z Kim Sevgilisine Ne Hediye Alıyor? | En iyi Hediye Fikirleri

en az ve en fazla hediye fiyatları
Hediye dediğimiz şey, sevgililik ilişkisinin başlamasında, gelişmesinde, güçlenmesinde ve sevgililer arasındaki yaşanan duyguların güzel bir biçimde ifade edilmesinde istifade ettiğimiz çok önemli şeylerden biridir. Hediye ile, sevgilimize kalben verdiğimiz değeri, somut bir biçimde göstermiş olur; duygularımızı ise en etkili şekilde dile getirmiş oluruz. Çünkü hediyeler, izahatı zor ya da karışık duygularımızı bile sevgilimize en duru biçimde tercümemizde bizlere yardımcı olur. Bazen bir hediye, o kadar önemli ve değerlidir ki, sevgilimize şiirler, şarkılar, kelimelerle anlatamadığımız en zor duygularımızı sadeleştirir ve en somuta indirger. Bir hediye ile sevgilimize aşkımızı gösterebilir, bir kusurumuz ya da hatamızdan dolayı Ondan özür dileyebilir, yılbaşında, sevgililer gününde O'na verdiğimiz kıymeti gösterebilir veya sevgilimizin doğum gününü kutlayabiliriz. Sevgilimize hediye almak, sırf içimizden geldiği için, sırf sevgilimizi mutlu görmek istediğimiz için, diğer bir değişle gönlümüzden gelen en özel şeydir. Ama hediye almak, beğenmek ya da seçmek, en nihayetinde, bir bedel yani para ödenerek satın aldığımız şeydir! Araştırarak satın aldığımız bir hediye, ucuz da olabilir, pekala pahalı bir şey de! Yani hediye almakla ilgili bir sınır veya bir "uç" kesinlikle yok! Ancak, yine de kabul edelim ki, hepimiz sahip olduğumuz kıt kaynaklarla hediye beğenmek ve satın almak zorundayız! Her ne kadar, gönlümüzden sevgilimize en pahalı, en güzel, en kaliteli hediyeleri almak geçse de, bunun elbette bütçemiz ölçüsünde makul da bir sınırının olması gerekir. Bu yüzden de değim yerindeyse "Sevgilimiz için hediye alırken tam nokta atışı yaparak", en doğru, olabilecek en romantik hediyeyi seçmek isteriz. Bunun için de kendi beğenilerimizle birlikte başkalarının da hediye konusundaki fikirlerine ihtiyaç duyarız. Şöyle ki, acaba bizim dışımızda başkaları sevgilisine ne hediye almış ve ne aldıysa bunu ne kadara almış? merak ederiz. Böylelikle de hediye seçimlerimizde kendimizi daha doğru, daha isabetli ve daha makul bir hediye seçmeye ikna etmeye çalışırız. Peki o halde, acaba başkaları sevgilisine ne hediye ediyor? Şuan ki hediye trendleri nelerdir? Sevgilimize romantik hediyeler mi seçsek, yoksa ilginç hediyeler mi? Ya da sevgilimize alacağımız hediye, en düşük kaç lira ya da en fazla ne kadar olmalıdır? İşte bu yazımızda bu soruların cevaplarını arayacak, bu konuda çeşitli istatistikler vermeye gayret edeceğiz.

Başkaları Sevgilisine Hangi Hediyeleri Alıyor?

konu çizgisi
sevgiliye alınabilecek hediyeler
Evet! İşte geldik zurnanın "Zırt" dediği yere! Sizlerle sevgiliye hediye trendleri, en az ve en fazla tercih edilen hediye fiyatlarıyla ilgili biraz felsefik, biraz istatistiki bilgiler vermeye vereceğiz. Bu çalışmamızın elbette ciddi alınacak ya da bilimsel anlamda geçerliliği olan bir tarafı olmadığını en başta belirtmekte yarar görüyoruz. Ancak, siz değerli okurlarımıza hem başkalarının hediye tercihleri, hem de hediye fikirleri vermesi açısından, bunca yıllık tecrübelerimize ve hediye siteleri ile yakın ilişkilerimize dayanarak sevgiliye alınan hediyeler konusunda ortalama fiyat aralıkları sunmaya çalışacağız. Bu şekilde, siz de sevgilinize hediye beğenirken, en azından hediye trendleri ve fiyat bilgileri açısından daha kolay bir şekilde karar verebileceksiniz! O halde hemen başlayalım. 
konu çizgisi

1-Sevgiliye Alınabilecek En Ucuz Hediye & Sihirli Yumurta

sevgiliye hediye
Fiyatıyla inanılmayacak derecede ucuz olan Sihirli Yumurta, sevgilinizi büyüleyecek ve başkalarının da en çok tercih ettiği ilginç hediyelerden biri. Yapraklarında aşk mesajları, iyi dilekler filizlenen Sihirli Yumurta, hediye trendleri listemize birinci sıradan giriş yapıyor. Piyasada ortalama 4,90-10 TL gibi değişen fiyat aralığında satışa sunulan Sihirli Yumurta, çok şirin bir hediye alternatifi.
konu çizgisi

