z Hediyelik Sihirli Kupa Bardaklar | En iyi Hediye Fikirleri

sihirli kupa
Son dönemlerin en sürpriz içerikli ve en ilginç ürünlerinden biri malumunuz üzere Sihirli Kupalar! İşte bu yazımızda sizlere, şaşırtıcı derecede etkileme özelliği bulunan Sihirli Kupalara ait birbirinden farklı ve dikkat çekici modeller sunuyoruz! Üstelik tamamen kişiye özel hazırlanabilme özelliği ile! Yani bu kupa bardaklardan sipariş vermek istediğinizde, seçeceğiniz modele bağlı olarak örneğin üzerine istediğiniz mesajı ya da en sevdiğiniz fotoğrafları taşıyabileceksiniz! Bu durumda, hem sihirli, hem de tamamen size özel bir kupa bardağınız olacak! Sevdiklerinize doğum günü, yıl dönümü, yılbaşı gibi özel günlerde sürpriz hediyeler vermek isterseniz, Sihirli Kupaların büyüleyici etkisinden yararlanabilirsiniz. 

Daha önce sihirli kupa bardaklar ile hiç tanışmamış veya sadece internette resimlerini görüp, gerçeği ile hiç tanışmamış kişiler, bu olağanüstü kupalara karşı biraz ön yargıya kapılabilirler. Örneğin, "Düz bir kupa bardaktan ne farkı var ki canım?" türünden! Ama şunu hemen peşinen söyleyelim ki, biraz sonra sihirli kupa bardakların marifetlerini gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız:) Konuya biraz uzak olan kişilerin Sihirli Kupa bardaklar ile en çok merak ettiği konu ise; "Bu bardaklar nasıl oluyor da sihirli oluyor?" ya da "Sihirli kupaların şaşırtıcı sihri nedir ki?" sorularıdır. İşte bu en çok merak edilen sorulara cevaplar;

Sihirli Kupa Bardak Modelleri


sihirli kupa bardak

Magic Mug & Sihirli Kupa İki Fotoğraflı


En sevdiğiniz, bakmaya hiç doyamadığınız 2 fotoğrafınız ile size özel bir kupa bardak! Nasıl kulağa çok hoş geliyor öyle değil mi? Üstelik bu kupa bardak sadece fotoğraflarınız ile renklenmiyor, aynı zamanda sıradan kupalardan da çok daha özel! Üzerine sizin göndereceğiniz 2 adet fotoğrafınızın basılacağı Magic Mug & İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak ile çay keyfinize size özel hale geliyor. İlginç ürünlerden hoşlanan sevdiklerinize en güzel hediyelerden biri. Ayrıca kendisine sürpriz yapılmasına ayılıp bayılan bir sevgiliniz varsa, Ona vereceğiniz doğum günü için hediye şimdiden hazır diyebiliriz:) 

kupa bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak


Sevgilinize kupa bardak modelleri içerisinde belki de en güzel sürpriz hediyeyi, Kişiye Özel Google Kupa Bardakla yapabilirsiniz. Tıpkı Google'da bir şey ararken yazdığınız gibi, arama çubuğuna bir mesaj yazıyorsunuz (Ki bu mesaj mesela; "Dünya'nın en Güzel Kızı Kim?" veya "En Yakışıklı Erkek?" şeklinde..) Google'da; "Bunu mu demek istediniz?" mesajıyla birlikte sevgilinizin ismi ve sipariş verirken göndereceğiniz 4 farklı fotoğraf! Google Kupa Bardakla sevgilinize hem çay-kahve içerken kullanabileceği son derece şık bir kupa hediye edecek; hem de sürprizlerin en güzelini Ona yapmış olacaksınız! Google kupa bardağın aynı zamanda RENK DEĞİŞTİREN KUPA BARDAK modelleri de bulunmaktadır.    

