Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak iki adet kupadan oluşmakta ve vermiş olduğunuz bilgilerle size özel olarak hazırlanmaktadır.

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Bir Ömür Mutlu Olalım Karikatürlü Bardak



"Bir Ömür Mutlu Olalım" Karikatürlü Bardak, porselen malzeme kullanılarak üretilmiş özel bir tasarımdır. Kişiye özel hale getirilebilen bu bardak, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz harika bir seçenek olabilir. Bardak üzerindeki karikatür çalışması, bilgisayar programları kullanılarak yapılmaktadır ve yükleyeceğiniz net bir fotoğraf ile daha kaliteli hale getirilebilir. 40-80 derece arası sıcaklıklara dayanıklı olan baskı, elde yıkama ile daha uzun ömürlü hale getirilebilir. Hafta içi saat 14.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Bir Ömür Mutlu Olalım Karikatürlü Bardak, sevdikleriniz için unutulmaz bir hediye olabilir.

İsme özel kupa bardak

Kişiye Özel Kahve Kupa Bardak


Alelacele "işe geç kalırım endişesi" ile evden çık, yoğun bir sabah trafiği ve zar zor en nihayetinde kendinizi iş yerine atabiliyorsunuz! Bilgisayarın "Power" tuşuna basmadan önce bir bardak (zevkinize bağlı olarak sütlü ya da sade) kahve şart! Çünkü ancak sıcak bir kahve sizi kendinize getirebilir ve ancak onunla gün içerisinde neler yapacağınızı en iyi şekilde planlayabiliyorsunuz. Aslında siz tam bir kahve tiryakisisiniz. Kişiye Özel Kahve Kupa Bardak, sabahları size en yakın arkadaş olmaya geliyor. Bir günün tüm planlamasını elinizde isminize özel bu kupa bardak, içinde ise enfes kokusu ile sıcak kahvenizle yapın! Güne bir bardak kahve içmeden uyanmayanlara özel tasarlanmış Kişiye Özel Kahve Kupa Bardak, hem çok şık, hem de isme özel! Kişiye Özel Kahve Kupa Bardağı ister kendiniz için satın alın, ister mesai arkadaşlarınıza armağan edin!

Kişiye Özel Kupa Bardaklar
Süper Kahraman Sevgililer Karikatürlü Kupa Bardak


Süper Kahraman Sevgililer Karikatürlü Kupa Bardak, özel bir tasarımdır ve porselen malzemeden üretilmiştir. Kişiye özel hale getirilebilen bu bardak, sevgililer günü gibi özel günler için harika bir hediye seçeneği olabilir. Bardak üzerindeki karikatür çalışması, bilgisayar programları kullanılarak yapılmaktadır ve yükleyeceğiniz net bir fotoğraf ile daha kaliteli hale getirilebilir. 40-80 derece arası sıcaklıklara dayanıklı olan baskı, elde yıkama ile daha uzun ömürlü hale getirilebilir. Hafta içi saat 14.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Süper Kahraman Sevgililer Karikatürlü Kupa Bardak, sevgilinize özel bir hediye olarak onları mutlu edebilir ve unutulmaz anılar yaratabilir. Lütfen dikkat edin, karikatür çalışması için yükleyeceğiniz fotoğrafın ön cepheden çekilmiş olması ve net olması önemlidir.

Çiftlere Özel Retro Kupa Bardak

Çiftlere Özel Retro Kupa Bardak


Her şey bir kenara yeter ki sevgiliniz yanınızda olsun! Çünkü o varsa yanınızda, espri var, gülme var, eğlence ise sonsuz! Eğer sevgiliniz ile renkli bir kişiliğiniz varsa, eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok seviyorsanız o halde sizleri yepyeni eğlenceniz ile tanıştıralım; Çiftlere Özel Retro Kupa Bardak... Üzerinde eski Türk Filmleri'nden aşina olduğumuz tipik karakterlerin yer aldğı Çiftlere Özel Retro Kupa Bardak, üzerine yazacağınız esprili replikler ile çay keyfine yepyeni bir eğlence katıyor. Üzerinde gelin ve damat figürü bulunan bu kupa bardak ile sevgilinize hem kullanışlı, hem de nostaljik bir armağan verebilirsiniz.