2- Satış Rekorları Kıran İlginç Sihirli Kupa Bardak 

sevgiliye hediye trandleri
Başkaları tarafından acayip derecede büyük bir beğeni toplayan ve aynı zamanda bir çok hediye sitesi içerisinde TOP-10 Hediye listesinde ilk 3 içerisinde giren Sihirli Kupa Bardak işte karşınızda. Soğuk haldeyken dış yüzeyi siyah olan, ancak  içerisine sıcak içecek konulduğunda renk değiştirerek fotoğraf baskısını dışarı gösteren Sihirli Kupa, satış rekortmeni bir hediye seçeneği. Kişiye özel olarak hazırlanan sihirli kupayı istediğiniz fotoğraflarınızla kendinize özel hale getirebiliyorsunuz! Doğum günü için sevgiliye hediye edilebilecek en ilginç armağanlardan biri. 
konu çizgisi

3-Erkeğe Hediye Edebileceğiniz Kişiye Özel Çakmak

erkek sevgiliye hediye
Siz de erkeklere hediye beğenirken kılı kırk yaran ve değim yerindeyse bütün hediye sitelerini didik didik araştıran biriyseniz, Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Çakmak, bu stresli arayışınızı tatlıya bağlayacak türden. Bayanların, erkekler için en çok tercih ettiği hediye seçeneklerinden biri olan çakmak, diğer klasik çakmak modellerinden farklı olarak, bu sefer fotoğrafınıza ve mesajınızla kişiye özel olarak hazırlanıyor. 29,90 TL fiyatıyla da bize göre son derece ekonomik ve şık bir hediye seçeneği olan çakmak, özellikle erkek arkadaşınıza, askerdeki sevgilinize hediye edebileceğiniz ufak ancak kullanışlı armağanlardan biri. 
konu çizgisi

4-Kalbinizin İnci Tanesine İstiridye İnci Kolye

bayan sevgiliye hediye
Fiyatı ve büyüleyici görüntüsüyle hem ilginç, hem de romantik bir hediye alternatifi olan İstiridye İçinde İnci Kolye, erkeklerce bayanlar için en çok hediye olarak tercih edilen kolye modellerinin başında geliyor. Değer verdiğiniz, aşık olduğunuz, kalbinizde çok özel bir yere sahip olan kız arkadaşınıza, bu ayrıcalıklı ve özel konumu için İnci kolye hediye edebilirsiniz. 
konu çizgisi

5-Film Tadında Aşk Yaşayanlar İçin Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Aşkların en güzelini romantik bir film tadında size yaşatan kız arkadaşınıza, duygu yüklü bir hediye düşünüyorsanız, yine çok tercih edilen Kişiye Özel Film Şeridi Yastık tam size göre. İster renkl, isterseniz de siyah-beyaz hazırlatabileceğiniz bu yastık ile, aşkla geçen gecelere sevgi aşılayacaksınız! Kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak da düşnebileceğiniz film şeridi yastık, romantik olduğu kadar son derece de ekonomik!
konu çizgisi

6-En Tatlı Sevgiliye Fotoğraf Baskılı Çikolata Hediyesi

sevgiliyte hediye seçenekleri
Dünyanın en tatlı sevgilisi benim sevgilim diyorsanız, işte karşınızda en az tatlı sevgiliniz kadar tatlı kişiye özel çikolatalar! Üzerine fotoğrafınızı, kişisel mesajınızı ve isimlerinizi taşıyabileceğiniz fotoğraf baskılı çikolatalarla, ağzınızdan bal damlayacak:) Kişiye özel fotoğraf baskılı çikolatalar, bayramlar, özel günler için sevgilinize alabileceğiniz en muhteşem hediye alternatifidir. 
konu çizgisi

7-Şişede Size Özel Mesajlarla Sevgilinize Sürpriz Yapın

Sevgiliye Sürpriz Hediye
Nostaljik mesaj şişesi ile sevgilinize yapamayacağınız sürpriz yok gibi! Sevgilinizden özür mü dilemek istiyorsunuz mesela? Ya da Ona sürpriz bir şekilde evlilik teklifinde mi bulunnmak istiyorsunuz? Belki de yıl dönümünüz için Ona özel bir şiir yazdınız? O halde içerisine kendi mesajınızı koyabileceğiniz Nostaljik Şişe ile sevgilinize harika romantik sürprizler yapabilirsiniz. Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi, erkeklerin sürpriz yapmak için yararlandıkları en romantik hediye seçeneklerinden biri! 
konu çizgisi