enk değiştiren kupa bardak

Kişiye Özel Yıldönümü Kupa Bardak


Şipşirin ve romantik tasarımıyla yıldönümü kupa bardak, romantik aşıklar çöp adam figürleri, kutlama mesajınız, size özel tarih ve isimlerinizle birlikte inanılmaz etkileyicili bir kupa bardağa dönüşüyor. İçerisine sıcak içcecek konulduğunda renk değiştirerek üzerindeki baskıyı ortaya çıkartan sihirli kupa modeli de bulunan Kişiye Özel Yıldönümü Kupa Bardak, kız/erkek arkadaşınıza yıldönümünüzde verebileceiğiniz en güzel kupa hediyelerinden biri. 

aynı gün kargo kupa bardak

Kişiye Özel Instagram Kupa Bardak


Instagram Kupa Bardak, sosyal medya kullanıcılarının, özellikle de instagram meraklılarının ellerinden düşürmek istemeyecekleri güzel bardak modellerinden biri. 8 adet fotoğraf baskısıyla hazırlanan bu kupa bardak, aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile işte karşınızda. Aynı zamanda instagram kupa bardağın bir de sihirli kupa modeli de bulunuyor. Fiyat bilgisi öğrenmek veya bu kupadan sipariş vermek için resim üzerine tıklamanız yeterli. 

sihirli kupa bardak

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Kupa


Aşkınızın yıldönümünde sevgilinizle içeceklerinizi Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Kupa bardaklarla kaldırmaya ne dersiniz? İçerisinden ister çayınızı, ister kahvenizi, isterseniz de bitki çaylarınızı keyifle yudumlayarak aşkınızın yıldönümü şerefine kupalarınızı kaldırabilirsiniz. Yıl dönümü mesajınız, aşkınızın doğum tarihi, isimleriniz ve 5 farklı fotoğrafınızla hazırlanan Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Kupa Bardağın, hem düz; hem de sihirli kupa modelleri bulunuyor. Fiyat bilgisi için resim üzerine tıklayabilirsiniz. Üstelik bu bardağı sipariş ettiğinizde kapıda ödeme de yapabiliyorsunuz! 

sihirli kupa bardak

Süper Aşıklar Fotoğraflı Kupa Bardak


Süper aşıklar ekran başına! Biricik sevgilinizin aynı zamanda bir süper kahraman olduğunu düşünüyorsanız, bu düşüncenizi somut bir hediye ile pekiştirme fırsatı! Kahve sever aşıkların en fiyakalı kupa bardağı işte burada! Üzerinde Süpermen Logossu şeklinde bir simge bulunan ve ortasına fotoğraflarınızın basılacağı süper aşıklar kupa bardak, çay kahve saatlerine ultra keyif katıyor. Aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla sipariş verebileceğiniz bu harika ürün, hesaplı fiyatıyla da işte karşınızda!  

renk değiştiren sihirli kupa bardaklar

Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak


Sevgilinizi, acayip derecede etkili bir kupa bardakla nasıl da şımartabileceğinizi açıklıyoruz:) Hayal edebileceğiniz en romantik kupa işte karşınızda! Elinizden düşürmek ve masanızdan asla ayırmak istemeyeceğiniz romantik bir kupa bardağınız olsun isterseniz, işte size özel mesajlar, fotoğraf baskısıyla hazırlanacak şipşirin bir kupa bardak! Renk değiştiren sihirli kupa bardak modeli ve düz modeli ile sipariş verebileceğiniz Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardakla sevgilinizi tahmin edeceğinizden daha çok mutlu edebilirsiniz.

sihirli kupa

Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak


Fotoğraflarınız film şeridi şeklinde bu kupa bardak üzerine basılıyor. Zevkle içeceklerinizi yudumlayacağınız film şeridi kupa bardak, tüm sevdiklerinize armağan edebileceğiniz  en anlamlı hediyelerden biri. 