Hediyelik kupa bardaklar

Kişiye Özel Doğum Günü Kupa Bardak


İnsanların en zor hediye seçtiği günlerden biri de, malumunuz doğum günleridir. Kişiler böyle zamanlarda zevkleri ile cüzdanları arasında bir karar vermek durumunda kalırlar. Hem doğum gününün anlamına uygun düşecek bir armağan, hem de yeni yaşını kutlayacak kişinin beğenebileceği bir armağan bulmak her zaman kolay olmayabiliyor. Ama Kişiye Özel Doğum Günü Kupa Bardak, tüm bunları hak ettiği şekilde tasarımında taşıyan en güzel doğum günü hediyesi. Üzerinde sizin göndereceğiniz fotoğrafın, hediye edeceğiniz kişinin doğum tarihi, O'na özel belirteceğiniz doğum günü tebrik mesajı ve bu özel günün yıldızının isminin yer alacağı Kişiye Özel Doğum Günü Kupa Barda, sevdiklerinize doğum günlerinde verebileceğiniz en şirin hediyelerden biri. Tasarımına rengarenk balonlar, doğum günü mumları gibi tamamen doğum günü temasını alan Kişiye Özel Doğum Günü Kupa Bardak ile, sevdiklerinize asla unutamayacakları çok anlamlı bir armağan verebilirsiniz.

sevgiliye özel kupa bardak

İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları


Hem kullanışlı, hem ucuz, hem sevginizi anlatacak hem de şirin ve romantik... İşte tüm bu özelliklerin bir arada olduğu "özel bir hediye var mıdır?" diye sorarsanız size cevabımız oldukça net ve basit! 2 Adet kupa bardağın birbirine sokulmasıyla romantizm rüzgarları estiren İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları ile sevgilinize anlam dolu bir armağan verebilirsiniz! Üzerine isimlerinizin yazılacağı Çöp Adamlı Aşk Kupaları ile, bir an bile olsun sizden uzaklaşmasını asla istemediğiniz ve O'nsuz nefes alıp vermeyi bile kendinize yasak kabul ettiğiniz sevgilinize, en özel hediyelerden birini verebilirsiniz. Sevimli çöp adamlar ve sizin belirteceğiniz isimlerle anlam kazanan Çöp Adamlı Aşk Kupaları, aşkı en güzel şekilde tasarımına taşıyan şiir gibi bir armağan! 4 farklı model ile satışa sunulan İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları seçmiş olduğunuz modele bağlı olarak adresinize 2’li set halinde gönderilecektir.

Kişiye özel fotoğraf baskılı kupa

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı ve Mesaj Yazılı Kupa Bardak


Bu romantik kupa bardağın bir yüzünde en özel fotoğrafınız, bir yüzünde ise sevgilinize en anlamlı aşk mesajınız yer alıyor! Kız Arkadaşınıza Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak armağan ederek günün her saati kupa bardak üzerinde yer alan fotoğrafınıza bakmasını ve romantik mesajınız ile de kalbinin sevgiyle dolmasını sağlayacaksınız! Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı ve Mesaj Yazılı Kupa Bardak size özel olarak, kendi fotoğrafınıza ve mesajınıza özel olarak üretilmektedir. Yoğun bir iş gününe sıcak bir çay & kahve ile başlamak her zaman insana kendisini en iyi hissettiren şeylerden biridir. Peki ya bir de bu kupa bardak üzerinde kız arkadaşınız ile birlikte bir resminiz ve bir de O'na özel yazdığınız sözleriniz varsa nasıl olur? Bize göre muhteşem olur. Sıcak bir kahve içme daha önce hiç olmadığı kadar romantik ve keyif dolu olacak.

hediye kupa nardaklar

Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak


Hediyelik Kişiye Özel Kupa Bardaklar başlıklı yazımıza giriş yaparken tanıtım ürünü olarak eklediğimiz bu kupa bardağı eğer beğendiyseniz ve satın almak istiyorsanız işte size harika bir fırsat! Sevgilinize her an sizi düşünmesini sağlayacak romantik bir hediye vermek isterseniz, üzerinde fotoğraflarınızın ve isminizin yazılı olacağı Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak armağan edebilirsiniz! Erkek arkadaşınıza romantik bir şiir mi yazmak istiyorsunuz? O halde karşınıza Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardağınızı alın ve içerisinde demli çayınızı koyun! Bu şekilde hem karşınızda sanki sevgiliniz varmış gibi düşünün, hem de O'na aşkınızı en güzel şekilde ifade edecek aşk şiirinizi yazın! Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak, sevgililer, günü, doğum günü, yıldönümü gibi tüm özel günlerin en romantik hediyesi...

ilginç kupa bardaklarkupa bardak modelleriesprili kupa bardaklar
kişiye özel kupa bardaklarkişiye özel sevimli kupalarkişiye özel kupa bardak
kişiye özel esprili kupa bardaklaryılbaşı için kupa bardakkişiye özel kupa bardak seçenekleri
güzel kupa bardaklarKişiye özel kupa bardak hediyeliksevgiliye kupa bardak

Erkeğe hediye

Yorum Gönder

 
Top