8-Bayanlar Çiçeksiz Yapamazlar - Sevgiliye Kırmızı Gül Buketi

Kırmızı Gül Buketi
Kız arkadaşınıza verdiğiniz değeri ve Ona olan aşkınızı en güzel çiçeklerle yansıtabilirsiniz. Dolayısıyla sevgiliye hediye seçenekleri içerisinde özellikle de kırmızı güller hala diğer tüm armağanlar içerisinde birinci sırada gelmektedir! Ancak, gerek güzel bir buket hazırlamak için ödenmesi gereken astronomik fiyatları açısından, gerekse de artık çok geleneksel bir hediye seçeneği olması nedeniyle çiçekler, eskisi kadar revaçta değil! Ancak ne olursa olsun çiçekler, hala kadınların gözünde bir numaralı hediyedir. Kız arkadaşınıza her ne hediye alırsanız alın, yanında bir dal da olsa, kırmızı gül hediye etmeyi aklınızdan çıkartmayın:) Çünkü her kadın kendisine özellikle de gül armağan edilmesini bekler. 
konu çizgisi

9-Seninle Zaman Dursun İstiyorum - Romantik Duvar Saati

Günümüzde bir çok kimse online hediye satışı yapan e-ticaret sitelerinden sevgilisi için çeşitli hediye siparişleri veriyor. Ardından da yine aynı kimseler, hediye satın aldıkları web sitelerine e-mail yoluyla ulaşarak veya müşteri hizmetlerini telefonla arayarak; "Kız/Erkek Arkadaşıma hediye gönderiyorum, lütfen kargo kolisi ya da hediye paketi içerisine fatura koymayınbenzeri tarzda özel taleplerini iletiliyor. Sevgilimize hediye edeceğimiz ürünün üzerinden fiyat etiketinin sökülmesi ya da kargo kolisi içerisinde fatura konulmamasının istenmesi son derece normal bir şey! Çünkü diğer türlü sevgilimize çok ayıp ettiğimizi düşünür ve pek tabi ki de gözümüz gibi sakındığımız, dünyalara değişmeyeceğimiz sevgilimize hediye edeceğimiz ürünün üzerinde fiyat bilgisi olsun istemeyiz. 
konu çizgisi

10-Kitap Okumak Güzeldir & Aşkınıza Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı

sevgiliye hediye trendleri
Buraya kadar her şey tam da olması gerektiği gibi. Peki ama hiç merak ettiniz mi, Acaba başkaları sevgilisine hangi fiyat aralığında hediyeler satın alıyor? Eğer siz de "Sevgilime hediye almak istiyorum ama en az kaç liralık hediye satın almalıyım?" diye düşünüyorsanız, içinizi rahatlatır mı bilemeyiz ama bu yazımızda sizlere tecrübelerimize ve irtibat helinde olduğumuz hediye sitelerinden aldığımız bilgilere dayanarak, sevgiliye alınabilecek ortalama alt ve üst limit hediye fiyat aralıkları bilgisi vermeye çalışacağız! İşte başkaları tarafından en çok tercih edilen hediyelerden bir diğeri. Kitap okumaya meraklı, gerçek kitap kurtları için en popüler hediyelerden biri olan Kişiye Özel Fİlm Şeridi Kitap Ayracı karşınızda. Erkek/kız arkadaşınıza hem kalıcı, hem de en anlamlı hediyelerden biri. 
konu çizgisi

11-Sevgilinize Kullanışlı Ürünler Hediye Edin & Fotoğraflı Kalp Anahtarlık

Sevgiliye hediyeler
Biliyoruz ki bu yazıyı kaleme alma fikri bile tam anlamıyla abesle iştigal etmektir! Önemli olan, sevgilimize Onu önemsediğimizi, Ona değer verdiğimizi göstermektir! Gerisi tam anlamıyla boş bir hikaye! Ancak artık internet çağında yaşıyoruz ve dolayısıyla fiyatını merak ettiğiniz bir ürünü, saniyeler içerisinde anında öğrenebiliyoruz! Dolayısıyla, fiyat etiketini söküp atmak veya hediye kutusu içerisine fatura konulmasını engellemek, maalesef sevgilimizin hediye ettiğimiz ürünün fiyatını öğrenmesine engel teşkil etmiyor. Gerçi haklı olarak "Bunun ne önemi var ki? "diyebilirsiniz. İşte sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri. Ufak tefek olmasına rağmen, kullanışlı ve fotoğrafınıza özel kalp anahtarlık!
konu çizgisi

12-Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Hepimiz sevgilimize hediye alırken az sonra bahsedeceğimiz şu duyguyu içten içe yaşamışızdır; Daha çok önemli ve özel günlerde sevgilimize hediye beğeniyor veya satın alıyorsak, beraberinde aklımızdan şu sorular da geçmiyor değil; "Acaba beğendiğim şey, sevgilim için çok basit mi kaçar?","X bir fiyata satın aldığım bu hediyeyi sevgilime verirsem, ayıp etmiş olur muyum?"Ya da "Çok ucuz bir hediye mi seçtim acaba?" tarzında sorular. İşte sevgilinizin karşısında dimdik gururla durmanızı sağlayacak, Ona olan sevginizi en romantik şekilde gösterebileceğiniz Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi. 4 adet kalp kutudan oluşan bu hediye sepeti içerisinde birbirini aşkla tamamlayan çok sayıda romantik hediye yer alıyor....

Yorum Gönder

 
Top