Sihirli kupa fotoğraflı

Magic Mug & Tek Fotoğraflı Sihirli Kupa


Sihirli Kupa Bardaklar, Öğretmenler günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi için düşünülebilecek en sürpriz dolu armağanlardan biri. Bu yüzdendir ki, binlerce insanın en çok tercih ettiği hediyeliklerin başında geliyor. Son zamanların en gözde ürünlerinden biri olan Sihirli Kupa Bardak Modellerinden bir diğeri de üzerine 1 adet fotoğraf eklenebilen yan taraftaki modeli! Bu özel ürünü sipariş vermek istediğinizde fotoğrafınızı seçerek "Resim Ekle" bölümünden eklemeyi de sakın unutmayın!

sihirli kupa

Aşkıma Seni Seviyorum Kupa Bardak


El ele tutuşmuş çizgi karakterler aşkınızı temsil ediyor. Şipşirin ve sade tasarımıyla aşkınıza spesifik bir bakış açısını tutan kişiye özel seni seviyorum kupa bardak, yıldönümü tarihi, kişisel mesajınız ve isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. Sİhirli kupa ve düz modelleri ile satışa sunulan bu özel kupa bardağı aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla sipariş edebilirsiniz.  

renk değiştiren kupa bardak

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak


Renk değiştiren sihirli kupa modellerinden bir diğeri de, üzerinde 100 farklı dille yazılmış olan "Seni Seviyorum" mesajları ve isim yazılı kupa bardak! Sevdiklerinize, onları ne kadar çok sevdiğinizi 100 değişik dille ifade eden kupa bardakla gösterebilir ve çaylarını sevgiyle içmelerini sağlayabilirsiniz. İsme özel olarak hazırlanan 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak, aynı gün kargo ve kağıda ödeme ile sipariş edebileceğiniz özel bir kupa!

sihirli kupa bardak modelleri

Kişiye Özel Eşeklik Ettim Kupa Bardak


Beğeninize sunduğumuz her kupa bardak, aslında farklı bir duyguya ışık tutuyor. İşte şimdi ki sihirli kupa bardak da sevgilinizden özür dilemek için yapacağınız şirinlikler için hediye edebileceğiniz cinsten! Üzerine dilediğiniz özür mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Eşeklik Ettim Kupa Bardakla sevgilinizin gönlünü yeniden kazanabilmeniz an meselesi! Çünkü bu şirin eşeğe hiçbir sinir veya kızgınlık hali karşı koyamıyor:) Bu arada özür dilemek için daha farklı armağanlar arıyorsanız, bu konumuzu inceleyebilirsiniz. Özür Dilerim Hediyeleri 

Kişiye Özel Kırmızı Sihirli Kupa Bardak

Renk Değiştiren Fotoğraf Baskılı Kırmızı Sihirli Kupa Bardak


ısındığında yavaşça renk değiştirerek üzerindeki gizli resim baskısını ortaya çıkartan siyah kupa bardak modeli oldukça beğenildi. Özellikle de kupa bardakla sürpriz yapmak isteyenlerin sıklıkla yararlandığı hediye seçeneği haline geldi. Kırmızı renk sihirli kupa bardak ise, yine aynı özellikle de ancak zannediyorum ki sevgililer için daha fazla tercih edilebilecek özellikte. Bunun en büyük gerekçesi olarak da aşk rengi olan kırmızının olması. Dilediğiniz fotoğraflara özel olarak hazırlatabileceğiniz kişiye özel kırmızı sihirli kupa bardak, sevgilinize sürpriz yapabileceğiniz en güzel hediyelerden biri olacak. 

fotoğraflı sihirli kupa bardak

Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak


Size özel b ir kupa bardak olsun ve fotoğrafınızın etrafını aşk sözleri süslesin! Kalp içerisinde size özel fotoğrafınızın yer alacağı bu romantik kupa bardakla sevgilinize en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. Düz ve sihirli kupa olmak üzere 2 farklı modeli bulunan aşk kupası, güvenli şekilde satın alabileceğiniz hediyemen.com'da satılıyor. Aynı gün kargo ile sipariş edebileceğiniz bu özel kupa bardakla sevgilinzin çay ya da kahvesine aşk katacaksınız! 

Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Sihirli Kupa

Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Sihirli Kupa


Sevgilinizin kupa bardağı farklı ve daha sevgi dolu olmalı öyle değil mi? İşte kalbinizi Ona heyecanla açtığınız biricik Sevgilinize Aşk Dolu Sihirli Kupa Bardaklardan biri! Üzerine gönlünüzden geçen en sıcak mesajınızı yazdırabileceğiniz ve aynı zamanda sevgilinizin de fotoğrafını bastırabileceğiniz Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Sihirli Kupa! 

Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa


Üzerinde "Anneler Günün Kutlu Olsun","Seni Çok Seviyorum" yazılı duygu yüklü mesajı ve kalp içerisinde gelecek olan Sevgili Annenizin Fotoğrafıyla birlikte bir baş yapıt! Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa, hem annenize son derece kullanışlı bir armağan, hem de sevgi dolu!

Sihirli Kupa Bardak Seçenekleri

Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak


Sevgilinize, üzerinde size özel 8 adet mesajınızın yazılı olacağı, raptiye ile not kağıdı varmış hissini uyandıran Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak hediye edebilirsiniz. 8 adet mesajın tamamı size ait. İster sizin için özel olan tarihleri (doğum günü, yıl dönümü, söz, nişan) yazdırın, ister en aşk dolu mesajlarınızı. Beyaz kupa ve Sihirli kupa bardak olmak üzere 2 modeli bulunan Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak, sevgilinize hediye edebileceğiniz en şirin armağanlardan biri! 

Sihirli kupa

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak


Sevgiliniz çayını, yanında sanki siz varmışsınız gibi, aşkla yudumlasın! Siz hiç bu kadar yoğun şekilde "Aşkı" anlatan bir kupa bardak gördünüz mü? Hiç zannetmiyoruz! Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak, sihirli kupaların en romantiği, en sevgi dolu olanı! Üzerine hem sevgilinizin, hem de kendinizin fotoğrafını bastırarak hazırlayabileceğiniz ve isimleriniz ile anlamını tamamlayacak olan Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi özel günlerin en aşk dolu hediyesi. Bu ürünün beyaz ve Sihirli kupa bardak olmak üzere 2 modeli bulunuyor.

Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak


Sihirli kupa bardakların şaşırtıcı sihrinin dışında, sevgilinizle karşılıklı kahve yudumlamak da bambaşka bir mutluluk! "Kahvenize Bir Aşk Atıyoruz.."  Üzerine sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafı taşıyabileceğiniz ve en romantik mesajınızla sevgilinizin kalbini tam 12'den vurabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak işte karşınızda!

Renk Değiştiren Sihirli Kupa Bardak Nasıl Kullanılır

Sihirli Kupa Bardak

Sihirli Kupa Bardakların Büyüleyici Sihri

  • Sihirli Kupa Bardaklar soğuk haldeyken simsiyah bir görünüme sahiptir.
  • Ancak, ne zaman ki içerisine sıcak bir içecek (Çay, kahve veya sıcak su) doldurulur, işte o zaman sihir etkisini göstermeye başlar.
  • Sıcak haldeyken sihirli kupa bardağın dışındaki simsiyah renk, yavaş yavaş değişerek beyaza dönüşür.
  • Tabi değişen sadece bardağın dış rengi değildir. Az önce kupa soğukken hiç görünmeyen ve içerisinde saklı olan resim veya yazı da görünür hale gelir. 
  • Sihirli Kupa Bardak soğumaya başladığında ise, yine rengi kararmaya ve dışındaki fotoğraf veya yazı kaybolmaya başlar. İşte Sihirli Kupa bardağın sihri bu şekilde.
sevgiliye yapılabilecek sürprizler

Yorum Gönder

 
Top